kasia969634 03.01.07, 21:17 Jestem zapisana do tego lekarza na usg,w związku z tym proszę was o wszelkie opinie na jego temat. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julia.xxx Re: dr Marek Ślusarski 20.01.07, 16:14 Ja byłam na pierwszej wizycie u tego gin. poleciła mi go koleżanka, myślę że to dobry lekarz, ale jeszcze się o tym nie przekonałam. Badanie przebiegło bez zarzutów, jednak byłam lekko rozczarowana, gdyż wyobraziłam go sobie zupełnie inaczej, myślałam, że dowiem się w czym tkwi mój problem a tymczasem wyszłam od niego z jeszcze mniejszą wiedzą niż miałam. Odniosłam wrażenie, że jestem kolejną pacjentką od której można wyciągnąć pieniądze. Poza tym trzeba go ciągnąć za słowa, gdyż używa medycznego języka i trzeba się o wszystko dopytywać. Nie chcę cię zniechęcać, gdyz byłam u niego tylko raz, ale na razie z niego nie rezygnuję. Moja koleżanka natomiast mówiła że jest zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajakk Re: dr Marek Ślusarski IP: 95.160.156.* 29.01.19, 17:29 Stanowczo nie polecam, zapłaciłam za wizytę 270 zł po której nie dowiedziałam się niczego, Pan doktor naciąga na kolejne wizyty, jest arogancki i niemiły, stanowczy minus za odbieranie prywatnych telefonów podczas wizyty oraz za bardzo duże opóznienia Odpowiedz Link Zgłoś
eleonorka2 Re: dr Marek Ślusarski 16.05.07, 15:09 Ja tez byłam u niego 2 razy i mam mieszane uczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
rowinki Re: dr Marek Ślusarski 01.06.07, 17:04 Cześć dziewczyny!!! mogłybyście mi powiedziec gdzie i w jake dni przyjmuje dr Ślusarski?? bo ja mam tylko taki nr telefonu- 620-39-40,dobry??Bardzo proszę o odpowiedź-dziękuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasia969634 Re: dr Marek Ślusarski 03.06.07, 14:42 Cześć Dr Ślusarski przyjmuje w gabinecie na Al. Jana Pawła II 35/44, numer telefonu- 620 39 64,wiem,że na pewno przyjmuje w środy i w czwartki być może jeszcze w inne dni,ale tego juz nie wiem. Musisz zadzwonić żeby sie dopytać i wcześniej zapisać na usg.Cena o ile pamietam wynosiła 100 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
rowinki Do kasia969634 03.06.07, 20:51 Kasiu, bardzo pięknie Ci dziękuje!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rowinki Re: dr Marek Ślusarski 01.06.07, 17:07 No i zapomniałam zapytać, ile kosztuje u niego USG??? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0444 Re: dr Marek Ślusarski 09.08.07, 19:01 Cześć, Ja byłam kilka razy u dr Ślusarskiego, prowadzi moją ciążę. Faktycznie nie należy on do osób bardzo rozmownych, jest według mnie jest profesjonalistą. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0444 Re: dr Marek Ślusarski 09.08.07, 19:02 Chciałam się jeszcze zapytać, czy może ktoś z Was wie w którym szpitalu przyjmuje dr Ślusarski? Odpowiedz Link Zgłoś
eukaliptus.g Re: dr Marek Ślusarski 07.02.08, 14:45 Slusarski przyjmuje w Enel Med w pon, na Jana Pawla, w Atrium, koszt wizyty 150 pln, usg ok 100 pln, cytologia ok 30 pln. Bardzo konkretny rzeczowy lekarz, bylam u niego na pierwszej wizycie, wszytsko mi doskonale wytlumaczyl, skierowal na odpowiednie badania bo przed wakacjami chce zajsc w ciaze, i za 3 mce zaprosil z wynikami.Prowadzi ciaze mojej kolezanki, blizniacza, i jest z niego bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
beee5 Re: dr Marek Ślusarski 28.02.08, 17:58 Dr Marek Ślusarski przyjmuje we wtorki środy i czwartki w przychodni prywatnej "Dr Brankowska" na Jana Pawła. Jestem jego pacjentką od 1,5 roku, prowadzi moją ciąże (8 mc, prowadził też ciążę mojej siostry. Wizyta kosztuje 150 PLN, jesli jest USG (które też on sam robi) to o ok 100 PLN więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
goshka Re: dr Marek Ślusarski 04.03.08, 23:37 Przyjmuje tez w srody i w piatki w Lim Centre. Rowniez jestem jego pacjentka, jedyne co mnie martwi, to to, ze rzadko bada ginekologicznie. Czy to normalne? Jestem w 17 tygodniu ciazy i do tej pory zbadal mnie tylko raz i to tylko dlatego, ze nalegalam. Czy Was tez tak rzadko bada? Goshka Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0444 Re: dr Marek Ślusarski 22.06.08, 13:23 Dr Ślusarski prowadził moją ciążę i tylko na początku mnie badał ginekologicznie. Na początku lekarze badają ginekologicznie żeby sprawdzić czy macica się domknęła, a później to osłuchują bicie serduszka dzidziusia. Odpowiedz Link Zgłoś