Dodaj do ulubionych

urzędasy do roboty!

IP: *.skorosze.2a.pl 20.06.03, 19:45
Te skurwysyny w jednym z warszawskich urzedów dzielnicy powiesiły na drzwiach
kartkę, że dziś (piątek 20.06) nie pracują. Święto to było wczoraj! A dzisiaj
lenie śmierdzące i nieroby powinny zapierdalać do roboty, tak jak inni
uczciwi ludzie. Jak kogoś stać na świetowanie, to możę leżeć do góry dupą
cały rok. Polaczków na pewno nie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Max Re: urzędasy do roboty! IP: *.acn.waw.pl 20.06.03, 20:03
      Gość portalu: Mar napisał(a):

> Te skurwysyny w jednym z warszawskich urzedów dzielnicy powiesiły na
      drzwiach
      > kartkę, że dziś (piątek 20.06) nie pracują. Święto to było wczoraj! A
      dzisiaj
      > lenie śmierdzące i nieroby powinny zapierdalać do roboty, tak jak inni
      > uczciwi ludzie. Jak kogoś stać na świetowanie, to możę leżeć do góry dupą
      > cały rok. Polaczków na pewno nie.

Rozumiem, że to pod adresem Prezydenta Warszawy?
      • Gość: Steed Re: urzędasy do roboty! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.03, 21:19
        Racja w 100%!!!

W następną sobotę, kiedy będą to odpracowywać na pewno nie będzie tylu
        klientów ilu przyszłoby dziś.
        To skandal!
        Czy to jest dzień ustawowo wolny od pracy?
        NIE!!!
        Więc powinni iść do pracy!
        • niech Re: urzędasy do roboty! 20.06.03, 21:23
          O tej porze? A skad oni petentow teraz znajda?
    • Gość: urzednik tak? takie mundre jestescie? IP: *.mt.sfl.net 20.06.03, 21:32
      od tej pory bedzie kartka
      ze TYLKO w piatki czynne
      hehehe
      • martini_z_lodem Re: tak? takie mundre jestescie? 20.06.03, 23:35
        Proszę sie odpierdolic od panów urzędników bo bedę otwieral tylko we wtorek od
        9 do 11.
        Wiecej szacunku dla ludzkiej pracy,prosze!
        W nas zwyczajnie nie rozumiecie,czy ktos mysli ,ze to taka przyjemnosco glądac
        wasze kostropate ryje?
    • Gość: Urzędniczka Nie życzę sobie by byle cham mnie obrażał IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.03, 00:00
      Gość portalu: Mar napisał(a):

> Te skurwysyny w jednym z warszawskich urzedów dzielnicy powiesiły na drzwiach
      > kartkę, że dziś (piątek 20.06) nie pracują. Święto to było wczoraj! A dzisiaj
      > lenie śmierdzące i nieroby powinny zapierdalać do roboty, tak jak inni
      > uczciwi ludzie. Jak kogoś stać na świetowanie, to możę leżeć do góry dupą
      > cały rok. Polaczków na pewno nie.
      A do pracy chętnie bym poszła, ale Kaczyński łobuz mi nie pozwala. Kazał nie
      przychodzić w piątek. I jeszcze sukinsyn każe mi przychodzić do pracy w sobotę,
      a w sobotę to ja bym wolała robić coś innego. Np. DZIECI.

• Gość: Służba urzenicy powinni pracować w ruchu ciągłym! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.03, 07:14
        Gość portalu: Urzędniczka napisał(a):

> Gość portalu: Mar napisał(a):
        >
        > > Te skurwysyny w jednym z warszawskich urzedów dzielnicy powiesiły na drzwi
        > ach
        > > kartkę, że dziś (piątek 20.06) nie pracują. Święto to było wczoraj! A dzis
        > iaj
        > > lenie śmierdzące i nieroby powinny zapierdalać do roboty, tak jak inni
        > > uczciwi ludzie. Jak kogoś stać na świetowanie, to możę leżeć do góry dupą
        > > cały rok. Polaczków na pewno nie.
        > A do pracy chętnie bym poszła, ale Kaczyński łobuz mi nie pozwala. Kazał nie
        > przychodzić w piątek. I jeszcze sukinsyn każe mi przychodzić do pracy w
        sobotę,
        >
        > a w sobotę to ja bym wolała robić coś innego. Np. DZIECI.
        >
        • Gość: Słuzba Re: urzenicy powinni pracować w ruchu ciągłym! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.03, 07:17
          Gość portalu: Służba napisał(a):

> Gość portalu: Urzędniczka napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: Mar napisał(a):
          > >
          > > > Te skurwysyny w jednym z warszawskich urzedów dzielnicy powiesiły na
          > drzwi
          > > ach
          > > > kartkę, że dziś (piątek 20.06) nie pracują. Święto to było wczoraj! A
          > dzis
          > > iaj
          > > > lenie śmierdzące i nieroby powinny zapierdalać do roboty, tak jak inn
          > i
          > > > uczciwi ludzie. Jak kogoś stać na świetowanie, to możę leżeć do góry
          > dupą
          > > > cały rok. Polaczków na pewno nie.
          > > A do pracy chętnie bym poszła, ale Kaczyński łobuz mi nie pozwala. Kazał n
          > ie
          > > przychodzić w piątek. I jeszcze sukinsyn każe mi przychodzić do pracy w
          > sobotę,
          > >
          > > a w sobotę to ja bym wolała robić coś innego. Np. DZIECI.
          > >

powinni pracować w ruchu ciagłym bo pełnią rolę służebną wobec mieszkańców, a
          komu to nie odpowiada może poszukac sobie innej pracy wtedy bedą miec wolne,
          jesli zostajesz lekarzem to lekarzem jestes przez cały czas, urzednikiem
          równiez tak powinną być, wróciły soboty pracujęce na poczcie i już mniej
          kolejek.
          Brawo poczta!
    • Gość: ja Re: urzędasy do roboty! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.03, 00:01
      Ty uczciwy człowieku, a dlaczego lazłeś do Urzędu, czyżbyś miał wolne?
      A na marginesie palancie to wszystkie urzędy warszwskie były nie czynne.
      • Gość: Mar Re: urzędasy do roboty! IP: *.skorosze.2a.pl 21.06.03, 10:24
        Gość portalu: ja napisał(a):

> Ty uczciwy człowieku, a dlaczego lazłeś do Urzędu, czyżbyś miał wolne?
        > A na marginesie palancie to wszystkie urzędy warszwskie były nie czynne.

Ja mam wolne wtedy kiedy CHCĘ, bo mnie na to STAĆ. Do urzędu lazłem nie dla
        przyjemności tylko po to żeby załatwić sprawy, dzięki którym zarobię jakieś
        pieniądze i będę płacił podatki, z których te darmozjady będą się utrzymywać.
        Zreszta zamiast sobie robić wolne, żeby pójśc do urzedu, mogłem popracować i
        ZAROBIĆ, albo zrobić sobie wolne po to by poleżeć do góry fiutem. Ale mnie na
        to STAĆ, bo za swoje wolne wtedy kiedy chcę SAM płacę. A wy, jebane urzędasy,
        robicie se wolne za MOJE pieniądze. TO JA tracę czas, kiedy idę do urzędu w
        dzień powszedni, w godzinach, kiedy powinien on normalnie pracować, a tymczasem
        okazuje się, że magistrackie mendy mają wolne.
        • Gość: eds Re: urzędasy do roboty! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 00:56
          I dobrze Ci tak chamie
          • Gość: Mar jestem cham, ale za swoje! IP: *.skorosze.2a.pl 24.06.03, 09:30
            Gość portalu: eds napisał(a):

> I dobrze Ci tak chamie

Faktycznie, źle mi nie jest. A wy biurwy jebane i tak zawsze bedziecie
            dziadami. I tak sie nie dorobicie, żebysci enie wiem ile nakradli - bo
            jestescie tempe cwoki, które nawet tego co ukradną nieumieją dobrze
            spożytkować.
            • Gość: Aniela Re: jestem cham, ale za swoje! IP: *.acn.waw.pl 24.06.03, 10:49
              Faktycznie, źle mi nie jest. A wy biurwy jebane i tak zawsze bedziecie
              dziadami. I tak sie nie dorobicie, żebysci enie wiem ile nakradli - bo
              jestescie tempe cwoki, które nawet tego co ukradną nieumieją dobrze
              spożytkować.

O tym, czy się jest dziadem nie świadczy jego szata. Żal mi Ciebie.
              • Gość: qwet Re: jestem cham, ale za swoje! IP: 212.244.213.* 24.06.03, 11:43
                Mar, palancie, idz poskarzyc sie Kaczorowi, bo to jego zarzadzenie bylo.
                Wolalbym miec wolna sobote niz odpracowywac piatek.
                W soboty i tak pise z kulawa noga nie przyjdzie.

A tak na marginesie to zdecydowanie lepiej byloby, gdyby urzedy byly czynne w
                godz. 14-22.
                • potomar Re: jestem cham, ale za swoje! 24.06.03, 12:37
                  Gość portalu: qwet napisał(a):

> A tak na marginesie to zdecydowanie lepiej byloby,
                  gdyby urzedy byly czynne w
                  > godz. 14-22.

Albo 2-10.
                • Gość: Mar dowód na tępotę umsłową urzedasa IP: *.skorosze.2a.pl 24.06.03, 14:16
                  Gość portalu: qwet napisał(a):

> Mar, palancie, idz poskarzyc sie Kaczorowi, bo to jego zarzadzenie bylo.
                  > Wolalbym miec wolna sobote niz odpracowywac piatek.
                  > W soboty i tak pise z kulawa noga nie przyjdzie.
                  >
                  > A tak na marginesie to zdecydowanie lepiej byloby, gdyby urzedy byly czynne w
                  > godz. 14-22.

Niejaki(a) qwet własciwie zgadza się ze wszystkim, co napisałem, a i tak zwraca
                  się do mnie "palancie" - czyli w sposób obraźliwy, sugeruący, że nie mam racji.
                  Ale jeszcze spróbuję poedukować: jeżeli coś jest zgodne z jaką
                  ustawą/zarządzeniem/rozporządzeniem, to nie znaczy że jest też zgodne z dobrymi
                  obyczajami. Prezydent Kaczyński jest widać takim samym leniem, jak jego blizsi
                  i dalsi podwładni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka