Gość: jacek IP: *.k.mcnet.pl 21.07.03, 09:06 dolaczam sie do choru krytykow, jest to jednak wysokiej klasy koniukturalista - po prostu polityk - dolaczyl do wiedlkiego skoku na kase w Warszawie - to ma byc Prawo ??? to ma byc k... Sprawiedliwosc ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tony.soprano3 Re: Kaczynski oszalal 21.07.03, 09:44 Gość portalu: jacek napisał(a): > dolaczam sie do choru krytykow, jest to jednak wysokiej klasy > koniukturalista - po prostu polityk - dolaczyl do wiedlkiego skoku na kase w > Warszawie - to ma byc Prawo ??? to ma byc k... Sprawiedliwosc ??? > > Dziś się obudziłeś ? Nie wiedziałeś co to Kaczor i ta jego partia przekretów ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Kaczynski oszalal IP: *.k.mcnet.pl 21.07.03, 10:15 on po prostu negocjowal wyzsza cene (20 pct a nie 18) cwaniaczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dks Re: Kaczynski oszalal IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.03, 11:10 hehe, jacuś płacze a ja lotnisko zobaczę:):):) Jacuś jest biedny bo mu okęcie przeszkadza i pójdzie się obazić i jeszcze się pouszkadza... Mądrze Kaczyński zrobił :D Jacuś, już zupełnie nikt Ciebie nie słucha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Kaczynski oszalal IP: *.k.mcnet.pl 21.07.03, 11:12 Gość portalu: dks napisał(a): > hehe, jacuś płacze > a ja lotnisko zobaczę:):):) > Jacuś jest biedny > bo mu okęcie przeszkadza > i pójdzie się obazić > i jeszcze się pouszkadza... > Mądrze Kaczyński zrobił :D > > Jacuś, już zupełnie nikt Ciebie nie słucha! twoj piekny wierszyk swiadczy o tym, ze choc ty mnie sluchasz - nawet jesli to jest sluzbowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makumba Re: Kaczynski oszalal IP: *.acn.pl 21.07.03, 14:45 Jebać kaczora w jego włochaty odbyt. Chuje precz Odpowiedz Link Zgłoś