Gość: dragon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 06:27 wescie i narescie uff uff dokopac tpsie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Powstanie miejska sieć teleinformatyczna IP: *.cdmpekao.com.pl 05.11.03, 10:29 Podwieszane kable na latarniach to rzecz wyjątkowo szpetna. Tak wyglądają "tymczasowe" miasteczka w USA gdzieś w górach albo za kołem polarnym na Alasce. Ale w połączeniu z warszawską zabudową "barakową", "halami kupieckimi", itp. to może i dobrze się będzie komponowało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polished Re: w USA tez kable leca w powietrzu IP: 134.113.4.* 05.11.03, 15:26 Gość portalu: gość napisał(a): > Podwieszane kable na latarniach to rzecz wyjątkowo szpetna. > Tak wyglądają "tymczasowe" miasteczka w USA gdzieś w górach Mylisz sie, tak wyglada stolica USA i jej przedmiescia. Amerykanie czesto ida na latwizne i gora po latarniach leci WSZYSTKO, tzn prad, tv i telefony. Dziwi mnie, ze Urzad miasta chce klasc wlasne swiatlowody skoro sa juz siec opinajace miasto, np firmy ATM. Ciekaw tez jestem, czy tego nie mozna zrobic w ogole bez kabli, np. WiFi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsyp Re: Powstanie miejska seć..Brawo Kaczyński ! o/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 10:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciuś Re: Powstanie miejska seć..Brawo Kaczyński ! o/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.03, 11:33 Na podwieszane kable nie wyrazi zgody URTiP ale Biuro Bezpieczeństwa powinno o tym wiedzieć przecież zatrudnia kompetentnych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @tos Re: Powstanie miejska sieć teleinformatyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 13:49 > wescie i narescie uff uff dokopac tpsie Piszac takie bzdury nie wiesz pewnie ze Skarb Panstwa ma jescze udzialy w tym pierdolniku. Nie muwie ze jest to kochana firma z punktu widzenia klienta. Na pewne rzeczy trzeba patrzec rowniez z dwoch stron o ktorych Grubasy z Wiejskiej nie wiedza ze istnieja. Ale co ja tutaj bede pouczal, jak nie podoba ci sie to po kiego wala korzystasz z Psa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vasco viejo człowiek z księżyca IP: *.acn.waw.pl 05.11.03, 20:55 >>TP SA kilka miesięcy temu zażądała za to kilka milionów złotych rocznie ja chce tylko milion dziękuję i dobranoc się z Państwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypartyjniak Re: Powstanie miejska sieć teleinformatyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 22:41 Jeśli ta super sieć ma wisieć na latarniach to może lepiej użyć tam-tamów. Widać siłę przebicia p.Bełzy. Cieniutko przędziecie tę swoją misterną sieć informatyczną. A może lepiej Stasiaka używać jako gońca. Duży, silny może nie zdechnie po pierwszym dniu prawdziwej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś