Gość: kibol Borowski to symbol zastoju. IP: *.bph.pl 26.07.07, 09:38 Wystarczy spojrzeć jaki zastój inwestycyjny mieliśmy w Warszawie podczas rządów tego jegomościa.Teraz tracę już nadzieję na organizację EURO 2012 w Polsce. Widzę, że stracił już ją sam Borowski. Odpowiedz Link Zgłoś
rrj oto co miała na celu prowokacja ABW... 26.07.07, 09:55 ... drobnych łapówkarzy wymieniono na WIELKIEGO BIORCĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
bulkazbananem Re: oto co miała na celu prowokacja ABW... 26.07.07, 10:06 No super...przyjadą kibice z całej Europy i będą mogli sobie kupić taniej koszulki reprezantacyjne u Wietnamczyków...firmy Adipas na przykład :) ...pokażemy Europie nasz folklor... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamka dno, żenada, wstyd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 10:03 To już szczyt wszystkiego. Pożegnajmy się z Euro 2012. Coż, szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
tolba Re: Euro 2012 ze Stadionem Dziesięciolecia? 26.07.07, 10:05 Borowski, ty debilu, obszczymurze cholerny, jak mogłeś dostać się na to stanowisko?!!! Boisz się wybudować nawet psią budę, sieroto bez jaj. Pamiętam jak budowałeś stadion na Łazienkowskiej mistrzu wstrzymywanych decyzji. Zgiń, przepadnij, pis(s) on you. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K_ristof Re: Euro 2012 ze Stadionem Dziesięciolecia? IP: *.centertel.pl 26.07.07, 10:32 wku...ją mnie takie pomysły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx I znowu Kretyn !!!!!!!!!!!! IP: 213.86.33.* 26.07.07, 10:06 sie dorwal do dzialania, jak mozna tego nieudacznika dopuscic do organizacji takiej imprezy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot logika kretyna IP: *.171.104.162.crowley.pl 26.07.07, 10:08 to tez obok starego dworca wschodniego postawmy nowy, bo nie trzeba bedzie tracic pieniedzy i czasu na rozbiorke starego. jezu i to byl naczelny architekt miasta. co stoi na przeszkodzie zeby juz rozpisac przetarg tylko i wylacznie na rozbiorke starego stadionu. zaczna za 4 miechy a do wtedy to nie bedzie jeszcze rozstrzygnietego przetargu na projekt stadionu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prażanka Re: logika kretyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 11:05 Dobrze napisałeś. Nie mogę doczekac się remontu Dworca Wschodniego. I mam nadzieję, że jednak nie będzie zburzony, tylko postawią obok nowy :) To logika superkretyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty najprostsze rozwiązania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 11:49 najprostsze rozwiązania dla pisssmanów są najtrudniejsze ja też nie rozumiem, dlaczego nie można zacząć jak naszybciej rozbiórki, tylko poczekac na rostrzygnięcie konkursu, potem poczekać na wybór firmy, moze jeszcze na zaćmienie słońca... Odpowiedź wydaje się być jedna - PIS boi się podjąć jakiejkolwiek decyzji, być może uznali, że wcale nie trzeba budować tego stadionu... Jak na razie bardzo udanie sabotują tą budowę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Euro 2012 ze Stadionem Dziesięciolecia? IP: *.elartnet.pl 26.07.07, 10:14 No to "mieli my" EURO 2012 - kto z warszawy ten wie dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Euro 2012 ze Stadionem Dziesięciolecia? IP: 193.109.212.* 26.07.07, 10:18 Koleny dowód na to że obecny rząd należy jak najszybciej pogonić. Błagam wybory jak najszybciej, jeżeli nie chcemy być kolejny raz cyrkiem Europy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek S. Konferencja prasowa - dziś 13:00: NGO a Euro 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 10:20 Data: 26 lipca (czwartek) br. Godzina: 13:00 Miejsce: Centrum Konferencyjne Puławska ul. Puławska 15 (róg Puławska/Goworka), Sala OMEGA (II p.) Temat: Przedstawienie listu otwartego ekologicznych organizacji pozarządowych do Premiera Jarosława Kaczyńskiego dotyczącego Mistrzostw Europy Euro 2012. W dniu 24 lipca 2007 Koalicja Lanckorońska złożyła w Kancelarii Premiera list otwarty z postulatami organizacji ekologicznych dotyczącymi organizacji Euro 2012. List jest ofertą współpracy ekologicznych NGO z rządem przy organizacji Mistrzostw Europy. Na konferencji prasowej zostaną przedstawione możliwości realizacji inwestycji związanych z Euro 2012 w zgodzie z zasadami zrównoważonego rozwoju. Postulaty Koalicji Lanckorońskiej dotyczą m.in. transportu publicznego, gospodarki odpadami, budownictwa, uwzględnienia potrzeb społeczności lokalnych, rozwiązań prawnych. W koferencji wezmą udział przedstawiciele Instytutu na Rzecz Ekorozwoju, Polskiego Klubu Ekologicznego, stowarzyszenia Zielone Mazowsze. Chcemy, aby Polsko-Ukraińskie Euro 2012 dołączyło do takich ekologicznych imprez sportowych jak Igrzyska Olimpijskie w Sydney w 2000 roku, Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej w 2006 roku, czy Igrzyska Olimpijskie w Londynie w 2012 roku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: projektmanager JEST SPOSOB! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 10:25 1.PRZYSPIESZONE WYBORY JUZ WE WRZESNIU, CO OZNACZA NOWą EKIPE! TYLKO MY WYBORCY, MOZEMY TO ZMIENIC! 2. JESLI NAWET STARY STADION MAIALBY ZOSTAC, SA SPOSOBY NA JEGO SZYBKIE I SENSOWNE ZAGOSPODAROWANIE JAKO np VELODROM W BERLINIE ( www.perraultarchitecte.com/) 3. KONKURS MUSI BYC. TYLKO WTEDY MAMY SZANSE NA SWIATOWE ROZWIAZANIA. UDZIAL ZAPOWIEDZIELI np www.gmp-architekten.de 4. jESLI WYWOZ ZIEMI CIEZAROWKAMI JEST PROBLEMEM, TO NALEZY UZYC BAREK NA WISLE! 5. HEY MLOTY DO ROBOTY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeeJay Re: JEST SPOSOB! IP: *.aster.pl 26.07.07, 10:45 Niemiecka prowokacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Barek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 11:50 Wystarczy podciągnąć tory, są niedaleko... No, ale przecież lepiej samochodzikami.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figiel TYLKO NIE BORO!!!!!!!! IP: *.roehlig.pl 26.07.07, 10:47 Już myślałem że tego pajaca pozbyliśmy się na długie lata... tymczasem on wraca jak w najgorszym koszmarze z jego kretyńskimi pomysłami. BORO! Za dużo szkody narobiłeś już w Warszawie, jaki to trzeba mieć tupet żeby tu jeszcze wracać... WON ze Stolicy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Euro 2012 ze Stadionem Dziesięciolecia? IP: *.telmark.waw.pl 26.07.07, 10:47 "Nie burzyć Stadionu Dziesięciolecia, nowy Stadion Narodowy zbudować obok - proponuje Michał Borowski" No och***ł. Po raz pierwszy nie mam zamiaru nawet dalej czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
blendyks PiS od prawie roku buduje stadion i są w punkcie 0 26.07.07, 10:57 i szczekał na HGW, że nie chce budować (za pieniądze miasta na nie swoim terenie!). Teraz widać dobitnie, że pisiorczyki niczego nie zbudują i być może aby uchronić sie przed kompromitacją Kaczyński zarządzi nowe wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Euro 2012 ze Stadionem Dziesięciolecia? IP: 83.136.224.* 26.07.07, 10:59 Brak mi słów. Ten facet to naprawdę kretyn do n-tej potegi (gdzie n->nieskończoności). Syf, który za wielkie pieniądze trzeba będzie utrzymać on chce zostawić jako element krajobrazu. A później powiedzą, że "szara sieć" im nie pozwoliła zdążyć z pracami. K-wa, k-wa, k-wa..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prof . Wilczur Mieszkam obok stadionu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 11:03 To niewiarygodne! Mieszkam po drugiej stronie ulicy, na saskiej kępie. Wszyscy się cieszylismy, że w końcu skończy sie ten pie..ik - wszędzie walające się śmieci, bandy dresików opijające udane zakupy w pobliskich krzakach, obszczane mury, kieszonkowcy i ogólnie widoki jak z podróży do azji a nie centrum europejskiej stolicy. Zaczęło się od tego, że decyzję w sprawie zamknięcia stadionu zaczęto odkładać z miesiąca na miesiąc. Dziś mówi się już wręcz o przyszłym roku. Przecież ten czas można było wykorzystać!jeśli nie na samą rozbiórkę stadionu to na opracowanie jej planów i wstępne przygotowania. Czytałem komentarze, ktoś proponuje spławianie gruzu barkami, mozna też przecież użyc istniejącej linii kolejowej i ładować gruz bezpośrednio do wagonów... Ale czy ktos opróćz nas internautów zajmuje sie tym problemem? Jak zobaczyłem twarz p. Borowskiego i przeczytałem o jego nominacji to mnie zatkało, toż to człowiek symbol - nieudacznictwa i zastoju inwestycyjnego Warszawy. Ciągna się za nim dziwne i dziwniejsze sprawy... Lansowania projektu na Muzeum Sztuki Nowoczesnej idealnie odpowiadającego koncepcji zabudowy placu defilad, której sam był autorem - (Dziś projekt, który wzbudził tyle kontrowersji,jak i cała koncepcja leżą i kwiczą) Zakup kamienic na Foksal po "atrakcyjnych cenach", chyba już jako naczelny architekt miasta, dziś doprowadzone do kompletnej ruiny starszą turystów którzy nieopacznie skręcaw bok z Nowego Światu. Nie zdziwie sie jeśli do tej listy dojdzie jakaś fajna transakcja z DAMISEM... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawiak Borowski, wyp****dalaj z Warszawy!!! Won stąd!!! IP: *.pl 26.07.07, 11:13 Odpowiedz Link Zgłoś
kosztelka Do prawdziwych Polaków! 26.07.07, 11:14 Błagam Was nie kłóccie się! Tylko zróbcie wszystko, abym jako Polka nie spaliła się ze wstydu w 2012 roku! Marzyłam, że dzięki Euro 2012 wypromujemy nasz kraj. Widziałam te tłumy zadowolonych turystów, którzy "zaleją" Polskę w 2012 roku i przez dziesiątki następnych lat. Byłam pewna, że zrobimy wszystko, aby wszy- stko dopieścic i pokazac się od najlepszej strony. Przecież Polak potrafi! Gazeto Wyborcza! Pisz aż do skutku na temat Euro!!! Przecież w Warszawie już powinny zacząc się prace. Przede wszystkim powinno się jak najszybciej rozebrac Stadion Dziesięciolecia - nawet więźniowie mogliby to robic. Nie zostawiajcie nam tego szkaradziejstwa z Jarmarkiej Europa, bo moje serce tego nie wytrzyma. Jeśli to wszystko idzie tak ślamazarnie, to ja się pytam: Po co chcieliśmy tego Euro 2012? Trzeba się było nie zgłaszac i moje serce by teraz nie pękało ze złości, żalu, bezradności i na widok tych na górze, którzy prawdopodobnie wszystko schrzanią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariolka Re: Do prawdziwych Polaków! IP: *.crowley.pl 26.07.07, 11:37 Hejka, hej! ale z was krejzole! ja już bym chciała, bo jak tak śmierdzi zgniłym jajem to siara jest , NIE?! hahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw_nieomylny Wiadomym jest juz dzis ze EURO 2012 bedzie porazka 26.07.07, 12:01 ! Zobacz co zrobiono od momentu przyznania NIC!!!!!! Gowno zrobiono!! BA... nagle problemem staje sie ... wywiezienie gruzu! Ludzie nie badzmy smieszni! jesli 100 ciezarowek przez pol roku to 200 ciezarowek przez 3 m-ce a sa jeszcze barki, kolej... ale wladza ma to w dupie! Kasa kasa i jeszcze raz kasa !Borowski jako typowy polaczek bedac architektem miasta jedynie dbal o swoj zasrany interes! Zero inwestycji procz pozyskania przez siebie samego kamienic na Foxal oczywiscie za grosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyra Re: Do prawdziwych Polaków! IP: *.upc.chello.be 05.08.07, 23:04 ja pracuje z wlochami i Niemcami - oni wiedza jaki u nas syf z EURO 2012 i juz zdazyli sie ze mnie smaic...A ja musialem przyznac im racje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Misssszzzzzzzzcccczzzzzzzuuuuuuuu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 11:32 /co za yntelygentne spojrzenie.../ Misssszzzzzzzzcccczzzzzzzuuuuuuuu, nauczaj. Ciekawe, czy to jego autorski pomysł... Nieeeee, przecież ministrowie kaczek to wykonawcy, nie decydenci.... Ciekawe który z bratów miniejszych wpadł na ten jakże genialny pomysł... Proponuję na Stadionem X-lecia zbudować gigantyczny namiot cyrkowy, wstawić krzesełka i już mamy arenę na Euro 2012. Poszli w piisssssssduuuuuu Nie chce odpowiedzieć na pytanie, czy na pewno zostanie ogłoszony nowy konkurs, czy też zadanie zaprojektowania stadionu zostanie powierzone jakiejś pracowni architektonicznej z wolnej ręki. hehe, chcą się ciągać po sądach z innymi firmami? Publiczne pieniądze=przetarg/konkurs, chyba, że zminiemy ustawę/jednostkę budującą (no, ale na PPP kaczki mają padaczkę...) . Uważam, że to, co robią, musi mieć miejsce. Obowiązkiem władz - nie rozstrzygam, rządu czy samorządu - jest zapewnienie im targowiska, na które mogliby się przenieść. taaa, "kupcy", handlarze gaciami i kradzionymi rzeczami... JAkoś pustawo się robi, gdy na stadion wchodzi policja, kontrola celna, itd... Obowiązek, hehehe Cały PIS żyje socjalizmem. Nie chce mi się cytować wszystkich bzdur, które powiedział... Kaczki spieprzą Euro w Warszawie, oby nie w całej Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw_nieomylny Borowski to KRETYN udowodnil to pracujac w ratuszu 26.07.07, 11:52 chociaz co trzeba mu przyznac KAMIENICE dla seibie za grosze zalatwil! To Skandal ze takie osoby maja wogole jakikolwiek wplyw na EURO 2012. Odpowiedz Link Zgłoś
gajane4 Euro 2012 ze Stadionem Dziesięciolecia? 26.07.07, 11:54 Ciekaw jestem kto weźmie gratyfikacę (czytaj łapówkę) za "rozłożenie" polskich przygotowań do Euro. Gdyby Polska była rządzona przez w miarę przyzwoitą ekipę, to już teraz odpowiednie służby powinny bacznie obserwować "ruchy" wokół tej sprawy. Bo kto tę nędzną dolę odpali, to już wiadomo. Oczywiście dyletantów z PiSuaru to nie interesuje, a nawet gdyby, to sprawę i tak by przesrali (wide afera w MR). Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw_nieomylny Co do Zlotych Tarasow - a nie pamieta Pan dlaczego 26.07.07, 11:54 trwalo to 7 lat?? I Pan smie sie wypowiadac jako FACHOWIEC! Czlowieku idz sie leczyc na glowe! Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw_nieomylny Dodam jeszcze Borowski wypier**** ze Stolicy!! 26.07.07, 11:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Borowski wypier**** ze Stolicy!! IP: *.roehlig.pl 26.07.07, 12:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emkazin Borowski wypier**** ze Stolicy!!! IP: *.roehlig.pl 26.07.07, 12:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Borowski wypier**** ze Stolicy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 13:10 Niech ktos wreszcie wyp tego goscia......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Stefaniak Borowski wypier**** ze Stolicy!!! IP: *.171.87.197.crowley.pl 26.07.07, 17:02 Odpowiedz Link Zgłoś
admiral_0000 Re: Borowski wypier**** ze Stolicy!!! 26.07.07, 20:50 Patrz jak w sygnaturce; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karo Re: Borowski wypier**** ze Stolicy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 13:16 niech tan dziad wreszcie przejdzie na emeryture!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DarkNeo Przenieść:D IP: *.c26.msk.pl 26.07.07, 12:26 Nie zdążą wybudować stadionu w Warszawie... phi... to wywalić Warszawę i do Chorzowa:D A po za tym i tak nie zorganizujemy tych mistrzostw nie wie po kiego żeśmy kandydowali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: Euro 2012 ze Stadionem Dziesięciolecia? IP: 84.77.245.* 26.07.07, 12:26 Czekam tylko z utęsknienien na moment, gdy ludzie, który w odróżnieniu od Pana Naczelnego Wielkiego Uznanego Cenionego Fachowca Arcyarchitekta mają trochę rozumu, wyjdą po prostu na ulicę i powiedzą tej bandzie niekompetentnych pajaców, co o nich sądzą. Ludzie! Jest ciepło, na ulice! Może wskutek braku głośnych protestów i manifestacji oni (czy to ratusz Wawy, czy Sejm, czy RM) po prostu nie zdają sobie sprawy, że są niezdolnymi do jakiejkolwiek pracy idiotami? Może trzeba im to napisać na tekturach i transparentach oraz wykrzyczeć przez megafon, to się opamiętają i pojadą gdzieś daleko albo pozamykają się gdzieś za bardzo grubymi drzwiami? Jestem 2200 km od Wawy, ale chętnie zmontuję tu jakąś jednoosobową manifestację pod polskim konsulatem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee dureń borowski to gwóźdź do trumny tego mundialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 12:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Skąd ona go wzięła? IP: 62.29.248.* 26.07.07, 12:45 Sekretarka Lecha, w przerwie na robieie kawy preziowi, powołała gościa, który zawali nam całe mistrzostwa. Jedyne co zrobiły nasze władze to powołanie kilku komitetów organizacyjno- koordynujących i wysłanie tam na ciepłe posadki swoichj ludzi. Bo jak powiedział Jarek "kadencja trwa max 4 lata, a do Euro zostało 5". Już gratulujmy Włochom Mistrzostw Europy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapraszam Ja zapraszam ze Stadionem Narodowym do Ciecha- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 12:46 nowa. Zapraszam ,również inwestorów którzy pragną wybudowac w Polsce tor wyścigowy Formuły 1 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubatek taki cytacik z Borowskiego IP: 151.193.220.* 26.07.07, 12:48 "Sama budowa zajmie najmarniej dwa i pół roku, a musi poprzedzić ją z półtora roku gromadzenia dokumentacji" fajne proporcje, panie architekcie Naczelny. Prowadź nas, Wodzu, do naszej socjalistycznej Ojczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orient Re: taki cytacik z Borowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 19:03 Nie obrażaj PRL. W PRL nie było takiego syfu i burdelu jaki nam PiS zafundował. "W czerwcu 1954 podjęto decyzję o powierzeniu Warszawie organizacji Światowego Festiwalu Młodzieży i Studentów w 1955, co znacznie przyspieszyło prace (Stadion X-lecia miał stać się bowiem główną areną imprezy). Roboty budowlane rozpoczęły się w sierpniu 1954, a kierował nimi sam naczelny architekt (w skład jego zespołu weszli ponadto m.in. Marek Leykam, Czesław Rajewski i Konstanty Jankowski). Do usypania korony obiektu wraz z wałem pod przyszłe trybuny użyto gruzów zabudowy Warszawy, zniszczonej podczas Powstania warszawskiego oraz w pierwszych latach powojennych. Oficjalnie otwarcie Stadionu Dziesięciolecia miało miejsce w dniu najważniejszego święta narodowego Polski Ludowej - 22 lipca 1955, a więc w 11 rocznicę Manifestu Lipcowego, za to po zaledwie 11 miesiącach budowy (rekord w skali świata, jeśli chodzi o obiekt tej wielkości)." Była to głównie praca ręczna a do transportu uzywano głównie furmanek. I "siędało" w odróżnieniu od obecnego "niedasię". To samo się tyczy np starówki. "Dałosię" ją odbudować w odróżnieniu od obecnego wystawiania żałosnych betonowych atrap północnej pierzei placu Teatralnego a obecnie projektowanej atrapy Pałacu Saskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Re: taki cytacik z Borowskiego IP: *.crowley.pl 26.07.07, 23:15 no tak stary, ale wtedy nie było Miszy B. i Wyborczej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Pseudo fachowcy !!!!!! IP: 89.174.66.* 29.07.07, 10:44 Jest ich pełno siedzą od czasu komuny we wszyskich instytucjach i zawsze stwarzaja problemy. Nie mogą pogodzic sie ze z komuną odeszła ich władza i do konca swe nawyki wdrażają. Dlaczego nikt nie wpadł na pomysł aby wzorem z zachodu zaprowadzic sprawdzony porządek i wtedy wymyslone i obowiązujące do dzisiaj przepisy stworzone przez komune zlikwidowac raz na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marekkk Euro 2012 ze Stadionem Dziesięciolecia? IP: *.171.96.147.crowley.pl 26.07.07, 12:48 smutne, a jeszcze smutniejsze jest to że motłoch wciąż bezkrytycznie patrzy na wszelkie prosocjalne zagrywki PiSu i jest skłonny popierać tę bandę popaprańców w następnych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudi Czy można prosić GW aby wszystkie nasze wypowiedzi IP: *.roehlig.pl 26.07.07, 13:10 trafiły do rąk własnych Borowskiego? Ciekaw jestem jego reakcji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gh67 Re: Euro 2012 ze Stadionem Dziesięciolecia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 13:25 Buahaha, że Borowski wszystko spieprzy jeszcze bardziej było wiadome od początku - ale żeby w takim stylu... "Miszcz" :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Czy Borowski to przeczyta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 13:40 Droga Gazeto! Spraw, aby Borowski to przeczytał i jeszcze dzisiaj zrezygnował ze swojego stanowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Mam nr telefon. na biurko Borowskiego! chcecie???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 13:51 Odpowiedz Link Zgłoś
prawy_sprawiedliwy Re: Mam nr telefon. na biurko Borowskiego! chceci 26.07.07, 13:58 czy to jest ten sam co na stronie Min Sportu? 22 244 31 40? dzwoniłem wcześniej chcąc się dowiedzieć jak sie sprawy mają ale sekretarka mi powiedziała że Pan Borowski jest na spotkaniu z Pania minister i nie sądzi żeby mógł w tej chwili ze mna rozmawiać Ale może ktoś inny bedzie miec więcej szczęścia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Szafot IP: *.marquard.pl 26.07.07, 13:59 Dlaczego w tym K..raju władza nie odpowiada za swoje czyny głową? Przy następnych wyborach domagajmy się takiego zapisu. Nie spełniłeś obietnic wyborczych, spier... robotę - szafot. Odpowiedz Link Zgłoś