aniela 21.11.03, 19:56 dzis. najlepsze zyczenia i rozne wyrazy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zarlaczka Re: świętego karolaka 21.11.03, 20:24 A nasz solenizant, zamiast imprezę zorganizować, wolność wybrał. Oj, Karolak! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: świętego karolaka 21.11.03, 20:29 aha jesli wolnosc kocha i rozumie znaczy ze ja porzuci dyskretnie. jak kazdy facecik. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: świętego karolaka 21.11.03, 20:29 Moze przygotowywuje niespodzianke jakas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwykły Czytelnik Re: świętego karolaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 21:02 Wszytkiego Naj dla Karolaka i jego stu wcieleń. I dla Anieli też. Wasze bytowanie na forum przynajmniej nie jest agresywne i - muszę to przyznać - całkiem dowcipne. p.s. choć nie wiadomo, czy pod innymi nickami nie szalejecie, tak jak ja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: świętego karolaka 21.11.03, 21:06 aha, dziekuje (jednym komplementem zjednales sobie cala moja sympatie. nawet nei musial byc prawdziwy. wizdisz, jakie to proste ?;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly.czytelnik Re: świętego karolaka 21.11.03, 21:12 to muszę częściej tego próbować skoro to takie proste :-) p.s. aż z wrażenia założyłem sobie login, coby się niech lub pndzelek nie podszył p.s.2 od teraz Prawdziwy Zwykły Czytelnik tylko zalogowany Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: świętego karolaka 21.11.03, 21:16 aha nie bede Cie powstrzymywac, cototonie ps. pomacalam Cie na wzelki wypadek i faktycznie to byl Twoj dobry poczatek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: świętego karolaka 21.11.03, 21:49 Karolak, :* i uściski - wyłącznie koleżeńskie <na mą nieśmiałość zaważywszy> ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: świętego karolaka 21.11.03, 21:53 No co Ty, Eda, nieśmiałość rzuć w kąt, bo Karolak zwraca uwagę tylko na śmiałe. Popatrz na Miltonię, ganiała Go, ganiała i w końcu upolowała, mnie wykiwawszy. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: świętego karolaka 21.11.03, 21:58 hyhy, no wiesz, ja już mam forumowego męża i kochanków, nie będę Miltoni szyków psuć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: świętego karolaka 21.11.03, 22:01 Wam, dziewczyny to się przyfarciło. Ty masz męża i kochanków, Miltonia Normalsa, Znawcę, Karolaka i jeszcze kilku, a ja - figę z makiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: świętego karolaka 21.11.03, 22:04 Ta figa z makiem akurat nie, wręcz przeciwnie, bez niej usycha się z tęsknoty. A ja nie chcę być za sucha! Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: świętego karolaka 21.11.03, 22:02 mogę się z Tobą podzielić, jednego męża mamy z Miltonią wspolnego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: świętego karolaka 21.11.03, 22:06 Ja tam jestem monogamistką. Dzielić się nie lubię. Zwłaszcza facetami i jedzeniem. No chyba, że mi go oddacie w całości. Biorę w ciemno, bo z moich obserwacji wynika, że w Waszym towarzystwie lubią przebywać czarujący mężczyźni. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: świętego karolaka 21.11.03, 22:10 ja nie narzekam - stale się kto nowy i sympatyczny w okolicy pojawia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: świętego karolaka 21.11.03, 22:07 Żarłaczu - trza mieć mnóstwo szcześcia, coby na Ciebie natrafić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: świętego karolaka 21.11.03, 22:12 Atam, od razu szczęścia. Szczęścia to ja nie mam, bo Miltonia Normalsa mi odebrała, czego ścierpieć nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: witamy plaze! 21.11.03, 22:10 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=51&w=9132454&a=9167802 Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: witamy plaze! 21.11.03, 22:23 Rany boskie. Jakbym czytał po raz pięćdziesiąty tą samą książkę. Litości. yhyhyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: witamy plaze! 21.11.03, 22:24 Buggi droga, badz raz na temat. w przeciwnym wypadku bedziesz jak ja. o czym ku przestrodze, a. Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly.czytelnik Inwokacja (nie inwektywa) 21.11.03, 22:28 Karolaku smutno jakoś bez Cię na tym forum nawet Zwykly Czytelnik, co jest bez humoru wylazł z ukrycia i inwokację tę klei że wrócisz jak zwykle - trzyma się nadziei... [przepraszam uczulonych na grafomanię] Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Inwokacja (nie inwektywa) 21.11.03, 22:29 dyplom-sryplom (to byl wierszyk ode mnie. aniela) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Inwokacja (nie inwektywa) 21.11.03, 23:41 Duch Kandydata unosi się nad Wami Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Inwokacja (nie inwektywa) 21.11.03, 23:42 czy wplaciles tantiemy na wskazane konto? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Inwokacja (nie inwektywa) 21.11.03, 23:48 a ile to bedzie po przeliczeniu i odjeciu oplat manipulacyjnych? Chyba sie nie oplaca. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Inwokacja (nie inwektywa) 21.11.03, 23:48 Buggi, sprobuj choc raz na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Inwokacja (nie inwektywa) 21.11.03, 23:54 Ane-lo próbuje sie do towarzystwa jeno dostosowac, wiec nei moge. yhyhyhy Ps kaszel mnie zlapal Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Inwokacja (nie inwektywa) 21.11.03, 23:55 musialabys przyjsc na wyzszym obcasie. ale probuj dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Inwokacja (nie inwektywa) 22.11.03, 00:00 aniela napisała: > musialabys przyjsc na wyzszym obcasie. ale probuj dalej. wobec tego musialabym wybrac sie do was na szczudlach. Na szczudlach po piachu? A ne ne. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Inwokacja (nie inwektywa) 21.11.03, 23:54 Buggi,nie rzucaj pereł przed wieprza Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Inwokacja (nie inwektywa) 21.11.03, 23:57 wlasnie. szkoda tych zlotych mysli. blyskotliwe jak tombak. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Inwokacja (nie inwektywa) 21.11.03, 23:59 aniela napisała: > wlasnie. szkoda tych zlotych mysli. blyskotliwe jak tombak. Twoje natomiast sa tak szlachetne jak zlota korona na zebie Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Inwokacja (nie inwektywa) 22.11.03, 00:02 jak kamienie nerkowe. a teraz, po uzyskaniu satysfakcji jakosci odpowiedniej do oczekiwan mozesz spokojnie wrocic do choru. ps. w koncu znalazl sie jakis temat do "rozmow". Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Inwokacja (nie inwektywa) 22.11.03, 00:06 aniela napisała: > jak kamienie nerkowe. > a teraz, po uzyskaniu satysfakcji jakosci odpowiedniej do oczekiwan mozesz > spokojnie wrocic do choru. > ps. w koncu znalazl sie jakis temat do "rozmow". 1) twój zwinal widac nuty, wiec na solowke pora. 2) o powrotach decyduje sama, zawsze tak bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Inwokacja (nie inwektywa) 22.11.03, 00:09 ad 2) watpie. samodzielnosc (myslenia?) nie jest Wasza mocna strona Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Inwokacja (nie inwektywa) 22.11.03, 00:11 jak zwykle jestes w bledzie. Nie pierwszy i nie ostatni raz. PS ja juz schodze z posterunku. Milej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Inwokacja (nie inwektywa) 21.11.03, 23:57 spoko Kixxie to imitacja, prawdziwe perly mam ukryte w trezorze Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Inwokacja (nie inwektywa) 22.11.03, 00:00 Na mnie pora już po ymeninach Może coś rzucili do skrzynki Perła to znany anty- nie lubię wolę to druge. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Inwokacja (nie inwektywa) 22.11.03, 00:01 listonosz puka dwa razy, pamietaj Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: świętego karolaka 24.11.03, 15:09 Ups do góry! Może solenizant podziękuje w końcu za pamięć? Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: świętego karolaka 24.11.03, 16:07 Mój głos zależy również od stopnia używania przez przyszłego admina słów "proszę", "dziękuję" i "przepraszam" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: świętego karolaka 24.11.03, 16:41 Proszę , dziękuję itd A o co się rozchodzi, że spytam w zastępstwie zmęczonego święto waniem Karolaka? Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: świętego karolaka 24.11.03, 18:42 A o to, że pojawił się dzisiaj paroma wpisami, a nie zauważył, że przyjaciele nie zapomnieli o Jego Święcie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: świętego karolaka 24.11.03, 18:45 przyjaciele oraz nieprzyjaciele jego. Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: świętego karolaka 24.11.03, 18:52 I to właśnie rzekomi nieprzyjaciele,jak Ty, zainicjowali ten wątek, Anielciu :-) PS. Próbowałam mediować bigosem i buziakami pod jemiołą, ale strasznie zapiekła jest ta druga strona...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: świętego karolaka 24.11.03, 18:58 alez nie deklarowalam po ktorej stronie barykady, od karolaka liczac, stoje. (zazwyczaj staje posrodku, a to z powodu zaslyszanej pogloski, jakoby srodek byl zloty) co do ps. ten medal ma tylko jedna strone wiec porzuc mediacje, ktore sa umiejetnoscia neprzydatna i o ile mniej komercyjna niz takie np negocjacje. negocjacje zastapily niedawno rokowania nawet, co wrozy im przyszlosc swietlana. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: świętego karolaka 25.11.03, 09:10 Miło mi. Dziękuje w imieniu wszystkich internetowych Januszów. Kiedyś lubiłem takie wątki, w których kłócą się dwie zwaśnione grupy i nawzajem się przedrzeźniają, ale ostatnio jest ich za dużo. Czy moglibyście się taplać w kisielu o innym kolorze? Odpowiedz Link Zgłoś