wisniowa 26.07.03, 15:18 Widać, że Pan kaczyński jest w swoim żywiole. Szkoda, że jedyne, co mu wychodzi to jeżdżenie z termometrem i wypisywanie czworaczków, a jego prezydentura jak raczkuje tak raczkuje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robol Re: Czworaczki już w domu IP: *.parkowe.pol 26.07.03, 17:59 To było in vitro cy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam320 Re: Czworaczki już w domu IP: 202.138.16.* 27.07.03, 14:08 Stachu i Dorota trzymajcie sie. Mam nadzieje, ze dostaniecie to mieszkanie od Kaczynskiego. Ja na razie pomieszkuje w Australii. serdecznie pozdrawiam....zycze duzo szczescia adam gac Odpowiedz Link Zgłoś
dorrit Re: Czworaczki już w domu 28.07.03, 09:32 Wreszcie w domu! Sledzilam Wasz watek i bardzo sie ciesze - za wami pierwszy etap, bardzo trudny; przed wami - nastepne etapy; zycze Wam, aby dzieci zdrowo rosly. A jak bedziecie padac ze zmeczenia, pomyslcie: sa ludzie, ktorzy chcieliby miec choc jedno... Pozdrawiam serdecznie Dorota (imienniczka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głupek Re: Czworaczki już w domu IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.07.03, 13:37 prawde piszesz, oj prawde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkretny mieszkanie IP: *.qc.sympatico.ca 28.07.03, 16:16 Bede musial mocno robic moja kobiete aby mogla urodzic piecio lub szescioraczki. Wtedy Kaczynski da mi wieksze mieszkanie. Ja od lat domagam sie na cos wiekszego i lepszego. Seks otwiera drzwi do wszystkiego. MAKE SEX NOT WAR !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś