zinga1 26.11.07, 16:36 Mam pytanko: czy w Komorowie można załozyć kablówkę? Jeśli nie, to jakie polecacie opcje na zwiększenie liczby kanałów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zby21 Re: Kablówka 27.11.07, 08:51 Zupełnie dobra za rozsądną cenę jest nowa telewizja z HD "n" Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Kablówka 27.11.07, 09:09 teraz z liveboxem mozna dostac cyfre+ na pol roku, gratis;> ja mam cyfre i jestem z niej zadowolona:) teraz wprowadzaja tez nowe dekodery, takie jak w n, ze mozna sobie nagrywac programy:) Odpowiedz Link Zgłoś
zby21 Re: Kablówka 27.11.07, 10:56 Niestety opcja z liveboxem w Komorowie nie wchodzi w grę bo nie ma do tego warunków technicznych /można sprawdzić dostępność na www.tp.pl/. Chciałem sam z tego skorzystać. Dekodery w n są przez pół roku gratis, a potem można wybrać płatną opcję w granicach 40 zł. Antena jest jak do polsatu albo cyfry Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Kablówka 27.11.07, 11:05 hm jakto? od dwoch lat mam liveboxa i dziala;> chyba ze mowisz o telewizji przez liveboxa,ale taka opcje tez mi proponowano,tylko jzu mialam cyfre u siebie,wiec nie potrzebowalam, widac ktos mnie wprowadzal w blad;> dobrze wiec ze sie nie zdecydowalam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zby21 Re: Kablówka 28.11.07, 00:39 Sam livebox działa, tylko w Komorowie nie można przez niego otrzymywać sygnału telewizyjnego - brak możliwości technicznych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zinga1 Re: Kablówka 28.11.07, 14:11 Dzięki za odpowiedzi. Chyba padnie na Cyfrę + . Livebox nie wchodzi w grę. Alergia na tepsę :) Odpowiedz Link Zgłoś
zby21 Re: Kablówka 28.11.07, 14:43 Sprawdź ofertę platformy n - jest zupełnie ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
depresja123 Re: Kablówka 07.12.07, 20:37 Ja mam Cyfrowy Polsat i jestem zadowolona. Wcześniej miałam C+. Polsat jest najtańszy. Płacę 35 zł/m. Ostatnio dołączyli 4 kanały BBC i Sport HD. Odpowiedz Link Zgłoś