Dodaj do ulubionych

Condominium International = Klub Wakacyjny

IP: 62.29.248.* 20.08.03, 16:48
Condominium International Sp. z o.o. = Klub Wakacyjny Sp.z o.o. = jedno
wielkie wyludzanie pieniedzy!!!

przestrzegam wszystkich przed ta firma!

Wysylaja SMSy (do mnie akurat z nr kom: 693355812) typu:
"Gratulacje! Otrzymales voucher na tygodniowy wypoczynek z Condominium
International! sprawdz gdzie: zadzwon 0-prefix-22-46-33-444 i podaj kod (tu
mialem: jg44)"

Nie wierze w takie pierdoly, bo w kapitalistycznym swiecie za wszystko trzeba
placic, ale z ciekawosci dzwonie z pracy i pytam co wygralem...
Oczywiscie jakas babka 5 minut mamila mnie ilomas tam hotelami na calym
swiecie... same 5* itp. i ze jedyne co musze zrobic to kupic ten...
certyfikat, ktory wazny jest 3 lata... a jedyne co musze zrobic to zaplacic
za niego 599pln...

i jeszcze podali adres strony: www.ciwakacje.pl

Ludzie... nie dajcie sie naciagac!!!
Poczytajcie wiecej maili na tym forum o tych naciagaczach!
Obserwuj wątek
    • Gość: iwonka Re: Condominium International = Klub Wakacyjny IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.03, 17:10
      Ha ha! Moj tata otrzymal dokladnie taki sam sms. I z takim samym kodem!!! co za
      machlojka!!! Że niby wygrał... zaraz do nich dzwonię i pytam skąd mają numer.
      ciekawe co powiedzą...
      Uważajcie na takie firmy inie dajcie się naciągać!!
      • Gość: Mar Re: Condominium International = Klub Wakacyjny IP: *.skorosze.2a.pl 04.09.03, 17:47
        Gość portalu: iwonka napisał(a):

> Ha ha! Moj tata otrzymal dokladnie taki sam sms. I z takim samym kodem!!! co
        za
        >
        > machlojka!!! Że niby wygrał... zaraz do nich dzwonię i pytam skąd mają numer.
        > ciekawe co powiedzą...
        > Uważajcie na takie firmy inie dajcie się naciągać!!

najprawdopodobniej ci nie powiedzą, albo powiedzą, że "numer wygenerowany
        przypadkowo przez komputer". Ja ustaliłem siedzibę podobnego gówna (w dawnym DT
        Praga) i się tam przejechałem. Najpierw grzecznie, a potem zrobiłe m sobie
        piekielna awanture z kurwami, chujami, waleniem pięścią w blat i waleniem
        drzwiami... Miałem niezłą zabawę, odstersowałem się :-) Polecam.
    • Gość: ambiance Re: Condominium International = Klub Wakacyjny IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 14:03
      Ja wlasnie przed chwila dostalam SMS'a dokladnie tej samej tresci (nawet kod
      sie zgadza :-)). Dobrze, ze przyszlo mi do glowy, zeby najpierw tu zajrzec.
      Pozdrawiam
    • Gość: ciuliq Re: Condominium International = Klub Wakacyjny IP: *.racke.de, / 192.168.6.* 12.09.03, 14:11
      No, juz ta sama nazwa kondomowa
      powinna "mowic/przemawiac za siebie".

Jak ktos w to wierzy, sam winny.
    • Gość: Adek Re: Condominium International = Klub Wakacyjny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.03, 17:40
      Gość portalu: jojo napisał(a):

> Condominium International Sp. z o.o. = Klub Wakacyjny Sp.z o.o. = jedno
      > wielkie wyludzanie pieniedzy!!!
      >
      > przestrzegam wszystkich przed ta firma!
      >
      > Wysylaja SMSy (do mnie akurat z nr kom: 693355812) typu:
      > "Gratulacje! Otrzymales voucher na tygodniowy wypoczynek z Condominium
      > International! sprawdz gdzie: zadzwon 0-prefix-22-46-33-444 i podaj kod (tu
      > mialem: jg44)"
      >
      > Nie wierze w takie pierdoly, bo w kapitalistycznym swiecie za wszystko
      trzeba
      > placic, ale z ciekawosci dzwonie z pracy i pytam co wygralem...
      > Oczywiscie jakas babka 5 minut mamila mnie ilomas tam hotelami na calym
      > swiecie... same 5* itp. i ze jedyne co musze zrobic to kupic ten...
      > certyfikat, ktory wazny jest 3 lata... a jedyne co musze zrobic to zaplacic
      > za niego 599pln...
      >
      > i jeszcze podali adres strony: www.ciwakacje.pl
      >
      > Ludzie... nie dajcie sie naciagac!!!
      > Poczytajcie wiecej maili na tym forum o tych naciagaczach!

Hahahahah
      mnie powiedzieli,że dopiero za 2 lata mi aktywują moje wczasy bo jestem za
      młody...
      ...mam 27 lat a biora dopiero ludzi po 30 , bo to odpowiedzialni etc
      Ni i kawalerowie i panny odpadają , trza z rodziną...nie mamia za jedną
      głowe , od razu hurtem.
      ZŁODZIEJSTWO !!!!
      • Gość: Linn Re: Condominium International = Klub Wakacyjny IP: *.dialup.tiscali.it 13.09.03, 09:54
        A pieniadze biora od razu?
    • ashiba Re: Condominium International = Klub Wakacyjny 23.09.03, 14:10
      witajcie ! ! ! he he ja wczoraj dostalem to samo.dziewcze czytalo z kartki tak
      dluga oferte ze juz.....prawie lyknalem ;))).wpalc 599zl a dostaniesz
      2500 :))) hehehe. pozdrawiam wszystkich naiwnych
      p.s. naiwnych nie brakuje jak widac w polsce jak takie firmy maja racje bytu.
    • Gość: zoil Re: Condominium International = Klub Wakacyjny IP: 80.48.43.* 24.09.03, 08:45
      działalność tzw. klubu wakacyjnego" znam nieco bliżej gdyż miałem okazję być na
      szkoleniu przygotowawczym do pracy w tymże. cóż to była za porażka.
      państwo dziłają na zasadzie "każdy moze u nas pracowac byle był na tyle głupi
      lub wyrachowany aby nie dostrzegać iż to po prostu wciskanie ludziom kitu.

moja teoria jaką sobie po tym szkoleniu wyrobiłem jest następująca:

"jeleń" dostaje smsa z informacją o fantastycznej wygranej która jest w zasięgu
      ręki wystarczy tylko zadzwonić i podać tajemniczy kod (którego nikt nie
      weryfikuje, pani mówiąc iż sprawdza kod wiesza klienta i zamienia kilka słów z
      koleżanką obok po czym informuje że oczywiście znajduje sie on na liście kodów).

jeżeli trafi sie jeleń który kupi bajkę o fantastycznych hotelach w każdym
      zakątku świata (5 *) szybko wysyłają mu papiery. jeżeli po otrzymaniu przesyłki
      nadal nie oprzytomniał i zapłaci za "certyfikat" 600, 800, czy 900 zł. już po
      nim.

firma w rozmowie z klientami podaje namiar na jeden z ich obiektów (klub plaza
      w Darłówku) prawdopodobnie jest to jedyny istniejący obiekt.
      większość klientów decyduje sie na wykorzystanie certyfikatu właśnie w Polsce
      gdyż chcąc polecie do Kenii czy na Teneryfę muszązabulić zbyt dużo kasy za
      dojazd. więc decydują sie na darłówek który mogli obejrzeć w internecie a nawet
      tam zadzwonić. okazuje sie jednak iż w wybranym przez nich terminie niestety
      nie ma wolnych miejsc (jeżeli chce sie wyjechać w lipcu to wollne miejsca są
      dopiero w listopadzie i na odwrót). jeżeli natomiast zadzwonic bezpośredni do
      darłówka okaże sie że wolne miejsca są non stop tyle że za pokój dwuosobowy
      trzeba zabulić ok 400 zł za dobę. (certyfikat 7 dniowy kosztuje 599zł)
      natomiast w biurze obsługi klienta uparcie twierdzą że niestety nie ma wolnych
      pokoi.

w tym momencie do klienta-jelenia zaczyna docierać że wtopił.myśli jak tu
      odzyskać pieniądze, po dłuższym zastanowieniu lub nawet jakichś działaniach w
      tym kierunku dochodzi do wniosku że jest na straconej pozycji. bez szans na
      odzyskanie kasy, dlaczego?? gdyż nie jest tak że firma nie wywiązuje sie
      zzawrtej umowy. po prostu nie ma wolnych miejsc tak w darłówku jak i w
      ośrodkach za granicą, ale oto wspaniała wiadomość firma proponujew zastępstwie
      darłówka (w którym nie ma miejsc) ośrodki zastępcze w Zakopanem i okolicach (3
      takie są) wiadomo o nich od początku jednak nie ma do nich żadnego kontaktu
      więc nie można tam zadzwonić nie mówiąc o obejrzeniu.

wtedy klient-jeleń myśli sobie - kasy na pewno nie odzyskam, wiec niech już
      będzie to zakopane, no i trudno niech będzie w październiku byle tylko coś
      uszczypnąć z wpłaconych pieniędzy. więc jedziedo zakopanego w październiku, na
      miejscu 5 gwiazdkowy hotel okazuje sie byż góralską chatą którą w tym okresie
      można wynająć za 10zł za dobę czyli na 2 osoby jakieś 140zł za 7 dni.

599-140= 450 zł czystego zysku dla kubu wakacyjnego z jednego tylko jelenia!!!!
      pomnożyć razy x jeleni całkiem niezła sumka wyjdzie ....

więcej
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19&w=5116487&v=2&s=0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka