2piorun 27.03.09, 17:46 W gazowni na Warszawskiej 7 w Wołominie czekają na was papiery do zawarcia umowy na montaż liczników gazowych, im szybciej pojedziecie tym szybciej bedziemy mieć gaz!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waq Re: DO GAZOWNI MARSZ 30.03.09, 16:27 Siemka, Potwierdzam post'a 2pioruna - trzeba sie wybrac do Wolomina i podpisac umowe z gazownia. Wtedy przyjezdzaja i montura liczniki indywidualne. Ale do 2ch licznikow (2piorun'a i mojego) nie przyjada :) Wiec musicie sie pofatygowac i umowe podpisac. Wystarczy miec ze soba dowod osobisty i ewentualnie protokol odbioru mieszkania (na wszelki wypadek). Mowi sie babkom ze z Zabek z Wiosennej od Anluka a one juz wiedza. Pozdrawiam, WaQ P.S. Aha, jak ktos mysli ze wpadnie tam przejazdem i zalatwi wszystko w biegu to sie myli :P Ja musialem z pol godziny postac dzis a ponoc i tak luzno bylo :) Odpowiedz Link Zgłoś
gr8-1 Re: DO GAZOWNI MARSZ 07.04.09, 16:11 Czy bez protokołu odbioru jest sens podpisać umowę na gaz? Czy lepiej poczekać na odbiór mieszkania i dopiero wtedy ustawić się grzecznie w kolejce...? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mariapolo Re: DO GAZOWNI MARSZ 07.04.09, 17:59 Montaz licznika gazowego przez gazownie jest bezplatne, mozna to zrobic wtedy gdy juz mieszkanie masz odebrane wykonczone i umeblowane co wiecej powinno sie to zrobic juz po zamontowaniu w mieszkaniu kuchni gazowej wtedy panowie od reki sprawdza jej szczelnosc i podlaczenie. Pamietaj tez o tym ze od momentu montazu licznika placisz juz oplaty za gaz przesylowe stale zmienne abonamentowe i bog wie jakie jeszcze choc gazu wcale nie uzywasz. Ja mam zamiar do gazowni sie udac na 2 tygodnie przed wprowadzeniem bo jak mnie tam poinformowano tyle mozna czekac na te usluge Odpowiedz Link Zgłoś
gr8-1 Re: DO GAZOWNI MARSZ 08.04.09, 14:46 Thnx za info. W takim razie poczekam... Odpowiedz Link Zgłoś