cichydrapiezca 09.04.03, 19:15 Dla mnie jedzenie włoskie w Warszawie a konkretnie na Ochocie oznacza 3 miejsca: NonSoloPizza - za najlepszą pizze w Warszawie..... oraz VeraItalia i PiccolaItalia za doskonałe makarony i kluchy...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ani Re: Resteuracje włoskie - warte poznania .... IP: 157.25.119.* 11.04.03, 08:26 Dla mnie najlepsza wloska knajpa w Wawie jest Rubikon na Książęcej. ANi Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: Resteuracje włoskie - warte poznania .... 12.04.03, 19:01 "Na Prowincji" na Nowomiejskiej i "Chianti", jak zawsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
irenka_n Re: Resteuracje włoskie - warte poznania .... 14.04.03, 10:52 Piccola Italia na 1 Sierpnia!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bob-budowniczy Re: Resteuracje włoskie - warte poznania .... 14.04.03, 11:48 irenka_n napisała: > Piccola Italia na 1 Sierpnia!!!!!!!! BYłaby dobra gdyby zainwestowali w klimatyzację. A tak, jak tylko zrobi się gorąco nie można tam wytrzymać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: supadupafly Re: Resteuracje włoskie - warte poznania .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.03, 14:51 Balgera na Rejtana ,a z niższej półki NonSolo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Resteuracje włoskie - warte poznania .... IP: *.pkobp.pl 29.04.03, 12:45 pomidoro Stara Papiernia Konstancin Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: Resteuracje włoskie - warte poznania .... 29.04.03, 13:26 serio??a moze cos wiecej...nazwa bynajmniej nie jest wloska, a jesli juz to z bledem... pomodoro - to pomidor po wlosku...ale moze to mial byc taki zarcik!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Pozostaje raczej niesmak... IP: *.chello.pl 02.05.03, 21:35 timit napisał: > serio??a moze cos wiecej...nazwa bynajmniej nie jest wloska, a jesli juz to z > bledem... > > pomodoro - to pomidor po wlosku...ale moze to mial byc taki zarcik!? > Proponuję: mniej mentorstwa, więcej smaku. Dobrego smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: Pozostaje raczej niesmak... 04.05.03, 10:48 ze co?? ciebie moze nazwa nie razi mnie tak...i nie zacheca do wejscia tamze...czuje jakas scieme... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzica Re: Resteuracje włoskie - warte poznania .... IP: 217.153.39.* 12.05.03, 11:40 nie wiem za co cenicie tak piccola italia. bylam tam raz, jakies 2 lata temu. wystroj- pozal sie boze boazeria a la bar na stacji benzynowej w gdzies w polsce... a zarcie... ja zamowilam kluchy- byly bee. ci co byli ze mna zamowili jagniecine i bardzo zalowali... dla mnie najlepsze kluchy sa w presto na wilczej/kruczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ircia Re: Resteuracje włoskie - warte poznania .... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.06.03, 15:40 Zgadzam się. Piccola Italia to porazka. Byliśmy kiedyś dużą grupą (10 osób) i pani kelnerka kazała nam (!!!) wybierać te same dania (góra dwa), bo nie ma tylu palników, żeby każdy sobie wybrał, co chce! To po kiego grzyba tyle stolików wstawiali? A na dodatek jedzenie było przeciętne - nic specjalnego. A jakoś nie mam ochoty odwiedzić ich ponownie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oozie Re: Resteuracje włoskie - warte poznania .... IP: *.sth.shb.se 17.06.03, 16:02 Roma. Bo nie koncentrują się pizzach i kluchach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Resteuracje włoskie - warte poznania .... IP: *.crowley.pl 24.06.03, 15:19 Proponuje wam Grand Kredens w Jerozolimskich. Świetny makaron ze szpinakiem w sosie czosnkowym i suszonych pomidorów. Odpowiedz Link Zgłoś
pojata Re: Resteuracje włoskie - warte poznania .... 24.06.03, 18:20 Wspaniala wloska restauracja to Parmizzano's w hotelu Mariott. Wyjatkowo pyszne jedzenie, doskonaly szef kuchni (wiem, bo go znam!). Niestety, jest bardzo drogo. Ale na specjalne okazje naprawde polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia.maks Re: Resteuracje włoskie - warte poznania .... 05.07.03, 19:37 Jest kilka swietnych.Az 3 na Wilczej-2xBaccio,Trattoria obok pralni Malgoska.Roma na Jasnej.Knajpka na Sachockiej.Balgera na Mokotowie.Swietna jest tez restauracja u Wlocha w Grodzisku.I z wyzszej polki-Parmizziano,99.Nie wszedzie oczywiscie klasycznie wloskie jedzenie, ale wszedzie dobra kuchnia i swietna obsluga. Daleko nalezy omijac niewypaly kulinarne z fatalna obsluga- Compagna del Sole i w Wesolej Villa Wesola(nie bardzo wesola..). Odpowiedz Link Zgłoś
civic_vtec NonSoloPizza - gdzie? 05.07.03, 22:19 cichydrapiezca napisał: > Dla mnie jedzenie włoskie w Warszawie a konkretnie na Ochocie oznacza 3 > miejsca: > > NonSoloPizza - za najlepszą pizze w Warszawie..... > oraz VeraItalia i PiccolaItalia za doskonałe makarony i kluchy...... Gdzie jest NonSoloPizza? Pozostale dwie znam, a ta mi umknela choc mieszkam na Ochocie... Odpowiedz Link Zgłoś