Dodaj do ulubionych

czy upór HGW zniszczy Warszawę?

01.03.07, 08:17
czy nie powinna się podać do dymisji tak aby jak najszybciej odbyły sie nowe
wybory. Każdy dzień jej bezprawnego pozostawania na stanowisku niszczy
Warszwę. Sądy nie chca rozpatrywac spraw z udziałem miasta, wszystkie decyzje
podjęte przez HGW mogą zostać cofnięte. Ta pani psuje tylko to miastao.
Obserwuj wątek
    • yavorius Re: czy upór HGW zniszczy Warszawę? 01.03.07, 08:24
      stefan331 napisał:
      > czy nie powinna się podać do dymisji tak aby jak najszybciej odbyły sie nowe
      > wybory.

Nie.

##
      > Każdy dzień jej bezprawnego pozostawania na stanowisku niszczy Warszwę.

Pozwól, że w tej sprawie wypowiedzą się prawnicy, bo twoje zdanie na ten temat
      jest warte tyle co nic.
      • Gość: maciej Re: czy upór HGW zniszczy Warszawę? IP: 213.17.168.* 01.03.07, 09:15
        W sądach sa sami prawnicy i uznali oni że HGW nie jest juz prezydentem dlatego
        nie chca prowadzić spraw w któych strona jest miasto.
        • yavorius Re: czy upór HGW zniszczy Warszawę? 01.03.07, 09:26
          Uznali? A mogę prosić jakieś uzasadnienie NA PIŚMIE?
    • Gość: he he he Re: czy upór HGW zniszczy Warszawę? IP: *.icm.edu.pl 01.03.07, 09:01
      Zniszczyła Warszawę i siebie niszczy.
      Jej twarz pożółkła i opuchła, wygląda jak dynia na halloween

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/06/Scary_pumpkin.jpg
      • Gość: gizmo Re: czy upór HGW zniszczy Warszawę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 09:30
        Po czterech latach rządów orłów z PiS-u Warszawę zniszczyć mogłoby tylko
        solidne trzęsienie ziemi - o ile wiem, na razie nie spodziewamy się takiego.
        Mam wrażenie że stolica może się obejść bez prezydenta - a nawet powinna.
        • jardo-g Re: czy upór HGW zniszczy Warszawę? 01.03.07, 10:48
          Po czterech latach rządów orłów z PiS-u Warszawę zniszczyć mogłoby tylko
          > solidne trzęsienie ziemi

szkody po trzęsieniu ziemi były by mniejsze!!!
    • Gość: gizmo Re: czy upór HGW zniszczy Warszawę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 12:26
      Bufetowa ma może dziury, ale te w głowach pisuarów są czarne.
      • Gość: kukułka Re: czy upór HGW zniszczy Warszawę? IP: *.chello.pl 01.03.07, 16:34
        Bufetowa nie ma dziury? Sprawdziłeś? a inni też sprawdzali? może ma tyko w
        poprzeg?
    • sibeliuss Re: czy upór HGW zniszczy Warszawę? 01.03.07, 14:47
      Stefan, bardzo Ci na tym zależy, bo jesteś PiSuarem :)
    • nautilus.pompilius Re: czy upór HGW zniszczy Warszawę? 01.03.07, 18:12
      Nowe wybory powinny się odbyć. Warszawa tym razem pogoni kaczystowskie bydło już
      w I turze.
      • Gość: mickey Re: czy upór HGW zniszczy Warszawę? IP: *.aster.pl 01.03.07, 18:48
        Dokladnie. PiS w Warsazwie nie ma szans, i doskonale o tym wie - dlatego
        spuszcza z tonu.
    • snajper55 Re: czy upór HGW zniszczy Warszawę? 01.03.07, 20:03
      stefan331 napisał:

> czy nie powinna się podać do dymisji tak aby jak najszybciej odbyły sie nowe
      > wybory.

A dlaczego ma się podać do dymisji ??? Czy prezydent Kaczyński też się poda ?
      Aby nowe wybory mogły się jak najszybciej odbyć ?

> Każdy dzień jej bezprawnego pozostawania na stanowisku niszczy Warszwę.

O tym, czy pozostaje na stanowisku prawnie zdecyduje sąd.

S.
      • jardo-g całe to zajście 05.03.07, 09:12
        jest wynikiem frustracji PiS po przegranych wyborach ;-)
        • Gość: Puławska Re: całe to zajście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 22:13
          Nie zaprzeczaj faktom. Przyczyną jest kretyńska ustawa za ktra głosował zgodnie
          i Pis , i PO
    • Gość: he he he Re: czy upór HGW zniszczy Warszawę? IP: *.icm.edu.pl 01.03.07, 20:16
      "baby to powinny w domu przy garach siedzieć, a nie gangsterką się zajmować"
    • Gość: Puławska Trudny tym razem do zakwestionowania sukces HGW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 05:18
      Adam Małysz został Mistrzem Świata. Gorące podziękowania Hannie Gronkiewicz
      Walz, która jako prezydent Warszawy istotnie się do tego przyczyniła.
      • Gość: Puławska no i jest to też sukces Platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 05:19
        zapomniałam dodać
        • Gość: he he he Re: no i jest to też sukces Platformy IP: *.icm.edu.pl 04.03.07, 08:29
          Gość portalu: Puławska napisał(a):

> zapomniałam dodać

no i trzeba być bardzo dzielnym żeby te sukcesy odbierać
          to przytłacza, a nie każdy jest na to przygotowany
          • grelka_butelka HGW 04.03.07, 16:19
            ja zdecydowanie jestem za HGW jako prezydentem Warszawy, ale trzymajmy się
            faktów. to PO wprowadziła taką ustawę. jest beznadziejna. żeby za 2 dzni
            spóźnienia tracić mandat to przesada, grzywna - tak, ale nie żeby od razu
            tracili mandat. sami jednak chcieli. a PiS się czepia, ale niestety ma prawo do
            tego (a HGW dobrze wiedziała, że czekają na jej potknięcie, więc powinna się
            lepiej pilnować). po pierwsze trzeba zmienić ustawę...
            • snajper55 Re: HGW 04.03.07, 18:59
              grelka_butelka napisała:

> to PO wprowadziła taką ustawę. jest beznadziejna. żeby za 2 dzni
              > spóźnienia tracić mandat to przesada, grzywna - tak, ale nie żeby od razu
              > tracili mandat. sami jednak chcieli.

Nieprawda.

Nowelizację wprowadzającą obowiązek składania oświadczeń majątkowych małżonków
              przeforsowało PiS.

Nowelizację o utracie mandatu za nieterminowe złożenie oświadczeń zgłosiło SLD i
              zostało poparte przez PiS. W głosowaniu nad całością nowelizacji wszyscy
              posłowie byli za poza jednym z PO.

S.
              • grelka_butelka Re: HGW 04.03.07, 21:43
                snajper55 napisał:

>\ W głosowaniu nad całością nowelizacji wszyscy
                > posłowie byli za poza jednym z PO.
                >
                > S.

no dobra. ale PO z wyjątkiem jednego posła też byli za... co nie zmienia faktu,
                ze wolałabym żeby została tym prezydentem i żeby nie było tego burdelu całego :/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka