ezomir 20.07.07, 22:16 tak tanczy jak i strzela bramki :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zzz Oj, Weber, Weber IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 22:32 Nie, żebym był jakimś kibicem Zagłębia, ale "A pan został w kraju, w dodatku - z całym szacunkiem - na lekkiej prowincji." to lekkie przegięcie. Ta "prownicja" to aktualny Mistrz Polski, zatem chyba nie jest z nimi najgorzej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glonojad Re: Oj, Weber, Weber IP: *.chello.pl 21.07.07, 08:34 Tytuł mistrza Polski nie zrobi z Lubina Krakowa ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henio Weber to opozniony o miesiac jest. IP: *.bsk.vectranet.pl 21.07.07, 09:30 Weber to chyba opozniony o miesiac jest, lub gość nie ma wogóle własnej inwencji. NIe dobrze sie robi jak wałkuje sie setny raz ten sam temat o tym jak Włodarczyk złozył pismo do klubu i nie dostał odpowiedzi, o tym ze ma blisko do domu itp. Te tematy juz były oklepane przez wszystkich redaktorow z miesiac temu. Podobie rzecz sie ma z wywiadem z Ekwueme z przed kilku dni. Tam znow pytania na ktore pan Weber musiał znac odpowiedz, bo były obcykane w 10 wczesniejszych wywiadach roznych gazet. np. pytania o szkólke rodzinną, o to czy nie przyjezdza do Polski z opoznieniem, dlaczego polska itd. itp. Panie Weber, niech pan wydorośleje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Weber to opozniony o miesiac jest. IP: *.aster.pl 21.07.07, 16:01 No, pewnie zaraz ktoś napisze, że jestem bratem Webera. Albo Nedzy. Albo nawet Nędzą. Ale mnie się podoba ten wywiad, bo bez napinki taki. "Jak się pan odnalazł w nowym środowisku? Chociaż jak nigdzie się nie zgubiłem, to gdzie miałem się odnaleźć?" To chyba smieszne jest. A co z tego, że o prowincji. Jak ktoś został mistrzem w piłkę to jego miasto od razu stolicą nie jest. Nie musi być nawet dużym miastem w centrum kraju. Ci spoza Warszawy to straszny kompleks mają, bo przecież słowo prowincja wcale nie musi brzmieć źle. Chodzi tylko, że jak się w Warszawie pomieszkało to szkoda się daleko wyprowadzać. Bo Włodar z własnej woli sie nie wyprowadził. Mnie dwa tygodnie nie było w kraju, więc nie przeszkadza mi, że taki wywiad już gdzieś był. Poza tym ci z Warszawy to rzadko wchodzą na inne strony lokalne. A ci inni na stołeczną ciągle. Bo to na stołecznej jest, dlatego musi byc lekkie skrzywienie na stolice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asr Re: Oj, Weber, Weber IP: *.chello.pl 21.07.07, 10:05 a co mógł napisać Maciej "Kocham Legię i Stolycę" Weber? tak beznadziejnie nieobiektywnego "dziennikarza" nigdy nie czytalem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norwalk Re: Oj, Weber, Weber IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 12:02 To przy okazji poczytaj niejakiego Kordyla Waldemara z krakowskiego dodatku GW. Ten kibic Hutnika ma za zadanie pisać o Cracovii. To co gość wyprawia, to ludzkie pojęcie przechodzi. Jakos po innych redakcjach lokalnych kibice pisujący o danym klubie na codzień, są danemu klubowi przychylni. Są jednak takie rodzynki jak Waldek K. Co do Webera, to z tą 'prowincją' przesadza mocno. Ogólne wrazenie wywiadu jest takie jakby PAN DZIENNIKARZ ze STOLYCY przyjechał odwiedzić swojego krajana za kręgiem polarnym, czy innej dżungli amazońskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)evi's Re: Piotr Włodarczyk: Nawet tańczyć nie umiem IP: 89.174.33.* 20.07.07, 22:34 Dobrze że go juz niema w warszawie. Gościu jest po prostu nałogowym alkoholikiem. Jak ktoś nowy przychodził do Legii to włodar już go ciągnął na wódkę. GoodBye Nędza. I nie wracaj tutaj więcej Odpowiedz Link Zgłoś
wiloughby Re: Piotr Włodarczyk: Nawet tańczyć nie umiem 20.07.07, 22:38 zdaje się, że kibicujemy tej samej ekipie... szkoda, że go tak nazywasz. gość w ostatnich 2 sezonach strzelał najwięcej bramek dla legii. tzn, że on jest kiepski, czy to znaczy że legia jest kiepska?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)evi's Re: Piotr Włodarczyk: Nawet tańczyć nie umiem IP: 89.174.33.* 20.07.07, 23:10 Zdaje się ja chodzę na wszystkie mecze i widzę go w akcji i mam sporo informacji o tym co dzieje sie w Nazym klubie od kuchni a ty tylko czytasz relacje na gazecie.pl (z całym szacunkiem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzewiak Re: Piotr Włodarczyk: Nawet tańczyć nie umiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 01:13 W Wilnie pewnie też byłeś? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
wiloughby Re: Piotr Włodarczyk: Nawet tańczyć nie umiem 21.07.07, 10:42 to tylko swiadczy o legii, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Co niby świadczy?... IP: *.chomiczowka.waw.pl 22.07.07, 16:04 Zgadzam się z (L)evisem w całej rozciągłosci...krzyżyk na droge, chocizby za ten jeden mecz.... ten co "my" wiemy a wy sie tylko możecie domyslać... no chyba, że przestaniecie obserwowac polska pikę tylko zza monitora tudziez ekranu... Reasumujac..zegnej i nie wracaj włodar nikt po tobie nie bedzie płakał i masz szczescie, że i w interesie klubu i twoim lepij było zachować dyskrecję...a ty jeszcze pisma piszesz..smieszny jesteś człowieczek (L) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bjwb levi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 12:05 Levi: a nie lepiej poznac kogos, zanim zaczniesz oceniac? Nie znasz faceta, a stwierdzasz czego nie robi. Za to wyliczssz to, co Ty (niby) robisz. To niepowazne, nie sadzisz? P.S. "Wiadomosci od kuchni"? To jakis jezykowy koszmarek. Co chciales napisac, chlopcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Engel Re: Piotr Włodarczyk: Nawet tańczyć nie umiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 23:03 Na mój gust gość jest rocznik 1977. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Re: Prowincja Panie Weber? IP: 213.17.223.* 20.07.07, 22:45 a Pan to rodzimy Warszawiak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eg4 weź wyjdź, Piotruś IP: *.zdnet.azartsat.pl 20.07.07, 23:28 i nie wracaj, chyba że za jakieś 10 lat po podbiciu III ligi Cypru Odpowiedz Link Zgłoś
zigolo22 Re: Piotr Włodarczyk: Nawet tańczyć nie umiem 21.07.07, 00:12 tak tanczy jak i strzela bramki :D- dobre!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Łódź Re: Piotr Włodarczyk: Nawet tańczyć nie umiem IP: *.lodz.msk.pl 21.07.07, 00:19 Przeczytaj i pośmiej się ze swojej mądrości: "W polskiej lidze strzeliłem do tej pory 89 goli. W Legii strzelałem regularnie po dziesięć rocznie. Wystarczy ciut lepiej i jestem w klubie 100. Chcę ten cel osiągnąć już w najbliższym sezonie." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: Piotr Włodarczyk: Nawet tańczyć nie umiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 01:43 strzelic 10 bramek w sezonie przy 100 okazjach moze kazdy . Ci ktorzy maja w domu canal+ mogli obserwowac ile to 100 % akcji marnowal "Nędza". Zresztą taki przydomek nie bierze sie z niczego , a jego dluga obecnosc w Legii mozna tlumaczyc kontraktem , bo sportowo byl sredni. Odpowiedz Link Zgłoś
mirza83 Piotr Włodarczyk: Nawet tańczyć nie umiem 21.07.07, 02:54 jestem ciekawy jak zatanczy na boisku... --- Poderwij kobietę którejpożądasz Moje Mieszkanie Jak Pisze MGR Co to jest Cashflow? Zjedz w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
blog224 Re: Piotr Włodarczyk: Nawet tańczyć nie umiem 24.07.07, 19:55 było sie nauczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
legiaw-wa Re: Piotr Włodarczyk: Nawet tańczyć nie umiem 27.07.07, 15:42 legia to stara k...a!!! legia j...na jest!!! Odpowiedz Link Zgłoś