Gość: sojuszek IP: 213.216.66.* 30.04.03, 11:39 Anita Błochowiak to niezła cizia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sojuszek Re: Anita Błochowiak IP: 213.216.66.* 30.04.03, 14:25 Anita to niezły towar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lońka Re: Anita Błochowiak IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.03, 18:46 Że brzydka o to mniejsza z tym nochalem i spojrzeniem wiecznie jak po herze. Gorzej, że mózg ma niepofałdowany. Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: Anita Błochowiak 30.04.03, 20:15 Ciekawe, ilu z Rozbrat juz obsłuzyła ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ałganow Omar ty lachociagu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.03, 20:21 Czy to ciebie widzialem jak robiles loda w bramie na pigalaku?Czego sie kurwo dziewczyny czepiasz?!Jaka jest taka jest-znasz ja kutafonie zeby takie sady ferowac?!Zamilcz! Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: Omar ty lachociagu! 30.04.03, 20:26 Gość portalu: Ałganow napisał(a): > Czy to ciebie widzialem jak robiles loda w bramie na > pigalaku? Mój drogi ,to byłes ty,masz haluny czy jak? Czego sie kurwo dziewczyny czepiasz? Nie zauwżasz koles ,ze leje na nią (podobnie jak na ciebie) I jeszcze jedno,nie mów do mnie kurwo,to przeciez masz tylko dla twojej mamy. !Jaka jest > taka jest-znasz ja kutafonie zeby takie sady > ferowac?!Zamilcz! Rozumiem ,ze ty ją znasz.(Dmuchałes ja? Jeśli tak to jestes typowe przyjezdne bezguscie) Buzi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pabianiczanin Re: Omar ty lachociagu! IP: *.tkdami.net / 172.16.4.* 04.05.03, 20:45 W Pabianicach rozdawała prezerwatywy na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WiedzącyCoś Anitka ty lachociagu! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.03, 00:29 Blochowiak to pospolity lachociąg Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: Anitka ty lachociagu! 16.05.03, 17:36 Brawo Anita! Ten sld-owski geniusz dzisiaj znowu otworzyl usta.Mam wrazenie ,ze ja inspiruje dziadek lub tatus były wspólpracownik UB/Sb lub przyjaciel z Rakowieckiej. W każdym bądz razie Ziobro musi uważac bo Anitka w dalszym ciągu chce błysnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubert Re: Anita Błochowiak IP: *.acn.pl 17.05.03, 17:25 Anitka coraz bardziej zagraża koleżance Beger w doprowadzaniu publiczności do łez i/lub śmiechu. Szczególnie lubię te sceny, kiedy lekko podniesionym głosem coś nadaje do Nałęcza, a potem szybciutko wyłącza mikrofon i z uśmiechem na ustach, wystawiając przy tym do kamer delikatnie swój języczek delektuje się riposta przewodniczącego! Odjazd! Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: Anita Błochowiak 17.05.03, 18:58 ciekawe czy tez lubi owies;) aha i jeszcze jedno czy koniem jest leszek? ta głupia dziwka za wszelka cene chce miec swoje 5 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes6 Re: Anita Błochowiak 18.05.03, 06:00 tepy to ty Omar jestes i tylko ci jedno w pustawym lbie. Nastepnym razem jak juz skonczysz walic konia to pierdolnij swym pustym saganem w parapet i wrzasnij: "Ojcze Taduszu, o jakim ja szczesliwyyyyyyyyyy............" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cit Re: Anita Błochowiak IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 10:19 Pani Błchowiak rzeczywiście zachowuje się poniżej krytyki (brak elementarnych zasad kultury) PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: Anita Błochowiak 18.05.03, 11:02 Gość portalu: cit napisał(a): > Pani Błchowiak rzeczywiście zachowuje się poniżej krytyki (brak elementarnych > zasad kultury) > PZDR Coż,on wszyscy tacy..,tylko popatrz na tego Agnes6 ,oto jest jężyk SLD. Z drugiej strony czego mozna od nich oczekiwac? POzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
etos.solidarnosci Re: Anita Błochowiak - skopała Zbysia Zero !!! 18.05.03, 11:33 Za mordę to ścierwo ! Jak ona mogła tak sponiewierać Zbysia Zero ??? Ten niepełnosprytny i niewinnych jak lelija chłopiec zasmarkał z płaczu 10. rolek papieru toaletowego !!!! Przecz z Uniom Europejskom !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś