Dodaj do ulubionych

Nasze apteki

30.03.07, 14:11
Nie uważacie, że ceny w naszych aptekach różnią się. Apteka na Berylowej jest
znacznie droższa niż apteka przy stacji. Może dlatego, że położona jest w
lepszym miejscu ( przy przychodni), jest nowocześniejsza...hm jak myślicie?
Gdzie chodzicie i dlaczego?
Obserwuj wątek
    • tigrissimo Re: Nasze apteki 31.03.07, 11:58
      Ja ostatnio korzystam z całodobowej apteki na Dworcu Centralnym w Warszawie.
      Powód? - jest znacznie taniej niż w Komorowie (niektóre nawet ponad 10% taniej).
      A pracuję w Warszawie, więc mam po drodze. Cóż, ekonomia bierze górę nad
      lokalnym patriotyzmem ;-)
    • sylwia1123 Re: Nasze apteki 02.08.07, 16:23
      Dokładnie apteka na Berylowej jest bardzo droga a ta po drugiej stronie jedna z
      tańszych
      pozdr.
    • ilekobietamalat Re: Nasze apteki 03.08.07, 08:33
      a ja robie aptekowe zakupy w pruszkowie, niedaleko mojej babci, na ulicy nie
      pamietam jakiej, generalnie jest to ulica przy ktorej stoi ten okropny wiecznie
      nie dokonczony kosciol, przypominajacy ufo:D ,tam dalej jest zabka, a obok
      zabki apteka.jest tam bardzo tanio i jakos tak przyjemnie:) zawsze zaproponuja
      tanszy odpowiednik,itp:)
      • kk_011 Re: Nasze apteki 03.08.07, 11:06
        ilekobietamalat napisała:
        > a ja robie aptekowe zakupy w pruszkowie, niedaleko mojej babci, na ulicy nie
        > pamietam jakiej,...

Hehehe... Ty rzeczywiście nie masz pamięci do nazw ulic :-)))) za to dość
        precyzyjnie je lokalizujesz w inny sposób :-))))).
      • sylwia1123 Re: Nasze apteki 03.08.07, 11:31
        Mieszkałam kiedyś koło tego kościoła mój tata go zaczynał budować już dawno
        poszedł na emeryture a kościół dalej budują:)
        Faktycznie jest tam żabka, ale apteki nie kojarze.
        Pozdr
        • ilekobietamalat Re: Nasze apteki 03.08.07, 15:40
          apteka jest dosyc nowa:) i pewnie przez to maja niskie ceny i mila obsluge:D

(ja mam okropny problem z nazwami ulic i nazwiskami. wiem tylko jak sie
          nazywaja te ulice, na ktorych mieszkalam, uczylam sie, i na ktorej mieszka moja
          babcia;> na jakiej mieszka moj dziadek/nie od tej babci;)/ juz nie wiem:D )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka