Gość: tom IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 14:44 Którego dewelopera wybrac ,doradźcie,a może lepiej innego dość taniego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jawa Re: DomDevelopment czy JW Construction IP: *.acn.waw.pl 05.08.01, 16:21 nie JW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malyduży Re: DomDevelopment czy JW Construction IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 05.08.01, 17:37 JW Construction jest znany z kilku afer przy budowach w Markach i nie tylko tam. Marnie buduje, potem problemy ze zwrotem pieniędzy."G.W" pisała o tym kilkakrotnie.często niezgodnie z przepisami (np. na osiedlu na Białołęce wybudował budynki na parkingach (dosłownie, pod wszystkimi budynkami są parkingi)To typowe niskobudżetowe slumsy. Jestem architektem więc wiem, co mówię. Mogę polecić Mostostal Development (Białołęka) albo "Merkury" (spółdzielnia - buduje na Ursynowie/Kabaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: DomDevelopment czy JW Construction IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 19:23 A co sądzisz o DomDevelopment? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: DomDevelopment czy JW Construction IP: *.acn.waw.pl 05.08.01, 19:50 DD jest OK - w miarę. Trzeba im tylko patrzeć na ręce, pilnować swego i brać wszystko na piśmie. Najlepiej zgłaszać się do nich bezpośrednio (w firmie), bo lubią nie odpowiadać na listy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: DomDevelopment czy JW Construction IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 19:55 No właśnie,wysłałem im maila i nic ,nie odpowiedzieli mi,muszę chyba tam się przejść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: DomDevelopment czy JW Construction IP: *.acn.waw.pl 05.08.01, 20:02 Tak będzie najlepiej i przeglądaj wszystko, co podpisujesz. Bywa, że wersja ostateczna nie zawiera jakiegoś drobiazgu z projektu (pisma, umowy itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: DomDevelopment czy JW Construction IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 20:26 ok,dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: DomDevelopment czy JW Construction IP: *.acn.waw.pl 05.08.01, 20:35 Na zdrowie i powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małyduży Re: DomDevelopment czy JW Construction IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 06.08.01, 16:29 Dobrze Ci radzę kolego, trzymaj się z daleka od obu tych developerów - marna architektura, marne firmy z dużymi pieniędzmi. A czyje to pieniądze, czyje? zgadnij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: DomDevelopment czy JW Construction IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 06.08.01, 21:53 a co powiesz o ebejot na Skoroszach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masa son Re: DomDevelopment czy JW Construction IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 09.08.01, 14:53 Obydwaj developerzy obracaja kapitalem nalezacym do grup proszkowskich, zdobytm na latach handlu kokaina . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małyduży Re: DomDevelopment czy JW Construction IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 09.08.01, 15:38 Informacje o mafijnych pieniądzach łatwo się rzuca, trudno udowodnić. O EBJ (?) nie słyszałem. Popieram MOSTOSTAL, DEMBUD, MERKURY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: DomDevelopment czy JW Construction IP: *.acn.waw.pl 09.08.01, 22:15 Gość portalu: masa son napisał(a): > Obydwaj developerzy obracaja kapitalem nalezacym do grup proszkowskich, zdobytm > > na latach handlu kokaina . czy z tego tytułu mam mieszkać pod mostem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: DomDevelopment czy JW Construction IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 09:20 Ebejot coś ma wspólnego ze spółdzielnią kwadrat ,budują oni na Skoroszach między ulicami Dzieci Warszawy ,Skoroszewską a Tomcia Palucha niedaleko od AL.Jerozolimskich w Ursusie,budynki sa fajne ,zadbane wkoóło czysto ale nic nie wiem o tej spółdzielni,czy można im zaufać,czy nie będzie potem problemów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ; Re: DomDevelopment czy JW Construction IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 11.08.01, 15:25 ;;; Odpowiedz Link Zgłoś