Dodaj do ulubionych

Zdewastowali 25 samochodów w jedną noc

IP: *.chello.pl 06.02.09, 17:21
Niszczenie cudzego mienia to przestępstwo. Mam tylko jedno pytanie,
czy samochody były prawidłowo zaparkowane? Proszę mnie źle nie
zrozumieć - z ciekawości pytam.....
Obserwuj wątek
    • Gość: daro Zdewastowali 25 samochodów w jedną noc IP: *.devs.futuro.pl 06.02.09, 17:35
      a moze to skutek dzialan jakichs eko-debilnych ciot.
      • 4g63 Re: Zdewastowali 25 samochodów w jedną noc 06.02.09, 18:28
        jeden taki citroen c5 - nowiutki - na woli - prosi się o takie potraktowanie, staje centralnie na chodniku, że nie da się przejść, chyba skorzystam z pomysłu
        • Gość: soulworm wybijam szyby, gdy wewnatrz ktos zamknie psa... IP: *.chello.pl 06.02.09, 18:44
          • Gość: mm Eeee tam. Po meczach dopiero bedzie weslo! IP: *.acn.waw.pl 06.02.09, 19:36
            Eeee tam. jak kibole beda wychodzic po meczach na stadione
            narodowym, to dopiero bedzie weslo!
            • darr.darek zero SENSownej refleksji 06.02.09, 22:55
              Nawyzywali się tu ludziska. Ponawoływał jeden z drugim do masowych mordów. Jeden
              nawet wymyślił, że to wina kapitalizmu i płacy dla najniżej kwalifikowanych na
              poziomie 1200zł (za socjalizmu płaca 10 dolarów dla nauczyciela to było bogactwo
              - nie to co byle 330 dolarów dla dzisiejszej ekspedientki, prawda, lewaku).

I żadnego wniosku, że potrzebne jest tradycyjne Prawo, które wdrażać jedyna
              partia - UPR.

Ludziki poplotą sobie na forum i pójdą za parę lat pokornie głosować wyłącznie
              na partię dopuszczoną do mediów spośród towarzystwa lewicy rządzącej w EU. A
              każdy dostanie taką partię jaką spece marketingowi dla niego specjalnie
              przygotowali: jeden będzie miał na tacy podane PO, inny SLD, inny PiS, jeszcze
              inny PSL.
              Tylko Czerwoni ludzikom nie podpowiedzą, że to odmiany marketingowe tej samej
              idei są.

• Gość: auxa Re: zero SENSownej refleksji IP: *.ols.vectranet.pl 06.02.09, 23:39
                Trzeba pisać prawdę pełną, albo temat pomijać, najgorsze kłamstwo to pół prawdy.
                "za socjalizmu płaca 10 dolarów dla nauczyciela to było bogactwo
                - nie to co byle 330 dolarów dla dzisiejszej ekspedientki,"
                Prawdą jest też, ze wtedy bochenek chleba 80dag (więc prawie dwa razy większy od
                dzisiejszego) przy takich przeliczeniach zł/$ kosztował ok. 4 centów, normalny
                bilet komunikacji miejskiej 5-10centów. A i płaca nie 10, ale 20-30 dolarów.
                • darr.darek Re: zero SENSownej refleksji 07.02.09, 00:55
                  Gość portalu: auxa napisał(a):
                  >Prawdą jest też, ze wtedy bochenek chleba 80dag (więc prawie dwa
                  >razy większy od dzisiejszego) przy takich przeliczeniach zł/$
                  >kosztował ok. 4 centów, normalny bilet komunikacji miejskiej
                  >5-10centów. A i płaca nie 10, ale 20-30 dolarów.

Byli tacy co zarabiali $10 i dla nich wyższa płaca to były mrzonki tak jak dziś
                  dla niektórych to mrzonki, że średnia na rękę wynosi ponad 2200zł.

Gwoli ścisłości, to chleb, mleko, sery białe i żółte były faktycznie
                  porównywalne cenowo w relacji do płac jak dziś (dziś są jakieś 20% tańsze).
                  Mięso (na kartki!) to już była 3-krotność ceny sera żółtego. Pewnym zaskoczeniem
                  okazywały się relacje cenowe choćby w NRD, gdzie mięso i sery były w podobnych
                  cenach.

P.S. Ale ja nie o tym !
                  Ja ubolewałem nad propagandową indoktrynacją sposobów myślenia i reagowania
                  maluczkich (niczym u psa Pawłowa). Olbrzymie oburzenie na bezkarność przestępców
                  i ... zero refleksji nad tym, że WYŁĄCZNIE UPR ma program niwelujący owe
                  "osiągnięcia" marksizmu.

Kiedyś za negowanie marksizmu można było być co najmniej spałowanym do
                  nieprzytomności - dziś wyznawcy marksizmu z EU idą zupełnie inną ścieżką. Dla
                  nich plebs jest tylko materiałem ludzkim, który jest skutecznie indoktrynowany
                  metodami socjotechnicznymi - słusznie uznają, że socjalistyczny plebs jest zbyt
                  głupi, aby z nim dyskutować czy marksizm ma być ideologią rządzącą lub nie.

Ja ubolewam nad tym, że ta indoktrynacja tak płynnie Czerwonym idzie - przecież
                  chciałoby się mieć złudzenia, że "człowiek to brzmi dumnie".

• Gość: wdr hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 10:31
                    UPR ma program niwelujący mózgi. dodatkowo zniwelują szkoły i służbę zdrowia.
              • Gość: wert Re: zero SENSownej refleksji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 23:56
                A Ty o czym tu piszesz? Jaki to ma związek z tematem? Że na UPR
                należy głosowac? Na niezrównoważonego psychicznie dziwaka i grupkę
                zapatrzonych w niego gimnazjalistów?

A co do płący w PRL, to w połowie lat 70. moja mama, wówczas
                nauczycielka z kilkunastoletnim stażem zarabiała 5 tysięcy złotych,
                za co można było kupić na czarnym rynku 50 dolarów. Z tym, że dolary
                nie były człowiekowi do życia koniecznie potrzebne, chyba że ktoś
                chciał mieć coś ekstra - alkohol, czekoladki, lepszy ciuch itp. Na
                codzienne utrzymanie te 5000 złotych, przepraszam, 50 dolarów,
                wystarczało z dużą nawiązką. Dziś za 350 dolarów nikt się w tym
                kraju samodzielnie nie utrzyma.

• darr.darek Re: zero SENSownej refleksji 07.02.09, 00:39
                  Gość portalu: wert napisał(a):
                  > A Ty o czym tu piszesz? Jaki to ma związek z tematem? Że na UPR
                  > należy głosowac? Na niezrównoważonego psychicznie dziwaka i grupkę
                  > zapatrzonych w niego gimnazjalistów?

hehe, aż wesoło poczytać jak wodę z mózgu robią maluczkim.

>A co do płący w PRL, to w połowie lat 70. moja mama, wówczas
                  >nauczycielka z kilkunastoletnim stażem zarabiała 5 tysięcy złotych,
                  >za co można było kupić na czarnym rynku 50 dolarów.

Pleciesz, człowieku. Moi rodzice byli wówczas nauczycielami i tyle to zarabiali
                  oboje. Nauczyciel wówczas z założenia zarabiał mniej niż robotnik, a nawet mnie
                  niż ekspedientka - sporo poniżej średniej krajowej. Obecnie moja żona jest
                  nauczycielem i mimo, że jeszcze nie ma najwyższego stopnia (dyplomowanego) to
                  przy nadgodzinach zawsze wychodzi powyżej średniej krajowej (ponad 30% powyżej
                  średniej krajowej liczonej dla kobiet).

> Z tym, że dolary
                  > nie były człowiekowi do życia koniecznie potrzebne, chyba że ktoś
                  > chciał mieć coś ekstra - alkohol, czekoladki, lepszy ciuch itp. Na
                  > codzienne utrzymanie te 5000 złotych, przepraszam, 50 dolarów,
                  > wystarczało z dużą nawiązką. Dziś za 350 dolarów nikt się w tym
                  > kraju samodzielnie nie utrzyma.

Wynajęcie mieszkania w mieście było niemożliwe za średnią krajową - luksus
                  zarezerwowany dla dzieci "badylarzy" i "bogaczy"-studentów z krajów arabskich
                  (coś się zmieniło, że dziś Arabowie są dla nas biedni, prawda ?).
                  Zakup mieszkania na wolnym rynku to była kwota od 3000-5000 USD (100-150 pensji
                  za Gierka i 150-200 średnich pensji za Jaruzela).
                  Czekoladki, cytrusy, banany, samochodziki-resoraki dla wnuczka, tv color a nawet
                  wódka - to były te "luksusy" do dostania w Pewexie lub liczone wg kursu
                  dolarowego w zwykłym sklepie.

• Gość: anty-idiot Re: zero SENSownej refleksji IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.02.09, 00:53
                    gdzie ty miałeś mieszkania na wolnym rynku za Gierka i Jaruzela?? za schyłkowego
                    Jaruzela, po reformie Wilczka, to tak, ale wcześniej?
                    • darr.darek Re: zero SENSownej refleksji 07.02.09, 00:59
                      Gość portalu: anty-idiot napisał(a):
                      >gdzie ty miałeś mieszkania na wolnym rynku za Gierka i Jaruzela?? za
                      >schyłkowego Jaruzela, po reformie Wilczka, to tak, ale wcześniej?

Dziecko, to nie moja wina, że ciebie nie uczyli o tym, iż wolny rynek umów i
                      ograniczonego obrotu towarowego jednak istniał w PRL.
                      Mało ! Ów wolny rynek w wielu dziedzinach był bardziej wolny niż dzisiejszy
                      opanowany przez tysiące "wymogów" urzędniczych, przez ścisłą ewidencję fiskalną,
                      przez ścisłą ewidencję VAT itp..

Co ja ci mam tłumaczyć, że swoje własnościowe mieszkanie można było zbyć w
                      umowie kupna-sprzedaży ? Uczyć się, ot co !

• Gość: anty-idiot Re: zero SENSownej refleksji IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.02.09, 01:12
                        a to nie było tak, że to swoje, to można było mieć, ale tylko jedno? i że za
                        nielegalny obrót nieswoim szło się siedzieć?
          • w.s3 Re: wybijam szyby, gdy wewnatrz ktos zamknie psa. 07.02.09, 09:37
            I piesek wyskoczy z samochodu i znajdzie się w schronisku na
            Paluchu. Tam mu będzie lepiej.
      • Gość: Baton Re: Zdewastowali 25 samochodów w jedną noc IP: *.chello.pl 06.02.09, 19:00
        Tu nie chodzi o ekologię tylko o zawłaszczanie chodników przez
        niekulturalnych kierowców. Sam jestem kierowcą ale nie raz szlag
        mnie trafia jak z powodu nieprawidłowo zaparkowanych samochodów nie
        mogę przejść chodnikiem, który jak sama nazwa wskazuje powinien
        służyć pieszym. A jako kierowca nieraz parkuję z dala od miejsca do
        którego miałem dojechać po to by mój samochód nie był zawalidrogą w
        przestrzeniu publicznej. Nie nie chcę być chamem
    • Gość: hjkgjl tego już monitoring nie widział IP: 194.126.165.* 06.02.09, 17:46
      a wczoraj pokazywali jak to na kamerze widać 10 osób wchodzacych do
      auta i do bagarznika i ich od razu złapano!!! a tutaj jak i w
      wypadku przemocy jakoś kamery obracają sie w odwrotnym kierunku...
    • earlyyears Zdewastowali 25 samochodów w jedną noc 06.02.09, 17:52
      siagnac gliniarzy z Plocka. rozbili gang "studniowkowy" to z tym
      problemem uporaja sie w trymiga.
    • mloo Po co się pan władza będzie fatygować. 06.02.09, 17:52
      To się umoży i już.
      • Gość: wwwqw Re: Po co się pan władza będzie fatygować. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 21:03
        sam się umoŻysz
    • Gość: arab bzykac polek [...] IP: *.dsl.club-internet.fr 06.02.09, 17:57
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: a Zdewastowali 25 samochodów w jedną noc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 17:59
      I dlatego w dzisiejszej Polsce najlepiej mieszkać na strzeżonym
      osiedlu. Nawet tzw. "dobra dzielnica", jaką jest Saska Kępa, nie
      chroni przed hołotą. Niedługo trzeba będzie ogradzać się jak w
      Ameryce Łacińskiej - u góry drut kolczasty pod napięciem. Ale cóż,
      strukturę społeczną mamy dokładnie taką, jak tam, więc co się
      dziwić.
      • damianbsc Re: Zdewastowali 25 samochodów w jedną noc 06.02.09, 18:08
        Wlasnie, w 100% sie zgadzam.
        • 4g63 Re: Zdewastowali 25 samochodów w jedną noc 06.02.09, 18:28
          saska kępa to niby dobra dzielnica?
      • aliens Re: Zdewastowali 25 samochodów w jedną noc 06.02.09, 22:14
        Problemy społeczne żaden mur czy drut kolczasty nie rozwiąże.
        Ludzie nie mają perspektyw, nie uczą się bo po co. Pracować? Po co za 1200zł (netto)? W takim świecie nie ma miejsca dla normalnego człowieka. Trzeba gonić i jeszcze raz gonić za kasą idąc po trupach. A tymi trupami są miedzy innymi ta hołota. Sami ją tworzymy. Ten proces trwa już od dawna, ale dziki kapitalizm to diametralnie przyspieszył. Oczywiście to złożony proces a ja sobie uogólniam. Ale jedno jest pewne, będzie coraz gorzej...
        • dorsai68 Bieda tworzy wandali? 07.02.09, 01:47
          Idź się kolego połóż, bo majaczysz.
      • Gość: wdr Re: Zdewastowali 25 samochodów w jedną noc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 10:35
        jedyna rzecz, która potrzebuje napięcia to twój mózg. najlepiej jakieś 10000V
    • Gość: dta Zdewastowali 25 samochodów w jedną noc IP: *.polskieautobusy.com.pl 06.02.09, 18:09
      Spokojna Saska Kępa:

1. Włamanie do mieszkania. Interwencja policji: wskazałem na niedopałek na
      podłodze (nikt w domu nie palił), pan z dochodzeniówki wziął niedopałek do
      ręki (bez rękawiczek) i orzekł: Z tego to dowodu nie będzie. Dałem mu opis
      płyt które skradziono (trochę rzeczy które się w Polsce nie pojawiały) to mi
      powiedział: Kurde, muszę sprawdzić czy dzisiaj tego na Stadionie nie kupiłem.
      Śledztwo umorzone.
      2. Kradzież samochodu. Żadnych działań, śledztwo umorzone w najkrótszym
      możliwym terminie.
      3. Porysowana karoseria w samochodzie - nawet nie chcieli przyjąć zgłoszenia.
      4. Poprzebijane opony w samochodzie - nie przyjęli zgłoszenia.

Pytania: Od kiedy to Saska Kępa jest spokojna? Jak ma być spokojna jak Policja
      i Straż Miejska nic nie robi.

Jedyna nadzieja, że coś się zmieni jak zamknęli bajzel na stadionie.

Teraz już nie mieszkam na Saskiej Kępie i nikomu nie polecam
      • 4g63 Re: Zdewastowali 25 samochodów w jedną noc 06.02.09, 18:30
        spokojna jest bo wszyscy bandyci przepędzili juz normalnych ludzi i zostali tylko oni, a tu masz, jakaś konkurencja może
      • Gość: K. Analia Re: Zdewastowali 25 samochodów w jedną noc IP: *.chello.pl 06.02.09, 21:05
        Poprzyj działania dające im większe przywileje, szybsze emerytury, większą
        bezkarność:)
        • xxx-1 Re: Zdewastowali 25 samochodów w jedną noc 06.02.09, 21:42
          Tak jak mówisz.. POprę.. ;)
    • Gość: piston jeszcze długo w wawie będą potrzebne ogrodzone IP: *.aster.pl 06.02.09, 18:12
      osiedla z ochroną:)
      • 4g63 Re: jeszcze długo w wawie będą potrzebne ogrodzon 06.02.09, 18:31
        sugerujesz że to nowy sposób naganiaczy na nowe mieszkania? postraszą właścicieli co lepszych aut, ci polecą kupować nowe mieszkanie w ogrodzonym osiedlu.. no ciekawy pomysł, .. brawo za kreatywność
    • Gość: Gwed Zdewastowali 25 samochodów w jedną noc IP: *.chello.pl 06.02.09, 18:53
      Tak to jest jak bydło może wejść do miejsc gdzie mieszkają normalni ludzie. Kiedyś za samo przebywanie w takiej dzielnicy cham był zgarniany i batożony kijem przez Pana Policmajstra na komisariacie. Dzisiaj mamy prawa człowieka, to ci dresik wlezie i poniszczy własność, żeby pokazać tym "ciotom" i "złodziejom" że on też istnieje na tym świecie. Tylko tak potrafi to zrobić. Nawet zresztą jak nic nie zniszczy bo nie będzie umieć to chociaż nasra, żeby na złość zrobić.
      Nic dziwnego, że się ludzie grodzą i nie pozwalają włazić tej swołoczy na swoje podwórko.
      • Gość: a Re: Zdewastowali 25 samochodów w jedną noc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 20:30
        Gdyby w dzisiejszych czasach Pan Policmajster chodził nocą po
        Saskiej Kępie, to dresiarze też by się tam nie zapuszczali, bo po
        co. Ale nie chodzi, bo państwo nie ma na to pieniędzy, przecież musi
        wystarczyć na podwyżki pensji dla posłów i obniżki KRUSu dla
        rolników. Chcesz mieć policmajstra, to płać za mieszkanie w bloku z
        monitoringiem i ochroną
    • matros01 Zdewastowali 25 samochodów w jedną noc 06.02.09, 19:16
      wystarczy sprawdzić jakie telefony komórkowe logowały się do okolicznych
      stacji bazowych tej nocy. Specjaliści nie będą mieli problemu aby namierzyć w
      ten sposób podejrzanych.
      • swieta.prawda Re: Zdewastowali 25 samochodów w jedną noc 06.02.09, 19:41
        No kto to mógł zrobić? Chłopaki z żoliborza przyjechali? Nie, to bydło praskie
        na sąsiedni rewir sie wybrało. Jestem za tym, żeby rozszerzyć teren zoo w
        promieniu 500 m. i zamknąc wszystko co tam zyje, albo zbombardować prewencyjnie
        i wystrzelac wszystko co się rusza (zoo własciwe mozna oszczędzić).
        • swieta.prawda Re: Zdewastowali 25 samochodów w jedną noc 06.02.09, 19:48
          Nawet jak ustala sprawców, to co im zrobią? Dostanie taki pół roku w zawieszeniu
          na dwa lata i zobowiazanie do zapłaty za szkodę. Ale z czego takie bydle w
          dresach zapłaci, jak on jednego dnia w ciągu ostatnich paru lat uczciwie nie
          przepracował? Powinno byc tak, że jeśli ktoś nie zapłacił ani grosza podatku, a
          jest w wieku produkcyjnym, to powinien miec zakaz korzystania z infrastruktury
          publicznej. A jak wylezie na ulicę i policja zatrzyma , to usypiać takiego i
          brac narzady do przeszczepu.
          • Gość: elwer Re: Zdewastowali 25 samochodów w jedną noc IP: *.adsl.inetia.pl 07.02.09, 09:06
            Tobie te narządy!!Abyś to miał przekazane w genach!
        • 3krotek Re: Zdewastowali 25 samochodów w jedną noc 07.02.09, 09:37
          > No kto to mógł zrobić? Chłopaki z żoliborza przyjechali? Nie, to bydło praskie
          > na sąsiedni rewir sie wybrało. Jestem za tym, żeby rozszerzyć teren zoo w
          > promieniu 500 m. i zamknąc wszystko co tam zyje, albo zbombardować prewencyjnie
          > i wystrzelac wszystko co się rusza (zoo własciwe mozna oszczędzić).

He he he :) Chłopaki z Pragi ci buźkę oklepali i teraz odreagowujesz? :)
      • Gość: telefonista Re: Zdewastowali 25 samochodów w jedną noc IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 06.02.09, 20:37
        > wystarczy sprawdzić jakie telefony komórkowe logowały się do okolicznych
        > stacji bazowych tej nocy.

Chyba nie wiesz co piszesz.
      • malkontent_i_sceptyk Re: Zdewastowali 25 samochodów w jedną noc 06.02.09, 21:04
        A może zaloguj się do swojego mózgu i zacznij czytać ze zrozumieniem. Napisano
        przecież, że podejrzanych jest dużo, ale dowodów brakuje.
      • Gość: kRZYK! Re: Zdewastowali 25 samochodów w jedną noc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.09, 22:13
        ale ty głupi jesteś... uważasz, że demolka nawet 20-30 samochodów
        była ustawiana?? Szło kilku debili oi demolowali.
    • ergo12 Saska Kępa leży niedaleko ,,kalkuty,, czyli Pragi! 06.02.09, 19:46
      Tę częsc Warszawy /Pragę/ powinno się zburzyć a mieszkańców poddać
      resocjalizacji!Tak się złożyło ze niedawno przejezdzalem przez tę
      enklawę,horror, te ryje w dresach, a ten ich język!!!!Moim zdaniem
      powinno się zwołać miedzynarodowe sympozjum na temat degeneracji
      gatunku ludzkiego, miejsce sympozjum warszawska Praga.
      • grzegorz.czernysz Re: Saska Kępa leży niedaleko ,,kalkuty,, czyli P 06.02.09, 19:55
        Popieram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• kuba.perelski Re: Saska Kępa leży niedaleko ,,kalkuty,, czyli P 06.02.09, 20:04
          Przyjebie kazdemu dresowi? No zglaszac sie smiecie!
          • Gość: stara praga Re: Saska Kępa leży niedaleko ,,kalkuty,, czyli P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 20:33
            damskie glosy ida pod niebiosy,zapraszamy na audiencje frajerze
            • Gość: anty-idiot Re: Saska Kępa leży niedaleko ,,kalkuty,, czyli P IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.02.09, 22:16
              lol, już widzę jak ten cienias po 18tej na Pragę pędzi xDD
        • Gość: to_ja:) Re: Saska Kępa leży niedaleko ,,kalkuty,, czyli P IP: *.chello.pl 06.02.09, 20:11
          wow, naprawde to aż taka "13 dzielnica" jest ta praga? ciekawie piszecie.
          Brakuje widać tam policjantów i straży miejskiej jaka jest w Pabianicach, tutaj
          nawet browarka nie można wypić na świeżym powietrzu,(pod blokiem, w ciemnym
          zaułku, byle gdzie!) od razu niczym ninja zjawiają się znikąd struże prawa i
          wlepiają mandaty jak leci :\
          • Gość: Juliusz Browarka to nie wypijesz, IP: *.npg.org.uk 06.02.09, 20:41
            ale jakby Cie z 10 dresow katowalo to policja raczej nie przyjedzie.
            Oni (policja) sa cwani wlasnie wobec spokojnego czlowieka pijacego
            browarka, jakby pieciu niespokojnych pilo gorzale toby sie nasi
            dzielni stroze prawa nie fatygowali. Tak to niestety dziala.
      • Gość: goki Re: Saska Kępa leży niedaleko ,,kalkuty,, czyli P IP: *.chello.pl 06.02.09, 20:49
        masz 1000000% racji
      • Gość: ziuzia bomby kasetowe na wilanów tez rozwiążą sporo IP: 89.108.223.* 06.02.09, 21:20
        problemów. potem żoliborz, ursynów, bemowo. Fosforowe na dolny mokotów i
        białołękę, iperyt na tarchomin. I miasto jak nowe.
        • Gość: tgvgygv Re: bomby kasetowe na wilanów tez rozwiążą sporo IP: *.ptim.net.pl 06.02.09, 21:30
          Czy Wyborcza nadal będzie naganiac przeciwko ogrodzonym osiedlom, czy redaktorki
          wyciągną jakies wnioski?
          • Gość: anty-idiot Re: bomby kasetowe na wilanów tez rozwiążą sporo IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.02.09, 22:19
            wniosek jest prosty - NIE PARKUJ NA CHODNIKU, buraku ze wsi..
            • Gość: vvv Re: bomby kasetowe na wilanów tez rozwiążą sporo IP: *.subscribers.sferia.net 06.02.09, 23:48
              "wniosek jest prosty - NIE PARKUJ NA CHODNIKU, buraku ze wsi.."
              100% racji.

Buractwo przyjeżdża i grodzi osiedla, a pieski na sranie wyprowadza pod nasze okna. Nawet niedawno byl artykuł w Gazecie na ten temat.
              • Gość: wert Re: bomby kasetowe na wilanów tez rozwiążą sporo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 23:58
                Ano grodzi się, bo sam widzisz, że pozostawienie samochodu na tereni
                nieogrodzonym jest w tym kraju cokolwiek ryzykowne. Gdyby hołota nie
                robiła takich rzeczy, nikt nie musiaby się grodzić i nikt nie
                wyprowadzałby piesków za ogrodzenie.
                • Gość: turlaj smarka Re: bomby kasetowe na wilanów tez rozwiążą sporo IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.02.09, 01:01
                  gdyby prawdziwa hołota ze wsi sprzątała kupy po swoich pieskach i trzymała je
                  wewnątrz swoich gett zamiast wyprowadzać je na sranie w przestrzeń publiczną, to
                  rzadziej by wam ludzie mordy obijali i tłukli szyby w samochodach, ot co.
                  • Gość: falafel na kogo padnie na tego bęc IP: 81.210.87.* 07.02.09, 07:46
                    ale ta auta nie byly z zamknietego osiedla, ci wlasciciele byc moze
                    nawet nie maja psów - to dlaczego ich ukarano? Po prostu ta
                    dewastacja to byla w stylu : NA KOGO PADNIE NA TEGO BEC !!!
                    PS: uf, dobrze ze tym razem nie na mnie... he, he..., ale to kwestia
                    czasu niestety, bo chamstwa i glupoty coraz wiecej. Przyklad idzie
                    od braci: "pani jest na mojej krótkiej liście" wykrzykiwal Lech
                    Kaczyński prezydent RP, he, he i macie odpowiedź.
    • Gość: nina Re: Zdewastowali 25 samochodów w jedną noc IP: *.kpylaajakaista.net 06.02.09, 20:07
      Akurat tak, choć inny problem że ulica wąska (ale jednokierunkowa) a parkować
      można po obu stronach... przynajmniej tak się wydaje, bo zakazu niema.
    • estees Zdewastowali 25 samochodów w jedną noc 06.02.09, 20:11
      Pręgierz to byla bardzo dobra instytucja.
      • kuba.perelski Re: Zdewastowali 25 samochodów w jedną noc 06.02.09, 20:22
        "struże prawa" ? Zamiast pic te browarki w piwnicy kup sobie
        slowniczek ortograficzny analfabeto
    • Gość: goki Zdewastowali 25 samochodów w jedną noc IP: *.chello.pl 06.02.09, 20:47
      Jak saska kepa jest spokojna to kacztnski jest wielki i wspanialy,
      To jedna z najbardziej niebezpiecznych dzielnic jak cala praska strona wawy.
    • Gość: Maria Zdewastowali 25 samochodów w jedną noc IP: 88.220.156.* 06.02.09, 20:51
      Nie łudżcie się poszkodowani że Policja znajdzie winnych .Słyszymy jak sie
      starają Policja .Prokuratura i Sądy . Oj kiepsko im to idzie ??? dlaczego tak
      wszystko na bakier ? nawet w prawie ??? Martwię się .
      • xxx-1 Re: Mario, przeczytaj mój post wyżej.. 06.02.09, 20:56
        Gość portalu: Maria napisał(a):
        .Słyszymy jak sie
        > starają Policja .Prokuratura i Sądy . Oj kiepsko im to idzie ???
        dlaczego tak
        > wszystko na bakier ? nawet w prawie ??? Martwię się

Spojżyj na mój post wyżej, a mniej więcej dowiesz się DLACZEGO.. :)
        • Gość: wwwdw Re: Mario, przeczytaj mój post wyżej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 21:04
          sam sobie spojŻyj
          • xxx-1 Re: Mario, przeczytaj mój post wyżej.. 06.02.09, 21:40
            Gość portalu: wwwdw napisał(a):

> sam sobie spojŻyj

Tiaaaa. Ale z Ciebie ortoGRAF.. :)
    • Gość: łodzianin Zdewastowali 25 smrodochodów i dobrze zrobili IP: *.toya.net.pl 06.02.09, 21:37
      nie wiem czy byli to dresiarze (jeżeli tak to jest z nich
      przynajmniej raz jakiś pożytek), czy ktoś inni (ekolodzy?)ale ich
      działanie podoba mi się.
      • Gość: togkpeeeeeeeeeee Re: Zdewastowali 25 smrodochodów i dobrze zrobili IP: *.ptim.net.pl 06.02.09, 21:45
        Gość portalu: łodzianin napisał(a):

> nie wiem czy byli to dresiarze (jeżeli tak to jest z nich
        > przynajmniej raz jakiś pożytek), czy ktoś inni (ekolodzy?)ale ich
        > działanie podoba mi się.

Odezwało się pragopodobne trzypaskowe ogolone coś z Bałut
      • Gość: 7 [...] IP: *.toya.net.pl 07.02.09, 09:59
    • Gość: syn ulicy Zdewastowali 25 samochodów w jedną noc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 22:02
      tak pozamykajcie sie debile w zagrodach tam wasze miejsce.wsiokow sie do miasta
      najechalo i sie teraz boja ze ich obrabuja z inwentarza hahaha tylko jak wy do
      chu** pana do roboty albo na zakupy dojedziecie... czolgami?? hyhyhy
      • Gość: Miriam Re: Zdewastowali 25 samochodów w jedną noc IP: *.chello.pl 07.02.09, 00:22
        nie jestes synem ulicy tylko żulem, nieudacznikiem. Nie wnikam czy Dorosłym
        Dzieckiem Alkoholika DDA. To by wiele tłumaczyło, choć nie do końca.
        • Gość: syn ulicy Re: Zdewastowali 25 samochodów w jedną noc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 00:51
          uuuu powaznie?? hmm mysle ze calkiem sobie dobrze radze jako zul pracujacy jako
          programista w fajnej firmie. alkoholikow u mnie w rodzinie nie bylo z tego co
          wiem ale moze mnie oklamuja.jednak prostaki nie potrafia pojac ze jak sie gdzies
          wychowasz to bedziesz bronic "swoich" przed takimi smieciami ktore mysla ze
          pozjadaly wszystkie rozumy.wole pogadac z glupim zulem alkoholikiem ktory
          przezyl cos w swoim zyciu niz sluchac ujadania przyglupich pipek ze ja majty w
          dupie rwa.zreszta czy takie panienki jak ty maja pojecie co to jest
          honor???dajecie dupy za kilo ziemniakow szefom zeby awansowac :D widze to na
          codzien i rzygac mi sie chce.widzisz wy po prostu nie potraficie zrozumiec ze
          ktos moze miec jakiekolwiek wartosci, pie...n* szczury ze wsi.nieudacznikami
          sa twoi starzy tworzac chodzace gowno bez zadnego kregoslupa moralnego.buzki lala
    • Gość: wilcham O co ten krzyk? IP: *.rev.pro-internet.pl 06.02.09, 22:33
      Uczciwych ludzi w tym kraju nie stać na mieszkanie na Saskiej Kępie i samochód...
    • Gość: WelcomeToHell Gownianie alarmy nic nie daja - dialery GSM ! IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.02.09, 23:38
      .. co innego DIALER.

Syrena OFF a komorka dzwoni w razie gdy cos sie dzieje z autem. I jest szansa
      na reakcje.
      Sa takze radiowe powiadomienia o alarmie. Dziala to przez betonowe sciany z
      odleglosci 250-500m.

Potem GLOCK lub bejsbol w reke i mozna dopasc ku*asow.
    • Gość: optyk Zdewastowali 25 samochodów w jedną noc IP: *.aster.pl 07.02.09, 01:08
      Wandalami mogą (choć to tylko hipoteza) być menele "źle" potraktowani przez
      okolicznych mieszkańców. W moim bloku sąsiad wezwał straż m. do usunięcia
      meneli melinujących na klatce schodowej. Do rana menel nawalił naprzeciw drzwi
      olbrzymią kupę, śmierdzącą niesamowicie. Natomiast po utrudnieniu dostępu
      przez zamontowanie domofonu, zawiedziony menel wysmarował gów.em przyciski.
      Oni nienawidzą wszystkich posiadających cokolwiek, a już zwłaszcza lokatorów
      domów czy właścicieli samochodów. Tak rodzą się bolszewicy. Gdyby policja na
      serio chciała odnaleźć sprawców powinna zrobić rozpoznanie w śród
      meneli(musieli się pochwalić). Meneli przestałem wspomagać.
      • Gość: praga [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 01:54
      • Gość: praga Re: Zdewastowali 25 samochodów w jedną noc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 04:12
        no shit sherlock powinni cie zatrudnic jako gownodowodzacego w tej sprawie.oxy
        sobie zrobisz galante i bedziesz lunetowal kupy :) "menele melinujace" i "w
        srod" chlopie cos ci dioptrie spitalaja albo menele podiwanili ci slownik
        hehehe."olbrzymia kupa smierdzaca niesamowicie" ja pindole normalnie masakra
        minales sie z powolaniem powinienes byc dziennikarzem GW hyhyhyh.wiesz kto to
        wam nasral?? dam ci hinta pewnie twoj nauczyciel polskiego sie msci ze gowno sie
        nauczyles lapsie.dawno sie tak nie ubawilem, inteligencja warszawska rules.
        ps.wszystkie menele w wawie maja zalobe :D wez sie powies na oprawkach albanie
        ps2.dla admina flugi zostaly zamienione text moze zostac?? przeca jest w morde
        zabawny :)
    • Gość: michal nie zniszczono tylko wybito szybke IP: *.uznam.net.pl 07.02.09, 01:35
      tak prawde powiedziawszy,co 2 mieszkaniec ma pojazd,wiec to mala szkoda
      przeliczajac na mieszkanca.
    • arielo Zdewastowali 25 samochodów w jedną noc 07.02.09, 02:11
      anty reklama saskiej kepy.
      gdzie teraz kupic dom?
      • Gość: praga Re: Zdewastowali 25 samochodów w jedną noc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 02:19
        teraz to nigdzie nie kupuj :)poczekaj troszke to wyjdzie taniej.
        mam nadzieje ze demokratyczny admin z GW nie ocenzuruje tej wypowiedzi
    • Gość: Autor Zdewastowali 25 samochodów w jedną noc IP: *.ghnet.pl 07.02.09, 06:28
      Czy to tak trudno zauwazyć, że ktoś strzela z wiatrówki w te szyby? Czy Wy oczu
      nie macie?
    • Gość: falafel to walka klas IP: 81.210.87.* 07.02.09, 06:58
      ci ludzie nigdy nie bedą mieli niczego, takich samochodów także. To
      juz jest walka klas, choc glupia walka, ta akurat nic im dobrego nie
      przyniesie. To raczej desperacja, zazdrość, zawiść, chamstwo i
      zwykle przestepstwo.
      • andrzejto1 Re: to walka klas 07.02.09, 09:16
        Gość portalu: falafel napisał(a):

> ci ludzie nigdy nie bedą mieli niczego, takich samochodów także. To
        > juz jest walka klas, choc glupia walka, ta akurat nic im dobrego nie
        > przyniesie. To raczej desperacja, zazdrość, zawiść, chamstwo i
        > zwykle przestepstwo.

To znaczy, że wiesz kto to zrobił??
        Jesli tak to zgłoś to na policję. Ukrywasz dowody i jak cię namierzą to będziesz miał kłopoty.
        Mnie się zresztą wydaje, ze wręcz przeciwnie. Myślę, że jest to robota rozwydrzonej gó...ażerii z "dobrych domów". Dzieciak namiesza, tatuś wyłoz kaskę i wszyscy szczęśliwi...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka