Dodaj do ulubionych

Pomocy warszawiacy!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.01, 00:00
Poszukuje miszkania w wawie od 1 sierpnia,
dwupokojowe, kuchnia, łazienka, bez kaucji, tanie i
nie na koncu świata. Wypadałoby powiedzieć coś o
sobie - hm..... :-) lat 26, pracująca, nie spóźniająca
się z opłatami i demolująca. Słowem idealny
lokator:)))))). Jeśli ktoś zechce się ze mną
skontaktować proszę o maile na paula4@poland.com.
Doprawdy jestem w sytuacji podbramkowej....
Obserwuj wątek
    • Gość: nocoment Re: Pomoc nadchodzi! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.01, 00:00
      A blondynka czy brunetka...?;))))
      Ale serio: Spóźniłaś się o dwa tygodnie (bo tyle czasu temu sprzedałem
      mieszkanie z którego się kilka lat temu wyprowadziłem). Ale niedługo znów się
      przenoszę to jak będę chciał sprzedać obecne (Praga Płd., dwupokojowe) to poślę
      Ci mejla. Pozdro

NO COMMENT
      • Gość: paula Re: Pomoc nadchodzi! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.01, 00:00
        brunetaka, interesuje mnie wynajm, nie stać mnie na kupno:-( jeszce jakieś dane
        techniczne?
        • Gość: nocoment Re: Pomoc nadchodzi! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.01, 00:00
          Hmm...na wynajem mówisz? No nie wiem, jeszcze się zastanowie bo raczej chciałem
          sprzedać.
          Pisałaś, że od 1 sierpnia - trochę wcześnie... Bo zmieniam lokum dopiero we
          wrześniu. Może być od września? Pozdr
          • Gość: paula Re: Pomoc nadchodzi! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.06.01, 00:00
            A coż ja z sobą pocznę przez sierpień? Moze jednak znajdziesz możliwość od
            sierpnia? Proszę o pozytywne rozpatrzenie sparawy.
      • Gość: Ela Re: Pomoc nadchodzi!/do nocommenta IP: *.ilot.edu.pl 27.06.01, 00:00
        Gość portalu: nocoment napisał(a):

> A blondynka czy brunetka...?;))))
        > Ale serio: Spóźniłaś się o dwa tygodnie (bo tyle czasu temu sprzedałem
        > mieszkanie z którego się kilka lat temu wyprowadziłem). Ale niedługo znów się
        > przenoszę to jak będę chciał sprzedać obecne (Praga Płd., dwupokojowe) to poślę
        >
        > Ci mejla. Pozdro
        >
        > NO COMMENT

No comment, opuszczasz nas, czy tylko w inne rejony? A można wiedziec dokad?
        • Gość: nocoment Re: Pomoc nadchodzi!/do nocommenta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.01, 19:21
          Gość portalu: Ela napisał(a):

> Gość portalu: nocoment napisał(a):
          >
          > > A blondynka czy brunetka...?;))))
          > > Ale serio: Spóźniłaś się o dwa tygodnie (bo tyle czasu temu sprzedałem
          > > mieszkanie z którego się kilka lat temu wyprowadziłem). Ale niedługo znów
          > się
          > > przenoszę to jak będę chciał sprzedać obecne (Praga Płd., dwupokojowe) to
          > poślę
          > >
          > > Ci mejla. Pozdro
          > >
          > > NO COMMENT
          >
          > No comment, opuszczasz nas, czy tylko w inne rejony? A można wiedziec dokad?

Do Wesolej/Zielonej - przyszłej 12. gminy warszawskiej (setka radnych więcej + ci
          z Sulejówka i Halinowa:)) Z WArszawy i okolic nigdy bym się nie wyprowadził...
    • Gość: EdWar Re: Pomocy warszawiacy! - PORADA IP: 157.25.130.* 27.06.01, 00:00
      Paulo,
      nie panikuj, do 1. sierpnia masz masę czasu.
      Nie sprecyzowałaś czego szukasz, pokoju przy rodzinie, czy kawalerki.
      Jeśli kawalerki to polecam Grochów. Tam możesz namierzyć coś takiego poniżej
      1000 zł. z czynszem.
      Ja od czerwca właśnie na Grochowie (ul. Kickiego) nająłem 2 pokoje (53m.)
      całkiem fajnie wyposażone, nowe okna, spokojna okolica i sąsiedzi za 1200 z
      czynszem.
      Teraz ceny spadają bo idą wakacje, a co ważniejsze jest wyraźnie większa podaż
      niż popyt.
      Z innych lokalizacji, znajomy wynajął za 1100 zł. kawalerkę 37m koło metra
      Imielin, przyzwoite i czyste.
      Co do Grochowa to dobrze jest wziąć coś przed rondem Wiatraczna ze względu na
      lepszy dojazd do centrum, ja pod dworzec centralny jadę do 15 minut, na plac
      Bankowy, gdzie pracuję, do 20 minut.

Więc nie panikuj tylko spokojnie określ swoje możliwości i szukaj bez
      pośredników (po co masz tym łachom kasę dawać). Ja wyszukiwałem takie oferty na
      stronach ogłoszeniowych GW oraz rozlepiałem swoje ogłoszenia na bramach. Jak z
      kimś rozmawiałem to mając ustaloną cenę grzecznie ale stanowczo dziękowałem tym
      co mi za drogo oferowali.

Pozdrawiam

P.S. Gdybyś więcej szczegółów potrzebowała to wal na priva: 65@pf.pl
      • Gość: paula Re: Pomocy warszawiacy! - PORADA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.06.01, 11:51
        Dzięki za słowa otuchy. To prawda mało skonkretyzowałam czego włściwie
        potrzebuje a podobno taka konkretna ze mnie osóbka. Mieszkanie dwupokojowe
        samodzielne, od 8 lat mieszkam sama i cieżko byłoby mi mieszkać przy kimś -
        więc nie wchodzi to w grę. Dwa pokoję - niestety taka ma potrzeba. Mieszkania
        szukam od wczoraj - internet - czysty przypadek po tym jak dowiedziałam sie że
        muszę opuścić dotychczasowe lokum. Agencja odpada - nie stać mnie na opłaty
        wszelkiego rodzaju. Dzięki wielki zapewne się odezwę do Ciebie na priv.
        Pozdrawiam
        • laugh Re: Pomocy warszawiacy! - PORADA 27.06.01, 13:56
          W ksiazce telefonicznej sa telefony gzdie zglaszaja sie ludzie z checia wynajmu
          mieszkania, nie mam przy sobie tego telefonu, ale ja w zeszlym roku dzieki tym
          telefonom znalazlam good mieszkanie, i tanie. Wiec zerknij do ksiazki
          telefonicznej
          • Gość: paula Re: Pomocy warszawiacy! - PORADA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.01, 19:43
            Czy mógłbyś podać ten numer, proszę! Mogę ją przewertować, ale jęsli nie
            znajdę? Być może wyjdę na blondynkę chociaż ze mnie brunetka, ale proszę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka