Gość: WIKA IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 21.11.03, 11:51 Przysłano mi zawiadomienie , że w loterii mogę wygrać 500 000,00,ale czy pieniądze spadają z nieba..........? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d.z Re: czy ktoś zna firmę Readers Digest 21.11.03, 12:01 Gość portalu: WIKA napisał(a): > Przysłano mi zawiadomienie , że w loterii mogę wygrać 500 000,00,ale czy > pieniądze spadają z nieba..........? Tiaaaa wszystko możesz ale musisz kupić ich wydawnictwa.:)))) Moja rada wysyłaj zgłoszenia konkursowe ale nic nie kupuj (te zwiadomienia są dość sprytnie napisane, że trzeba się wczytać) no chyba, że szkoda Ci na znaczek pocztowy - wtedy Sobie daruj! Nagrody i tak nie wygrasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: czy ktoś zna firmę Readers Digest 21.11.03, 12:18 Co ty wypisujesz, zazdrosniku! Ja dostalem takie zawiadomienie i faktycznie wygralem te pieniadze. Dzieki temu nie musze teraz pracowac i marnotrawie czas przed monitorem. Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: czy ktoś zna firmę Readers Digest 21.11.03, 12:24 niech napisała: > Co ty wypisujesz, zazdrosniku! Ja dostalem takie zawiadomienie i faktycznie > wygralem te pieniadze. Dzieki temu nie musze teraz pracowac i marnotrawie czas > przed monitorem. No to już wiem Kto zabrał mi przynależną nagrodę. Niechu przygotuj się teraz na to, że podjadą za niedługo do Ciebie dwie wywrotki pełne wydawnictw firmy RD. Wydawnictwa te kupowałem z nadzieją na wygraną. Teraz oddam je Tobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: czy ktoś zna firmę Readers Digest 21.11.03, 12:32 Mozesz przywiezc, ale ja i tak nie mam czasu na czytanie. Caly wolny czas zabiera mi wypisywanie glupot na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: czy ktoś zna firmę Readers Digest 21.11.03, 12:39 niech napisała: > Mozesz przywiezc, ale ja i tak nie mam czasu na czytanie. Caly wolny czas > zabiera mi wypisywanie glupot na forum. Wydawnictw RD i tak się czytać nie da. Ewentualnie ich treść można wykorzystać w postach na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: czy ktoś zna firmę Readers Digest 21.11.03, 12:42 Obawiam sie ze to oni wykorzystuja tresc niektorych postow. Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: czy ktoś zna firmę Readers Digest 21.11.03, 12:50 niech napisała: > Obawiam sie ze to oni wykorzystuja tresc niektorych postow. Jęsli tak robią to jest to zwykła kradzież myśli tfu...órczej:) Do sądu z nimi i nagrodę niech oddają!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rubeus Re: czy ktoś zna firmę Readers Digest 21.11.03, 16:01 d.z moja rodzinka pare rzeczy przy okazji konkursowania nabyła - ale to były swiadome zakupy w postaci: Książki kucharskiej (nikt nie krozysta, ale się może przydać), Rodzinnego Poradnika Medycznego [czy jakoś tak] - wiele uciechy przy wynajdywaniu chorób wszelkiej maści u siebie... Dużego b.dobrej jakośc edytorskeij i merytorycznej ATLASU Świata... a pewien członek mojej rodziny przeszedł przez kilka etapów losowania (nie tych dla mas, tylko szczebelek czy 2 wyżej ) Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Reader's Digest 21.11.03, 12:47 Tego typu zawiadomienie mozna by przyrownac do listu od Totalizatora, ze mozesz wygrac milion. To nie oszustwo. Wygrac wszak mozna. Niech przykladem (swieci). Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Reader's Digest 21.11.03, 12:51 sceptyk napisał: > Tego typu zawiadomienie mozna by przyrownac do listu od Totalizatora, ze mozesz > > wygrac milion. To nie oszustwo. Wygrac wszak mozna. Niech przykladem (swieci). A czy Totalizator ma jakieś wydawnictwa? Z chęcią bym pokolekcjonował:) Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Reader's Digest 21.11.03, 13:01 www.digest.com.pl/magazyn/aktualny/sila1.php Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa no pieknie, pięknie 21.11.03, 14:05 czytam i własnym oczom nie wierzę Niech i D.z do mojej kasy startują ;) a sio !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: czy ktoś zna firmę Readers Digest 21.11.03, 15:54 Mozesz wyslac te zgloszenie, ale nic nie zamawiaj, jesli nie chcesz, zgloszenie i bez zamówienia powinno wziac udzial w konkursie. kiedys tam pracowalam, i wiem, ze losowanie nagród odbywa sie naprawde (no chyba, ze cos sie zmienilo :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: czy ktoś zna firmę Readers Digest 21.11.03, 16:04 No jasne ze naprawde. Jestem tego zywym przykladem. PS. Bylem nagroda. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: czy ktoś zna firmę Readers Digest 21.11.03, 16:08 i wszystko jasne... to JA wylosowałem niecha, ale odmówiłem przyjęcia nagrody, gdyż stanowi on ogólnoforumowe dobro... Odpowiedz Link Zgłoś