Dodaj do ulubionych

ŁUCKA APARTAMENTS <-----projekt-marzenie!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.01, 19:42
Ujrzałem ten projekt na www.skyscrapers.com. I od razu się zakochałem (nie
dosłownie - skojarzeń bez). Jest naprawdę PIĘKNY, mimo iż ma "tylko" 108
metrów. Mam nadzieję, że zostanie zrealizowany jak najszybciej. Pozdrawiam

NO COMMENT
Obserwuj wątek
    • Gość: Peter Re: ŁUCKA APARTAMENTS <-----projekt-marzenie! IP: *.sympatico.ca 25.05.01, 20:29
      Rzeczywiscie pieknie wyglada, durzo lepiej niz babka tower. Zeby tylko go
      wybudowali...

Moj site:
      www.connect.to/warsaw
    • Gość: michal Re: ŁUCKA APARTAMENTS <-----projekt-marzenie! IP: *.zigzag.pl 25.05.01, 22:19
      ten projekt przypomina tzw.gargamele,ktore mozna spotkac w podwarszawskich
      miejscowosciach.Dla mnie jest to blokowisko za Zelazna Brama w wersji lux.
      • Gość: bartek Re: ŁUCKA APARTAMENTS <-----projekt-marzenie! IP: 193.0.117.* 26.05.01, 20:53
        Gość portalu: michal napisał(a):

> ten projekt przypomina tzw.gargamele,ktore mozna spotkac w podwarszawskich
        > miejscowosciach.Dla mnie jest to blokowisko za Zelazna Brama w wersji lux.

NIESTETY MASZ RACJĘ. TEN PROJEKT TO TANDETA JAKICH MAŁO, PO PROSTU SABOTAŻ W
        PRZESTRZENI MIASTA! ALE Z DRUGIEJ STRONY BĘDZIE PASOWAŁ DO TOI-TOIA NA PLACU
        ZAWISZY, WIĘC MOŻE W BUDOWIE TAKICH CUDENIEK TKWI JAKIŚ GŁĘBSZY SENS, JAKIŚ
        SZERSZY ZAMYSŁ ARCHITEKTONICZNO - URBANISTYCZNY, SKORO OBSERWUJEMY W WARSZAWIE
        TAKI ICH WYSYP... (CHYBA NIE TRZEBA WYMIENIAĆ LOKALIZACJI)

• Gość: nuno Re: ŁUCKA APARTAMENTS <-----projekt-marzenie! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.05.01, 22:48
          tak jak Babka Tower, jest super, luksusowy,
          eksluzywny,miałem możliwość "zwiedzić" Babka Tower,
          chciałbym tam mieszkać, cudeńko, oby takich więcej
          budowano
        • Gość: Peter Re: ŁUCKA APARTAMENTS <-----projekt-marzenie! IP: *.sympatico.ca 27.05.01, 05:48
          Naprawde wam sie niepodoba? dlaczego? Mnie sie strasznie podoba, durzo
          ladniejszy projekt niz babka tower.

http://warsaw.freeservers.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka