Gość: pawel Tajne centrum Janki IP: *.chello.pl 05.10.07, 12:11 Wrocław - Galeria Dominikańska, nie wolno robić zdjęć, o czym zostałem delikatnie poinformowany przez ochroniarza, po czym pstryknąłem jeszcze kilka fotek i kulturalnie schowałem aparat :-) podkreślam, że informacja została przekazana w bardzo kulturalny sposób, nie mam pewności, ale jeśli nie przeczytałem źle, tzn. że w miejscach publicznych można robić zdjęcia, a pasaże/galerie handlowe są miejscami publicznymi? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sniff Tajne centrum Janki IP: *.net.pulawy.pl 05.10.07, 15:40 ja mialem podobny problem tylko ze policja chciala mi postawic zarzut "przygotowania do zagrorzenia duzej grupy spolecznej" czy inny wymysl jakos tak, za fotografowanie zakladow azotowych pulawy POPROSTU SZCZYT CHAMSTWA Odpowiedz Link Zgłoś
pfutzner Tajne centrum Janki 05.10.07, 20:15 Plac przed sklepem nie jest prywatnym mieszkaniem, ale placem przed sklepem. Nie mieszajmy pojec. Nie sadze, by dyrektor agencji ochrony mieszkal na tym placu i uwazal, ze zaklocono mu mir domowy. Swoja droga mozliwosc korzystania przez CBA ze wszystkich danych zgomadzonych w ZUSie jest duzo wiekszym i calkowicie utajonym naruszeniem prywatnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Re: Tajne centrum Janki 05.10.07, 22:55 Gość portalu: shadi napisał(a): > jak startujemy z okecia calkiem ladnie widac centrum janki, jak ktos > ma dobrego zooma to bez problemu moze miec nawet cale centrum w > jednym kadrze, co na to panowie i panie z apsys i z tej para > militarnej organizacji??? No, co Ty nie wiesz, że ten kraj trzeciego świata, ten kraj pod Rosją choruje na paranoję?;) Ja ten wątek wrzucę jeszcze na "Fotografię". Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Jeszczer słówko do Red.Łukasza Krajewskiego 05.10.07, 23:04 Drogi Redaktorze, jeszcze jeden aspekt. Otóż złoczyńca fotografował niebo. A właściwie Niebo. W Kaczej nie wolno! P.S. To oczywiście żarcik polityczny, pozdrawiam. A tekst wrzuciłem też na forum "Fotografia". Niech straszy ciemniactwo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
0tdr0 Re: Tajne centrum Janki 06.10.07, 12:41 Pozwolilem sobie wyslac do CH Janki takie zpaytania. Jesli otrzymam odpowiedz- podziela sie nia tutaj. Odnosnie artykulu Gazety Wyborczej dostepnego pod adresem miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34882,4545920.html , mam kilka pytan. 1. Z jakiej racji/powodow lamane sa w Panstwa CH prawa konstytucyjne obywateli? 2. Czy nie widzicie Panstwo roznicy miedzy miejscem publicznym a prywatnym mieszkaniem (ochrona miru domowego)? 3. Czy w dobie miniaturyzacji zakazecie swoim klientom korzystac z telefonow komorkowych mogacych nagrywac filmiki i robic zdjecia? 4. Czy pod pozorem uprawianai handlu jestescie obiektem strategicznym, ktoremu nalezy sie specjalna prawna ochrona i stad lamiace prawo kroki i niezgodny z obowiazujacymi przepisami prawnymi regulamin Panstwa obiektu? Z gory dziekuje za odpowiedz i mam nadzieje, ze nie macie nic przeciwko przekazaniu Panstwa odpowiedzi wszystkim zainteresowanym podczas dyskusji publicznej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Tajne centrum Janki IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.07, 14:57 nie jest to problem centrum handlowego,jest to problem wszystkich agencji ochrony,jakieś agencja nie spełnionych brudnych harych, ludzi którym rzuca sie kość a im wydaje sie że są psami,wychowani na tanich amerykańskich filmidłach, nie są psami tylko pieskami. tak jak z ZOMO,jak pir... tego demonstranta to mu kredki wypadły z tornistra,problem istnial,istnieje,i bedzie trwał. problem GESTAPO,problem SS? TYLKO JEST POTRZEBNY DLA TYCH LUDZI(?) KTOŚ KTO WEŹMIE ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA ROZKAZ.ONI I TAK SIE ZAPRĄ SWEGO PANA,I BĘDĄ SŁUŻYĆ INNEMU, zresztą na tym opiera sie każda władza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Tajne centrum Janki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 18:00 Powinni go zabić. byłoby jednego trolla z usenetu mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głupek Re: Tajne centrum Janki IP: *.chello.pl 14.04.08, 21:41 Wystarczy z sieci wydrukowac przepisy prwne i mogą nam naskoczyc ew kazcie wezwac policje ja to samo miałem na PKP jak strezlałem fotki na dworcach lokomotywą tez mnie gonili az wydrukowałem sobie przepisy i nastepnym razem oczy w słup im postawiłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalamany Re: Tajne centrum Janki IP: *.eranet.pl 13.07.08, 14:17 witam.mam problem czy wiedza moze panstwo jak dojechac do centrum janki??pocigiem z minska mazowieckiego?? Odpowiedz Link Zgłoś