Dodaj do ulubionych

Anita Błochowiak

IP: 213.216.66.* 30.04.03, 11:39
Anita Błochowiak to niezła cizia.
Obserwuj wątek
    • Gość: sojuszek Re: Anita Błochowiak IP: 213.216.66.* 30.04.03, 14:25
      Anita to niezły towar.
      • Gość: lońka Re: Anita Błochowiak IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.03, 18:46
        Że brzydka o to mniejsza z tym nochalem i spojrzeniem wiecznie jak po herze.
        Gorzej, że mózg ma niepofałdowany.
        • omar1 Re: Anita Błochowiak 30.04.03, 20:15
          Ciekawe, ilu z Rozbrat juz obsłuzyła ?
          • Gość: Ałganow Omar ty lachociagu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.03, 20:21
            Czy to ciebie widzialem jak robiles loda w bramie na
            pigalaku?Czego sie kurwo dziewczyny czepiasz?!Jaka jest
            taka jest-znasz ja kutafonie zeby takie sady
            ferowac?!Zamilcz!
            • omar1 Re: Omar ty lachociagu! 30.04.03, 20:26
              Gość portalu: Ałganow napisał(a):

> Czy to ciebie widzialem jak robiles loda w bramie na
              > pigalaku?
              Mój drogi ,to byłes ty,masz haluny czy jak?

Czego sie kurwo dziewczyny czepiasz?

Nie zauwżasz koles ,ze leje na nią (podobnie jak na ciebie) I jeszcze jedno,nie
              mów do mnie kurwo,to przeciez masz tylko dla twojej mamy.

!Jaka jest
              > taka jest-znasz ja kutafonie zeby takie sady
              > ferowac?!Zamilcz!

Rozumiem ,ze ty ją znasz.(Dmuchałes ja? Jeśli tak to jestes typowe przyjezdne
              bezguscie)
              Buzi !
              • Gość: pabianiczanin Re: Omar ty lachociagu! IP: *.tkdami.net / 172.16.4.* 04.05.03, 20:45
                W Pabianicach rozdawała prezerwatywy na ulicy.
                • Gość: WiedzącyCoś Anitka ty lachociagu! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.03, 00:29
                  Blochowiak to pospolity lachociąg
                  • omar1 Re: Anitka ty lachociagu! 16.05.03, 17:36
                    Brawo Anita!
                    Ten sld-owski geniusz dzisiaj znowu otworzyl usta.Mam wrazenie ,ze ja inspiruje
                    dziadek lub tatus były wspólpracownik UB/Sb lub przyjaciel z Rakowieckiej.
                    W każdym bądz razie Ziobro musi uważac bo Anitka w dalszym ciągu chce błysnąć.
                    • Gość: hubert Re: Anita Błochowiak IP: *.acn.pl 17.05.03, 17:25
                      Anitka coraz bardziej zagraża koleżance Beger w doprowadzaniu publiczności do
                      łez i/lub śmiechu.
                      Szczególnie lubię te sceny, kiedy lekko podniesionym głosem coś nadaje do
                      Nałęcza, a potem szybciutko wyłącza mikrofon i z uśmiechem na ustach,
                      wystawiając przy tym do kamer delikatnie swój języczek delektuje się riposta
                      przewodniczącego! Odjazd!
                      • omar1 Re: Anita Błochowiak 17.05.03, 18:58

ciekawe czy tez lubi owies;)
                        aha i jeszcze jedno czy koniem jest leszek?
                        ta głupia dziwka za wszelka cene chce miec swoje 5 minut.
                        • agnes6 Re: Anita Błochowiak 18.05.03, 06:00
                          tepy to ty Omar jestes i tylko ci jedno w pustawym lbie.
                          Nastepnym razem jak juz skonczysz walic konia to pierdolnij
                          swym pustym saganem w parapet i wrzasnij: "Ojcze Taduszu, o jakim ja
                          szczesliwyyyyyyyyyy............"
                          • Gość: cit Re: Anita Błochowiak IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 10:19
                            Pani Błchowiak rzeczywiście zachowuje się poniżej krytyki (brak elementarnych
                            zasad kultury)
                            PZDR
                            • omar1 Re: Anita Błochowiak 18.05.03, 11:02
                              Gość portalu: cit napisał(a):

> Pani Błchowiak rzeczywiście zachowuje się poniżej krytyki (brak elementarnych
                              > zasad kultury)
                              > PZDR

Coż,on wszyscy tacy..,tylko popatrz na tego Agnes6 ,oto jest jężyk SLD.
                              Z drugiej strony czego mozna od nich oczekiwac?
                              POzdr.
                              • etos.solidarnosci Re: Anita Błochowiak - skopała Zbysia Zero !!! 18.05.03, 11:33
                                Za mordę to ścierwo ! Jak ona mogła tak sponiewierać Zbysia Zero ???
                                Ten niepełnosprytny i niewinnych jak lelija chłopiec zasmarkał z płaczu 10.
                                rolek papieru toaletowego !!!!
                                Przecz z Uniom Europejskom !!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka