Dodaj do ulubionych

HGW woli dotować stadion przy Łazienkowskiej

18.03.09, 21:13
aniżeli:

tech.wp.pl/kat,1009785,title,Warszawa-zostanie-bez-Internetu,wid,10955200,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • etykietka Re: HGW woli dotować stadion przy Łazienkowskiej 18.03.09, 21:15
      Za to prezio chce nas pozbawić unijnej forsy!
      • camille_pissarro Re: HGW woli dotować stadion przy Łazienkowskiej 18.03.09, 21:17
        ja o zupie a Ty o d...
        • etykietka Re: HGW woli dotować stadion przy Łazienkowskiej 18.03.09, 21:18
          Ja o pieniądzach ty o ich braku!
          • camille_pissarro Re: HGW woli dotować stadion przy Łazienkowskiej 18.03.09, 21:20
            Jakim braku pieniędzy ignorantko ? Ile HGW wyłoży kasy na Stadion Legii ? I po
            co komu ten nowy stadion jak powstanie Stadion Narodowy ?
            Kumasz coś z tego ? Czy tylko funkcjonujesz na negacji ?
            • etykietka Re: HGW woli dotować stadion przy Łazienkowskiej 18.03.09, 21:23
              "Funkcjonujesz na negacji":) Długo nad tym myślałeś?
              Są tacy którzy wolą stadion, a inni internet. Sugerujesz by Legia trenowała na
              Narodowym? A może chcesz zlikwidować ten klub?
              Radzę nie pojawiaj się w Warszawie:D
              • camille_pissarro Re: HGW woli dotować stadion przy Łazienkowskiej 18.03.09, 21:31
                Swoje rady możesz sobie zachować dla siebie. I nie próbuj odpowiadać za mnie.Ja
                i owszem z Legią obecnie nie chcę mieć, ale drzewiej na Łazienkowską jeździłem
                trolejbusami z Pl. Zawiszy ;-))
                Ale co tu prawić takie rzeczy do przeflancowanej "Warsiawianki" ;-))
                • etykietka Re: HGW woli dotować stadion przy Łazienkowskiej 18.03.09, 21:40
                  Może ja i trolejbusów nie pamiętam, ale jeździł nimi mój pradziad, dziad i ojciec:D
                  • ritzy Brawo, Etykietka! /nt 18.03.09, 21:47
                  • uzman Żenada, etykietka! 19.03.09, 07:38
                    Typowa rozmowa z kibicem Legii. Sprawa jest o marnowaniu publicznych
                    pieniędzy, o braku finansów na wiele poważnych inwestycji, z których
                    skorzystałby ktoś więcej niż ITI, a ci, że Legia to Warszawa
                    (wierutne kłamstwo) i że wszyscy Warszawiacy kibicują Legii, tak
                    więc fajnie, że HGW te pieniądze wydała na ITI (podobnie daleko od
                    prawdy).
                    • etykietka Re: Żenada, etykietka! 19.03.09, 09:26
                      Niby ja jestem tym kibicem Legii?:)
                      W życiu nie obejrzałam ŻADNEGO meczu piłki nożnej! Ani na żywo,ani w TV.
                      Rozumiem jednak że ludziska mają różne potrzeby i szanuję to
                      • uzman Re: Żenada, etykietka! 19.03.09, 09:47
                        Podobno filateliści potrzebują dużej hali na miejsce swoich spotkań.
                        Pewnie twoim zdaniem warto na halę przeznaczyć jakieś 200 mln?
                        • etykietka Re: Żenada, etykietka! 19.03.09, 18:40
                          Proponuje idź dalej i wytnij wszystkie parki w Warszawie. Nie istotne,że matki z
                          dziećmi pozbawisz miejsca na spacery i zabawy,uprawiających sporty też, ale
                          Tobie są one nie potrzebne. Prawda?
                          Może ustalmy Twoją drogę do pracy i zainteresowania i inwestujmy w to co
                          chcesz:( Bo widzę ,że resztę mieszkańców masz w d
                          • uzman Re: Żenada, etykietka! 19.03.09, 21:35
                            Nie odwracaj kota ogonem. Z tysiąca potrzebnych wszystkim inwestycji
                            wybrano tę, która jest potrzebna najmniej. Nie chodzi mi o to, że
                            nie jest ona potrzebna mnie, tylko o to, że jest generalnie średnio
                            potrzebna (powstaje Stadion Narodowy, na mecze Legii chodzi średnio
                            ok. 5 tysięcy chuliganów). Dziwię się, że ktoś tego może nie
                            rozumieć.
            • ritzy Re: HGW woli dotować stadion przy Łazienkowskiej 18.03.09, 21:49
              > I po co komu ten nowy stadion jak powstanie Stadion Narodowy ?

A po co komu beplatny, kiepsko funkcjonujacy internet, jak kazdy kto
              chcial go miec, juz go ma?
    • etykietka [...] 18.03.09, 21:16
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • antyprawak Re: HGW woli dotować stadion przy Łazienkowskiej 18.03.09, 21:19
      Kolega tutaj pewnie nie wie, ile ITI zainwestował w ten stadion i
      pierdzieli od rzeczy.
      • etykietka Re: HGW woli dotować stadion przy Łazienkowskiej 18.03.09, 21:21
        On z Koluszek:)
      • camille_pissarro Re: HGW woli dotować stadion przy Łazienkowskiej 18.03.09, 21:21
        Domyslam się ile ITI zainwestowało w ten stadion a takze w kampanię HGW ;-))
        • etykietka Re: HGW woli dotować stadion przy Łazienkowskiej 18.03.09, 21:24
          Kania , to TY:)
        • dickers pissaro:nie ma poloniii w Warszawie nie ma polonii 19.03.09, 09:30
          taką nutę ci zapuszczę baranku
          • uzman Kompleksy, ech... 19.03.09, 21:36
            A co ma piernik do wiatraka? Czy wy nigdy się nie wyleczycie z
            kompleksu Polonii?
            • ritzy Uzman, zrob baranka w plot 19.03.09, 23:06
              na Konwiktorskiej. Kibice Legii na tym Forum zachowuja sie wprost
              nadzwyczaj powsciagliwie. Sa za to nieustannie atakowani, wraz ze
              swoim klubem. A powodow do wykpiwania dziadowskiego Dysko-Polo,
              klubu-przekretu, bynajmniej nie brakuje.
              • uzman Re: Uzman, zrob baranka w plot 20.03.09, 09:00
                Klubu-przekretu? Czy to czasem nie kibice Legii domagali się uznania
                tytułu Mistrza Polski po ewidentnym handlu w meczu z Wisłą Kraków?

www.youtube.com/watch?v=U2XRJjXxykU&feature=related
    • Gość: senior camille_pissarro woli klamać by naginać ć fakty IP: *.aster.pl 18.03.09, 21:45
      camille_pissarro napisał:

> aniżeli:

Chyba zapomniałeś, spisiały matole, kto obiecał modernizaje
      stadionu Legii. Był to ówczesny PiS-owski komisarz Warszawy,
      obecny adorator Izabelli. Zobowiązania podtrzymała PO - kolejna
      ekipa rządząca Warszawą. Ponieważ wzrósł budżet modernizacji Legii,
      po protestach radnych ratusz wywalczył wyższy czynsz za dzierżawę i
      więcej imprez organizowanych pod szyldem Warszawy. Na nowej Legii
      ma być ich sześć w roku.
      Jeżeli uwielbiasz obsrywanie ludzi to spróbuj, spisiała gnido,
      trzymać sie faktów.

• Gość: kixx Re: camille_pissarro woli klamać by naginać ć fak IP: *.acn.waw.pl 19.03.09, 16:09
        Ratusz wywalczyl???
        BUHAHA
        to ile tego czynszu wywalczyl w zamian za 50procentowe zwiekszenie
        kwoty przezanczonej na ITi-tyle,ze stadion sie zwroci miastu po 150
        latach?
    • Gość: abo Re: HGW woli dotować stadion przy Łazienkowskiej IP: 194.181.197.* 18.03.09, 22:03
      No tak. Żeby nie ten nieszczęsny stadion Legii to Warszawa byłaby miastem miodem i mlekiem płynącym.
      To jest tak idealna wymówka że właściwie można każdą inwestycję potrzebną Warszawie a nie wykonaną w bliżej określonym czasie oprotestować powołując sie na fakt że na stadion to pieniądze były a na co innego to już nie.
      No więc żeby nie stadion Legii to mielibyśmy już pewnie drugą linię metra,obwodnicę, wybudowany szpital południowy,zrównoważony budżet miejskiej służby zdrowia itd.
      Można by tak wymieniać w nieskończoność. A wszytko to przez stadion Legii.
      Pogratulować autorowi tego postu samozaparcia w tępieniu budowy stadionu Legii.
      • uzman Re: HGW woli dotować stadion przy Łazienkowskiej 19.03.09, 07:40
        Ale taka jest prawda. Porównaj sobie koszt wielu najpotrzebniejszych
        inwestycji z kwotą pół miliarda złotych, za jaką zrewanżowano się
        ITI za kampanię przedwyborczą PO.
        • etykietka Re: HGW woli dotować stadion przy Łazienkowskiej 19.03.09, 09:29
          Najpotrzebniejszych dla CIEBIE! Są tacy dla których stadion to pierwsza potrzeba
          • uzman Re: HGW woli dotować stadion przy Łazienkowskiej 19.03.09, 09:49
            Próbujesz wmówić, że stadion dla kilku tysięcy chuliganów jest
            ważniejszą sprawą niż komunikacja i transport?
            • etykietka Re: HGW woli dotować stadion przy Łazienkowskiej 19.03.09, 18:43
              Nie widzisz nic po za czubkiem własnego nosa.
              Skąd się tacy biorą , którzy potrzeby innych mają za nic?
        • dickers Re: HGW woli dotować stadion przy Łazienkowskiej 19.03.09, 09:32
          najpotrzebniejsze (bbuuuachachacha)dla Ciebie to zajrzenie do
          słownika jest :)
          • uzman Re: HGW woli dotować stadion przy Łazienkowskiej 19.03.09, 09:48
            dickers napisał:

> najpotrzebniejsze (bbuuuachachacha)dla Ciebie to zajrzenie do
            > słownika jest :)

Już zajrzałem. Ty też możesz.

www.sjp.pl/co/najpotrzebniejszy
            • dickers masz rację, przepraszam, mój błąd 19.03.09, 09:55
              myślałem że forma "najbardziej potrzebny" jest prawidłowa, dzięki.
              • uzman Re: masz rację, przepraszam, mój błąd 19.03.09, 16:31
                Bo jest. Najpotrzebniejszy to druga dopuszczalna forma i to taka
                bardziej wiejska.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka