Gość: michu IP: *.chello.pl 12.11.08, 17:09 Tacy patrioci to 90% polskiego społeczeństwa i właśnie dlatego w tym kraju jest tak syfiasto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bydlo_prof_wb Idiotów w redakcji GW coraz więcej... 12.11.08, 17:27 __________ Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny (Zbigniew Herbert) Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok News jest rzeczywiście idiotyczny.Godny tabloidu:( 12.11.08, 17:42 Panowie redaktorzy! Dzięki wam "nadejszła wiekopomna chwila" i muszę się pierwszy raz zgodzić w ocenie z bydlo_prof_wb. Co się ze mną dzieje?:) Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Moda na normalność być może... 12.11.08, 17:44 __________ Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny (Zbigniew Herbert) Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok I po co psuć miłą chwilę... 12.11.08, 18:10 zgody narodowej (choć w jednym mało istotnym akurat punkcie) niewczesnymi sugestiami:) Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Rzeczywiście miła i nieliczna, ale... 12.11.08, 18:22 gdzie tu psucie? Normalność zdrowa rzecz, cokolwiek by miała znaczyć... Any way pozdrawiam. __________ Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny (Zbigniew Herbert) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arcymanipulacja od ilu przypadków zaczyna się plaga? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.08, 17:49 Jeśli plaga na skalę kraju zaczyna sie już od 3 przypadków, to dziennikarze Gazety Wyborczej, ktorych jest kilkaset sztuk, tym bardziej są antypolską plagą. Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Plaga pijanych patriotów 12.11.08, 17:50 Gołas śpiewał kiedyś taka piosenkę o piciu gdzie w pewnym momencie wyśpiewywał pijacki patriotyzm. Ja także mam na sumieniu kradziez flagi, tyle że amerykańskiej. W 1972 roku 1 czerwca był w Warszawie Nikson, prezydent USA. MIESZKAŁEM W AKADEMIKU NA żWIRKI I wIGURY. gDY Z KOLEGĄ WYRUSZYLIŚMY NAD RANEM NA ZBYJECKI WYPAD STRONA OD STADIONU sKRY I pOLA mOKOTOWSKIEGO BYŁA JUZ DOSZCZĘTNIE OGOŁOCONA. mUSIELIŚMY ZDJĄĆ FLAGI ZE STRONY NIE ZADRZEWIONEJ. Nawet podjechał partol zrewidowali nas ale zdążyliśmy je wyrzucić. Kolega miał cały pokój udekorowany flagami. Ktos doniósł i miał kłopoty. Eugeniusz Pupecki, Poznań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca w Wyborczej od jednego: Michnika IP: 89.191.147.* 12.11.08, 18:02 A właściwie od biednego małego Adasia który musiał w domu wysłuchiwać narzekań na Polaków tatusia-komunisty.... Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany cos mi sie przypomnialo :/ 12.11.08, 18:09 Dwie osoby - nielegalne zgromadzenie, trzy - demonstracja, 10 milionów - garstka ekstremistów. 20 lat minelo i historia dziennikarstwa zatoczyla kolo??? Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24a Gó... znów obraża patriotyzm 12.11.08, 18:14 to byli złodzieje flag a nie żadni patrioci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc no skoro kradli flagi panstwowe to patrioci IP: *.aster.pl 12.11.08, 18:22 ja tam flagi nie potrzebuje bo nie jestem patriota-a to chyba jeszcze nie przestepstwo. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Plaga pijanych patriotów IP: *.skynet.net.pl 12.11.08, 18:23 flagę można kupić. Czy ci ludzie o tym nie wiedzieli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PW Żydzi jak zwykle chcą obsikać wszystko co polskie IP: 92.244.54.* 12.11.08, 18:31 ziejecie jadem Panowie z GW, ale nie uda się WAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwirko Re: Żydzi jak zwykle chcą obsikać wszystko co pol IP: *.wasilkow.net 12.11.08, 18:36 oj uda sie uda.Idą po bandzie cały czas i jak widzę skutecznie.Głupota jak chwast -zakiełkuje wszedzie.Niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walenty Gąsienica Plaga pijanych patriotów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 21:15 Dno dziennikarstwa!!! Dno rzetelności i zwykłej uczciwości!!! To złodzieje, zwykli pijani złodzieje. Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny (Zbigniew Herbert) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patriota Plaga pijanych patriotów IP: *.pools.arcor-ip.net 16.11.08, 01:46 Teraz wiem dlaczego bliźniacy Kaczyńscy uważają się za najlepszych patriotów. Być patriotą znaczy mieć czarne zęby od picia czerwonego wina. Odpowiedz Link Zgłoś
mokradlo5 bezczelne zydostwo 16.11.08, 16:27 boli zydow polski patriotyzm,ktory staraja sie zastapic nowym bolszewizmem/ unia Euro-pejska/, dlatego przy kazdej okazji wyszydzaja patriotyzm, doszukujac sie w zwyklej kradziezy, czegos wiecej. Ma sie rozumiec ze zydowski patriotyzm jest w porzadku i nie podlega zadnej krytyce,czy osmieszaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S.T.A.L.K.E.R Re: bezczelne zydostwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.08, 15:17 Takich patriotów to chłop w chlewiku trzyma.Polska to dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelnerka Re: i trzeźwych internacjonalistów IP: *.pools.arcor-ip.net 19.11.08, 18:04 W prl pijani "patrioci" spiewali/zawodzili do sledzia i sety w knajpach powstancze piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś