Gość: julia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.03, 17:08 Wczoraj zapędziłam się rowerem na Targówek Fabryczny Zabraniecka, Rzeczna , Utrata.Wszędzie ścieżki rowerowe i pusciutko.Kto by pomyślał,że znajdę jeszcze takie rzeczy w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mar jak cię tam ktos wciągnie w krzaki.... IP: *.skorosze.2a.pl 20.09.03, 17:41 i wydutka, to dopiero bedziesz miała przygodę... Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: jak cię tam ktos wciągnie w krzaki.... 20.09.03, 18:00 Co to jest wydutka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar zgwałci... IP: *.skorosze.2a.pl 20.09.03, 18:04 nie wiem czy się pisze "wydutkać" czy "wydudkać", ale chodzi o "zmuszenie do odbycia stosunku płciowego" Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: zgwałci... 20.09.03, 18:13 Aha, mi sie dutki (dudki?) kojarzyly z kasiora. Fakt, na Targowku Fabrycznym to nawet ja moglbym pasc ofiara. Jakiegos rowerzysty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: zgwałci... IP: *.skorosze.2a.pl 20.09.03, 19:05 Czy tam gdzieś w pobliżu kolega S. z salonu odrzuconych nie mieszka i nie jeździ (PEDAŁUJE)... na rowerze.... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: zgwałci... 21.09.03, 02:19 niech napisała: > Fakt, na Targowku Fabrycznym to > nawet ja moglbym pasc ofiara. Jakiegos rowerzysty. Jak Ci brakuje tego typu emocji to powiedz kiedy sie tam wybirasz. Skrzykne pare kolezanek, wskoczymy na rowerki i postaramy sie Ci pomoc;) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: zgwałci... 21.09.03, 10:21 Nestety, ja sie bardzo wstydze robic "te rzeczy" w towarzystwie rowerkow. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: zgwałci... 21.09.03, 10:59 nic, dziwnego, jak tyle pedlalów( rowerowych) patrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: zgwałci... 21.09.03, 11:02 Pedaly pedalami, mnie najbardziej zawstydzaja spojrzenia manetek. Odpowiedz Link Zgłoś
maxim_01 Re: Odkryłam kawałek nieznanej wa-wy 21.09.03, 11:23 Pojedz tam jeszcze raz to pozbedziesz sie roweru! I cnoty pewnie tez! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Odkryłam kawałek nieznanej wa-wy 21.09.03, 22:19 nie wiadomo, moze beda chcieli rower, bo na co im czyjas cnota? Odpowiedz Link Zgłoś