Gość: p IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 22:37 przygotować cieżki sprzęt, Wrocław ma silne wały i dobre okopy, przypilnować jeńca Mausera co by nie uciekł do wroga spowrotem, gdzie ten ciężki sprzęt ???!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lentil Re: stanowisko dowodzenia, atakujemy !!!!! 24.01.02, 22:38 Powiemy skromnie: nie grają nam surmy bojowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: stanowisko dowodzenia, atakujemy !!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 22:41 poszła salwa !!! 5500 prawie zdobyte, Mauser gdzieś sie zapodzial !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lentil Re: stanowisko dowodzenia, atakujemy !!!!! 24.01.02, 22:42 Cóż dodać: nie złamie wolnych żadna klęska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: stanowisko dowodzenia, atakujemy !!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 22:43 próbują odbić 5500, silna determinacja u wroga, trzymaja sie dzielnie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lentil Re: stanowisko dowodzenia, atakujemy !!!!! 24.01.02, 22:45 A my, warszawskie dzieci? Pójdziemy w bój? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: stanowisko dowodzenia, atakujemy !!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 22:46 lentil napisał(a): > A my, warszawskie dzieci? Pójdziemy w bój? zgadza sie, jak w piosence Odpowiedz Link Zgłoś
lentil Re: stanowisko dowodzenia, atakujemy !!!!! 24.01.02, 22:44 Pięć i pół patyka, mówiąc bardziej przystępnie (i nie po arabsku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: stanowisko dowodzenia, atakujemy !!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 22:44 dariok napisał(a): > jakie 5500? za tyle postów zdobedziemy twierdze Wrocław !!!! ale sie zacięcie bronią, zobacz na ich forum Odpowiedz Link Zgłoś
qubacz Re: stanowisko dowodzenia, atakujemy !!!!! 24.01.02, 22:44 Waglikiem ich waglikiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: stanowisko dowodzenia, atakujemy !!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 22:46 wysyłam meil z białym proszkiem !!! prosto do twierdzy Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
dariok Re: stanowisko dowodzenia, atakujemy !!!!! 24.01.02, 22:47 pospolite ruszenie widzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: stanowisko dowodzenia, atakujemy !!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 22:48 dariok napisał(a): > pospolite ruszenie widzę jak wygramy bedzie pospolite ruch.... z ich dziewkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
lentil Re: stanowisko dowodzenia, atakujemy !!!!! 24.01.02, 22:48 Swoją drogą to dziwne, że ocknęli się dopiero przy piątce. Może mają grube pikelhauby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: stanowisko dowodzenia, atakujemy !!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 22:49 lentil napisał(a): > Swoją drogą to dziwne, że ocknęli się dopiero przy piątce. Może mają grube pike > lhauby. mieli słabych inforamtorów, słabe szkła w lornetkach i co najważniejsze zlekceważyli nas Odpowiedz Link Zgłoś
lentil Re: stanowisko dowodzenia, atakujemy !!!!! 24.01.02, 22:46 Mają pancerfausty, czy raczej popularne krowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: stanowisko dowodzenia, atakujemy !!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 22:47 pancerfausty, a jakie my mamy zabezpieczenia ??? Odpowiedz Link Zgłoś
lentil Re: stanowisko dowodzenia, atakujemy !!!!! 24.01.02, 22:49 Nie miecz, nie tarcz bronią języka, ale arcydzieła. Norwid. Mamy arcydzielnych forumowiczów ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: stanowisko dowodzenia, atakujemy !!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 22:50 lentil napisał(a): > Nie miecz, nie tarcz bronią języka, ale arcydzieła. Norwid. Mamy arcydzielnych > forumowiczów ;))) Ty teraz ksiązki czytasz a ja musze rakiety do glowic nosić !!! do roboty !!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Przepraszam, ze przeszkadzam... 24.01.02, 22:49 ...ale czy koledzy aby na pewno są całkiem zdrowi na umysle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Przepraszam, ze przeszkadzam... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 22:51 zdzicha napisał(a): > ...ale czy koledzy aby na pewno są całkiem zdrowi na umysle? jeszcze od nich wąglika nie dostaliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
dariok Re: Przepraszam, ze przeszkadzam... 24.01.02, 22:52 sanirariusz też się przydadzą a będzie gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
lentil Re: Przepraszam, ze przeszkadzam... 24.01.02, 22:51 A czy Zdzicha grała kiedyś w kapsle, jeździła resorakami albo strzelała z patyka? To jest atawizm. To jest syndrom Żylety. To lepsze niż plucie na klatce schodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Przepraszam, ze przeszkadzam... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 22:53 lentil napisał(a): > A czy Zdzicha grała kiedyś w kapsle, jeździła resorakami albo strzelała z patyk > a? To jest atawizm. To > jest syndrom Żylety. To lepsze niż plucie na klatce schodowej. właśnie !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Owszem 24.01.02, 22:54 Grałam w kulki, strzelałam z procy, bawiłam się nawet klockami. Ale co to ma do rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Owszem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 22:57 zdzicha napisał(a): > Grałam w kulki, strzelałam z procy, bawiłam się nawet klockami. Ale co to ma do > > rzeczy? to zagraj w war wrocław- warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
lentil Re: Owszem 24.01.02, 23:00 To takie kapsle są. Właściwie. Chłopaki wyrosły, zmądrzały, marzenia im się rozmydliły, ale przyszły inne chłopaki i mówią: to nasze podwórko, nasze kapsle, Olaf Ludwig jest najlepszy. No to nasze chłopaki: a nie, a skąd, a Szurkowski właśnie. I tak to się toczy. Dość cyklicznie, ale w sumie sympatycznie Odpowiedz Link Zgłoś
dariok Re: stanowisko dowodzenia, atakujemy !!!!! 24.01.02, 22:50 nas chyba mniej czy tylko mi się zdaje Odpowiedz Link Zgłoś
lentil Re: stanowisko dowodzenia, atakujemy !!!!! 24.01.02, 22:53 Jeszcze nigdy tak niewielu nie zrobiło tak wiele dla tak...dla tak...no zapomniałem! Ale to nie Norwid. To Churchil. Odpowiedz Link Zgłoś
dariok Re: stanowisko dowodzenia, atakujemy !!!!! 24.01.02, 22:55 ludu pracujący stolicy...do ataku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: stanowisko dowodzenia, atakujemy !!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 22:56 dariok napisał(a): > ludu pracujący stolicy...do ataku!!! hura !!! tylko blisko ziemi, bo kule świszczą !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: stanowisko dowodzenia, atakujemy !!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 22:54 wrócił do nich dzielny i bohaterski marszałek Roberto 65 !! Odpowiedz Link Zgłoś
qubacz NIE WDYCHAC!!! 24.01.02, 22:54 Przy zalaczaniu proszku nie wdychac!!! Sa juz pierwsze ofiary!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lentil Re: NIE WDYCHAC!!! 24.01.02, 22:55 Ha, psiekrwie!!! Waćpanowie, jeno równo nawlekajcie!!! Do kroćset! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: NIE WDYCHAC!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 22:55 nie !!! tamten lezy bo wódke pomylił z paliwem do dżipa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: zdrajcy !!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 23:00 Łodź sie do nich przyłączyła !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: zdrajcy !!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 23:01 qubacz napisał(a): > Targowica!!! teraz oni przechodza do ofensywy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: zdrajcy !!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 23:03 dariok napisał(a): > krwi, krwi!!! sorry, rano wszystko wypiłem, ale zaraz wyskocze z okopu i za rogiem kupie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lentil Re: stanowisko dowodzenia, atakujemy !!!!! 24.01.02, 22:56 Naści piesku kiełabsy! Do kroćset Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: stanowisko dowodzenia, atakujemy !!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 22:58 lentil napisał(a): > Naści piesku kiełabsy! Do kroćset Szarik do budy !!! nie widzisz że nie pora na zabawe Odpowiedz Link Zgłoś
lentil Re: stanowisko dowodzenia, atakujemy !!!!! 24.01.02, 23:02 No, jak się bawi stolica? I co myśli o zdradzieckich włókniarkach z zakładów im. Leszka Millera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: stanowisko dowodzenia, atakujemy !!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 23:04 lentil napisał(a): > No, jak się bawi stolica? I co myśli o zdradzieckich włókniarkach z zakładów im > . Leszka Millera? towarzysz Miller to zdrajca, ...zreszta Oleksy też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Wlokniarki do betoniarki!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 23:06 qubacz napisał(a): > a nie do kibordow! HA właśnie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lentil Re: 5493, kto da więcej 24.01.02, 23:06 To trochę schizofreniczne, ale jednak ja. Rano pójdę do lekarza, promise Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: 5493, kto da więcej IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 23:08 lentil napisał(a): > To trochę schizofreniczne, ale jednak ja. Rano pójdę do lekarza, promise lekarza wojskowego oczywiście, opatrzy Ci rany żołnierzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: 5493, kto da więcej IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 23:06 lentil napisał(a): > No, kto? raczej mniej, to oni muszą zwiekszać odległość do nich, my zmniejszać !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lentil Re: 5493, kto da więcej 24.01.02, 23:07 Sorry, z matmy miałem trzy. Ale, jak mawiał Jan Paweł The Second, ducha nie gaśmy. Allez! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: amunicja... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 23:09 dariok napisał(a): > amunicja mi się kończy wysłalem już ludzi na tyły co by więcej amunicji przynieśli Odpowiedz Link Zgłoś
lentil Re: amunicja... 24.01.02, 23:09 Ty, ze snu podnosząc swą skroń Stań u drzwi Odłóż broń Szkoda drzwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: amunicja... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 23:12 jeszcze dzięn, jeszcze noc rzuce bagnet wyjde stąd przeskocze każdy mur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: 5491... IP: 10.202.2.* 25.01.02, 10:01 A tośmy ich wystraszyli. Musieli użyć Werhwolfu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: stanowisko dowodzenia, atakujemy !!!!! IP: 10.202.2.* 25.01.02, 18:06 Już czas Odpowiedz Link Zgłoś
gucwinski Re: stanowisko dowodzenia, atakujemy !!!!! 25.01.02, 18:10 Powiem szczerze: podpisałem volksliste. Od dziś jestem z Wami. Wrocław mnie mierzi. Do ataku. Odpowiedz Link Zgłoś
lentil Re: stanowisko dowodzenia, atakujemy !!!!! 25.01.02, 18:17 Piątek dobry na początek Odpowiedz Link Zgłoś