Dodaj do ulubionych

Adminie!!!!!!!!!!!!+& #35 $& #35 @!

IP: *.acn.pl 31.10.03, 09:56
Jak mogłeś???
Jak mogłeś wyrzucić ten wątek na oślą ławkę.
www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=394&w=8772462
Jak by to było wspomnienie o rabinie to byś wyrzucił na oślą,czy nie????

Upadasz coraz niżej.
Obserwuj wątek
    • unsatisfied6 Re: Adminie!!!!!!!!!!!!+& & #35 35 $& & #35 35 @! 31.10.03, 09:59
      Gość portalu: anka napisał(a):

> Jak mogłeś???
      > Jak mogłeś wyrzucić ten wątek na oślą ławkę.
      > www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=394&w=8772462
      > Jak by to było wspomnienie o rabinie to byś wyrzucił na oślą,czy nie????
      >
      > Upadasz coraz niżej.
      też chcę wiedzieć , dlaczego
    • Gość: anka Re: Adminie!!!!!!!!!!!!+& & #35 35 $& & #35 35 @! IP: *.acn.pl 01.11.03, 11:15
      Pytam jeszcze raz.
      Dlaczego?
      Dlaczego tamten wątek znalazł się wśród pomyj,czym sobie zasłużył???
      A tu?Mało pomyj jeszcze zostało?
      Czy kierował się admin przesuwając tamten watek na oślą ławkę?
    • aniela Re: Adminie!!!!!!!!!!!!+& & #35 35 $& & #35 35 @! 01.11.03, 11:21
      wiele dobrego mozna by powiedziec o tutejszej administarcji ale w umiejetnosc
      iposlugiwania sie rozumem przy wyborze (to takie skomplikowanie sprzezenie
      sfer racjonalnej i wolitywnej) nie posidli czarnego pasa. cototonie.
      • Gość: McButelka Re: Adminie!!!!!!!!!!!!+& & & #35 35 35 $& IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 01.11.03, 15:53
        Na forum toruńskim wyrzucają mi admini ten link regularnie:
        www.mfk.torun.pl/scena/Butelka_Pedaly_DivX.avi
    • unsatisfied6 może tu jest odpowiedź? 01.11.03, 21:33
      www.ojczyzna.pl/forum/search.php?f=3&search=Ryszard+Piku%B3a&globalsearch=0&match=1&date=0&fldauthor=1
      • tygrys01 Wydpowiedzi Tygrysa 02.11.03, 17:01
        Zostałem wywolany do tablicy, więc stawam na chwilę. Cytowane wypowiedzi w
        przeważającej ilości nie są moimi wypowiedziami lecz postami moich
        interlokutorów. Tutaj tylko powiem, że mój punkt widzenia świata jest
        patriotyczny ale nie szowinistyczny. Obrzydliwe są mi wszelkie nazizmy,
        antysemityzmy, etc., ale równocześnie uznaję że narody zamieszkujące
        historyczne terytoria maja prawo decydować o ładzie spolecznym kulturowym i
        politycznbym na tych terytoriach. Nie może tak być aby jakakolwiek mniejszość
        etniczna, żyjąca w diasporze, majoryzowała wszystkich innych mieszkańców.
        Kultura mniejszości narodowych, zamieszkujacych dany obszar staje się z czasem
        częścią kultury narodu gospodarza ale nie może ona zastępować kultury
        gospodarza podobnie jak przedstawiciele mniejszości narodowej nie mogą
        majoryzować i wypierać w sposób zorganizowany (przez zorganizowane grupy
        nieformalne)kultury wszystkich innych narodów zamieszkujących dane terytorium.
        Drugim tematem poruszanym na wspomninym forum Ojczyzna jest sprawa ładu i
        porządku społecznego. Tutaj tylko wspomnę, bez rozwijania wątku,
        że moim zdaniem wiele ustaw sejmowych zarówno podejmowanych w PRL, jak i
        obecnie ma charakter antynarodowy, antypolski i antyspołeczny i kwalifikują ich
        autorów do postawienia przed trybunałem stanu. ==== Natomiast usunięcie
        obojętnego politycznie tematu wspominającego młodą ideową dziewczynę, ktora
        zginęła w bezsensowny sposób pod kołami pirata drogowego i nawiązujący do
        mojej zdeterminowannej walki z absurdami w organach ścigania i wymiaru
        sprawiedliwości jest chyba jakimś nieporozumieniem. Chyba, ze wszystko co ma
        jakikolwiek luźny związek z opcją przeciwstawianię się złu i przewrotności
        urzędników państwowych admin , a może ktoś inny traktuje jako popieranie obcych
        mojej mentalności, ideii szowinizmu.
        • unsatisfied6 Re: Wydpowiedzi Tygrysa 02.11.03, 17:22
          Panie Ryszardzie , nie jestem politykiem , a już z pewnością
          nie takiego kalibru jak Pan .Czytałem wiele pana postów
          i z wieloma się nie zgadzam ze względu na naszą inną
          orientację religijną . Natomiast zgadzam się co do
          wiekszości Pana spostrzeżeń i intuicja mi podpowiada ,
          że kieruje Panem nasze wspólne dobro .

Mam już dosyć tej prywaty i panoszenia się postkomuny
          w naszym kraju , działających pod przykrywką dobrych
          fundatorów . Chciałbym uczciwie i rzetelnie pracować
          i zająć się prozaicznymi sprawami życia mojej rodziny
          a zwłaszcza kształceniem dzieci . Ale gdy widzę co się
          dzieje w naszym życiu politycznym i gospodarczym , jestem
          przekonany , że droga wybrana przez nasz rząd prowadzi
          do ubożenia i biurokratyzacji , dławienia inicjatywy
          polskich przedsiębiorców i kreatywności polskiego obywatela
          w tworzeniu państwa .Zdaję sobie sprawę z nikłych
          szans następnej generacji na przyzwoitą egzystencję .
          A następna generacja będzie tworzyć środowisko dla moich
          również dzieci - z takimi szansami dla moich dzieci jak dla
          wszystkich .

Dlatego zmuszam się do pisania rzeczy , które niegdyś
          wcale mnie nie interesowały .

Miło mi , że spotykam ( wirtualnie , ale zawsze coś ) ,
          człowieka takiego jak Pan na tym forum .
          • niech Re: Wydpowiedzi Tygrysa 02.11.03, 17:40
            I pisanie belkotliwych postow na forum na pewno zmieni te sytuacje. Mam wiec
            prosbe. Zmuszony jestem do poniesienia nieplanowanych wydatkow finansowych
            zwiazanych z niespodziewanymi wydarzeniami w moim zyciu. Czy moglbys, drogi
            przyjacielu, wyskrobac jeszcze troche swoich typowych kretynizmow w tej
            intencji?
            PS. 10% dla ciebie. Znaj moj gest.
            • Gość: anka Re: Wydpowiedzi Tygrysa IP: *.acn.pl 02.11.03, 18:14
              A czy ty mógłbyś wysiąść z tego wątku?
              • niech Re: Wydpowiedzi Tygrysa 02.11.03, 18:19
                Jestes zazdrosna o wnuczke? Moge cie pocieszyc - raczej niemozliwe jest bys
                miala zstepnych, bo do tego trzeba dwojga. Przynajmniej ten problem (i liczne z
                nim zwiazane) masz z glowy.
    • chaladia Szanowna Pani Maas 02.11.03, 19:05
      Chętnie się dowiem, kto z Adminów ten wątek wywalił na Oslą.
      I, Szanowna Pani Maas, nie akceptuję tłumaczeń, że nowy, że pomyłka.
      Oczekuję wyjaśnienia, które konkretnie słowo lub zwrot naruszyły netykietę,
      dobre obyczaje czy prawo obowiązujące w RP3.
      • unsatisfied6 Re: Szanowna Pani Maas 02.11.03, 20:37
        chaladia napisał:

> Chętnie się dowiem, kto z Adminów ten wątek wywalił na Oslą.
        > I, Szanowna Pani Maas, nie akceptuję tłumaczeń, że nowy, że pomyłka.
        > Oczekuję wyjaśnienia, które konkretnie słowo lub zwrot naruszyły netykietę,
        > dobre obyczaje czy prawo obowiązujące w RP3.
        >
        dobre prawo i obyczje obowiązujące w RP3? - mam wątpliwości
        • Gość: gizmo Re: Szanowna Pani Maas IP: 212.76.37.* 02.11.03, 21:20
          Forum nie pozwala na umieszczanie informacji, za ktorych umieszczenie Agora
          pobiera w innych miejscach oplaty. Dla mnie to logiczne. Jesli chcecie miec tu
          biuro ogloszen + dzial z nekrologami - wasza wola. Ale rownie dobrze jesli nie
          stac was na kupienie aktualnego wydania GW mozecie udac sie na smietnik i
          odnalezc starsze. Wieskszosc imformacji tam umieszczonych bedzie nadal
          aktualna. A nekrologi wszystkie.
          PS. A na marginesach mozecie dopisywac swoje komentarze. Tylko nie puszczajcie
          tego w dalszy obieg a raczej wlozcie kotom do kuwety.
          • chaladia Jest takie żydowskie przysłowie... 02.11.03, 21:31
            Gość portalu: gizmo napisał(a):

> Forum nie pozwala na umieszczanie informacji, za ktorych umieszczenie Agora
            > pobiera w innych miejscach oplaty. Dla mnie to logiczne. Jesli chcecie miec
            tu biuro ogloszen + dzial z nekrologami - wasza wola.

"Jeśli będziesz cokolwiek dostatecznie skrupulatnie kontrolował, to zawsze
            okaże się to niekoszerne". Na podobnej zasadzie można by wywalić na Oślą 99,99%
            postów z całego Forum. Nie bądź więc złośliwy, Gizmo.
            • Gość: anka Re: gizmo IP: *.acn.pl 02.11.03, 21:33
              myślicielu
              wspomnienie o dziecku w okolicach wszystkich świętych
              NIE JEST
              ogłoszeniem

NIE ODPUSZCZĘ TEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • tygrys01 Sprawa publiczna a nie prywatna Tygrysa 02.11.03, 22:23
                Gość portalu: anka napisał(a):

> myślicielu
                > wspomnienie o dziecku w okolicach wszystkich świętych
                > NIE JEST
                > ogłoszeniem
                >
                > NIE ODPUSZCZĘ TEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =============
                Tutaj nie chodzi tylko o wspomnienie Justynki ale o poruszenie problemu. Śmierć
                Justynki i Kamila nie jest tylko moją sprawą prywatną. Przestępstwo które
                popelniono jest ścigane z oskarżenia publicznego, a nie prywatnego.
                Natomiast problemem ogólnospolecznym jest sprawa postępowania funkcjonariuszy
                państwowych w tej i podobnych sprawach. Wprawdzie jest rzeczą paranormalną, ze
                pirat drogowy zabija człowieka, ale jest rzeczą zupełnie przewrotną, ze
                funkcjonariusze państwowi którzy z definicji maja ścigać przestępców robią
                bardzo wiele aby ukryć lub przeinaczyć istotne okoliczności sprawy - i to jest
                problem ogólnospołeczny. Przypominając co pewien czas o trwającym procesie,
                chociaż sprawa dotyczy mnie osobiście uważam, ze przyczyniam się do wzrostu
                świadomości spolecznej na ten temat i czynię coś co w pewnym stopniu może mieć
                wpływ na praktykę organów ścigania wtym zakresie. O takich sprawach trzeba
                mówić bardzo głośno. Natomiast chęć zarabiania pieniędzy przez kogokolwiek , a
                szczególnie przez media, na publikowaniu tematu drażliwego społecznie jest co
                najmniej naganne. Przecież to jest podstawowy obowiązek prasy występować
                publicznie i piętnować naganne postawy funkcjonariuszy państwowych.
                ==Tygrys01==

• Gość: gizmo Re: gizmo IP: 212.76.37.* 02.11.03, 22:42
                A wiec umieszczenie nekrologu tez nie jest. Bo smierc osoby jest rownie dobra
                okazja do wspomnien o niej jak swieto zmarlych (a nie wszystkich swietych).
                Niestety krwiopijcza gazeta bierze i za to oplaty. Ale oczywiscie moge nie miec
                racji i usuniecie tego postu bylo zwykla pomylka, a ja nie do konca wyczuwam
                intencje administratorow. I nie do konca wyczulem tez intencje autora postu o
                nieboszczce - ale to jego wybor tematu i miejsca rozwazan o nim. Bardzo
                chybiony.
                • unsatisfied6 Re: gizmo 02.11.03, 22:46

> A wiec umieszczenie nekrologu tez nie jest. Bo smierc osoby jest rownie dobra
                  > okazja do wspomnien o niej jak swieto zmarlych (a nie wszystkich swietych).
                  > Niestety krwiopijcza gazeta bierze i za to oplaty. Ale oczywiscie moge nie
                  miec
                  >
                  > racji i usuniecie tego postu bylo zwykla pomylka, a ja nie do konca wyczuwam
                  > intencje administratorow. I nie do konca wyczulem tez intencje autora postu o
                  > nieboszczce - ale to jego wybor tematu i miejsca rozwazan o nim. Bardzo
                  > chybiony.
                  niekoniecznie
                • basia Re: gizmo 02.11.03, 23:00
                  Z tymi opłatami pewnie masz rację.Chociaż wydaje mi się
                  ,że nie to spowodowało usunięcie rzeczonego wątku na oślą.

Teraz sobie wizualizuję fora miejskie składające się z
                  iluś tam wspomnień(wątkach)po zmarłych.

• watr Re: gizmo 02.11.03, 23:26
                    basia napisała:

> Z tymi opłatami pewnie masz rację.Chociaż wydaje mi się
                    > ,że nie to spowodowało usunięcie rzeczonego wątku na oślą.
                    >
                    > Teraz sobie wizualizuję fora miejskie składające się z
                    > iluś tam wspomnień(wątkach)po zmarłych.

Jeśli będziesz miała kłopoty z wizualizacją zajrzyj na oślą..
                    • basia Re: gizmo 02.11.03, 23:29
                      Tak,tak..one tam umierają i wcale po trzech dniach nie zmartwychwstają...
                      • watr Re: gizmo 02.11.03, 23:35
                        Bardzo adekwatna paralela. Może nawet parabola. Bela. Boli..
                        • basia Re: gizmo 03.11.03, 08:43
                          Boli? oj,boli.Prędko,prędko po doktora,bo kocica bardzo chora...
                      • Gość: anka Re: gizmo IP: *.acn.pl 02.11.03, 23:44
                        te głupia,
                        spadaj na martymonialny, co????
                        • basia Re: gizmo 03.11.03, 08:42
                          te głupia,
                          spadaj na oślą,co????
                • tygrys01 Intencje Tygrysa 02.11.03, 23:11

I nie do konca wyczulem tez intencje autora postu o ... - ale to jego wybor
                  tematu i miejsca rozwazan o nim. Bardzo
                  chybiony. ==========
                  Intencje moje już wielokrotnie naświetlalem. Nie m ożna dopuścić do tego aby
                  śmierć niewinna dwojga młodych ludzi 24 i 18 lat poszła zupełnie na marne. Ta
                  nader wysoka cena niech przyczyni się w pewnym stopniu do zmiany postaw ludzi
                  (i piratów drogowych, na co nie można liczyć,) przedewszzystkim z urzędu
                  odpowiedzialnych za ściganie przestępców. Ponieważ sprawa dotyczy młodych
                  ludzi zamieszkałych na stałe w Warszawie a zabitych w Krakowie, stąd
                  informacje o sprawie zamieszczam na forach tych dwóch miast. Informacja o
                  nabożeństwie nie ma w swojej drugiej warstwie charakteru nekrologu, ani
                  podziękowania wyrażonego werbalnie (przyjaciołom ktorzy wspierają mnie na
                  duchu mogę zawsze podziękować osobiście bez publicznego rozglosu) lecz ma na
                  celu poruszanie problemu bezpieczeństwa i reakcji państwa jako takiego a
                  szczególnie jego funkcjonariuszy na istniejący stan faktyczny. ==Tygrys01==
        • omar1 Re: Szanowna Pani Maas 02.11.03, 21:22
          Mass problemy .....jakieś czy jak?
          Już sam nie wiem za co może wylecieć wątek na oślą?
          Sadząc po ilości pytań zadanych przez forumowiczów,albo straciłas głos, albo
          wzrok ,albo rozum!
          Gdybyś nie odpowiedziała, to sie sam domyśle.
    • Gość: anka Re: no i co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?? IP: *.acn.pl 03.11.03, 09:57
      • j_karolak Re: no i co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?? 03.11.03, 10:14
        No i nic. Może forum to nie najlepsze miejsce na ten wątek?
        • Gość: anka Re: no i co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?? IP: *.acn.pl 03.11.03, 10:58
          A niby dlaczego????
          • j_karolak Re: no i co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?? 03.11.03, 11:09
            Nie odpowiada się pytaniem, na pytanie.
            • Gość: anka Re: no i co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?? IP: *.acn.pl 03.11.03, 11:18
              Jak pytanie głupie,to trzeba najpierw ustalić o co chodzi jego autorowi.
              • j_karolak Re: no i co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?? 03.11.03, 11:26
                Nie ma głupich pytań, są tylko glupi odpowiadający i takież odpowiedzi.
                • Gość: anka Re: no i co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?? IP: *.acn.pl 03.11.03, 12:10
                  No to szafa gra.
                  Ja ci na żade pytanie nie odpowiedziałam.
                  A pytanie zadałam mądre.
    • maas Re: Adminie!!!!!!!!!!!!+& & #35 35 $& & #35 35 @! 03.11.03, 12:14
      Po prostu to druga kopia tego watku...
      • Gość: anka Re: Adminie!!!!!!!!!!!!+& & & #35 35 35 $& IP: *.acn.pl 03.11.03, 12:16
        Tiaaa,
        tylko oryginału brak.
        • maas Re: Adminie!!!!!!!!!!!!+& & & & #35 35 35 03.11.03, 12:21
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=8771237&a=8771237
          • Gość: anka Re: Adminie!!!!!!!!!!!!+& & & & IP: *.acn.pl 03.11.03, 12:29
            Nie trzeba było wywalać na oślą ławkę!!!!
            Co za dziwna sumienność nie tam,gdzie trzeba.
            • Gość: McButelka Baranina w Wyborczej na liście zasłużonych -po co? IP: *.tvk.torun.pl / 80.51.243.* 03.11.03, 17:06
              Za to baranina ma laurkę w GW... Co za tragedia! Czy ja może czegoś nie wiem o
              świecie? Czy to wpadka czy premedytacja jest?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka