Dodaj do ulubionych

gdzie przyjecie w ogrodzie?

20.03.07, 08:33
witam,
szukam restauracji z ogrodem. Wymyslilam przyjecie weselne wlasnie w ogrodzie,
z zimnym bufetem, szampanem i truskawkami (slub w czerwcu). Przekopuje siec i
fora w poszukiwaniu odpowiedniego miejsca na takie garden party. Bede
wdzieczna za wszelkie sugestje.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • corrina_f1 Re: gdzie przyjecie w ogrodzie? 20.03.07, 10:12
      Nieźle na taką imprezę nadaje się Rubikon na Wróbla, byłam tam w zeszłym roku w
      czerwcu na takim ślubnym garden party, wszystko odbywało się na dworze, ogród
      jest bardzo ładny, ogrodzony dyskretnie, jedzenie w klimacie włoskim ale jestem
      przekonana że mogą przygotować wszystko, na co ma się ochotę.
      • rybatoja Re: gdzie przyjecie w ogrodzie? 20.03.07, 10:31
        Dzieki,
        Rubikon namierzylam w sieci, choc sama nigdy tam nie bylam. Wyslalam zapytanie
        ale niestety nikt mi nie odpowiedzial...ja niestety wybrac sie tam nie moge bo
        jestem za granica. Mam tylko jedno pytanie, odnosnie przyjecia na ktorym bylas.
        Kolezanka mowila ze bardzo blisko tej restauracji sa bloki i to tak srednio
        wyglada i ze ludzie stoja w oknach i sobie gosci obserwuja...Ja nie wiem jak
        jest w rzeczywistosci, jakie Ty masz zdanie na ten temat? czy to miejsce ma klimat?
        a jesli chodzi o jedzenie, to wloskie zdecydowanie moj faworyt;-)
        I oczywiscie czekam na inne propozycje...
        • corrina_f1 Re: gdzie przyjecie w ogrodzie? 20.03.07, 11:33
          Wiesz co, bloki owszem, są, ale prawdę mówiąc przez całe przyjęcie jakoś
          specjalnie nie odczułam ich obecności. Może dlatego, że ogród jest ogrodzony
          wysokim chyba wiklinowym czy tym podobnym ogrodzeniem. Jest dużo zieleni, drzew
          itp i jakoś wygląda to całościowo dość przyjemnie. Mam chyba trochę zdjeć z tej
          imprezy, jesli by Cię interesowało, mogę podesłać.
          A jedzenie naprawdę dobre, ja też jestem fanką włoszczyzny więc wiem, co
          mówię ;)
          • erestauracja.pl Re: gdzie przyjecie w ogrodzie? 20.03.07, 12:00
            witam,
            jest kilka w Warszawie restauracji z ładnym ogrodem na przyjęcie weselne.
            Polecam Boathouse, Belvedere, Dom Polski, Różana. Inną ciekawą restauracją jest
            Moonsfera, nie ma klasycznego ogrodu ale taras z widokiem na całą Warszawę.
            REKLAMA: te wszystkie restauracje możesz znaleźć na stronie eRestauracja.pl i
            złożyć zapytanie ofertowe on-line.Nasz pracownik zadba o przesłanie oferty do
            Ciebie na przyjęcie weselne.
            • rybatoja Re: gdzie przyjecie w ogrodzie? 20.03.07, 12:39
              Corrina, bede bardzo wdzieczna za podeslanie paru fotek na gazetowego. I
              dziekuje za Twoja opinie.
            • radiomis eeeerestauracja 21.03.07, 16:38
              erestauracja - jest tak:
              Boathouse - komary znad Wisly
              Belvedere - patio od poludnia oranzerii? a moze trawnik miedzy alejkami - niech
              spacerujacy pozagladaja w talerze :)
              Różana - fajny ogrod :) ladne otoczenie. garaz i 2 sciany wokolo
              Moonsfera - "taras z widokiem na całą Warszawę" z tym, ze z polnocnego tarasu
              widac most grota i hute a poludniowy jest wlasnoscia pkol i latem zycze
              powodzenia z dostaniem sie tam :)
    • marina_diana Re: gdzie przyjecie w ogrodzie? 27.03.07, 10:41
      Podzielam zdanie radomisa nt Belvedere,Moonsfery.Bardzo lubie Rubikon,ale
      blokowisko wokol to niemily widok(brakuje mi atmosfery w starym
      Rubikonie..),chociaz jedzenie jest ciagle wyborne.

Ja polecalabym restauracje z klimatem,w pieknym miejscu,z cudownym
      ogrodem,bylam tam na wielu imprezach.To Villa Foksal.
      www.restauracjavillafoksal.pl

Tylko chodzily sluchy,ze maja ja zamknac i nie sledzilam ostatnio..ale miejsce
      swietne!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka