puchata1 05.03.07, 20:45 Co o tym myslicie. Ja tak naprawde nie mam nic przeciwko temu, bo mozna sie dowiedziec o jakis produktach czy uslugach dostepnych niedaleko, o ktorych wczesniej nie wiedzielismy. A Wy co o tym sadzicie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etaam Re: Reklama na tym forum 07.03.07, 21:23 puchata1 napisała: > A Wy co o tym sadzicie?? Sądzę, że myśl jest przednia. Odpowiedz Link Zgłoś
jap_1 Re: Reklama na tym forum 08.03.07, 23:33 Pomysł dobry. Trochę mnie zdenerwował facet, który się tu pokazał (internet radiowy Netii). Zwłaszcza że zrobił to wyjątkowo partacko. Z tym nickiem pokazał się tylko po to, żeby oblecieć forum regionalne wokół Warszawy. Od Piaseczna po Babice. Niby pyta, niby informuje, a nadal nic nie wiadomo. Tymczasem Netia ma mnie nadal gdzieś i się nie odzywa, a mnie interesują konkrety. Jak się z nimi zgłosi, chętnie się czegoś dowiem. Mam już zresztą internet radiowy, bo w Kwirynowie jest baza Radionetu, ale zawsze może być coś lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
atonumer Re: Reklama na tym forum 09.03.07, 00:50 Chociaż moralne "ja" mi się buntuje, to myślę, że warto spróbować:) Ja postulowałabym poszerzenie "wątku" porad( nie chciałabym "reklam negatywnych" - chyba, że na priv) i inicjatyw ( co, gdzie, kiedy), bo brakuje mi tego bardzo na innych forach. Czy w związku z tym postanowieniem ( mozna juz tak;)) moge pytać o wszystko i mówic wszystko bez obaw zarzut kryptoreklamy albo i czegoś gorszego? Odpowiedz Link Zgłoś
puchata1 Re: Reklama na tym forum 12.03.07, 17:03 Jesli nie ma sprzeciwow, to zaprszamy rowniez do pokazywania nam ciekawych rzeczy, ktore dzieja sie w okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś