Gość: niech IP: *.MAN.atcom.net.pl 16.07.03, 18:23 A taki watek: "Rozbudowa kawiarni nalezacej do klubu sportowego uniemozliwia naprawe jednej z mokotowskich ulic". To jest watek z potforum inwestycje, sport, restauracje, komunikacja czy Mokotow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stolek Re: Pytanie do admina 16.07.03, 19:49 Po co pytasz? na pewno znasz odpowiedź:)) I dzięki za wszystkie propozycje zmian, przemysle na pewno:)) choć - przyznaje, że popełniłam dziś błędów parę, będę uważniejsza, to niektóre wątki - dotyczace problemów konkretnych dzielnic będą tam przenoszone. pozdrawiam - birda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Pytanie do admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 19:55 Spoko. Masz u mnie duzy kredyt. Niewyczerpalny. Taka twoja karma. PS. Ale pamietaj - jestem zlosliwym trollem. Tak twierdzi Gagarin. Odpowiedz Link Zgłoś
kurwiki_begerowej Re: Pytanie do admina 17.07.03, 22:50 Gość portalu: niech napisał(a): > Spoko. Masz u mnie duzy kredyt. Niewyczerpalny. Taka twoja karma. > PS. Ale pamietaj - jestem zlosliwym trollem. Tak twierdzi Gagarin. To jakaś pomyłka, ta dziewoja tu. Nie dawaj jej kredytu na robienie bałaganu. To Forum jest dość już poszarpane przez obcych i tutejszych, by jeszcze je rozwalac jakimis przeprowadzkami postów bez wiedzy autorów. Wywal tę kobitę albo w te pędy ukróć jej durne zapędy. kurwiki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Pytanie do admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.03, 23:28 Alez jam nie wladny nikogo wyrzucac ani przyjmowac. A serce nie sluga... Odpowiedz Link Zgłoś
glodn-y Re: Pytanie do admina 16.07.03, 20:22 stolek napisała: > Po co pytasz? na pewno znasz odpowiedź:)) I dzięki za wszystkie propozycje > zmian, przemysle na pewno:)) choć - przyznaje, że popełniłam dziś błędów parę, > będę uważniejsza, to niektóre wątki - dotyczace problemów konkretnych dzielnic > będą tam przenoszone. pozdrawiam - birda Praktyka na Mysiej?? Odpowiedz Link Zgłoś
glodn-y Re: Odpowiedzi brak! normalka 17.07.03, 21:57 glodn-y napisał: > stolek napisała: > > > Po co pytasz? na pewno znasz odpowiedź:)) I dzięki za wszystkie propozycje > > > zmian, przemysle na pewno:)) choć - przyznaje, że popełniłam dziś błędów > parę, > > będę uważniejsza, to niektóre wątki - dotyczace problemów konkretnych > dzielnic > > będą tam przenoszone. pozdrawiam - birda > > Praktyka na Mysiej?? Odpowiedz Link Zgłoś