kazuyoshi788 02.06.07, 18:36 zobaczyłem neon na centrówkach "Kuchnia Grecka" i pomimo obejscia całych centrówek nie znalazłem. Jakieś widmo a nie restauracja;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piastovka Re: restauracja grecka 05.06.07, 21:51 kazuyoshi788 napisał: > zobaczyłem neon na centrówkach "Kuchnia Grecka" i pomimo obejscia całych > centrówek nie znalazłem. Jakieś widmo a nie restauracja;) a może to jest restauracja ''latający hoelender'':) Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi788 Re: restauracja grecka 06.06.07, 15:30 piastovka napisała: > kazuyoshi788 napisał: > > > zobaczyłem neon na centrówkach "Kuchnia Grecka" i pomimo obejscia całych > > centrówek nie znalazłem. Jakieś widmo a nie restauracja;) > > a może to jest restauracja ''latający hoelender'':) Sprawdzę jeszczę raz może sie uda znależc;) Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi788 Re: restauracja grecka 02.08.07, 18:36 znalazłem, znajduje się na poziomie dolnym kompleksu usługowo - handlowego vis a vis BPH u i tylko miałem czas rzucić okiem. Wrażenie mam jakby połączenie trochę , macdonalda, coffee shopa,coffee heaven, szybkiej restauracji typu fast food. Dopiero wyrobić można sobie wrażenie pewnie po zjedzeniu , jaka jokość jedzenia i obsługa i atmosfera. Dobre jest to że coraz wiecej powstaje takich ciekawych miejsc w Pruszkowie. Lokalizacja vis a vis BPH u Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi788 Re: restauracja grecka 02.08.07, 18:38 kazuyoshi788 napisał: > znalazłem, znajduje się na poziomie dolnym kompleksu usługowo - handlowego vis > a vis BPH u i tylko miałem czas rzucić okiem. Wrażenie mam jakby połączenie > trochę , macdonalda, coffee shopa,coffee heaven, szybkiej restauracji typu fast > > food. Dopiero wyrobić można sobie wrażenie pewnie po zjedzeniu , jaka jokość > jedzenia i obsługa i atmosfera. Dobre jest to że coraz wiecej powstaje takich > ciekawych miejsc w Pruszkowie. > Lokalizacja vis a vis BPH u dodam , że w środku kompleksu Odpowiedz Link Zgłoś
magister11 Re: restauracja grecka 03.08.07, 10:14 Dobre jest to że coraz wiecej powstaje takich > ciekawych miejsc w Pruszkowie. bardzo dobre, ale czekam też na coś na naprawdę dobrym poziomie - ze stylem, klimtam i niekoniecznie w pomieszczeniu 2 na 2 Odpowiedz Link Zgłoś
e-pruszkow Re: restauracja grecka 10.07.08, 23:38 magister11 napisał: > Dobre jest to że coraz wiecej powstaje takich > > ciekawych miejsc w Pruszkowie. > > bardzo dobre, ale czekam też na coś na naprawdę dobrym poziomie - ze stylem, > klimtam i niekoniecznie w pomieszczeniu 2 na 2 Zaszedłem na chwilę i zamówiłem i mogę powiedzieć, że jest dość udana. Pomijając, że jest nie za duża i za niewygórowane pieniądze można smacznie zjeść. Tak jak pisaliśmy czekamy na więcej dobrych lokali w Pruszkowie. Pozdrawiam e-pruszków Odpowiedz Link Zgłoś