Dodaj do ulubionych

Parkowanie

18.04.07, 09:45
Wkurza mnie iż wszystkio jest takie zatstawione przed 78 włącznie z miejscami
dla niepełnosprawnych i nawrotką dla straży na końcu. Jakoś 76 sobie z tym
poradził.

Kiedy to się w końcu unormuje????
Obserwuj wątek
    • robinson65 Re: Parkowanie 18.04.07, 09:59
      Zapewne możesz liczyć na maciek11978 ;-)
    • gberezowski Re: Parkowanie 13.05.07, 13:23
      studentk napisał:

> Wkurza mnie iż wszystkio jest takie zatstawione przed 78 włącznie z miejscami
      > dla niepełnosprawnych i nawrotką dla straży na końcu. Jakoś 76 sobie z tym
      > poradził.

poradzil sobie miedzy innymi parkujac pod 78...
      • mpbc Re: Parkowanie 13.05.07, 19:49
        A tak z ciekawości, czy regulamin w bloku 78 już został uchwalony?
        • jeanette Re: Parkowanie 13.05.07, 20:25
          Moim zdaniem, to w tej sytuacji panowie ochroniarze powinni odpowiedziec na pytanie:
          jakim cudem ossoby parkujace pod 78, czyli nie majace miejsc parkingowych, a co
          za tym idzie - pilotow - wjechali na teren osiedla? SPrawa powinna byc prosta,
          bez pilota nie ma wjazdu, a gosci wpuszczamy tylko tylu, ile jest miejsc dla
          gosci. Robimy burze w szklance wody, a tak naprawde rozwiazaniem jest
          wypelnianie przez ochroniarzy ich obowiazkow.

Pozdrawiam,
          Jean
          • mpbc Re: Parkowanie 13.05.07, 20:34
            Ochroniarze robią co im wspólnota nakaże. Niby na jakiej podstawie mają nie
            wpuszczać osób jeżeli te osoby posiadają pilota i stają na miejscach dla
            gości???? Jakiś przepis? Jakaś uchwała?

Miały być przepustki – wspólnota 78 nie chce
            Miał być regulamin - wspólnota 78 nie uchwaliła

Zróbcie coś, uchwalcie a wtedy ochrona to wyegzekwuje.

Ponawiam pytanie, na jakim etapie jest uchwalanie regulaminu w 78????
            • agaipawel2 Re: Parkowanie 13.05.07, 22:34
              Popieram Jannete

i dziwi się stwierdzeniu - ZRÓBCIE COŚ ..............

RÓBMY NIE BIADOLMY.
              Wysłąłem dzisiaj emile z prośbą o deklaracje powierzchni mieszkań tak aby
              ustalić grupę mając 10% udziału w nieruchomości czyli 1538 m/kw razem.
              Proszę przesłąć wraz z namiarami na siebie do mnie agaipawel2@gazeta.pl i wtedy
              wystąpię o zwołanie zebrania wspólnoty
              • mpbc Re: Parkowanie 13.05.07, 23:09
                Mieszkam w 76 zatem nie jestem członkiem wspólnoty 78. To forum jest dla
                wszystkich mieszkańców naszego osiedla i bywają tutaj osoby z obu budynków.

Martwi mnie ta agresja, posty o wewnętrznych szlabanach, zarzucaniu iż jedni
                parkują na terenie innych... chyba nie tędy droga.
                • marcinkiewicz Re: Parkowanie 14.05.07, 10:54
                  > Martwi mnie ta agresja, posty o wewnętrznych szlabanach, zarzucaniu iż jedni
                  > parkują na terenie innych... chyba nie tędy droga.

Wcale nie zarzucamy. Wiele razy pisaliśmy, że pod 76 jest pusto, bo parkuja pod
                  78. Było to raczej żartobliwe, ironiczne. I wcale nie jest to agresywne
                  zachowanie. Nie bierz tego osobiście i nie uważaj, że chcemy się skłócić.
                  Dopóki nie będzie regulaminu 78, każdy może sobie zaparkować pod blokiem.
                  Trzeba mieć nadzieję, że już wkrótce będziemy mieli pusto na osiedlu.

M

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka