Gość: Ola IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 22.04.03, 22:22 No wlasnie - ostatnio wpuscili mnie do kawiarni w M&S pod warunkiem, ze sunia bedzie grzeczna. i byla. czy jest wiecej takich miejsc? pozdrawiam, ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiwi Re: GDZIE MOZNA Z PSEM? IP: *.chello.pl 23.04.03, 08:54 Maleńka Misianka w parku Paderewskiego, zwanym też Skaryszewskim. Odpowiedz Link Zgłoś
bobby.peru Re: GDZIE MOZNA Z PSEM? 23.04.03, 11:54 W Zlotej Lipce. Ale to chyba z powodu ilosci zamawianego przez nas alkoholu. A, i jeszcze w Wigrach. Nawet byli tacy mili i jak juz wyszlismy, a obsluga zorientowala sie, ze pies przywiazany do stolu zostal na sali, to grzecznie wyszli i zwrocili nam uwage, ze chyba jest nasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: supadupafly Re: GDZIE MOZNA Z PSEM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.03, 14:31 Ja z psem chodzę wszędzie ostatnio: Mercerers,Balgera,Brama na Kruczej,Marak i inne. Może to być spowodowane wielkością psa(jest mały)a także charakterem mojej dziewczyny ,która twierdzi że jak wszędzie na świecie można to i w Warszawie też tak musi być. Ps. W Mercersie i Bramie podają nawet wodę dla psa Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: GDZIE MOZNA Z PSEM? 24.04.03, 13:10 W Czulym barabrzyncy chyba nie bo tam juz jeden jest prawie non stop - nie wiem czyj, chyba jakiegos stalego bywalca. Sliczny zreszta. A generalnie to jak pies jest maly a knajpa z polki sredniej a nie najwyzszej, to jakos to sie da zalatwic. Gorzej jak z Dogiem do ciasnej kawiarenki ktos byc chcial sie wbic;) Roody ___________ "Oddychasz warszawskim powietrzem To zupelnie tak jak ja" Partia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ClubdeMode.comm Re: GDZIE MOZNA Z PSEM? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.03, 17:49 My sie wbijamy wszedzie, ale Wwie do calego swiata to jeszcze daleko. JAkis cymbal to kiedys nas z ogrodka przegnal. Ojjj, jakie te ludziska glupie w tym kraju:) Odpowiedz Link Zgłoś
olunc Re: GDZIE MOZNA Z PSEM? 28.04.03, 10:57 Mnie ostatnio chcieli wyrzucic z McDonaldsa przy zajezdni na Gorczewskiej - w koncu ich jakos przekonalam, ale zaznaczyli, ze zgadzaja sie wyjatkowo. Byla godz. 11, w knajpie pustki - co za durne te ludzie. Pies wielkosci spaniela, kaganiec tez mialam, choc psina spala caly czas. Oj, durne te ludzie. A moze jakies przepisy idiotyczne zabraniaja wpuszczac psow do knajp? Pozdro, O. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: GDZIE MOZNA Z PSEM? IP: 212.106.1.* 28.04.03, 13:24 Jest cała masa knajp, bedziesz zdiwiona, ze nawet te droższe są "przyjazne psom". Podaje kilka: La Boheme, Montmartre, Bastylia, Pod Samsonem, U Szwejka, der Elefant... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzik Re: GDZIE MOZNA Z PSEM? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.03, 17:18 w jazzgocie zawsze jest sporo pieskow, i nawet jeden na stale miluski czarniutki kochaniutki bulik pozdr Odpowiedz Link Zgłoś