Gość: mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 21:08 Mam pytanie związane z planowaną trasą ns - jak bedzie przebiegała,chodzi mi szczególnie o okolice ul 1 sierpnia. Gdzie można znalezc informacje na ten temat? Pozdr.mi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Re: trasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.03, 21:35 Trasa NS zza lotniska od strony Raszyna i Ursynowa biegnie przed torami kolei radomskiej, po stronie Włoch. Za Wiśniowym Bussines Parkiem, na łuku torów (granica Włoch i Mokotowa - tzw. Wyględów) przechodzi nad torami na Ochotę - tam działkami przy torze kolei radomskiej aż do Alej Jerozolimskich. Niestety obok osiedli mieszkaniowych wzdłuż Włodarzewskiej, na które to osiedla jakiś idiota wydał pozwolenia na budowę.(to jest stara gmina Centrum...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: trasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.03, 21:37 W okolicach 1 sierpnia jak wynika z poprzedniego postu ta trasa nikomu i niczemu nie zagraża np. parkowi im. Marka Kotańskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek trasa N-S IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.03, 21:38 nie martw sie - na razie nie ma na to kasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: trasa N-S IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.03, 21:40 nie martw się, rozbudują port lotniczy to i kasa się znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek trasa N-S IP: *.u.mcnet.pl 20.10.03, 08:49 dobrze ze to powiedziales - trasa NS - bedzie sluzyc wylacznie dla lotniska - nie dla Wrszawiakow, kolejny prezent kosztem mieszkancow a budowa hubu przesiadkowego na Okeciu to ZBRODNIA Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: trasa N-S 20.10.03, 09:21 Samoloty to ZBRODNIA! Samochody to ZBRODNIA! Motorowery to ZBRODNIA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek trasa N-S IP: *.u.mcnet.pl 20.10.03, 09:31 silownia rulez ok ale z logika na bakier nie jestes w stanie wywiesc swoich wnioskow z moich wypowiedzi tak jak nie jestes w stanie podniesc 1 tony bez dzwigni Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: trasa N-S 20.10.03, 11:01 Zrozumienie Twojego bełkotu jest trudniejsze, niż podniesienie 1 tony. Nawet 1 tony puchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek trasa N-S IP: *.u.mcnet.pl 20.10.03, 11:17 coz sie dziwic dzwigaj dalej Odpowiedz Link Zgłoś