Dodaj do ulubionych

DomDevelopment czy JW Construction

IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 14:44
Którego dewelopera wybrac ,doradźcie,a może lepiej innego dość taniego.
Obserwuj wątek
    • Gość: jawa Re: DomDevelopment czy JW Construction IP: *.acn.waw.pl 05.08.01, 16:21
      nie JW.
    • Gość: malyduży Re: DomDevelopment czy JW Construction IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 05.08.01, 17:37
      JW Construction jest znany z kilku afer przy budowach w Markach i nie tylko
      tam. Marnie buduje, potem problemy ze zwrotem pieniędzy."G.W" pisała o tym
      kilkakrotnie.często niezgodnie z przepisami (np. na osiedlu na Białołęce
      wybudował budynki na parkingach (dosłownie, pod wszystkimi budynkami są
      parkingi)To typowe niskobudżetowe slumsy.
      Jestem architektem więc wiem, co mówię.
      Mogę polecić Mostostal Development (Białołęka) albo "Merkury" (spółdzielnia -
      buduje na Ursynowie/Kabaty.
      • Gość: tom Re: DomDevelopment czy JW Construction IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 19:23
        A co sądzisz o DomDevelopment?
        • Gość: beata Re: DomDevelopment czy JW Construction IP: *.acn.waw.pl 05.08.01, 19:50
          DD jest OK - w miarę. Trzeba im tylko patrzeć na ręce, pilnować swego i brać
          wszystko na piśmie. Najlepiej zgłaszać się do nich bezpośrednio (w firmie), bo
          lubią nie odpowiadać na listy.
          • Gość: tom Re: DomDevelopment czy JW Construction IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 19:55
            No właśnie,wysłałem im maila i nic ,nie odpowiedzieli mi,muszę chyba tam się
            przejść.
            • Gość: beata Re: DomDevelopment czy JW Construction IP: *.acn.waw.pl 05.08.01, 20:02
              Tak będzie najlepiej i przeglądaj wszystko, co podpisujesz. Bywa, że wersja
              ostateczna nie zawiera jakiegoś drobiazgu z projektu (pisma, umowy itp.)
              • Gość: tom Re: DomDevelopment czy JW Construction IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 20:26
                ok,dzięki.
                • Gość: beata Re: DomDevelopment czy JW Construction IP: *.acn.waw.pl 05.08.01, 20:35
                  Na zdrowie i powodzenia.
                • Gość: małyduży Re: DomDevelopment czy JW Construction IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 06.08.01, 16:29
                  Dobrze Ci radzę kolego, trzymaj się z daleka od obu tych developerów - marna
                  architektura, marne firmy z dużymi pieniędzmi. A czyje to pieniądze, czyje?
                  zgadnij.
                  • Gość: tom Re: DomDevelopment czy JW Construction IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 06.08.01, 21:53
                    a co powiesz o ebejot na Skoroszach?
                    • Gość: masa son Re: DomDevelopment czy JW Construction IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 09.08.01, 14:53
                      Obydwaj developerzy obracaja kapitalem nalezacym do grup proszkowskich, zdobytm
                      na latach handlu kokaina .
                      • Gość: małyduży Re: DomDevelopment czy JW Construction IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 09.08.01, 15:38
                        Informacje o mafijnych pieniądzach łatwo się rzuca, trudno udowodnić.
                        O EBJ (?) nie słyszałem.
                        Popieram MOSTOSTAL, DEMBUD, MERKURY.
                      • Gość: beata Re: DomDevelopment czy JW Construction IP: *.acn.waw.pl 09.08.01, 22:15
                        Gość portalu: masa son napisał(a):

> Obydwaj developerzy obracaja kapitalem nalezacym do grup proszkowskich, zdobytm
                        >
                        > na latach handlu kokaina .

czy z tego tytułu mam mieszkać pod mostem?
                        • Gość: tom Re: DomDevelopment czy JW Construction IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 09:20
                          Ebejot coś ma wspólnego ze spółdzielnią kwadrat ,budują oni na Skoroszach
                          między ulicami Dzieci Warszawy ,Skoroszewską a Tomcia Palucha niedaleko od
                          AL.Jerozolimskich w Ursusie,budynki sa fajne ,zadbane wkoóło czysto ale nic nie
                          wiem o tej spółdzielni,czy można im zaufać,czy nie będzie potem problemów?
    • Gość: ; Re: DomDevelopment czy JW Construction IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 11.08.01, 15:25
      ;;;

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka