Dodaj do ulubionych

Resteuracje włoskie - warte poznania ....

09.04.03, 19:15
Dla mnie jedzenie włoskie w Warszawie a konkretnie na Ochocie oznacza 3
miejsca:

NonSoloPizza - za najlepszą pizze w Warszawie.....
oraz VeraItalia i PiccolaItalia za doskonałe makarony i kluchy......
Obserwuj wątek
    • Gość: Ani Re: Resteuracje włoskie - warte poznania .... IP: 157.25.119.* 11.04.03, 08:26
      Dla mnie najlepsza wloska knajpa w Wawie jest Rubikon na Książęcej.

ANi
      • senne_marzenie Re: Resteuracje włoskie - warte poznania .... 12.04.03, 19:01
        "Na Prowincji" na Nowomiejskiej
        i "Chianti", jak zawsze:)
    • irenka_n Re: Resteuracje włoskie - warte poznania .... 14.04.03, 10:52
      Piccola Italia na 1 Sierpnia!!!!!!!!
      • bob-budowniczy Re: Resteuracje włoskie - warte poznania .... 14.04.03, 11:48
        irenka_n napisała:

> Piccola Italia na 1 Sierpnia!!!!!!!!
        BYłaby dobra gdyby zainwestowali w klimatyzację. A tak, jak tylko zrobi się
        gorąco nie można tam wytrzymać...
    • Gość: supadupafly Re: Resteuracje włoskie - warte poznania .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.03, 14:51
      Balgera na Rejtana ,a z niższej półki NonSolo
      • Gość: a Re: Resteuracje włoskie - warte poznania .... IP: *.pkobp.pl 29.04.03, 12:45
        pomidoro Stara Papiernia Konstancin
        • timit Re: Resteuracje włoskie - warte poznania .... 29.04.03, 13:26
          serio??a moze cos wiecej...nazwa bynajmniej nie jest wloska, a jesli juz to z
          bledem...

pomodoro - to pomidor po wlosku...ale moze to mial byc taki zarcik!?
          • Gość: kiwi Pozostaje raczej niesmak... IP: *.chello.pl 02.05.03, 21:35
            timit napisał:

> serio??a moze cos wiecej...nazwa bynajmniej nie jest wloska, a jesli juz to z
            > bledem...
            >
            > pomodoro - to pomidor po wlosku...ale moze to mial byc taki zarcik!?
            >

Proponuję: mniej mentorstwa, więcej smaku. Dobrego smaku.
            • timit Re: Pozostaje raczej niesmak... 04.05.03, 10:48
              ze co??

ciebie moze nazwa nie razi mnie tak...i nie zacheca do wejscia tamze...czuje
              jakas scieme...
    • Gość: zuzica Re: Resteuracje włoskie - warte poznania .... IP: 217.153.39.* 12.05.03, 11:40
      nie wiem za co cenicie tak piccola italia. bylam tam raz, jakies 2 lata temu.
      wystroj- pozal sie boze boazeria a la bar na stacji benzynowej w gdzies w
      polsce... a zarcie... ja zamowilam kluchy- byly bee. ci co byli ze mna zamowili
      jagniecine i bardzo zalowali...

dla mnie najlepsze kluchy sa w presto na wilczej/kruczej
      • Gość: ircia Re: Resteuracje włoskie - warte poznania .... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.06.03, 15:40
        Zgadzam się. Piccola Italia to porazka. Byliśmy kiedyś dużą grupą (10 osób) i
        pani kelnerka kazała nam (!!!) wybierać te same dania (góra dwa), bo nie ma
        tylu palników, żeby każdy sobie wybrał, co chce! To po kiego grzyba tyle
        stolików wstawiali? A na dodatek jedzenie było przeciętne - nic specjalnego.
        A jakoś nie mam ochoty odwiedzić ich ponownie...
        • Gość: Oozie Re: Resteuracje włoskie - warte poznania .... IP: *.sth.shb.se 17.06.03, 16:02
          Roma. Bo nie koncentrują się pizzach i kluchach.
    • Gość: Andy Re: Resteuracje włoskie - warte poznania .... IP: *.crowley.pl 24.06.03, 15:19
      Proponuje wam Grand Kredens w Jerozolimskich. Świetny makaron ze szpinakiem w
      sosie czosnkowym i suszonych pomidorów.
    • pojata Re: Resteuracje włoskie - warte poznania .... 24.06.03, 18:20
      Wspaniala wloska restauracja to Parmizzano's w hotelu Mariott. Wyjatkowo pyszne
      jedzenie, doskonaly szef kuchni (wiem, bo go znam!). Niestety, jest bardzo
      drogo. Ale na specjalne okazje naprawde polecam.
    • sonia.maks Re: Resteuracje włoskie - warte poznania .... 05.07.03, 19:37
      Jest kilka swietnych.Az 3 na Wilczej-2xBaccio,Trattoria obok pralni
      Malgoska.Roma na Jasnej.Knajpka na Sachockiej.Balgera na Mokotowie.Swietna jest
      tez restauracja u Wlocha w Grodzisku.I z wyzszej polki-Parmizziano,99.Nie
      wszedzie oczywiscie klasycznie wloskie jedzenie, ale wszedzie dobra kuchnia i
      swietna obsluga. Daleko nalezy omijac niewypaly kulinarne z fatalna obsluga-
      Compagna del Sole i w Wesolej Villa Wesola(nie bardzo wesola..).
    • civic_vtec NonSoloPizza - gdzie? 05.07.03, 22:19
      cichydrapiezca napisał:

> Dla mnie jedzenie włoskie w Warszawie a konkretnie na Ochocie oznacza 3
      > miejsca:
      >
      > NonSoloPizza - za najlepszą pizze w Warszawie.....
      > oraz VeraItalia i PiccolaItalia za doskonałe makarony i kluchy......

Gdzie jest NonSoloPizza? Pozostale dwie znam, a ta mi umknela choc mieszkam na
      Ochocie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka