bosa1981 25.06.08, 12:17 Witam, czekałam, aż się pojawi, ale samo nie chciało, witam na naszym forum! Mam nadzieję, że choć z częścią Sąsiadów uda nam się poznać, zanim razem zamieszkamy w nowym bloku :) My będziemy zajmować M12. Pozdrawiam, Ola. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gajos1902 Re: Poznajemy się :) 06.08.08, 16:26 Witam ja kupiłem mieszkanko na tej inwestycji i narazi wszystko wygląda ok. Odpowiedz Link Zgłoś
gajos1902 Re: Poznajemy się :) 07.08.08, 18:45 Z tego co widzę po planach będę mieszkał nad tobą ;-) M24 to moje mieszkanko. Odpowiedz Link Zgłoś
bosa1981 Re: Poznajemy się :) 07.08.08, 19:14 Tylko mi cicho tam jak myszka! ;) Fajnie, cieszę się, że ktoś się w końcu tu pojawił. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.waldek Re: Poznajemy się :) 13.08.08, 18:27 Cześć! Fajnie że jesteś, może będzie z kim porozmawiać. Kopiłem tez tam mieszkanie, ale niestety nie ma mnie w kraju i nic, albo niewiele wiem o tym osiedlu. Wszystko wygląda ok, ale czy tak jest w rzeczywistości? Mam nadzieje, ze tego dowiem się od Ciebie. Milo mi że będę miał sąsiadów takich jak Ty, wyglądasz na mila otwarta osobę. Pozdrawiam serdecznie i miłego zielonego... dnia życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.waldek Re: Poznajemy się :) 13.08.08, 19:00 powinno być kupiłem ale już poszło sorry! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bosa1981 Re: Poznajemy się :) 14.08.08, 11:25 Cześć, dzięki, że się odezwałeś :) Tak, na razie jest wszystko ok, nie ma żadnych problemów. Już jest kładziony dach. A gdzie jesteś i kiedy wracasz w takim razie? Które mieszkanie jest Twoje? Ja również gorąco pozdrawiam, Ola. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.waldek Re: Poznajemy się :) 14.08.08, 15:08 piszsmialo@hotmail.com kiedy, to jeszcze nie wiem ,ale pewno bede tam na odbior i podpisanie umowy, chyba grudzien jak sie nie myle. W ciemno to wszystko robie,pochodze z Warszawy a nigdy nie bylem w Radzyminie, nawt nie znam tych okolic.Tylko z opowiesci troche wiem.Podobno ladnie tam. Moze pogadamy na skype albo e-mail, jak masz czas i checi. Dzieki za informacje Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
gajos1902 Re: Poznajemy się :) 15.09.08, 14:18 Widzę ze dużo osób kupiło mieszkania nawet nie wiedzą gdzie będą mieszkać. Śmiechowo Ja już nie mogę się doczekać kiedy odbiorę klucze do swojego M. Pozdrawiam i widzę że powoli ekipa się zbiera. Odpowiedz Link Zgłoś
bosa1981 Re: Poznajemy się :) 16.09.08, 07:58 Jak na razie tylko jedna osoba nie wie jeszcze, gdzie :) w sumie to dopiero niespodzianka, ja bym się nie mogła doczekać... Też pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
agamek12 Re: Poznajemy się :) 19.09.08, 10:36 Hej, mieszkaniec Victorii wita sąsiadów ze Słowackiego. Widzę Wasz domek ze swoich okien i muszę powiedzieć, że ładny macie budyneczek... Odpowiedz Link Zgłoś
bosa1981 Re: Poznajemy się :) 22.09.08, 09:34 Witam Sąsiada :) nam też się podoba :) To chyba jeden z tych bliższych budynków, skoro z okien nas widać? Pozdrawiam, Ola. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek12345678 Re: Poznajemy się :) 05.10.08, 17:58 Witam przyszłych sąsiadów :) no może nie do końca bo jeszcze nie podpisaliśmy umowy przedwstępnej ale raczej się zdecydujemy. Pytanie do bardziej zoriętowanych: jak wygląda komunikacja z Warszawą? Że autobusy są często to już wiem, ale jak wygląda czas dojazdu i koszty? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agamek12 Re: Poznajemy się :) 07.10.08, 14:53 maciek12345678 napisał: > Witam przyszłych sąsiadów :) no może nie do końca bo jeszcze nie > podpisaliśmy umowy przedwstępnej ale raczej się zdecydujemy. Pytanie > do bardziej zoriętowanych: jak wygląda komunikacja z Warszawą? Że > autobusy są często to już wiem, ale jak wygląda czas dojazdu i > koszty? Pozdrawiam Nie jestem może sąsiadem, ale ponieważ mieszkam już jakiś czas na osiedlu Victoria, to zdążyłem się zoriENtować w czasie dojazdu. Otóż spod naszego osiedla: Radzymin - Warszawa 4.50 F 5.45 F 6.00 F6 6.55 F6 7.40 F6 8.00 F6 8.55 F6 10.05 F6 12.40 F 16.50 F67 18.40 F i dodatkowo: 6.30, 5.55, 7.50, 15.45, 17.45 Warszawa - Radzymin 6.00 F6 z ul. Wileńskiej 7.00 F6 8.00 F6 z ul. Wileńskiej 9.00 F6 z ul. Wileńskiej 10.00 F z ul. Wileńskiej 11.00 F z ul. Wileńskiej 15.35 F6 z ul. Wileńskiej 16.15 F 17.30 F 17.35 F67 z ul. Wileńskiej 18.40 F67 20.00 F i dodatkowo: 21.15 (spod kerfura), 13.40, 14.40, 16.30, 18.20 objaśnienia: F- kursuje od poniedziałku do piątku 6- kursuje w soboty 7- kursuje w niedziele autobusy do dworca Wileńskiego dojeżdzają w około 40-60 minut, powroty trwają mniej więcej tyle samo. Do autobusów zatrzymujących się w centrum trzeba iść około 15minut. Koszt biletu to 4,00 zł. Ja z kolei dojeżdzam do pracy samochodem i dojazd w Al. Jerozolimskie zajmuje mi nie mniej niż 60 minut (do pracy ruszam o 6.00, z pracy wychodzę o 17.00), jedynie powrót w piątek o 14.00 zajmuje około 35-40 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
jarked.exl Re: Poznajemy się :) 06.10.08, 21:04 witam! ja kupiłem m38 ...ekipa się powiększa kontakt do mnie jarked.exl@gmail.com pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monikaaw Re: Poznajemy się :) 07.10.08, 09:18 witam zastanawiamy się z mężem nad kupnem mieszkania w tym budynku, byliśmy tam wczoraj, oglądalismy, wszystko idzie pełną parą, Pan Paweł przekonywał nas bardzo skutecznie, a z Waszych opinii wynika, że warto...zatem może niebawem dołączymy do grona :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bosa1981 Re: Poznajemy się :) 07.10.08, 12:32 Witam Panią, myślę, że nie ma się nad czym zastanawiać :) Zapraszamy serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
jarked.exl Re: Poznajemy się :) 07.10.08, 11:46 ...kupiłem mieszkanie dwupoziomowe,jak znacie jakąś dobrą nie drogą firmę robiącą schody kręcone to proszę o przekazanie kontaktu.. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaaw Re: Poznajemy się :) 07.10.08, 13:00 mam pytanie czy kupowaliście mieszkanie za gotówkę czy na kredyt? i umowe przedwstępną podpisywaliście w formie aktu notarialnego? Odpowiedz Link Zgłoś
maciek12345678 Re: Poznajemy się :) 07.10.08, 20:29 Agamek12 dzieki za info :) nie wygląda to więc najgorzej... Czytałem, że od wiosny ma dojeżdzać pod Os.Victoria jakaś 700 z Warszawy. A co powiecie na wspólnego sylwestra w nowym bloku? Trza sie integrować ;) Mam jeszcze pytanko odnośnie umowy przedwstępnej. Podpisywaliście ją bezpośrednio z właścicielem, czy podpisaną umowę dostarczył Wam ktoś z biura sprzedaży? Bo nam zaproponowano to 2 rozwiązanie... Odpowiedz Link Zgłoś
monikaaa1983 Re: Poznajemy się :) 07.10.08, 20:57 Witam wszystkich mieszkanców:) No wiec moge zapisac sie do szczesliwego grona posiadaczy mieszkania na ul.Słowackiego własciwie juz mam zarezerwowane a w tygodniu jade podpisac umowe:) Jak by nie patrzec blok jest piekny a jak blisko natury i z okien widac krówki:):):) Fajnie bedzie spotkac sie i poznac wiec za sylwestrem jestem jak najbardziej za:) Pozdrawiam wszystkich a wszegolnosci moich bliskich sasiadów:) Odpowiedz Link Zgłoś
doris.2 Re: Poznajemy się :) 16.11.08, 21:09 Witam. Ja tez kupuje mieszkanie na tym osiedlu,i mi tez zaproponowano,ze podpisana umowe przedwstepna dostarczy ktos z biura sprzedazy. Czy podpisaliscie ja ? Wszystko było ok? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maciek12345678 Re: Poznajemy się :) 16.11.08, 21:16 Dostarczono nam umowę i wszystko było ok. Rozmawiałem później też telefonicznie z właścicielem. Myślę, że nie masz się czego obawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
emi1402 Re: Poznajemy się :) 17.11.08, 23:50 Witam wszystkich mieszkańców naszego osiedla:) Czy już coś wiecie na temat odbiorów tech. i przekazania kluczy? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
maciek12345678 Re: Poznajemy się :) 24.10.08, 20:41 Ostatnio coś nie poznajemy się... a mieszkań sprzedanych coraz więcej. Trochę szkoda, że okolica mało rozbudowana. No, ale z czasem na pewno bedzie lepiej :). Wiecie może gdzie są najbliższe sklepy? Odpowiedz Link Zgłoś
doris.2 Re: Poznajemy się :) 26.10.08, 22:26 Witam. Troche daleko do tych najblizszych sklepow. Ja zamierzam kupic mieszkanie na tym osiedlu 61 metrow,ale jeszcze sie zastanawiam. bardzo prosze o info ile w sumie trzeba zaplacic za 61metrow wliczajac wszystkir oplaty typu notariusz itd. Z gory dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bosa1981 Re: Poznajemy się :) 18.11.08, 11:19 Witam, ciągle się zbieram, żeby Ci odpisać i nie ma czasu... Z tego, co wiem, mieszkania na parterze te 59m są po 289, a analogiczne na piętrach po 299 tys. Nie masz się na pewno czego obawiać, jeśli chodzi o umowę, my już dawno jesteśmy po załatwianiu wszystkich papierkowych spraw, Pani Ola jest bardzo kompetentną osobą, właściciele urzędują w Warszawie w różnych miejscach, stąd przekazywanie umowy do biura. Ale naprawdę wszystko jest w porządku, miałam okazję osobiście poznać właściciela. Nad którym mieszkaniem się zastanawiasz? Zapraszamy :) P.S. Notariusz to nie będą duże koszty, z tego, co wiem, mamy się wszyscy zebrać jak już będzie oddane i wtedy te koszty się zmniejszą (podział na ilość mieszkańców). Pozdrawiam, Ola. Odpowiedz Link Zgłoś
doris.2 Re: Poznajemy się :) 19.11.08, 20:22 Witam Dzieki za odpowiedz. Bedziemy mieszkac w 2 klatce mieszkanie nr 18 Podpisalismy juz umowe przedwstepna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bosa1981 Re: Poznajemy się :) 20.11.08, 09:49 A to identyczne jak nasze :) różnica dwóch metrów, ale układ ten sam. Będziemy się mogły wymieniać pomysłami na urządzanie :) Pozdrawiam, Ola, M12 Odpowiedz Link Zgłoś
maciek12345678 Re: Poznajemy się :) 20.11.08, 11:03 Hej, doris to bedziecie mieszkać bezpośrednio pod nami :) m30. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
doris.2 Re: Poznajemy się :) 21.11.08, 20:38 Hej. wyglada na to ,ze tak. Tylko cicho tam na gorze badzcie!!!!! Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
bosa1981 Re: Poznajemy się :) 25.11.08, 09:56 Hej Doris, przestawialiście jakoś ściany w projekcie? Chociaż Wy to chyba już za późno kupiliście... Odpowiedz Link Zgłoś
doris.2 Re: Poznajemy się :) 26.11.08, 18:25 Hej nic nie przestawialismy. W poniedzialek wybieramy sie na budowe,to moze cos sie dowiem odnosnie odbiorow. Odpowiedz Link Zgłoś
sas101 Re: Poznajemy się :) 09.11.08, 19:56 Witam przyszłego mieszkańca sąsiedniego osiedla. Co do zakupów to w środy i w soboty rano jest targ gdzie naprawdę niedrogo mozna zrobić wszelkie zakupy. Jeśli chodzi o sklepy to dwa najwieksze markety to Panorama, ale tam robię zakupy tylko "awaryjnie" - po prostu jest tam dość drogo. Polecam więc targ albo zakupy w Warszawie wracając z pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
gajos1902 Re: Poznajemy się :) 25.11.08, 16:07 Zgadza się na targu można zdrowe i świeże warzywa i owoce kupić. A przyszli mieszkańcy osiedla Słowackiego to skąd przybywacie do Radzymina? Jak tam odbiory techniczne bo jak ostatni byłem w swoim mieszkanku to chyba będę miał kilka zastrzeżeń. Mam pytanie dotyczące odbiorów bierzecie specjalistów czy sami swoim okiem będziecie doglądać niedoróbek. Już koniec miesiąca a odbiory nawet nie ruszyły. Ciekawe czy będą jakieś opóźnienia. A i jeszcze jedno to kto u siebie w mieszkanku robi tego SYLWESTRA!!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
doris.2 Re: Poznajemy się :) 26.11.08, 18:27 Witam Co do tych odbiorow technicznych to my narazie nie mamy fachowca,a moze macie kogos? Odpowiedz Link Zgłoś
emi1402 Re: Poznajemy się :) 26.11.08, 21:37 Hej! Z informacji jakie ja uzyskałam, wynika że odbiory tech. będą już niedługo natomiast klucze otrzymamy dopiero kiedy developer dostanie pozwolenie na użytkowanie budynku, czyli w bliżej nieokreślonym terminie jednak nie później niż marzec 2009. Są marne szanse na uzyskanie kluczy (nawet tylko w celu wykończenia)wcześniej gdyż kierownik budowy nie chce brać odpowiedzielności za przebywanie osób trzecich na terenie budowy. Napiszcie, jeśli coś wiecie na ten temat. Także możemy umawiać się na Sylwestra, ale 2009/2010 :( Odpowiedz Link Zgłoś
doris.2 Re: Poznajemy się :) 26.11.08, 21:55 Hej. A od kogo masz taka informacje? My wybieramy sie w ten poniedzialek na budowe to moze sie cos dowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bosa1981 Re: Poznajemy się :) 26.11.08, 22:56 Tu jest dobry artykuł a propos odbioru lokalu: dom.gazeta.pl/prawo/1,65546,2080089.html Myślę, że na razie nie ma co panikować, jeszcze trochę czasu zostało, zima nas wszystkich zaskoczyła, więc trzeba też zrozumieć, że teraz trochę wolniej wszystko idzie, niż wcześniej. Dobrze by było dogadać się co do Sylwestra, żeby ewentualnie mieć jakąś alternatywę... Ja jadę na budowę pewnie w sobotę, więc jak będę wiedziała coś ciekawego, to napiszę. Ale nie denerwujmy się na zapas!!! Pozdrawiam, Ola. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek12345678 Re: Poznajemy się :) 27.11.08, 16:28 Z tego co się orientuje uzyskanie pozwolenia na osiedlanie trwa ok. miesiaca. Jak bedziecie na budowie zapytajcie proszę, kiedy maja zamiar złożyć wniosek o takie pozwolenie. Raczej nie ma szans na sylwestra :( Jeszcze jedna kwestia: Zauważyliście też pewnie, że dużo mieszkań jest jeszcze nie sprzedanych. Ciekawe czy będą zarządzać nami do czasu sprzedania wszystkich? Bo to wiąże się oczywiście z większym czynszem... Odpowiedz Link Zgłoś
doris.2 Re: Poznajemy się :) 01.12.08, 16:55 Witam Wniosek o pozwolenie maja zlozyc dopiero po odbiorach mieszkan. Na takie pozwolenie czeka sie ok miesiaca. A co do zarzadzania,to developer bedzie zarzadzal do momentu podpisania aktow notarialnych. a pozniej jezeli bedzie nas 51% to tworzymy wspolnote i zarzadzamy sami. Pozdrawiam Doris Odpowiedz Link Zgłoś
bosa1981 Re: Poznajemy się :) 03.12.08, 09:38 Taką samą informację otrzymałam, do końca roku mają nas zawiadomić o odbiorach i wtedy też złożą wniosek. Nawet, gdyby go złożyli wcześniej, nic by to nie dało, bo dopiero jak będzie odbiór, to pismo staje się prawomocne. Tak więc przy dobrym wietrze przełom stycznia/lutego to pierwszy moment na odbiór kluczy. Czy nie ma nas już więcej niż 51%? Muszę sprawdzić na stronie. Pozdrawiam! Ola. Odpowiedz Link Zgłoś
bosa1981 Re: Poznajemy się :) 03.12.08, 09:40 No jest nas więcej, tylko 15 mieszkań zostało nie sprzedanych, czyli 33 sprzedane. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_seba Re: Poznajemy się :) 04.12.08, 21:42 Witam wszystkich sąsiadów :D Razem z mężem kupiliśmy kupiliśmy mieszkanko M37. Pozdrawiamy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
jarked.exl Re: Poznajemy się :) 11.12.08, 16:22 Witam! to ja jestem chyba najbliższym sąsiadem!kupiłem z dziewczyną m38... Odpowiedz Link Zgłoś
ania_seba Re: Poznajemy się :) 12.12.08, 19:36 No to witamy najbliższych sąsiadów :D Mamy nadzieje że niedługo spotkamy się na tarasie na kawce. Macie już na oku projekt i wykonawce schodów?? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
jarked.exl Re: Poznajemy się :) 13.12.08, 18:41 Witam Jesli chodzi o schody my zdecydujemy się prawdopodobnie na kręcone.Oglądaliśmy schody z Rintala,Grota,Centrum schodów koszt jest nie mały od 11-14000.Rintal był na pomiarach i schody samonośne dwubiegowe , b.ładne wyszły 11800.Czekam jeszcze na informację od znajomego architekta może znajdzie cos tańszego.Może macie jakiś kontakt?.Jak będziecie na temacie wybierania oswietlenia mogę polecic super sklep;duży wybór ,różne style, dobre ceny firma Exclusive lights. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jarked.exl Re: Poznajemy się :) 17.12.08, 22:24 Witam ..czy ktoś ma jakies informacje odnosnie odbiorów??? Odpowiedz Link Zgłoś
doris.2 Re: Poznajemy się :) 18.12.08, 12:11 Witam Odbiorow technicznych w tym roku nie bedzie,maja zaczac od nowego roku. Podobno zaczeli skladac papiery do urzedu,odnosnie pozwolenia na osiedlenie. A urzad ma 60 dni na wydanie decyzji. Kier budowy obiecuje,ze roboty skonczy do konca roku. Ale roznie moze z tym byc. Taka informacje otrzymalam dzis. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wirszews Re: Poznajemy się :) 02.01.09, 11:58 Witam @all:) W NOWYM ROKU:) Na początku chciałem się przywitać. Jakiś czas temu zakupiłem mieszkanko M8 (nr 26) Czy ktoś już coś wie na temat odbioru? Może ktoś dostał już list? w ost. dzwonił do Pani Oli lub Pana Pawła? Pozdrawiam Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
wirszews Re: Poznajemy się :) 06.01.09, 16:00 Dzwoniłem dzisiaj do biuro z zapytaniem się jak wygląda odbiór techniczny naszego mieszkanka:) Otrzymałem informację że niestety moje mieszkanko nie zostało jeszcze podłączone do gazu. Pozostaje mi czekać:) Odpowiedz Link Zgłoś
doris.2 Re: Poznajemy się :) 16.01.09, 19:13 Witam Czy odbywaja sie juz odbiory zechniczne? Ktos cos wie? Pozdrawiam Doris Odpowiedz Link Zgłoś
ania_seba Re: Poznajemy się :) 22.01.09, 17:54 Witamy Do nas dziś dzwonili że możemy odebrać mieszkanko w przyszłym tygodniu :D Czy ktoś z Was odebrał już mieszkanie?? Odpowiedz Link Zgłoś
bosa1981 Re: Poznajemy się :) 23.01.09, 10:41 My też odbieramy w przyszłym tygodniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
doris.2 Re: Poznajemy się :) 06.02.09, 18:42 Witam Ja juz nie dlugo mam odbior. A jak u Was? duzo usterek? Odpowiedz Link Zgłoś
wirszews Re: Poznajemy się :) 07.02.09, 14:51 Ciężko to nazwać usterkami:) Przynajmniej poważnymi. Coś w stylu doregulowanie okien, brak jednego parapetu .... Odpowiedz Link Zgłoś
gajos1902 Re: Poznajemy się :) 10.02.09, 16:42 U mnie oprócz nierówności ścian w łazience kilku rys na szybach i braku klamki w drzwiach balkonowych to wszystko było OK. A swoja drogą to ciekawy zbieg okoliczności że koleżanka która mieszka pod mną urodziła się tego samego dnia co ja :-) KIEDY TE KLUCZE WRESZCIE DOSTANIEMY!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bosa1981 Re: Poznajemy się :) 11.02.09, 10:32 Po poprawkach, podpisaniu umowy na ubezpieczenie i przeszkoleniu z obsługi piecyka. Czyli już niedługo :) Odpowiedz Link Zgłoś
ania_seba Re: Poznajemy się :) 15.03.09, 14:35 Witam! Czy ktoś z Państwa jest na etapie zabudowy antresoli? Szukam taniej i solidnej firmy z okolic Radzymina która by się podjęła zabudowy w drzewie, najlepiej aby miała dostęp do materiałów. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jarked.exl Re: Poznajemy się :) 16.03.09, 23:43 Witam własnie jutro mam spotkanie z fachowcem ,odezwę się po wycenie.Mnie zastanawia sprawa czynszu,zwróciliście uwagę ,że za ochronę płacimy 190zł nie uważacie ,że jest to b.dużo pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ania_seba Re: Poznajemy się :) 18.03.09, 21:20 Dokładnie. Ochrona i wywóz śmieci nie powinny być liczone "z metra" tylko od jednostki. Czy 3 osobowa rodzina z mieszkania 90 metrowego zużywa więcej śmieci niż 3 osobowa rodzina z mieszkania 60 metrowego?? Adm poszedł na łatwiznę. Myślę że gdy utworzymy wspólnotę ten administrator długo miejsca nie zagrzeje... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ge-pardo Re: Poznajemy się :) 25.03.09, 14:27 Witam sąsiadów:) Ja płace 220 za ochrone i zastanawiam sie czy ochrona spogląda na na taras i balkony, które też są wliczone w metraż. Odnośnie antresoli, czy nie czekacie na podpisanie aktu zanim ją zabudujecie? Ja kupiłem deski i czekam tak jak była umowa z deweloperem. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
jarked.exl Re: Poznajemy się :) 28.03.09, 22:06 Witam odnosnie wyceny zabudowy to fachury wyliczyli zabudowę na 3000.Z tego co pamiętam to zabudowę można robic po odbiorze technicznym a nie po podpisaniu aktu. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_seba Re: Poznajemy się :) 30.03.09, 00:59 Witam! u nas zabudowę wycenili na 4000 zł. Belki drewniane, na górze płyta osb od dołu wyciszenie watą szklaną i stelaż pod sufit podwieszany. Jeśli chodzi o schody facet z Rintala wycenił na 13000 trochę drogo... Odpowiedz Link Zgłoś
ge-pardo Re: Poznajemy się :) 01.04.09, 09:22 Słyszałem, że chodził niedawno inspektor nadzoru budowlanego. Czy coś wiecie na ten temat? Nie wiem czy to ma z tym związek, czy z interwencją mieszkańca, który ma zaciek z tarasu ale mają poprawiać tarasy. Fachowcy od wykończeń plotkują, że ponoć wcale nie dawali, żadnych izolacji, ale nie chce mi sie w to wierzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
ais.anders Re: Poznajemy się :) 06.04.09, 12:54 Witam sąsiadów :-) Wraz z mężem zdecydowaliśmy się na przeprowadzkę do Radzymina i wybraliśmy mieszkanie M-27. Mam nadzieję, że będzie nam się dobrze mieszkać. Pozdrawiam wszystkich :-) Odpowiedz Link Zgłoś
krasulka86 Re: Poznajemy się :) 01.06.09, 16:27 Fajnie słyszeć, że w koncu będą jacyś sąsiedzi kolo nas *(m 26) Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś