marek.dumle 15.07.08, 20:56 Czy możecie polecić WIARYGODNY autoryzowany serwis Opla w Wawie? Czy istnieje taki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pereiro Re: Serwis Opla w Wawie 16.07.08, 15:00 Oczywiście. Na rogu ulic Mangalia i Sobieskiego, obok Toru Stegny. To salon wszystkich marek GM, co roku dostaje tytuły "dealera roku". Polecam go bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Serwis Opla w Wawie IP: *.acn.waw.pl 16.07.08, 17:50 Ja przez pewien czas serwisowałem Astrę II w firmie www.autoekspert.pl Specjalizują się w naprawach Opli. Jednak ostatnio ceny ich usług poszły ostro w górę, części tanich też nie mają, więc zrezygnowałem. Znajomy chwali sobie bardzo serwis ESO Białołęka - przystępne ceny, zawsze dzwonią i mówią co jest do robienia i pytają czy robimy czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzechu...... Re: Serwis Opla w Wawie IP: *.acn.waw.pl 18.07.08, 12:46 Nie znam gorszego serwisu Opla niz ten ktory opisałeś. Przez 4 lata czasami tam serwisowałem auto dając im kolejną szansę, i nie było wizyty żeby czegos nie zepsuli naprawiajac cos innego. Na niedokrecone koło mówili ze to rozrząd stuka. Obijali drzwi, urywali lusterka. Wiecznie masa problemów. Zwiedziłęm wsyztskie w Warszawie lewobrzeżnej serwisy włącznie z raszynskim dixicaremi najbardziej profesjonalnie roibią auta w Abeximie na połczyńskiej. Z resztą serwis w necie ma tez bardzo dobre opinie w odróznieniu od Autopolu - o nim znajduje najgorsze i mogę je potwierdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Serwis Opla w Wawie 18.07.08, 10:02 marek.dumle napisał: > Czy możecie polecić WIARYGODNY autoryzowany serwis Opla w Wawie? > Czy istnieje taki? wiarygodny autoryzowany serwis? - oksymoron. Jedyną racjonalną przyczyną oddania auta do ASO jest chyba tylko możliwość utraty gwarancji w przeciwnym przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Serwis Opla w Wawie 18.07.08, 11:14 swietny, choc nieautoryzowany to CoolCar na Chelmzynskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Serwis Opla w Wawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.08, 11:41 Auto- Żoliborz, mają trzy punkty na Rudnickiego, Radzymińskiej i Kolejowej w Łomiankach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomo Re: Serwis Opla w Wawie IP: *.merinet.pl 18.07.08, 22:25 A te trzy punkty mają tylko i wyłącznie dlatego, że ich głównymi klientami są flotyi nie wyrobiliby się na Rudnickiego żeby obsłużyć wszystkich. Na klienta indywidualnego w Auto Żoliborz/Łomianki/Praga leją prostą strugą. Dodatkowo panowie "mechanicy" jako, że w 90% mają do czynienia z autami służbowymi są bardzo przyzwyczajeni do przeszczepów i wpisywania wymiany części, których nawet nie dotknęli brudną łapą. Przecież kierowca służbowego auta nie będzie wnikał w pierdoły, a firma i tak za wszystko zapłaci. Tak więc od nich radzę trzymać się z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodarek Nie istnieje taki 19.07.08, 14:36 Na Mangalii zafakturują Ci rzeczy, których nie zrobili. Są drozsi niż inne nieautoryzowane. Odpowiedz Link Zgłoś