Dodaj do ulubionych

Trener kadry juniorów: Grosickiego trzeba przyp...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 22:52
To w Gutowie nawet ruletę mają? A w Warszawie napewno go przypilnują.
Wszystkie lokale będą jego :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Pynio Trener kadry juniorów: Grosickiego trzeba przyp.. IP: *.acn.waw.pl 26.06.07, 13:44
      Teraz to dopiero Grosik zabaluje !
      Z Korzymem Augustynem i Janczykiem
      włosy na żel i jazda !
      • Gość: anty(L) Re: Trener kadry juniorów: Grosickiego trzeba prz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 13:52
        haha koleś po podstawówce w Legii, czyli cep do cepowatego klubu...
        • Gość: LM Re: Trener kadry juniorów: Grosickiego trzeba prz IP: *.aster.pl 26.06.07, 14:45
          hahaha zakladam ze jestes poznanskim slowikiem albo wislacki lamusem - jakie
          wyksztalcenie mial ReiSS przez cala kariere - podstawowe. Jakie wyksztalcenie
          ma buc Zurawski ktory nie potrafi rozmawiac po angielsku po 2ch latach grania i
          mieszkania w Szkocji??
          • Gość: anty(L) Re: Trener kadry juniorów: Grosickiego trzeba prz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 15:53
            no jestem poznańskim słowikiem jak to sie u was mówi tam na wschodzie w
            PiSowskim grodzie...hehe nawet sie rymuje
            • Gość: cwaniak Re: Trener kadry juniorów: Grosickiego trzeba prz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 16:59
              hehehe poznan miastem pedofili z chóru, z ambony i ze sceny
          • Gość: lol Re: Trener kadry juniorów: Grosickiego trzeba prz IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.07, 16:15
            Jak poznaniacy to slowiki to wy to samsony (nie te biblijne xD)
    • Gość: Olek1908 Mroczkowski ty Lamusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 13:46
      Mroczkowski uczył mnie WF jak chodziłem do LO pare lat temu,jest strasznie
      wnerwiającym człowiekiem,ponadto udawał strsznie waznego zawsze,aż obrzydził mi
      chodzenie na wf.
      Zawsze wszystkim próbował "wrzucac",typ człowieka ciężkiego we wsółpracy.
      Współczuje młodziezówce
      • Gość: rob Re: Mroczkowski ty Lamusie IP: *.visp.energis.pl 26.06.07, 17:56
        trzeba mu było z bańki pociagnąć
    • Gość: ;/ To grosicki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 17:22
      a wygląda na tym zdjęciu jak Marek Jóźwiak
    • Gość: BeeJay Re: Trener kadry juniorów: szkodnik IP: *.aster.pl 26.06.07, 18:14
      Dzięki takim doradcom wszyscy młodzi zdolni piłkarze wyjadą za granicę i będą
      grać w drugiej, trzeciej lidze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka