Dodaj do ulubionych

Auchan - w Piasecznie

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 16:43
Przeprowadzam sie wkrótce do Piaseczna , zakupy będę robić w najbliższym
supermakecie - Auchan , polećcie mi na co zwrócić uwage , co kupować - bo
świerze i dobre a czego unikać ?

Pytam bo na dzień dzisiejszy jestem nie zadowolona z hipermarketu w który
robie zakupy - Geant , mięso zawsze nieświerze i duuużo pleśni, robale w
kaszy , mole w grzybach i inne atrakcje.

bermona
Obserwuj wątek
    • Gość: omar1 Re: Auchan - w Piasecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.03, 16:47
      Gość portalu: bermona napisał(a):

> Przeprowadzam sie wkrótce do Piaseczna , zakupy będę robić w najbliższym
      > supermakecie - Auchan , polećcie mi na co zwrócić uwage , co kupować - bo
      > świerze i dobre a czego unikać ?
      >
      > Pytam bo na dzień dzisiejszy jestem nie zadowolona z hipermarketu w który
      > robie zakupy - Geant , mięso zawsze nieświerze i duuużo pleśni, robale w
      > kaszy , mole w grzybach i inne atrakcje.
      >
      > bermona

Jeśli możesz, omijaj markety o tych nazwach dużym kołem.jedni nie są nic lepsi
      od drugich.
      Jeżeli chodzi o Auchana to podobnie jak Ty ,mam najgorsze z nimi skojarzenia.
      (Sprzedali mi łososia na takim gazie ,ze juz w samochodzie miałem wątpliwosci
      czy ktos nie wpakował mi do reklamówki g....
      Tylko tyle.
    • minnie.b Re: Auchan - w Piasecznie 26.08.03, 17:06
      Świeże pisze się przez samo ż.
      Dlaczego niektórzy uważają, że w postach powinno się pisać jak komu się
      podoba, a ortografia won?
      by
      • Gość: omar1 Re: Auchan - w Piasecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.03, 17:40
        minnie.b napisała:

> Świeże pisze się przez samo ż.
        > Dlaczego niektórzy uważają, że w postach powinno się pisać jak komu się
        > podoba, a ortografia won?
        > by
        jakbedziemy w Unii to i tak bedzie to dla niektórych bez znaczenia.
        • Gość: Jan Re: Auchan - w Piasecznie IP: 80.51.237.* 26.08.03, 20:25
          Poza tematami związanymi z nieświeżym mięsem, warzywami i przeterminowanymi
          produktami (czyli to co zdarza sie w innych marketach) Auchan przoduje w
          beznadziejnym traktowaniu klientów, i niewygodnym układzie regałów.
          Maja fajny automat do skupu butelek ( ucieszyłem się jak dziecko ) ze skupuje
          wszystkie typy - nawet od piwa które kupiłem w Czechach
          ale pieniędzy nie dostałem za te butelki żadnych bo nie miałem paragonów - czy
          ktos z was zbiera paragony z marketów???
    • Gość: jakel Re: Auchan - w Piasecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.03, 12:32
      Osobiście spotkałam się z tym, że promocje "w alejkach" były droższe niż na
      półkach. Reklamację uwzględnili, ale trzeba było odstać 15 minut. Odradzam
      kartę Auchan. Po pierwsze pobierają chyba 1% od wartości zakupów. Część zakupów
      można na tę kartę kupić z rabatem, ale często nie wszystkie produkty system
      uznaje za te rabatowe (szczególnie te droższe, np. proszki do prania). I znowu
      trzeba reklamować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka