Dodaj do ulubionych

GORĄCY APEL DO WARASZWIAKÓW !

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.01, 22:59
UPRASZA SIĘ O ZDEJMOWANIE KALOSZY PRZED WJAZDEM DO POZNANIA.
Z GÓRY DZIĘKUJEMY !
Obserwuj wątek
    • Gość: Duzy OLO Re: GORĄCY APEL DO WARASZWIAKÓW ! IP: 213.224.84.* 13.05.01, 01:34
      Olo do budy.
      Kto to widzial zeby sie piesek komputerem bawil!
    • Gość: ola Re: GORĄCY APEL DO WARASZWIAKÓW ! IP: *.etob1.on.wave.home.com 13.05.01, 19:55
      ty chodzisz w kaloszach,to chyba nie jestes z duzego miasta.
    • Gość: ola Re: GORĄCY APEL DO WARASZWIAKÓW ! IP: 24.114.220.* 13.05.01, 19:56
      ty chodzisz w kaloszach,to chyba nie jestes z duzego miasta.
    • Gość: Ela Redo Ola IP: *.ilot.edu.pl 14.05.01, 08:22
      Każdy sądzi według siebie. My w kaloszach w gości nie jezdzimy. Stać nas w
      Warszawie na buty i to nie jedne. Podaj adres, zrzucimy się na jakies trepy dla
      Ciebie. Wiadomo, że w tym zapyziałym poznaniu bida. Nawet do roboty do Warszawy
      dojeżdzają.
      • Gość: LHX Re: Redo Ola IP: *.ita.pwr.wroc.pl 14.05.01, 17:42
        To wy w Warszawie macie buty? kurde.. cos nowego...
        gorszej wiochy wywyzszajacej sie nad inne miasta nie
        widzialam
      • Gość: nocoment Re: Redo Ola i Eli IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.01, 18:55
        Gość portalu: Ela napisał(a):

> Każdy sądzi według siebie. My w kaloszach w gości nie jezdzimy. Stać nas w
        > Warszawie na buty i to nie jedne. Podaj adres, zrzucimy się na jakies trepy dla
        >
        > Ciebie. Wiadomo, że w tym zapyziałym poznaniu bida. Nawet do roboty do Warszawy
        >
        > dojeżdzają.

No właśnie Olo, Ela ma rację. Przyjeżdżacie do Warszawy pracowac i zabieracie nam
        dochód. A te kalosze mamy zrzucać, bo wśród takich jak ty Olo noszenie kaloszy to
        oznaka snobizmu? A może...już wiem! Pewnie dlatego nas ostrzegasz, bo jak ktoś u
        was zobaczyłby kalosze to zaraz by nas okradł (bo są warte aż(dla was, dla nas
        tylko) złotówkę)! Pozdrowienia

NO COMMENT

• Gość: Lechita Re: Redo Ola i Eli IP: *.icom.ca 14.05.01, 19:29
          Gość portalu: nocoment napisał(a):

>
          > No właśnie Olo, Ela ma rację. Przyjeżdżacie do Warszawy pracowac i zabieracie n
          > am
          > dochód.

Znowu nie kapujesz o co chodzi. Coca Cola, Procter and Gamble, Daewoo, etc sa w
          Polsce bo chca zaistniec na polskim rynku. Nikt nie przyjezdza zeby byc tylko na
          warszawskim. Firmy te zarabiaja przynajmniej 70% kasy poza warszawa, a moze nawet
          i cakym mazowszem. Skoro tak jest, to nikt wam darmozjady nie zabiera pracy bo
          bez reszt kraju te firmy wogole by nie istnialy. Rozumiesz? Jestes tak samo
          ciemny jak was prezydencik. On by chcial zeby pieniadze wyly wysysane z calej
          Polski, i tam nawet nie wracaly. Wszystko ma byc dla warszawy.
          • Gość: Janusz Re: Redo Ola i Eli IP: 195.117.30.* 18.05.01, 11:00
            Naucz się najpierw pisać w języku polskim. A dopiero później przyjdzie pora na
            myślenie.
        • Gość: ola Re: Do Eli i innych. IP: *.etob1.on.wave.home.com 14.05.01, 21:02
          Wy jestescie nienormalni,czy Wy zrozumieliscie, co ja napisalam ?
          • Gość: Ela Re: Ola i Lechity IP: 148.81.230.* 15.05.01, 08:50
            Zrozumieliśmy. Czyżbyś Ty nie rozumiał własnych słów? Poza tym chciałam
            powiedziec Tobie i Lechicie, że przejrzałam wszystkie strony miast.Chciałam
            zobaczyć, czy jest jakaś strona na którą by się wmeldował warszawiak zakładając
            wątek, w którym na dzień dobry oznajmia mieszkańcom, że są chamami, obibokami i
            tak dalej. I.....nie znalazłam ani jednego. Wyjątkiem jest strona Wrocławia, na
            której kompromituja się kibole Legii, ale to już inna sprawa. No i co powiecie?
            Kto komu powinien zarzucac brak kultury itp? Najwyższy czas, żebyście pozbawili
            sie kompleksów, w które sami się wpędzacie. Czy Wam się podoba, czy nie,
            Warszawa z racji tego, ze jest stolica, zawsze będzie pierwsza. Tak jest na
            całym swiecie. Lechito, który chwalisz się, że jesteś polonusem, byłym
            mieszkańcem USA i Kanady, nie powinieneś być tak zasciankowy. A może ten pobyt
            za morzami to tylko Twój niespełniony sen?
            • Gość: Lechita Re: Ola i Lechity IP: *.icom.ca 15.05.01, 09:22

> Zrozumieliśmy. Czyżbyś Ty nie rozumiał własnych słów? Poza tym chciałam
              > powiedziec Tobie i Lechicie, że przejrzałam wszystkie strony miast.Chciałam
              > zobaczyć, czy jest jakaś strona na którą by się wmeldował warszawiak zakładając
              >
              > wątek, w którym na dzień dobry oznajmia mieszkańcom, że są chamami, obibokami i
              >
              > tak dalej. I.....nie znalazłam ani jednego. Wyjątkiem jest strona Wrocławia, na
              >
              > której kompromituja się kibole Legii, ale to już inna sprawa. No i co powiecie?
              >
              > Kto komu powinien zarzucac brak kultury itp? Najwyższy czas, żebyście pozbawili
              >
              > sie kompleksów, w które sami się wpędzacie. Czy Wam się podoba, czy nie,
              > Warszawa z racji tego, ze jest stolica, zawsze będzie pierwsza. Tak jest na
              > całym swiecie. Lechito, który chwalisz się, że jesteś polonusem, byłym
              > mieszkańcem USA i Kanady, nie powinieneś być tak zasciankowy. A może ten pobyt
              > za morzami to tylko Twój niespełniony sen?

Po pierwsze chodz jeszcze raz na strone poznania i zobaczysz watki ktore obrazaja
              Poznan.
              Po drugie to ja sie nie chwale ze jestem polonusem tylko stwierdzam fakt ze
              warszawskie wiezowce w porownaniu z tymi jakie widzialem tutaj sa smieszne.
              Wiecej pokory warszawiacy.
              na calym swiecie mowisz ze stolica jest pierwsza? W Kanadzie stolica jest daleko
              za Toronto, vancouver, Calgary, Edmonton, Montrealem. W USA Nowy Jork, Losa
              Angeleles, Houston, Boston, Baltimore, i jeszcze pare miast sa przed
              Waszyngtonem. W Holandii Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven sa przed Haga. W
              Szwajcarii jest pare miast ktore sa przed Bernem. W Australii Sydney nie jest
              przeciez stolica. W Brazylii Rio, Sao Paolo tez nie sa stolicami.
              • Gość: Ela Re: do Lechity IP: *.ilot.edu.pl 15.05.01, 10:24
                Sprawdziłam stronę poznańską do 8 maja. Z całym szacunkiem ale nie masz racji.
                Są trzy watki: pierwszy "j...bać Poznań" od Szczecina, drugi faktycznie
                warszawski "Radost, Lechita i Kolejorz" ale od zwariowanego kibica a ja mam na
                mysli normalnych ludzi. Trzeci "Poznań to wiocha" zapoczatkował warszawiak ale
                na jego post zareagował od razu greg z Warszawy. Tak, że wybacz ale wypadacie
                słabo w dyskusjach towarzyskich. Poza tym znalazłam watek zapoczątkowany przez
                Ciebie "Kto nienawidzi Warszawy". Oczywiście na swoich stronach możesz sobie
                pisac, co chcesz. Ale jakby nie było, marnie to swiadczy o Tobie. Nie chodz mi
                tu o treść wypowiedzi ale o formę. Nie musisz kochać Warszawy ani warszawiaków
                ale to nie znaczy, że możesz nas obrażać.
                • Gość: Warschau Re: do Lechity IP: *.matrix.pl 15.05.01, 10:38
                  Brawo Ela! Lechita "uciekinier" za zielonymi,
                  wszystkich strofuje a sam niestety nie zauważa, że
                  swoimi wypowiedziami obraża innych...
                  Nie widzi też, że robi z siebie niewiadomo jak
                  ważną "osobistość", błyskotliwą i "inteligentną" w
                  rzeczywistości będąc poprostu kimś kto sam nie wie
                  dobrze o co mu chodzi.
                  Pisze, że Warszawiacy wywyższają się ponad
                  innych...niech sam przeczyta co pisze w swoich
                  postach...Lechita ma nos wyżej niż chmury.
                  Niech sobie siedzi w tej Kanadzie i nie "truje"
                  ludziom dyskusji swoimi "mądrościami".
                  Jak jest taki "cwany gapa" to niech wróci do Polski i
                  coś dla niej zrobi a nie siedzi na dolarkach i się
                  wymądrza!
                  • Gość: Sara Re: Do Eli i innych. IP: 24.114.220.* 16.05.01, 19:48
                    Wy naprawde macie jakies kompleksy.
                • Gość: Lechita Re: do Lechity IP: *.icom.ca 16.05.01, 20:42

> Sprawdziłam stronę poznańską do 8 maja. Z całym szacunkiem ale nie masz racji.
                  > Są trzy watki: pierwszy "j...bać Poznań" od Szczecina, drugi faktycznie
                  > warszawski "Radost, Lechita i Kolejorz" ale od zwariowanego kibica a ja mam na
                  > mysli normalnych ludzi. Trzeci "Poznań to wiocha" zapoczatkował warszawiak ale
                  > na jego post zareagował od razu greg z Warszawy. Tak, że wybacz ale wypadacie
                  > słabo w dyskusjach towarzyskich. Poza tym znalazłam watek zapoczątkowany przez
                  > Ciebie "Kto nienawidzi Warszawy". Oczywiście na swoich stronach możesz sobie
                  > pisac, co chcesz. Ale jakby nie było, marnie to swiadczy o Tobie. Nie chodz mi
                  > tu o treść wypowiedzi ale o formę. Nie musisz kochać Warszawy ani warszawiaków
                  > ale to nie znaczy, że możesz nas obrażać.

Sara ma racje, ty masz kompleksy. NIGDY nie wywyzszalem sie piszac ze ja ma
                  dolarki. Tylko tobie cos sie nie podoba. NIGDY nie porownywalem Kanady/USA z
                  Warszawa czy Polska, poza jednnym postem o wiezowcach.
                  • Gość: Ela Re: do Lechity IP: *.ilot.edu.pl 17.05.01, 09:48
                    Przykro mi bardzo ale mijasz się z prawdą. Nie mam na myśli dolarów.
    • Gość: klajn Re: GORĄCY APEL DO WARASZWIAKÓW ! IP: *.bch.com.pl 17.05.01, 14:09
      myslę, że to nie jest kwestia miasta z którego się pochodzi, a tego co ma się w czaszce / albo się nie
      ma... my - z warszawy - dla odmiany was kochamy. nie przyjeżdżajcie tu tylko samochodami, proszę.
      • Gość: Lechita Re: GORĄCY APEL DO WARASZWIAKÓW ! IP: 207.139.201.* 17.05.01, 19:39
        Gość portalu: klajn napisał(a):

> myslę, że to nie jest kwestia miasta z którego się pochodzi, a tego co ma się w
        > czaszce / albo się nie
        > ma... my - z warszawy - dla odmiany was kochamy. nie przyjeżdżajcie tu tylko s
        > amochodami, proszę.

Swietna reklama dla Warszawki: Przyjedz autem, wracaj stopem.

• Gość: ola Re do Eli !!! IP: *.etob1.on.wave.home.com 20.05.01, 02:29
          Czy odrozniasz imie olo od ola ???
          • Gość: Ela Re: do oli IP: *.ilot.edu.pl 21.05.01, 08:33
            Bardzo Cię przepraszam, myślałam, ze to literówka
            • Gość: ola Re: do Eli. IP: *.etob1.on.wave.home.com 22.05.01, 21:13
              Nic nie szkodzi .
        • Gość: ffmarkus Re: GORĄCY APEL DO WARASZWIAKÓW ! IP: *.icpnet.pl 22.05.01, 21:46
          Świetny text Lechita .Nie wiem o co chodzi klejnowi z tymi samochodami :albo o kradzież albo o wypływającą
          zazdrość na widok fur jakimi Poznaniacy przyjadą .Ale zostawmy to !!! Na forum P-ńskim pojawił się pomysł
          pojednania ludzi z P-nia z ludźmi z W-wy .Po co te wszystkie bluzgi ,fucki i ośmieszanie się .Razem chyba raźniej.
          PZDR
    • Gość: Wawiak Re: GORĄCY APEL DO WARASZWIAKÓW ! IP: 195.116.250.* 31.05.01, 15:20
      To pojadę podczas ulewy - nie będę musiał zdejmowac i popatrze jak w Poznańku
      też noszą...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka