Gość: Fan dobrej muzy IP: *.acn.waw.pl 19.01.07, 12:35 Bylem w poprzedni weekend, fajny klimacik, bardzo dobra muza, spoko DJ, nietuzinkowi ludzie, rewelacyjne tiramisu i winko! Mniam! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fan dobrego jedzen Pasaż Euforia IP: *.acn.waw.pl 05.02.07, 23:47 Nie tylko w weekend jest fajnie, byłam tam we czwartek, nie było wolnego stolika, full ludzi, ale obsługa każdym się zajmie. A jedzenie , palce lizać, nie wspominam o muzyce. Rewelacja.Zachęcam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan dobrego spamu Re: Pasaż Euforia IP: *.aster.pl 06.02.07, 10:44 ja tez nie byłem ale fajnie SpamUJeciE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jorg Re: Pasaż Euforia IP: *.chello.pl 06.02.07, 16:50 Byłem. Zadna rewelacja. Cwanie kalkulowane ceny, średnia obsługa no i jak to u nas: kibelek raczej dworcowy.Tiramisu zrobić złe to sztuka, więc nie słuchajcie tego spamera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Pasaż Euforia IP: *.bph.pl 23.02.07, 13:38 Jedzenie niezle i na tym plusy lokalu sie koncza. Wystroj taki sobie, obsluga raczej powolna i mocno zakrecoona, do tego pan z szatni awanturujacy sie o nie powieszone plaszcze w momencie kiedy skladamy zamoiwnei zrobil swoje. Jego grozba na koniec ze ostatni raz robimy mu taki numer nie byla konieczna i tak wiecej lokalu nie odwiedzimy. Oprocz dobrego jedzenia wazna jest tez dobra atmosfera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kabon Re: Pasaż Euforia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 00:58 Tragedia.. muzyka fajna i na tym koniec.. Kelnerki WREDNE powolne i zlośliwe. Facet z szatni wrzeszczy na ludzi. Stary siwy koles z szatni awanturuje sie i jest niegrzeczny. Nie polecam, brak przyjaznej atmosfery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona 1 Pasaż Euforia IP: *.acn.waw.pl 24.02.07, 22:59 A ja nie narzekam, bardzo mi się podoba, obsługa bardzo miła ,może trochę zakręcona, jedzenie rewelacyjne, o kurtkę nie trzeba się martwić że zginie na wieszaku, fajna muzyka i wygodne siedziska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Pasaż Euforia IP: *.acn.waw.pl 10.03.07, 23:12 fajna atmosfera, dobre jedzenie i miła obsługa a jeśli chodzi o toaletę to bardzo bym chciał żeby takie były na dworcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaz Re: Pasaż Euforia - odradzam IP: *.net-serwis.pl 07.09.08, 23:23 bardzo niemiła obsługa. uwaznie sprawdzajcie rachunek ile dodatkowo Wam doliczyli rzeczy, których nie zamawialiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: Pasaż Euforia IP: *.gprs.plus.pl 27.12.08, 22:01 Żenada!! Chodziłam tam dosyć często,do momentu kiedy nie wprowadzili płatnej szatni. Wydawałam tam tyle kasy na same jedzenie,że już darowali by sobie tą pieprzoną szatnię,nie chodzi o te 2 zł. tylko o zasadę. Jak zapytałam pana kelnera,czemu trzeba płacić za szatnię odpowiedział,że proponuje zmienić lokal(kto zatrudnił takiego wieśniaka) Ciekawe,czy właściciel wie o wszystkim. Już ja o to zadbam,żeby się dowiedział. poszanowanie dla klienta wieśniaki... Odpowiedz Link Zgłoś