Gość: didi71 IP: 85.222.86.* 26.06.08, 21:02 jak wam sie podoba knajpa babooshka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kyoko74 Re: babooshka 10.07.08, 12:29 Bardzo średnio. Porcja tzw. maxi pielmieni w rosole, którą zamówił mój towarzysz była dość mała, nie wiem czy facet naje się taką ilością. Ja zamówiłam zupę grzybową, była nieco za słona i miała już "zdębniałe" ziemniaki. Za to na deser podano ogromny kawał sernika, w sam raz na dwoje. Cenowo bardzo atrakcyjnie. Może warto spróbować innych dań, np. bliny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: babooshka IP: *.acn.waw.pl 17.07.08, 20:50 czy ktos z was byl juz w babooshce na kruczej? Odpowiedz Link Zgłoś
carolina80 Re: babooshka 17.07.08, 21:37 ja znam tylko babooshe na oboźnej bliny ze śmietaną są ok i jeszcze ukrainski obołon... jedzenie tanie, choć dla mnie bez rewelacji - oprocz blinow wlasnie, piwo i nastroj oraz obsluga super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: babooshka IP: *.chello.pl 21.09.08, 21:31 A które piwo ukraińskie polecacie bo w menu jest kilka pozycji i za jednym posiedzeniem nie bede w stanie spróbować wszystkich :) Dzięki z góry za rade Odpowiedz Link Zgłoś