agga_28 03.12.07, 23:33 jeżeli tak to czy płatna i za ile? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kleks Re: Czy w CH Arkadia jest szatnia? IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.07, 00:51 Tak, jest szatnia, a koło windy można zatrudnić przewodnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viator Re: Czy w CH Arkadia jest szatnia? IP: *.crowley.pl 04.12.07, 10:25 Gość portalu: kleks napisał(a): > Tak, jest szatnia, a koło windy można zatrudnić przewodnika. ej, nie ładnie tak się nabijać. jak wejdziesz to w lewo. między grycanem a intersport jest korytarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viator c.d IP: *.crowley.pl 04.12.07, 10:32 coś urwało mi kawałek posta > jak wejdziesz to w lewo. > między grycanem a intersport jest korytarz. i tym korytarzem jakieś 5-6 m i po lewej będzie szatnia. bezpłatna. tylko czasem wolnych wieszaków nie ma bo dużo ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
agga_28 Re: Czy w CH Arkadia jest szatnia? 04.12.07, 11:49 Dziękuję bardzo za odpowiedź, ozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba Re: Czy w CH Arkadia jest szatnia? IP: *.acn.waw.pl 04.12.07, 16:05 Mi to nieco zatrąca o forumowe pijarowanie: - Czy to prawda, że w agencji towarzyskiej na ulicy xxx mieszkania 66 trzeciego loda robią za darmo? - Tak to prawda. Ale to nie wszystko. Po wyrobieniu karty stałego klienta dostaje się na adres domowy płytkę dvd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viator Re: Czy w CH Arkadia jest szatnia? IP: *.crowley.pl 05.12.07, 09:42 Gość portalu: babariba napisał(a): > Mi to nieco zatrąca o forumowe pijarowanie: masz rację, dlatego podałem namiary na wc a nie na szatnię Odpowiedz Link Zgłoś
vtec_z Re: Czy w CH Arkadia jest szatnia? 05.12.07, 10:44 Skrzywione spojrzenie na świat przez pryzmat potrzeb realizowanych przez agencje. Czy pojęcie szatni jest aż tak Ci obce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Czy w CH Arkadia jest szatnia? IP: *.plock.mm.pl 05.12.07, 14:12 Ja tam nie mam z tym problemu niezależnie gdzie jestem. Idę do pierwszego lepszego butiku i proszę ładną panią o przechowanie kurtki. Za 10zł przechowa nawet jeśli się tym na codzień nie zajmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
potomar Re: Czy w CH Arkadia jest szatnia? 12.12.07, 12:00 A co ma do tego zakon? Odpowiedz Link Zgłoś