camille_pissarro 18.03.09, 21:13 aniżeli: tech.wp.pl/kat,1009785,title,Warszawa-zostanie-bez-Internetu,wid,10955200,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etykietka Re: HGW woli dotować stadion przy Łazienkowskiej 18.03.09, 21:15 Za to prezio chce nas pozbawić unijnej forsy! Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: HGW woli dotować stadion przy Łazienkowskiej 18.03.09, 21:17 ja o zupie a Ty o d... Odpowiedz Link Zgłoś
etykietka Re: HGW woli dotować stadion przy Łazienkowskiej 18.03.09, 21:18 Ja o pieniądzach ty o ich braku! Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: HGW woli dotować stadion przy Łazienkowskiej 18.03.09, 21:20 Jakim braku pieniędzy ignorantko ? Ile HGW wyłoży kasy na Stadion Legii ? I po co komu ten nowy stadion jak powstanie Stadion Narodowy ? Kumasz coś z tego ? Czy tylko funkcjonujesz na negacji ? Odpowiedz Link Zgłoś
etykietka Re: HGW woli dotować stadion przy Łazienkowskiej 18.03.09, 21:23 "Funkcjonujesz na negacji":) Długo nad tym myślałeś? Są tacy którzy wolą stadion, a inni internet. Sugerujesz by Legia trenowała na Narodowym? A może chcesz zlikwidować ten klub? Radzę nie pojawiaj się w Warszawie:D Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: HGW woli dotować stadion przy Łazienkowskiej 18.03.09, 21:31 Swoje rady możesz sobie zachować dla siebie. I nie próbuj odpowiadać za mnie.Ja i owszem z Legią obecnie nie chcę mieć, ale drzewiej na Łazienkowską jeździłem trolejbusami z Pl. Zawiszy ;-)) Ale co tu prawić takie rzeczy do przeflancowanej "Warsiawianki" ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
etykietka Re: HGW woli dotować stadion przy Łazienkowskiej 18.03.09, 21:40 Może ja i trolejbusów nie pamiętam, ale jeździł nimi mój pradziad, dziad i ojciec:D Odpowiedz Link Zgłoś
uzman Żenada, etykietka! 19.03.09, 07:38 Typowa rozmowa z kibicem Legii. Sprawa jest o marnowaniu publicznych pieniędzy, o braku finansów na wiele poważnych inwestycji, z których skorzystałby ktoś więcej niż ITI, a ci, że Legia to Warszawa (wierutne kłamstwo) i że wszyscy Warszawiacy kibicują Legii, tak więc fajnie, że HGW te pieniądze wydała na ITI (podobnie daleko od prawdy). Odpowiedz Link Zgłoś
etykietka Re: Żenada, etykietka! 19.03.09, 09:26 Niby ja jestem tym kibicem Legii?:) W życiu nie obejrzałam ŻADNEGO meczu piłki nożnej! Ani na żywo,ani w TV. Rozumiem jednak że ludziska mają różne potrzeby i szanuję to Odpowiedz Link Zgłoś
uzman Re: Żenada, etykietka! 19.03.09, 09:47 Podobno filateliści potrzebują dużej hali na miejsce swoich spotkań. Pewnie twoim zdaniem warto na halę przeznaczyć jakieś 200 mln? Odpowiedz Link Zgłoś
etykietka Re: Żenada, etykietka! 19.03.09, 18:40 Proponuje idź dalej i wytnij wszystkie parki w Warszawie. Nie istotne,że matki z dziećmi pozbawisz miejsca na spacery i zabawy,uprawiających sporty też, ale Tobie są one nie potrzebne. Prawda? Może ustalmy Twoją drogę do pracy i zainteresowania i inwestujmy w to co chcesz:( Bo widzę ,że resztę mieszkańców masz w d Odpowiedz Link Zgłoś
uzman Re: Żenada, etykietka! 19.03.09, 21:35 Nie odwracaj kota ogonem. Z tysiąca potrzebnych wszystkim inwestycji wybrano tę, która jest potrzebna najmniej. Nie chodzi mi o to, że nie jest ona potrzebna mnie, tylko o to, że jest generalnie średnio potrzebna (powstaje Stadion Narodowy, na mecze Legii chodzi średnio ok. 5 tysięcy chuliganów). Dziwię się, że ktoś tego może nie rozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
ritzy Re: HGW woli dotować stadion przy Łazienkowskiej 18.03.09, 21:49 > I po co komu ten nowy stadion jak powstanie Stadion Narodowy ? A po co komu beplatny, kiepsko funkcjonujacy internet, jak kazdy kto chcial go miec, juz go ma? Odpowiedz Link Zgłoś
etykietka [...] 18.03.09, 21:16 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
antyprawak Re: HGW woli dotować stadion przy Łazienkowskiej 18.03.09, 21:19 Kolega tutaj pewnie nie wie, ile ITI zainwestował w ten stadion i pierdzieli od rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
etykietka Re: HGW woli dotować stadion przy Łazienkowskiej 18.03.09, 21:21 On z Koluszek:) Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: HGW woli dotować stadion przy Łazienkowskiej 18.03.09, 21:21 Domyslam się ile ITI zainwestowało w ten stadion a takze w kampanię HGW ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
etykietka Re: HGW woli dotować stadion przy Łazienkowskiej 18.03.09, 21:24 Kania , to TY:) Odpowiedz Link Zgłoś
dickers pissaro:nie ma poloniii w Warszawie nie ma polonii 19.03.09, 09:30 taką nutę ci zapuszczę baranku Odpowiedz Link Zgłoś
uzman Kompleksy, ech... 19.03.09, 21:36 A co ma piernik do wiatraka? Czy wy nigdy się nie wyleczycie z kompleksu Polonii? Odpowiedz Link Zgłoś
ritzy Uzman, zrob baranka w plot 19.03.09, 23:06 na Konwiktorskiej. Kibice Legii na tym Forum zachowuja sie wprost nadzwyczaj powsciagliwie. Sa za to nieustannie atakowani, wraz ze swoim klubem. A powodow do wykpiwania dziadowskiego Dysko-Polo, klubu-przekretu, bynajmniej nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
uzman Re: Uzman, zrob baranka w plot 20.03.09, 09:00 Klubu-przekretu? Czy to czasem nie kibice Legii domagali się uznania tytułu Mistrza Polski po ewidentnym handlu w meczu z Wisłą Kraków? www.youtube.com/watch?v=U2XRJjXxykU&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senior camille_pissarro woli klamać by naginać ć fakty IP: *.aster.pl 18.03.09, 21:45 camille_pissarro napisał: > aniżeli: Chyba zapomniałeś, spisiały matole, kto obiecał modernizaje stadionu Legii. Był to ówczesny PiS-owski komisarz Warszawy, obecny adorator Izabelli. Zobowiązania podtrzymała PO - kolejna ekipa rządząca Warszawą. Ponieważ wzrósł budżet modernizacji Legii, po protestach radnych ratusz wywalczył wyższy czynsz za dzierżawę i więcej imprez organizowanych pod szyldem Warszawy. Na nowej Legii ma być ich sześć w roku. Jeżeli uwielbiasz obsrywanie ludzi to spróbuj, spisiała gnido, trzymać sie faktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: camille_pissarro woli klamać by naginać ć fak IP: *.acn.waw.pl 19.03.09, 16:09 Ratusz wywalczyl??? BUHAHA to ile tego czynszu wywalczyl w zamian za 50procentowe zwiekszenie kwoty przezanczonej na ITi-tyle,ze stadion sie zwroci miastu po 150 latach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abo Re: HGW woli dotować stadion przy Łazienkowskiej IP: 194.181.197.* 18.03.09, 22:03 No tak. Żeby nie ten nieszczęsny stadion Legii to Warszawa byłaby miastem miodem i mlekiem płynącym. To jest tak idealna wymówka że właściwie można każdą inwestycję potrzebną Warszawie a nie wykonaną w bliżej określonym czasie oprotestować powołując sie na fakt że na stadion to pieniądze były a na co innego to już nie. No więc żeby nie stadion Legii to mielibyśmy już pewnie drugą linię metra,obwodnicę, wybudowany szpital południowy,zrównoważony budżet miejskiej służby zdrowia itd. Można by tak wymieniać w nieskończoność. A wszytko to przez stadion Legii. Pogratulować autorowi tego postu samozaparcia w tępieniu budowy stadionu Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
uzman Re: HGW woli dotować stadion przy Łazienkowskiej 19.03.09, 07:40 Ale taka jest prawda. Porównaj sobie koszt wielu najpotrzebniejszych inwestycji z kwotą pół miliarda złotych, za jaką zrewanżowano się ITI za kampanię przedwyborczą PO. Odpowiedz Link Zgłoś
etykietka Re: HGW woli dotować stadion przy Łazienkowskiej 19.03.09, 09:29 Najpotrzebniejszych dla CIEBIE! Są tacy dla których stadion to pierwsza potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
uzman Re: HGW woli dotować stadion przy Łazienkowskiej 19.03.09, 09:49 Próbujesz wmówić, że stadion dla kilku tysięcy chuliganów jest ważniejszą sprawą niż komunikacja i transport? Odpowiedz Link Zgłoś
etykietka Re: HGW woli dotować stadion przy Łazienkowskiej 19.03.09, 18:43 Nie widzisz nic po za czubkiem własnego nosa. Skąd się tacy biorą , którzy potrzeby innych mają za nic? Odpowiedz Link Zgłoś
dickers Re: HGW woli dotować stadion przy Łazienkowskiej 19.03.09, 09:32 najpotrzebniejsze (bbuuuachachacha)dla Ciebie to zajrzenie do słownika jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
uzman Re: HGW woli dotować stadion przy Łazienkowskiej 19.03.09, 09:48 dickers napisał: > najpotrzebniejsze (bbuuuachachacha)dla Ciebie to zajrzenie do > słownika jest :) Już zajrzałem. Ty też możesz. www.sjp.pl/co/najpotrzebniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
dickers masz rację, przepraszam, mój błąd 19.03.09, 09:55 myślałem że forma "najbardziej potrzebny" jest prawidłowa, dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
uzman Re: masz rację, przepraszam, mój błąd 19.03.09, 16:31 Bo jest. Najpotrzebniejszy to druga dopuszczalna forma i to taka bardziej wiejska. Odpowiedz Link Zgłoś