Gość: she IP: *.ipartners.pl 01.02.02, 12:08 Byłam na Grease! Trzy razy! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olga FANKĄ BYĆ...CZYLI ILE TY MASZ LAT!! IP: *.ipartners.pl 01.02.02, 14:03 Jestem koleżanką z pokoju she (a przynajmniej mam nadzieję, że she to ta she, o której myślę) i chcę zrobić jej przyjemność tym, że ktoś się wpisze na założonym przez nią (?) wątku. To chore, żeby 25 - letnia niewiasta miała takiego bzika na punkcie jakiegoś przedstawienia (na marginiesie rzeczywiście nie najgorszego), albo raczej głównego bohatera (KONRAD IMIELA), ale niech już jej będzie: TEŻ BYŁAM NA GREASE (Z TOBĄ) I TEŻ POLECAM! Olga Czy jest ktoś, kto spotkał sie już z takim bzikiem tropikalnym i może mi pomóc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobilny Re: GREASE IP: *.chello.pl 01.02.02, 19:10 a o co chodzi? Imiela?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzechu Re: GREASE IP: 193.178.143.* 01.02.02, 21:45 no wlasnie, bo ja nie kumam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta S. Re: GREASE IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.02, 16:37 Gość portalu: Grzechu napisał(a): > no wlasnie, bo ja nie kumam...tak, to ten problem ze jestescie mieszkancami warszawy i dlatego !! (jedyde co sie liczy to aktor - macho ) a nie taki co jest po prostu dobry jezeli zas o p. Konrada to zajrzyjcie drodzy warszawiacy na wroclawskie forum - wszystkie niejasnosci powinny zostac rozwiazane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Jak skutecznie obrzydzić sobie ukochanego idola?! IP: *.ipartners.pl 04.02.02, 09:38 Ja skutecznie obrzydzić sobie ukochanego idola Ależ Olgo, nie myślałam, że dożyję czasów, kiedy będziemy ze sobą rozmawiać w ten sposób (przez internet), ale skoro chcesz, to nie Ci będzie... a o co chodzi? Imiela?????? Tak, chodzi o Pana Imielę!!! Kto nie był na Grease (lub był, ale grał Milowicz) nie zrozumie!!! Olga ma rację, żeby w moim wieku (!) takie coś mi się przytrafiło! No naprawdę nie wiem, co sama o tym myśleć! Jak jakaś małolata ( a raczej dużolata, bo dużo lata na Grease!). .. Jakieś zauroczenie toto, czy co ?! Jak to w ogóle nazwać ?! Ludzie, pomóżcie! Może ktoś zna jakieś sposoby na obrzydzenie sobie ukochanego (?) idola ?!!!!!!!!! Gość portalu: Marta S. napisał(a): tak, to ten problem ze jestescie mieszkancami warszawy i dlatego !! (jedyde co sie liczy to aktor - macho ) a nie taki co jest po prostu dobry > jezeli zas o p. Konrada to zajrzyjcie drodzy warszawiacy na wroclawskie forum - > wszystkie niejasnosci powinny zostac rozwiazane Marto, nie czepiaj się warszawy!! Przecież moje uznanie dla Konrada nie wynika z tego, że to jest jakiś macho (a fe!!), ale z ... czegoś innego ! Pozdrawiam Cię i nie złość się, bo złość piękności szkodzi! She Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: Jak skutecznie obrzydzić sobie ukochanego idola?! IP: *.ipartners.pl 04.02.02, 11:26 Pogorszyło mi się w tzw. międzyczasie – zrobiłam sobie tapetę ze zdjęciem Konrada. Oj nie jest ze mną najlepiej, nie jest ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobilny Re: Jak skutecznie obrzydzić sobie ukochanego idola?! IP: *.chello.pl 04.02.02, 11:30 a mi to się kojarzy ze stacją metra Imielin, kto nie z Warszawy ten nie wie o co chodzi, hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: Jak skutecznie obrzydzić sobie ukochanego idola?! IP: *.ipartners.pl 04.02.02, 11:51 hi,hi,hi... To Ci sie udało!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: Jak skutecznie obrzydzić sobie ukochanego idola?! IP: *.ipartners.pl 04.02.02, 12:03 Zabawny jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: Jak skutecznie obrzydzić sobie ukochanego idola?! IP: *.ipartners.pl 04.02.02, 13:55 Panie (?) Mobilny, zauważyłam, że bardzo z Pana mobilny gość! Pojawia się Pan to tu, to tam! Zawsze można liczyć na Pana dobre słowo i w ogóle fajnie jest ! Może powinnam dla Pana założyć oddzielny wątek ? I niech to nie zabrzmi ironicznie! A co do she, proszę na nią uważać! To „stara” prowokatora! oLGA P.S. She, wytłumacz Grzechowi, o co Ci chodzi, bo nikt chyba tak naprawdę nie kuma!!! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Grease IP: *.ipartners.pl 04.02.02, 16:14 Gość portalu: olga napisał(a): > A co do she, proszę na nią uważać! To „stara” prowokatora! > Ty żmijko!!!! To było do Olgi, którą znam od lat, ale jak widać nie z tej strony co trzeba. A odnośnie tematu „o co chodzi?” – chodzi o to, że jak wspomniałam na początku byłam na Grease. Trzy razy. Myślałam, że może na tym forum jest ktoś jeszcze, kto toto widział i zechce się wypowiedzieć. Ale cóż, spotkałam się jedynie z pogardą i ironią ze strony mojej najbliższej (jak do tej pory) kumpeli. Miałam też nadzieję, że ktoś mi pomoże przezwyciężyć kłopoty sercowe, wywołane brawurową kreacją sceniczną Pana Konrada Imieli (wrocławskiego aktora tyleż zdolnego, co mającego to coś w sobie!) i moje uwielbienie dla jego osoby zmieni się w zwykły podziw dla jego możliwości wokalno – aktorskich i związanych z nimi osiągnięć zawodowych. Niestety... Mimo całego dramatyzmu zaistniałej sytuacji, bardzo dziękuję, że ktokolwiek spostrzegł mój głodny wątek i ... czekam na ..... powrót Konrada I. na warszawską scenę teatru ROMA. -she. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: Grease IP: *.ipartners.pl 04.02.02, 16:37 Ach, i jeszcze jedno! Pana wpis, Panie Mobilny (skoro oLGA zaproponowała taką frazeologię ) na wątku dotyczącym nauczyciela języka serbsko-chorwackiego to prawdziwa perła! I to nie jest I nie chcę Cię tu więcej widzieć O.! -She Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: Grease IP: *.ipartners.pl 04.02.02, 16:51 Gość portalu: she napisał(a): > Ach, i jeszcze jedno! Pana wpis, Panie Mobilny (skoro oLGA zaproponowała taką > frazeologię ) na wątku dotyczącym nauczyciela języka serbsko-chorwackiego to > prawdziwa perła! I to nie jest I to nie jest żadna kokieteria! O! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: Grease IP: *.ipartners.pl 05.02.02, 17:40 Dlaczego nikt się nie wpisuje ?! Odpowiedz Link Zgłoś
dariok Re: Grease 05.02.02, 20:01 she a co ty tak z tym wpisywaniem? jak chcesz to mogę ci się wpisaććććććććććććć! chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Re: Grease IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.02, 11:27 Droga She, ja też mogę Ci sie wpisać, jak chcesz, bo rozumiem Cie doskonale (widziała Grease i Konrada I.!!!). Nie ma teraz za wiele czasu, ale odezwę się jeszcze, bo i temat i Konrad ciekawy. Pozdrowienia dla Dariok, kimkolwiek jest! -ik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: Grease IP: *.ipartners.pl 06.02.02, 18:39 Dziękuję za wpisy, szczególnie dariok (a coż to znaczy?) ik, Ty też się jeszcze odezwij, będę czekać! Dla zainteresowanych dodam, że mój stan się nie polepsza! Ach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Re: Grease IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.02, 16:52 Kompresy, moja droga, kompresy z zimnej wody !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dariok Re: GREASE 08.02.02, 00:00 może i ja się przejdę jak nie będzie nic lepszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: GREASE IP: *.ipartners.pl 08.02.02, 09:25 Nic lepszego nie ma - gwarantuję!!!!! Buziaki. -She Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: GREASE IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.02.02, 02:08 Czesc Robaczki. Dokopalam sie tu tak sobie, nie po drodze, a skoro juz sie dokopalam to zostane na czas jakis, jesli pozwolicie. Nie wybijaj sobie, she, Konrada z glowy, bo milosc (nawet platoniczna) to piekna rzecz. I nie daj sobie nic wybijac. Tym bardziej, ze KI naprawde jest wart tych ochow i achow. :-) Co tam wiek... Ja latek mam tyle samo co Ty, a jak piec lat temu podlapalam konradowego bzika, tak po dzis dzien trzyma. Fakt, ze "milosc" ewoluuje, niemniej trzyma... ;-)))))) Coz, "kazdy ma jakiegos bzika", jak spiewal taki chlopczyk w "Tik Taku"... :-)) Swoja droga mam nadzieje, ze Najbardziej Zainteresowany tu nie zajrzy i tego nie przeczyta, bo chyba sie spale ze wstydu do ostatniej kosteczki i nie pokaze mu na oczy do konca moich dni albo jeszcze dluzej. ;-)) Malfina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: GREASE IP: *.ipartners.pl 11.02.02, 12:05 Najdroższa Malfinko! I ja mam nadzieję, że Konrad tu nie trafi, bo choć nie znam Go osobiście (a Ty?), obciach gwarantowany. Tym bardziej doceniam Twoje, kochana Malfinko, poświęcenie związane z zabraniem głosu na tym wątku! Naprawdę dodałaś mi otuchy, że nie jestem odosobniona w mojej fascynacji, choć perspektywa niegasnącego uczucia przez najbliższych pięć lat (a może i dłużej) tyleż mnie cieszy co przeraża (hi,hi,hi!!). Jeszcze raz wielkie, wielkie dzięki!! Bo to dla osób takich jak Ty powstał ten wątek Malfinko, czy można Cię tak przy okazji zagadnąć i spytać (co zostało już zasygnalizowane), czy Ty znasz K.? ...ale czy Ty się w ogóle jeszcze tu kiedyś pojawisz... Tak czy inaczej-jak zwykle-gorące pozdro dla wszystkich! -she Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Re: GREASE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 19:10 Podrowionka dla Malfinki! Czy to Ty Malfinko jesteś tym dobrym duchem opiekującym się stroną Konrada? -ik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Re: GREASE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 19:33 No i oczywiście zapomniałam o najważniejszym (innymi słowy zaczęłam od końca), bo przeciez chciałam przede wszystkim powiedzieć, że zgadzam się z Malfinką w całej rozciągłości!!!!!!!!! Każdy ma jakiegoś bzika - to raz, a jak jest nim Konrad Imiela, to tym lepiej! Cięrpię na chroniczny brak czasu, aby rozwinąc nieco swoją wypowiedź, więc i tym razem "do następnego razu". -ik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: GREASE IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.02.02, 23:11 O jakie szybkie odpowiedzi... Pewnie, ze zajrze, pewnie... I to nie jeden raz pewnie... Odpowiem hurtem. Tak, jestem tym "dobrym duchem" zajmujacym sie strona KI. Przyznalam sie, wiec mozecie teraz krytykowac strone ile wlezie. ;-)) Czy znam KI...? Zalezy co rozumie sie przez slowko "znac", ale chyba moge tak powiedziec. Zawsze chcialam go poznac i przez przypadek udalo sie. Poznalam Go dzieki stronce, wlasciwie zeby Go poznac te strone sobie wzielam na glowe. Ale nie zaluje... Przynajmniej moge liczyc na specjalne poklady tolerancji dla moich maili i smsow. ;-)))) Ja tez teraz krociutko, bo musze konczyc, ale jak mi sie cos przypomni to dopisze. Serdecznosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: GREASE IP: *.ipartners.pl 12.02.02, 09:33 Droga Malfinko! Chciałam Ci niniejszym złożyć oficjalne podziękowania za wspaniałą (!) stronkę, na której goszczę prawie codziennie! ...ależ Cię ta ik wyczuła... Nie mam absolutnie żadnych, ale to żadnych zastrzeżeń, a wprost przeciwnie - stronka (powtarzam Ci!) jest naprawdę wspaniała!!!! -she Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: GREASE IP: *.ipartners.pl 13.02.02, 15:46 No to może pójdziemy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: GREASE IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.02.02, 23:05 A ja nigdzie nie ide. I juz! Dzieki sliczne za mile slowka na temat stronki. To dla mnie wazne, bo ja jestem hobbystka w tej materii i na podstawie uwag i komentarzy dobrych ludzi sie ucze. Choc zawsze zaskakuje mnie jak czytam, ze ktos zaglada tam prawie codziennie. Juz wiem, skad takie szalejace statystyki, he he. ;-)) Choc to troche stresujace, bo obliguje do jakichs aktualizacji, a ja czasem na to naprawde nie mam czasu. Choc i tak strona jest aktualizowana niesamowicie czesto, wbrew pozorom. Konrad kiedys powiedzial, ze chyba tylko Onet aktualizowany jest czesciej. ;-)) Swoja droga mam pytanie... Wy tak po "Grease" z ta Konradowa glupafka...? Serdecznosci M. Odpowiedz Link Zgłoś
dariok Re: GREASE 14.02.02, 00:20 mnie w to proszę nie wciągać! w te całe kołomyje mnie tam kręci co innego. żegnam ten wątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: GREASE IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.02.02, 00:31 A co pana kreci, panie DarioK? Widac nie taki beznadziejny temat tego watku, skoro pan wstapil w te skromne progi i zabawic chwile zechcial... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: GREASE IP: *.ipartners.pl 14.02.02, 12:46 No cóż dariok... (i tak wiem, że tu będziesz zaglądał!)..wielka szkoda, że nas tak ozięble opuszczasz. Zresztą, jak bym była facetem też by mnie pewnie takie babskie gadanie w końcu zirytowało... Szkoda... A co do "konradkowej głupafki" to (oczywiście mówię tylko za siebie) wystąpiła u mnie po obejrzeniu Grease. Jestem dziś ostatni dzień w pracy (jadę na narty!!!!!!!!!!), a zaległości przez K. mam co niemiara, więc nie zdążę rozwinąć tego tematu, a mam sporo do opowiedzenia !!! Nic to jednak – po powrocie napiszę Wam coś więcej. Tymczasem buziaki. -she Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Re: GREASE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.02, 18:57 Mnie również dopadło po Grease (ach, ta magia teatru...) Byłam najpierw na premierze (zupełnie przez przypadek). A że przedstawienie samo w sobie uważam (i nie tylko ja) za bardzo udane, udało mi się namówić brata mojej drugiej połowy ze swoją sympatią na wybranie się na nie ponownie. No to wtedy mnie dopiero trafiło!!!!! Dziewczyny, dla niepoznaki proponuję Wam zmienić nazwę wątku. Mnie tam i tak wszystko jedno. Tylko dajcie mi jakoś znać (w razie co). I jeszcze jedno. She, jak znam życie wybierasz się pewnie na konradkowy recital do Romy. Malfinki nie pytam, bo z terminarza Konradka wynika, że będzie miała okazje zobaczyć go na miejscu (a i pewnie już wcześniej nie jeden raz miała tę przyjemność). Dlatego też może się na nim spotkamy.... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sile Re: GREASE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 12:48 Mam pytanie do wielbicielek GREASE: czy występuje w nim Radosław Elis? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: GREASE IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.02.02, 07:41 Ja tam o zadnym Elisie nic nie wiem... W programie ani slowka o nim nie bylo, wiec pewnie nie ma go w obsadzie. A co do recitalu, moje drogie... Warto warto warto... Macie racje, bylam juz na nim kilka razy i naprawde polecam. Ja moze zbyt obiektywna nie jestem, ale moi znajomi, ktorym KI raczej jest obojetny, tez wychodzili zachwyceni. A szli ze mna dla swietego spokoju, zebym sie odczepila... Recital swietnie przygotowany, dopracowany, a jednoczesnie z miejscem na improwizacje. Swietna gra szczegolow, niby niewiele sie zmienia, a kazda piosenka jest inna i czyms sie rozni. Recital bardzo zmienny-od piosenek z duza iloscia rytmu po takie balladowe. Co czlowiek sie wyciszy, to zaraz rusza nozka w takt muzyki. Naprawde swietna rzecz!!! Teraz maja dojsc jakies nowe bajery typu slajdy, troche scenografii. Cos tam Konrad mi opowiadal niedawo, ale to bylo jeszcze bardzo chaotycznie. Idzcie idzcie i koniecznie napiszcie jak bylo. A co do zmieniania nazwy watku-czemu nie... Albo po prostu przerzucmy sie na jakies maile, bo mnie to forum do szalu doprowadza. A i wstyd bedzie mniejszy jakby co... ;-)) Swoja droga gdzie, she, na te narty pojechalas? Moze gdzies w moje okolice...? Pozdrawiam i lece do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: GREASE IP: *.ipartners.pl 26.02.02, 19:13 No więc wróciłam cała i zdrowa! Jakoś się udało, choć moja tzw. osoba towarzysząca doznała kontuzji w zderzeniu z kijkiem narciarskim (nadział się biedaczysko policzkiem!), ale myślę, że się wyliże... Byłam w Alpach austriackich, a więc zapewne nie w Twoich Malfinko stronach (a może jednak?). Napisz w wolnej chwili czy mieszkasz we Wrocławiu, bo Twój adres wskazuje na inne rejony, ale jestem słaba w te internetowe klocki i może się mylę... Poza tym opaliłam się tak nieprzyzwoicie, że aż wszyscy mnie podejrzewają o różne dziwne rzeczy, jak np. samoopalacze, solaria itp. Problem w tym, że szyja pozostała mi blada jak ... śnieg i mam niemałe problemy konwekcyjne. Ale ja przecież chcę nie o tym gdzie i po co byłam, ale jak zawsze o K. Najdroższa Malfinko (mam nadzieję, że wybaczysz mi te poufałość, ale czuję do Ciebie nieopisaną sympatię i trudno jest mi się powstrzymać), nie śmiałam nawet proponować przejście na drogę mailową, tym bardziej, że jesteś z pewnością osóbką zapracowaną i zajętą, a ja mam do Ciebie tyle pytań, że aż strach się bać! Niemniej jednak jestem otwarta, a nawet bardzo na tę propozycję!!!! Tylko co zrobić z pozostałymi forumowiczami. A teraz najważniejsze!!! Strona Konrada cudnie odmieniona – to raz !!! A dwa – dziękuje Ci bardzo za słów parę o recitalu, na który jak widać wszyscy czekamy z niecierpliwością !!! Mam już zarezerwowane bilety i aż ciarki mnie przechodzą na samą myśl (ach te emocje...). Miejsca są nienumerowane i nie wiem gdzie powinnam usiąść, żeby było najlepiej , no i żeby się ewentualnie namierzyć z ik (jeśli ma ochotę...). Czekam na sugestie. Winna jestem historię oczarowania K., ale poczekam z tym jeśli pozwolicie jeszcze trochę... Muszę mieć ku temu odpowiedni nastrój... Albo może rzeczywiście najpierw zmieńmy wątek. A kto to jest Radosław Elis? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: GREASE IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.02.02, 23:38 She, jak milo, ze wrocilas. Nie bylo do kogo pyska otworzyc przez ten czas... A ja nie lubie nie miec do kogo pyska otworzyc. Zajecia zajeciami, ale czas na przyjemnosci zawsze znajde. A pisanie do/z milymi osobami o podobnych bzikach do nich nalezy. Zaproponowalam przejscie na maila, bo mnie to forum do szalu doprowadza. Jesli wiec masz ochote poemaliowac, jak mowi Marek Niedzwiedzki, to zapraszam do mnie. milena@isn.pl. W ten sposob przynajmniej zmniejszymy szanse, ze nasze ochy i achy przeczyta najbardziej zainteresowany. Austria to faktycznie nie moje rejony. Ja sobie mieszkam na Przedgorzu Sudeckim, w Dzierzoniowie, 57 km od Wroclawia. Choc do czerwca jeszcze mieszkalam we Wroclawiu, bo tam sobie studiowalam, wypatrujac przy okazji Konrada na ulicach. ;-)) Co do recitalu-nie wiem jak wyglada scena kameralna Romy. U nas to podwyzszenie nie bylo duze i ja zawsze siedzialam w rzedzie pierwszym. I bylo super. Ale jak scena jest teatralna bardziej, to ponoc najlepsze miejsca (tzw. rezyserskie) sa 5-6 rzad. No chyba ze to bardzo mala scenka, to wtedy jakis 3. Nie wiem, ocen sama. Ale warto dobrze widziec tez perkusje, bo perkusista tez jest caukiem teges... ;-) Siem rozpisalam. Napisz choc slowko na maila to pobajdurzymy dalej. :-) Pozdrowionka M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: GREASE IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.02.02, 00:24 A, Radoslaw Elis to Mirek ze "Zlotopolskich"-tak jest chyba najbardziej kojarzony. Choc szkoda, ze tylko tak, bo rewelacyjnie spiewa, a z zona w duecie to juz w ogole palce lizac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: GREASE IP: *.ipartners.pl 27.02.02, 17:32 emisja próbna rozpoczęta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sile Re: GREASE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 14:44 W duecie z żoną?? Myślałam, że żone ma spoza branży. Moim zdaniem wcale rewelacyjnie nie śpiewa (przynajmniej nie w "Miss Sajgon", ale jak wygląda....!!!*****!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: GREASE IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.02.02, 23:22 Nie wiem jak spiewa Elis w "Miss Saigon", ale wiem jak spiewal na paru koncertach na FAMIE. Byl rewelacyjny. A w duecie z zona to juz w ogole... Zona jest aktorka, jak najbardziej... Chyba ze przez te poltora roku zmienil zone. ;-) A co do wygladu... Hm, zdecydowanie nie jest w moim typie. Kondi rulez. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: GREASE IP: *.skane.se 01.03.02, 06:01 ... a jak sie nazywa malzonka p.Elisa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: GREASE IP: *.ipartners.pl 01.03.02, 10:29 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > ... a jak sie nazywa malzonka p.Elisa ? A czemu pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: GREASE IP: *.ipartners.pl 01.03.02, 10:18 Gość portalu: Malfina napisał(a): > A co do wygladu... Hm, zdecydowanie nie jest w moim typie. Kondi rulez. ;-) Kochana Malfinko, rozszyfruj proszę ostatni wyraz Twojej wypowiedzi, bo jakoś nic nie przychodzi mi w tym zakresie do głowy, a jak zawsze to co piszesz jest dla mnie bardzo interesujące i wolałabym wiedzieć co miałaś na myśli! Poza tym oczywiście pozdrawiam i do usłyszenia w innym miejscu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: GREASE IP: *.ipartners.pl 01.03.02, 13:33 A mnie tam się Radosław wcale nie podoba, ale potrafię dużo zrozumieć, więc .... I dlaczego Malfinko nie lubisz tego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beznazwy Re: GREASE IP: *.astercity.net / 10.133.131.* 09.03.02, 19:44 Straszna sprawa...znowu przepadniesz bo nowa seria Grease zaczyna sie od Konrada I. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nova Re: GREASE IP: *.prem.tmns.net.au 10.03.02, 06:01 Ja tu nova i sie skromnie pytam, jak sie ten Grease ma do tego "Grease" z Travolta ( Johnem) i Olivia N.J.? Czy to moze to samo ? Bo tu w Australii cigle ten filmik odgrzewaja w telewizji. Nie wiedzialam jednak, ze fabula moze wciaz budzic takie emocje. A moze to nie to samo...?? Nova Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beznazwy Re: GREASE IP: *.astercity.net / 10.133.131.* 10.03.02, 14:02 to cos b.podobnego bo Grease filmowe powstalo na bazie musicalu a teraz musical zostal wzbogacony o cztery filmowe piosenki...tyle ze w teatrze robi wieksze wrazenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Re: GREASE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.02, 13:53 Gość portalu: beznazwy napisał(a): > Straszna sprawa...znowu przepadniesz bo nowa seria Grease zaczyna sie od > Konrada I. To chyba nie było do mnie - raczej do she, ale i tak czuję się jak adresatka tej wypowiedzi. Pewnikiem też przepadnę!!!!! Niech to szlag!!!!!!! I jeszcze jedno - w temacie Grease, choć to temat raczej poboczny się zrobił na tym wątku - świetne przedstawienie, wierne choć trochę okrojone w porównaniu do filmu, cukierkowe, banalne, świetna zabawa, rewelacjy sposób na wieczór w stolicy - to było moje zdanie!!! A jakie jest wasze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Re: GREASE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 19:04 Ależ się zrobiło cicho... nikt tu nie zajrzy, nikt się nie odezwie... Buu. -ik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: GREASE IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.03.02, 00:32 Bo my, fanki dwie, przenioslysmy sie na priva. Ot taka profilaktyka, na wszelki wypadek jakby KI wpadlo do glowy tu zagladac... Zatem zapraszamy na tzw. strone, he he... Swoja droga jestem w trakcie montowania Konradowej listy dyskusyjnej-to moglaby byc alternatywa dla tego forum, ktore mnie osobiscie doprowadza do szalu. I tu od razu odpowiedz na posta she sprzed paru tygodniu-nie cierpie tego forum, bo przekracza ono moje zasoby cierpliwosci i dobrej woli. Poza tym zeby je przejrzec trzeba byc online, a to nie zawsze jest takie proste... Mysle, ze lista dyskusyjna to o wiele lepsze rozwiazanie-po stronach lazic nie zawsze ma sie czas, poczte sprawdzic-zawsze. Ale wszystko na razie w fazie testow. Jakby co-dam znac. :-) Serdecznosci M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Re: GREASE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.02, 22:40 acha... dzięki za wyjaśnienia i zaproszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: GREASE IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.03.02, 13:29 Prosie baldzo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mumu Re: GREASE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 18:45 a mi trochę szkoda Mila, bo wszyscy po nim strasznie jeżdzą, a sympatyczny z niego koleś. I chyba jako Danny nie jest taki zły! Pod wieloma względami bardzo mi do tej roli pasuje. Jakimi? cdn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: GREASE IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.03.02, 23:33 Ja sobie bardzo chetnie poczytam, pod jakimi wzgledami Milowicz pasuje do roli Danny'ego, bardzo chetnie... Spiewac facet umie, fakt, tanczyc pewnie tez... Ale charakterologicznie... Danny zgrywa cwaniaczka, twardziela, a w srodeczku jest czuly, troskliwy i romantyczny. W zyciu bym tych ostatnich przymiotnikow nie odniosla do Milowicza. Nie znam go, nie wiem jaki jest, fakt, ale taka wytwarza kolo siebie aure i nia sie kieruje ja i wiele innych osob zapewne. Coz, polskim Presleyem to on jest niezaprzeczalnie. Ale polskim Travolta jest drugi Danny. To oczywiscie moje zdanie, ktore moze nie jest jedyne i najsluszniejsze. Choc dla mnie takie jest. Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mumu Re: GREASE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 20:10 Troche mnie twoja wypowiedź zbiła z pantałyku. Tez nie znam Mila prywatnie, ale nie zastanawiam sie na jego cechami charakteru (tymi prawdziwymi). To jakie sprawia wrażenie - pewniaka, gwiazdy - własnie to pasuje mi do Danny'ego - oczywiście filmowego. Nie chce sie kłócić, który Danny lepszy, bo do tego trzeba by było obejrzeć obu. Obserwuje jednak niechec do Milowicza. Taką z założenia. Narobił sobie paroma rolami, głównie filmowymi, troche przytył i już wszyscy zapomnieli, że chłop umie spiewac i tanczyc, a wiec jest wymarzonym kandydatem do ról musicalowych. Tak mi się wydaje. I jeszcze ten włos zarzucony na brąz - poświęcił sie biedak, a robią z niego przez to pedała! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: GREASE-milowicz IP: 217.153.45.* 26.03.02, 17:29 tak sobie myślę,że ci aktorzy to są bardzo biedni. żyją sobie jak biali ludzie, pracują sumiennie (bądź nie) a świat robi wokółnich tyle szumu. a zdrugiej strony bardzo mnie bawi ta fasynacja teatrem, aktorami, przesiadywanie pod wyjśiem dla artystów, chodzenie 10 razy na jedno przedstawienie tylko po to, żeby jeszcze raz zobaczyć takiego Imielę czy Milowicza... to bardzo fajne i chyba każdy musi przez to przejść. pozdrawiam wszystkie fanki Imieli, Milowicza, Damiana, Steciuka, Elisa, Kordka, Paszkowskiego... Aaaa! I nie zapominajmy o Jasiu Bzdawce, bzz, bzz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Re: GREASE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 21:33 co racja, to racja. Ja też pozdrawiam wszystkie fanki. Bo to bardzo fajnie fanką być. Chociaż z wiekiem coraz większy obciach! Ja miałam tendencje do takiego "zakochiwania" sie przez całe życie i nie żałuję. Z jednej strony sama siebie śmieszę! A z drugiej... Co ja na to poradzę? -ik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roberto Re: GREASE IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 14:25 Ocho, widzę,że na tym forum Konrad też nabija sobie posty tak jak to robi na forum wrocławskim występując pod połową nicków. Za każdym razem podaje też adres swojej strony internetowej i podaje terminy koncercików w supermarketach. Niezła darmowa reklama- obwymiotować się można. My wzorowi wrocławscy geje tez jesteśmy jego fanami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Re: GREASE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 14:38 Buahahahahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: GREASE IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.03.02, 23:24 Drogi Roberto, od strony KI wara, bo bede gryzc. Adres stronki podaje, bo jest ladna, kompetentna i przede wszystkim aktualna. Czy to zle, ze ktos dba o swoj wizerunek, nawet w sieci? Moim zdaniem to swietlany przyklad dla reszty artystow, bedacych pod tym wzgledem jeszcze w epoce kamienia lupanego. M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: GREASE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.03.02, 19:41 Do she: mam złą wiadomość...:) Konrad Imiela jest bardzo sympatyczny i jest świetnym aktorem (powinnaś zobaczyć Go w MCMAYAKU). I ma ładną stronkę i regularnie odwiedza forum:))))))) Same złe wiadomości...;) P.S dzięki za pozdrowienia dla fanek Milowicza :))))) M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: GREASE IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.03.02, 21:59 Magician, Ty tutaj??? :-)) Tylko blagam, ani mru mru Konradowi na temat tej strony, bo mu sie na oczy nie bede mogla pokazac... :-)) Choc nie do mnie byla adresowana poprzednia wiadomosc, to przyznam, ze niezbyt ja zrozumiala. Szczerze mowiac watpie, zeby she powiedziala cokolwiek, co nie byloby ochami i achami na temat KI. Troszke ja znam. :-)) Zreszta pewnie sama to niedlugo napisze. A tak poza tym to sie z Toba zgadzam. I bardzo mi milo, ze KI ma ladna stronke. :- )))))) Pozdrowionka M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: GREASE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.04.02, 16:50 Gość portalu: Malfina napisał(a): > Magician, Ty tutaj??? :-)) > Tylko blagam, ani mru mru Konradowi na temat tej strony, bo mu sie na oczy nie > bede mogla pokazac... :-)) > Choc nie do mnie byla adresowana poprzednia wiadomosc, to przyznam, ze niezbyt > ja > zrozumiala. > Szczerze mowiac watpie, zeby she powiedziala cokolwiek, co nie byloby ochami i > achami na temat KI. Troszke ja znam. :-)) No i dobrze przynajmniej nam czegoś w tej stolicy pozazdroszczą:)))))) A nie ciągle IM czegoś zazdroszczą. HA! :) KI rulez ! ! ! :DDDDDDD M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: GREASE IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.04.02, 08:25 Wodki dla tej pani pietro wyzej. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: GREASE-milowicz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.04.02, 22:10 Może Was to nie zadowoli, ale muszę zaprzeczyć stanowczo! Nie mogę powiedzieć że znam Milowicza, bo Go nie znam, ale kiedyś z NIm rozmawiałam (we Wrocławiu z resztą) i sprawiał wrażenie naprawdę sympatycznego faceta. Widziałam Go także w musicalach (dwóch) i uważam, że to jest jego miejsce właśnie. Tak tak scena i muzyka i taniec. Nie mówię czy jest przystojny czy nie jest. O gustach się nie dyskutuje przecież! DO Malfiny: TY sama powinnaś najlepiej wiedzieć że niejaki pułka do tehj pory o Imieli non-stop wypisywał w Gazecie że jest gruby i brzydki i nie uwodzi juź żadnych kobiet. A jednak:))) (patrz: she) Jak widać wcale nie jest to obiektywne i może jeszcze niedawno nie byłoby mi żal MIlowicza, ale przekonałam się jak BARDZO krzywdzące są komentarze w prasie. (patrz KI) A Milowicz jest spoko i tak:))))))) Marta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: GREASE-milowicz IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.04.02, 08:24 Hm... Niestety Mila nie znam, wiec wypowiedziec sie nie moge w kwestii, jaki on jest. Dlatego pare postow wczesniej zaznaczylam, ze Milowicz "stwarza wrazenie" takiego a takiego, a nie "jest" taki a taki. To roznica. Niemniej, po wizycie na "Grease" do roli Danny'ego koncepcyjnie pasuje mi bardziej KI i nic na to nie poradze. Choc nie umniejszam talentowi Milowicza- uwazam, ze w swojej dziedzinie jest dobry-w koncu nie na darmo zwa go polskim Presleyem. A co do pana Pulki, i ze KI juz (niby) nie zachwyca... Juz dawno temu zostal przedyskutowany ten watek. Powinno sie napuscic pana Pulke na ten watek na przyklad-moze by sie zdziwil, choc na chwile, bo pewnie pozniej dopasowalby to wszystko do swojej ideologii, twierdzac na przyklad, ze KI sam sobie te posty pisze cy cus. Zazdrosc...? Pozdroofka M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: GREASE-KI&Milo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.04.02, 11:17 Malfina czy Ty nie powinnaś robić stronki Imieli...?:))) Uważaj bo jak zobaczą Cię tu to wiesz... A KI jest jeszcze dobry w tym co robi, dlatego że nie mieszka w stolicy. Milowicz mieszka w stolicy i bierze udział w filmach średnich albo po prostu złych! Mam nadzieję że Imiela jak się stanie sławny w stolicy to nie będzie grał w filmach słaaaabych. Lepiej żeby zrobił drugi recital niż zagrał w jednym ZŁYM filmiku. A Milo i tak już zniszczył reputację na którą pracował... Szkoda. M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Re: GREASE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.02, 13:07 Co prawda to prawda z tą stolicą. Ja może tego nie odczuwam, nie dostrzegam, nie obserwuję (w końcu człek był się tu urodził i pewne rzeczy przyjmuje jako normę), ale opinie jakie do mnie docierają na temat tutejszego zmanierowania, wszechobecnej komercji, snobizmu, szpanerstwa i takie tam inne tym podobne - są tyleż przykre, co być może prawdziwe... Być może, bo chciałabym wierzyć, że tak dokońca nie jest takie jednoznaczne i oczywiste. Po prostu może pokus tu u nas więcej i łatwiej się zepsuć. Przykład Mila - nie wiem czy do końca trafiony. Trochę się roztył przez co dużo stracił na uroku. A poza tym jest chyba O.K. Chyba.. Ja tam wolę Konrada! I - niech Ci będzie, Magician - strasznie Wam go Warszawa zazdrości!!!!!!! Bez dwóch zdań - jest zaje..sty! Na czym to u niego polega?! Czy jest jakieś wytłumaczenie tego fenomenu? -ik Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: GREASE 02.04.02, 20:45 Pozwolicie, ze sie wtrącę :)) Po pierwsz B A R D Z O sie ciesze że stolica ma czego / kogo nam zazdrościć , w koncu Warszawa bedzie do nas przyjeżdżac a nie my do Wrszawy , choc sie wybieram do was na Grease... w koncu u was jest wiecej rzeczy i niekoniecznie dobrych. Konrad mam nadzieje zostanie we Wrocku i tutaj bedzie tworzyl i żył , oczywiście nie chodzi mi o to aby dle mnie czy coś takiego ( Bój sie Boga!) tylko dla jego własnego dobra i talentu, by nie stał sie aktorzyną niskobudżetowych słabiutkich seriałi bądż filmów, Warszawa niszczy , tak jak inne miasta budują, Może sie myle, to przepraszam ale takie są moje spostrzerzenia . Co do Milowicza - to gwiazda , czy tego chcemy czy nie... pozdrawiam was drogie, zakochane bądź nie, fanki, znam cięzkie zycie 'fanki' ( już nie KI, ale i nie MM ) wiec trzymam kciuki i pozdrawiam :) Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: GREASE IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.04.02, 00:06 Widze, ze sie caly Wroclaw tu schodzi... A mialo byc tak kameralnie. Ale po znajomosci mozecie sobie, dziewczynki, zostac. Ale pamietajcie-ani mru mru... Blagaaaaam... :-) Swoja droga, Magician, prosze mnie nie wyganiac. Nawet pod pretekstem robienia strony KI. Juz i tak wyrobilam 10000% normy. Poza tym ja tu bylam pierwsza, no... :-)) Zarty zartami, ale wracajac do tematu. Wiadomo, ze de gustibus non disputandum est-zawsze wolalam brunetow niz blondynow i o to, ze mnie Milowicz nie zachwyca prosze winic moje geny. Niemniej zgadzam sie, ze jedna beznadziejna rola to krecha na karierze i ogon ciagnacy sie po wieki wiekow amen. Ale mialby pan Pulka uzywanie... A propos... Nie wiem, czy kolezanki zauwazyly (przepraszam za poufalosc), ale na ekrany powrocil slawetny serial "Zycie jak poker", w ktorym i niejaki Konrad Imiela gdzieniegdzie przebiegal, czasem nawet z gola klata. ;-)) Jakby ktos byl zainteresowany to polecam Polsat od poniedzialku do piatku (chyba), godz. 12:45. Niestety nie wrzuce tego na strone, bo niechybnie zginelabym marnie... ;-))) A Kindze strasznie zazdroszcze. Tego, ze sie wybiera na "Grease". Ja juz sie (nie)stety wybralam... Kwestia (nie)bycia fanka w nastepnym odcinku. Dobranoc M. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: GREASE 03.04.02, 19:09 Dziękuję Ci MAlfinko za poinformowanie o serialu "Życie jak poker" ja juz modły odprawiałam by to w końcu obejrzeć :DDD Bycie czy nie fanka nie jest tu ważne Konrada nie da sie nie lubic, tzn. dalo sie ale zmienił swoją postawę jakiś czas temu i da sie Go lubić. Oczywiście Konrad od nas sie nie dowie o tym małym zacisznym kąciku :) pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Re: GREASE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.02, 21:34 "Życie jak poker"? Z konradem? Z gołą klatą? Musze to zobaczyć! Cieżko będzie o tej porze, ale jak sie uda to nagrane zostanie i wieczorkiem odtworzone. No,no,no... niezły njus!! Pozdrawiam Wrocławianki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: GREASE IP: *.acn.waw.pl 03.04.02, 22:42 to nie lepiej na poniedziałek na recital do Romy iść??? tam na żywo goła klata!!!! Konrada I! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: GREASE IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.04.02, 23:31 Niestety, akurat na recitalu nawet kawalka golej klaty nie widac. Chociaz... ;- )) Ale nawet jak komus sie nie uda jej wypatrzyc to i tak WARTO sie wybrac. KI powinien dostac za ten recital Oscara, Nobla i Fryderyka razem wziete. I Waits powinien sie od niego uczyc. ;-)) Wiem, bo wlasnie jestem na etapie porownywania... Do Kingi: wielkie dzieki za zrozumienie w kwestii miejsca sekretnego. Po stokroc dzieki. Swoja droga... Moze zmienimy dla niepoznaki nazwe watku. ;-)) Pozdrowionka M. P.S. Do ik: ten odcinek z gola klata bedzie dopiero za pare tygodni pewnie, jak sie watek romansowy KI i Ostrowskiej rozwinie. Choc prawde mowiac tylko pi razy oko wiem, o co chodzi-to byl chyba jedyny odcinek "Zycia jak poker", ktory obejrzalam w calosci. Sasiadki mnie posadzily przed tv i chcialy mi zrobic ta gola klata niespodzianke... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Re: GREASE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 16:16 Nie ma wyjścia - jak trzeba na klatę Konrada poczekać, to sie poczeka! Czego się dla Niego w końcu nie robi! Tym czasem ja już dziś dałam ciała, bo nastawiłam wideo, ale godzinę miałam jeszcze "zimową", więc nagrało się nie to co miało. Dobrze, że klata Konrada za pare tygodni, bo jak widać zanim osiągnę w temacie "Zycie jak poker" perfekcje troche czasu upłynie. Na Konradowy recital też pójdę. A co.. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: GREASE 04.04.02, 17:16 Oj oj moje Drogie trzeba wątek zmienić bo jak tu "Ktoś" wpadnie to z krzesła spadnie, wiec zaraz założe watek na tutejszym forum hmmmm... tylko pod jakim tytułem najpierw moze propozycje nazwy nowego wątku poproszę :) lub załóżcie według własnej woli :) A ja tez nagrałam "Zycie jak poker ' tylko ze nie był 25 po a 35 i nagrało mi sie 10 minut( początek ) a wcześniej 20 minut jakiegoś brazylijskiego serilau:( a moze to ja źle nastawiłam :P :D Buźka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatka Re: GREASE IP: 195.217.253.* 04.04.02, 17:07 A ja niestety musze stwierdzic, ze takiego dna jak Grease to chyba nigdy nie widzialam. Siedzialam przez caly spektakt zastanawiajac sie czy oni (aktorzy) nie robia sobie ze mnie przypadkiem jaj. Jeszcze sceny spiewane ujda jakos, chociaz nie byla to jakas wirtuozeria. Ale co do gry aktorskiej (kwestie mowione) to myslalam, ze z krzesla spadne. To maja byc aktorzy? Te sztuczne kwestie na poziomie kolka teatralnego z podstawowki? Toz to obraza i widza i trudnej sztuki aktorskiej. Do budy z taka gra. Myslalam, ze sie porzygam. Mialam okazje jakis miesiac pozniej zobaczyc Miss Saigon. Wzielam ze soba kolezanke (bo mialysmy bilety z firmy, sama bym nie zaplacila za to badziewie). Miss Saigon, choc o niebo lepsza od Grease, to takze przyklad totalnego nieudactwa. Wszystko wyspiewane (powinnam sie cieszyc bo przynajmniej nie mowili tym glupim tonem), wypiskane raczej (wszyscy dysponuja podobnym brzmieniem glosu, zadnych indywidualnosci, no moze ta jedna, ktorej nazwiska niestety nie pamietam, a ktora wystepowala tylko na poczatku, ciekawy glos). Wiec piszczeli tak, ze uszy zatykalo. Nudy, nudy, nudy. Nie moglam sie doczekac wyjscia. W drugiej czesci widownia sie juz jawnie smiala, bo jakos glupio i nieprzekonywujaco brzmi spiewany dialog i to w najwyzszych rejestrach. Ze tez aktorzy jeszcze trzymali fason i udawali, ze nie slysza tego chichotu. Moja kolezanka okreslila to dwoma slowami: mordowanie kota. I na tym zakoncze moj krytyczny komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL agata noga zamiata IP: *.swipnet.se 06.04.02, 09:14 Gość portalu: Agatka napisał(a): AGATA NOGA ZAMIATA > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: GREASE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.02, 18:56 Pięknie!!! Zostawić Was na chwilę same to od razu gadają o niewiadomo czym...bosze bosze. Błagam nie mówcie o "Życiu jak poker". Proszę Was!!! Nie nagrywajcie tego! Zniszczymy kopie albo coś... ;))) Jak KOnrad tu wejdzie i doczyta do postów o jego torsie to najpierw spadnie z krzesła a jak się podniesie to znajdzie Was i udusi:)))))) Zobaczycie! Kinga: jeśli powiemy teraz i tu jaki wątek będzie kontynuacją tego to ten Ktoś i tak to przeczyta i pójdzie na nowy wątek!!! :DD Sprytne bardzo ;D Warszawa nam zazdrości KI? OH YEAH!! :))))) Wiedziałam że coś musiało się dobrego stać!!! ;)))) Agatka to pułka ja wam mówię. On też mówi że mu się "rzygać" chce jak wychodzi z teatru...bleeeee "Grease" --> Kinga przecież ze mną jedziesz! :) Co się nie przyznajesz??? ;) A w ogóle to Milo jest baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo faaaaaaaaaaaaaajnyyyyyyyyyyy:) Mam nadzieje że przyjedzie do nas do Wroclawia ( Grease z MM:))) Ale pewnie będzie grał KI bo jest na miejscu... też dobrze! narazie. czesc! Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: GREASE 06.04.02, 22:04 witam, "życia jak poker" nie nagrałam, a jak juz obejrzę to nie dla KI ale dla innego pana który gra tylko w 5 odcinakach i to za tydzień bedzie:) Powiedziała bym równiez że Michał M jest fajny ale mnie moja kochana Magician zatłucze to sie powstrzymam :D że jest fajny:), NO! Z Warszawy przywieziamy MM i na jakis czas warszawiacy odpoczną od niego:) na naszą(tzn. ja wie ka czyja korzyść, prawda M ?);P korzyść! Konrad nie moze tu w paść bo bedzie masakra ! oki na teraz tyle lece ogladac Kombinata! papki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: GREASE IP: *.acn.waw.pl 07.04.02, 21:04 kinga!!! napisał(a): > witam, > "życia jak poker" nie nagrałam, a jak juz obejrzę to nie dla KI ale dla innego > pana który gra tylko w 5 odcinakach i to za tydzień bedzie:) > Powiedziała bym równiez że Michał M jest fajny ale mnie moja kochana Magician > zatłucze to sie powstrzymam :D że jest fajny:), NO! > Z Warszawy przywieziamy MM i na jakis czas warszawiacy odpoczną od niego:) na > naszą(tzn. ja wie ka czyja korzyść, prawda M ?);P korzyść! > Konrad nie moze tu w paść bo bedzie masakra ! > oki na teraz tyle lece ogladac Kombinata! > papki ciekawe, dla kogo to takiego będziesz oglądać "Żyicie jak poker"? - kto taki ciekawy jest tam?? poooowiedz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: GREASE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.04.02, 22:05 > > ciekawe, dla kogo to takiego będziesz oglądać "Żyicie jak poker"? - kto taki > ciekawy jest tam?? poooowiedz! ooo nie tylko jeden zapewniam Cię! :))) I to od nas! HA! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: GREASE (ewakuacja?) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.04.02, 23:45 Moje drogie. Mam taka propozycje. Zreszta juz pare razy byla ona tutaj rzucana. Tzn. przenosiny. Mam taki pomysl, ktory nazywa sie lista dyskusyjna. Nikt nam sie nie bedzie do dyskusji wcinal, KI nie podejrzy bo sie o tej liscie nie dowie (juz ja sie o to postaram). Juz wszystko zalozone. Dziala-sprawdzilam. Co Wy na to? Posty beda przychodzily mailem, nie trzeba bedzie tracic czasu i nerwow na to zapchane po brzegi forum. I bedziemy mogly dyskutowac do woli... M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGATA na bezrybiu... IP: *.swipnet.se 07.04.02, 09:51 na bezrybiu i MARIUSZ DREZEK ryba.Moze byscie i jego oblecialy kinga-magician. chociaz sadze , ze on juz was oblecial.... no to moze Cezary Studniak , albo wrecz BAJOR MICHAL... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Re: na bezrybiu... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.02, 11:11 Gość portalu: AGATA napisał(a): > na bezrybiu i MARIUSZ DREZEK ryba.Moze byscie i jego oblecialy kinga-magician. > chociaz sadze , ze on juz was oblecial.... > no to moze Cezary Studniak , albo wrecz BAJOR MICHAL... A o kim mowa, bo nie znam? Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: na bezrybiu... 07.04.02, 11:57 Gość portalu: ik napisał(a): > Gość portalu: AGATA napisał(a): > > > na bezrybiu i MARIUSZ DREZEK ryba.Moze byscie i jego oblecialy kinga-magic > ian. > > chociaz sadze , ze on juz was oblecial.... > > no to moze Cezary Studniak , albo wrecz BAJOR MICHAL... > > A o kim mowa, bo nie znam? Wytłumacze Ci Ik kochana , Mariusz Drężek to aktor z Wrocławia obecnie sie przeniósł do Wa-Wy i równiez gra w Grease ale jakąś podrzędna rolę... Do AGATY: 'miło' mi , słyszec az takie wieści sama nie wiedziałam że Drężek jest tak chętny, jak bym wiedziała to bym sie postarała... a tak to on ma swą ukochaną,wiec juz musztarda po obiedzie, a poza tym szkoda mi słów do tego co napisałaś i Mariusza D. mimo że jest naprawde sympatyczny nie dażę duzą sympatią. Cezary Studniak- tak , moze i obleciał ... a co nie mozna :P Michał Bajor za stary ale moze jego syn.... Poza tym u nas nie brak Ryb i to taaaakich!!! i to bardzo miłych choć niektórzy wynajmują dziewczyny do sprzątania i nie tylko... ale bezrybie u nas nie panuje mimo wszystko...! i połowy sie zdarzałą obfite ;) Agatko jeszccze jedno, naprawde z żalem czytam twoje nieuzasadnione impertnencje! Pozdrawiam trzymajacie sie cieplutko! Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: na bezrybiu... 07.04.02, 12:04 Gość portalu: ik napisał(a): > Gość portalu: AGATA napisał(a): > > > na bezrybiu i MARIUSZ DREZEK ryba.Moze byscie i jego oblecialy kinga-magic > ian. > > chociaz sadze , ze on juz was oblecial.... > > no to moze Cezary Studniak , albo wrecz BAJOR MICHAL... > > A o kim mowa, bo nie znam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: do a. or sth ;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.04.02, 17:09 na bezrybiu i MARIUSZ DREZEK ryba.Moze byscie i jego oblecialy kinga -magician przepraszam a od kiedy ja z tobą koleżanką dyskutuję na temat Grease i aktorów... znowu jakiś jesteś olo's klon...? Bosz... bosz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Re: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.02, 22:15 Przepraszam, właśnie wróciłam z Grease (ale sie robię upierdliwa!). W związku z powyższym chciałam na bieżąco skomentować - Konrad był (chyba jak zawsze) cudowny! Tzw. standardówka! Nie wiem, nie rozumiem, jak on to robi! Na czyn zjawisko Imiela polega... Na finale otoczył go wianuszek dziewcząt z widowni. Miał w czym wybierać. Ja nie zdobyłam się na odwagę. Może następnym razem... Wypatrzyłam też Mariusza D. Chyba miał dziś słabszy dzień. Wszystkim moim znajomym - było nas 12 osób - bardzo się podobało, dlatego chciałam wytłumaczyć Agatce - coby się niepotrzebnie nie irytowała - że oceniając coś trzeba wziąć pod uwagę gatunek, jaki dana rzecz reprezentuje! Doszukiwanie się w Grease głębszych treści i wartości nie ma chyba większego sensu. Chodzi tylko i wyłacznie o dobrą zabawę, a ta jest gwarantowana! A zresztą mam w nosie, co sobie ktoś uważa! A czy koleżanki Kinga i Magician były już Grease albo na nowej wersji recitalu Pana K.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.04.02, 00:06 Namieszalo mi sie troche i post, ktory mial byc na koncu watku poszedl gdzies wczesniej. Dlatego polecam cofniecie sie o pare pieter do postu o ewakuacji. ;-)) A teraz o rzeczach przyjemniejszych... IK, w zupelnosci sie z Toba zgadzam w odpowiedzi tajemniczej Agatce (pewnie z brzuszkiem i broda ;-)) ). "Grease" jest swietne w swoim gatunku i tyle. Osobiscie niezbyt przepadam za musicalami, zdecydowanie wole inny teatr, ale na "Grease" bylam, bawilam sie swietnie i to chyba najwazniejsze. Czasem nie ma sensu doszukiwania sie w czyms glebii i tego, co autor chcial przez to powiedziec. Liczy sie dobra zabawa i juz... A wracajac jeszcze do tego nieszczesnego "Zycia ja poker". Coz, kazdy popelnia jakies bledy w mlodosci, nie da sie ukryc, ze ten serial byl jednym z wiekszych dla KI, ale skad mogl biedaczek wiedziec przy pierwszych jeszcze sensownych w miare odcinkach, ze z tego sie zrobi taka szmira, ze tak to lagodnie okresle. A popatrzec mozna, wrazenia estetyczne caukiem caukiem... Poza tym duzo Wroclawia, wiec i klimaty swojskie. Posty o klacie Konrada na pewno by ubawily-jeden na poprawe humoru mu zacytowalam (nie bijcie!!!). Ale skutecznie mu wybilam z glowki szukanie tego watku. Niemniej i tak sugerowalabym ewakuacje-jak wiadomo nazwa tego watku W OGOLE sie z KI nie wiaze... ;-)) Swoja droga klata Konrada caukiem teges, zdecydowanie wole te niz klate niejakiego Kiljana Mariusza, na ktora tak dzielnie (odziana niestety) wyczekuje pewnie Kinga. Swoja droga, droga magician, gdzie sie podzial Twoj patriotyzm lokalny? A moze Ty jestes w jakiejs tajnej organizacji promilowiczowej "Uwolnic Mila od KI"? ;-)))) Bosh, jak tu KI kiedys wpadnie... Brrrrr... M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGATA K I MIELA NISKI IP: *.swipnet.se 08.04.02, 12:27 niski ten kondi i przytyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Re: ewakuacja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 14:12 No to co z tą listą dyskusysją, bo mam dużo do powiedzenia, ale się wstydzę! A że Konrad niby przytył - nie mam zdania. I porównania - nie znałam go wcześniej. Dla mnie jest w sam raz! Jak mowią - kochanego ciała nigdy za wiele! Ależ obciach sie robi... Nie ma wyjścia, trzeba się ewakuować! Malfino ratuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: AGATA TY PULKO!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.04.02, 20:18 o tym przytyciu już wszystko jasne... bliskie pokrewieństwo na pewno jest ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.04.02, 20:30 Życzę Wam żeby KI tu wpadł i przeczytał o tej klacie ;))))) hehehe A w ogóle to powiedz mu o tym wątku. a co? raz się żyję! najwyżej ktoś pocierpi przez chwilę ;)))) pozdro! M p.s ze ja promilowiczowa? Po prostu dopóki KI się nie pojawił w warsaw to Milo był etatowym narzeczonym połowy warszawianek a teraz go wsyscy gnębią i krytykują że nagle nie umie śpiewać. A na jego recitale to zawsze tłumy były... A ja i tak go lubię! HA! :))))) No i Imielę też. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: KI 08.04.02, 22:45 DO Malfinki: ja nie wiem jak to działa forum dyskusyjne ale jest to jedyny rozsądne rozwiązanie...tak myslę:)) i wogóle gratuluję bystrości i prosze sie nie czepisc "kalty" MK :PPPPP :)A DOKŁADNIE: DLA WYJAŚNIENIA - ja lubie WSZYSTKICH TYCH I INNYCH AKTORÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))oj sporo by sie ich zebrało :DDD POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: KI IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.04.02, 23:36 Oj, dziewczynki, ale popsulyscie dobra koniunkture na ksiedze gosci. ;-)) Wpuscic takie dwie niewychowane gdzie nie trzeba... ;-))))))))) I jednego serduszka nawet nie zostawily. No co za niewdziecznosc. ;-)) Magician, Ty nas tu KI nie strasz, bo jak on tu wpadnie to ja jak nic bede musiala isc na operacje plastyczna, a ta jak wiadomo trwa troche-i kto sie wtedy bedzie zajmowal jego strona (ladna, dla przypomnienia). ;-) A propos "Zycia jak poker" jeszcze-dzis obejrzalam jeden odcinek, wynudzilam sie chyba bardziej niz moj pies-KI pojawil sie AZ na dwie sekundy. Ale za to co sie ubawilam z Drezka to moje... Hi hi hi... Kingo, forum dyskusyjne wcale nie jest jedynym rozwiazaniem. Zaraz napisze co i jak z ta lista... Juz sie z tym pomyslem nosze pare miesiecy, moze czas go w koncu wcielic w zycie. A bystrosci w kwestii zauwazenia mojej bystrosci szczerze gratuluje. :-)) M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: KI IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.04.02, 23:59 Lista lista lista... Coz, sprobowac zawsze mozna. Ja i tak juz z tym zamiarem sie nosze od paru miesiecy, bo to forum mnie nerwowo kiedys wykonczy. Lista od forum w zasadzie rozni sie tylko tym, ze wszystko przychodzi mailem i nie trzeba byc online, by sobie wszystko poczytac i odpowiedziec. I nie trzeba tracic nerwow usilujac sciagnac to zapchane forum. Lista juz sobie jest. Zeby sie zapisac wystarczy wyslac maila o dowolnej tresci na adres imiela-subscribe@yahoogroups.com Yahoo przesyla wtedy maila do potwierdzenia akcesu, ktory nalezy odeslac (doslownie: wcisnac "reply" i "send") i juz. Jestesmy na liscie. Adres listy: imiela@yahoogroups.com Osoby (a raczej konta) nie zapisane na liste nie moga jej przegladac ani na nia pisac. Mysle, ze to proste i logiczne-w razie problemow sluze pomoca. Nie ukrywam, ze w ten sposob chcialabym tez te liste przetestowac, zanim ja "uoficjalnie". Do przeczytania zatem M. Odpowiedz Link Zgłoś
1she Re: KI 09.04.02, 23:38 Ja na minutke, ja na momencik! W kwestii recitalu dwien sprawy! Ktoś gdzieś stwierdził, że na recitalu nijak gołej klaty Konrada się nie uświadczy. A ja uświadczyłam! Ach.... ha,ha,ha jakaż to była klata – mówię tym co nie widzieli! Konrad chyba się przekręci ze śmiechu, jak to przeczyta, ale cóż – ryzyko zawodowe! No więc konradowy tors jest rzeczywiście interesujący! Wart zobaczenia! A tam co ja gadam - wart zobaczenia - nie zobaczyć tej klaty to błąd nie do nadrobienia! Wiem co mówię, bo siedziałam ... hmm.. że tak powiem "odpowiednio". W tym miejscu nadszedł też czas na rozwianie wszelkich pomówień, że jakoby Konrad przytył. To znaczy nie wiem, jaki był przedtem, ale w dniu wczorajszym był – gwarantuję – w sam raz. A nawet zaryzykowałabym stwierdzeniem, że Konrad jest szczuplejszy niż grubszy! Nie wiem, czy cokolwiek z tego stwierdzenia wynika, więc wyjaśniam – u Konrada brak jest jakiegokolwiek brzuszka, czy innej oznaki szeroko pojętego przytycia! Takie pomówienie to skandal! No chyba, ze Konrad specjalnie na warszawski recital schudł był znacznie! A dla tych którzy uważają, że jednak jest coś co mógłby zrzucić – to chyba w sam raz jest tylko... sama nie wiem... może Sven Hannavald? Tak, myślę, że Sven byłby dla tej grupy idealny! Tiaaaa...... A zresztą, kogo to interesuje – jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził! Mi Konrad dogadza pod każdym względem! -she Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: KI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 10:44 > A zresztą, kogo to interesuje – jeszcze się taki nie urodził, co by wszys > tkim > dogodził! Mi Konrad dogadza pod każdym względem! Teraz to się naprawdę nadaje do skrzynki e-mail niejakiego Imieli!!! Ciekawe jak zareaguje na stwierdzenie 'Mi Konrad dogadza pod każdym względem' :))))) she: Imiela jak jesszcze był tylko WROCŁAWSKIM aktorem to pewien ktoś z Gazety mówił o nim non-stop w gazecie że jest gruby i brzydki i stąd to się wzięło... ale to akurat bzdura była. czesc Odpowiedz Link Zgłoś
1she Re: KI 10.04.02, 13:39 No to kiedy, Magician przyjeżdzasz do Warszawy na Grease? Zapraszam! Wystarczy, że dasz cynk i się Tobą - jak bedziesz chciała - odpowiednio zaopiekuję... I dzięki za wyjasnienia w sprawie K. A w kwestii konradowego dogadzania to może w koncu zdobęde się na odwagę i zapowiem zmianę nazwy wątku... Szukajcie a znajdziecie... -she Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: GREASE 11.04.02, 12:23 Tia... Też byłam na Grease. Jedenaście razy i obawiam się, że to nie koniec. Mnie to już nawet lekarze z gabinetów wyrzucają, znajomi przestali się do mnie odzywać. A jak któryś mnie przypadkiem spotka to z krzykiem ucieka. ale nei jest najgorzej skoro zdaję sobie sprawę z własnej choroby. Podobno to pierwzy krok do wyzdrowienia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: Offtopic-do ik IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.04.02, 15:55 Mozesz skrobnac slowko na adres malfina@o2.pl? Lub podac swojego maila? Chodzi o te nieszczesna liste dyskusyjna... Bylabym bardzo wdzieczna. M. Odpowiedz Link Zgłoś
1she Re: GREASE 11.04.02, 18:04 devojce napisał(a): > Tia... Też byłam na Grease. Jedenaście razy i obawiam się, że to nie koniec. > Mnie to już nawet lekarze z gabinetów wyrzucają, znajomi przestali się do mnie > odzywać. A jak któryś mnie przypadkiem spotka to z krzykiem ucieka. ale nei > jest najgorzej skoro zdaję sobie sprawę z własnej choroby. Podobno to pierwzy > krok do wyzdrowienia. Ty, no nie świruj z tymi jedenastoma razami! Nie wierzę! Serio?! A co do zmiany wątku - akcję odwołuję! Taki lekki dreszczyk emocji jest nawet przyjemny, a co bardziej nieśmiali niech korzystają z listy dyskusyjnej (namiary wyżej)! -she Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: GREASE 11.04.02, 21:25 Przykro mi ale to prawda. A w niedzielę idę dwunasty raz. A potem zabieram rodziców i idę trzynasty raz. Niestety już ześwirowałam, bardzo mi przykro :( Już prawie wszyscy bileterzy mnie znają. To jest nawet zabawne. Szczerze mówiąc to zawsze po Grease jestem naładowana nową energią i pełna zapału do jakiegoś działania. A jak czuję, że mi mija to idę znowu. A jak akurat nie grają to włączam sobie singielek z Grease i jakoś leci. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
1she Re: GREASE 11.04.02, 23:22 Niesamowita jesteś! A ja myślałam, że to ze mną jest źle i gorzej być nie może! Przy Tobie popadam wręcz w kompleksy! A czy bilety kupujesz sobie z wyprzedzeniem, czy idziesz na żywioł i liczysz na wejściówki? I gdzie Twoim zdaniem najlepiej jest siedzieć? I ostatnie - czy tańczyłas już z Kondim rock'n rolla na scenie? -she Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: GREASE 12.04.02, 09:10 Jak wczodzę? Na to pytanie tak do końca nie mogę Ci odpowiedzieć na forum, jedynie na priv. Ale czasami wejściówki rezerwują mi znajomi, którzy pracuja w ROmie. MOje ulubione miejsce to parapet miedzy lożami, zwłaszcza w rządowej. A musze przyznać, że siedzenie w lozy dyrekcyjnej może być ciekawe. Kiedyś lożę dzieliłam z panią Kasią Skrzynacką. Na scienie tańczyłam, owszem ale nie z Kondim ręka w rękę. jeszcze jakieś pytania? pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beznazwy Re: GREASE IP: *.acn.pl / 10.133.131.* 14.04.02, 14:42 Najlepszy jest siodmy rzad - jak w kinie...NIestety tylko raz sobie na to pozwolilem Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: GREASE 15.04.02, 03:07 Najlepsze to są wejciówki. Jaki wybór co do miejsca.....stania :) Ja osobiscie bardzo lubię siedzieć na łaczniku między lożami na pierwszym balkonie. Super! A najlepiej jest w rządowej. Pozdro devojce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: GREASE IP: 195.94.197.* 17.04.02, 09:33 Gosiu Z.! Czytam i czytam ale nie mogę Cie zlokalizować. Gdzie się podziałaś z tymi biletami na następną premierę w Romie? Dla mnie strapontenik, jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: GREASE 17.04.02, 11:23 Gość portalu: Olka napisał(a): > Gosiu Z.! > Czytam i czytam ale nie mogę Cie zlokalizować. > Gdzie się podziałaś z tymi biletami na następną premierę w Romie? > Dla mnie strapontenik, jak zwykle. To chyba nie do mnie, co? Przypadkiem mam tak na imię a moje nazwisko zaczyna się na Z. wiec jestm troszeczkę confused Pozdro Devojce Odpowiedz Link Zgłoś
1she Re: GREASE 19.04.02, 13:49 Ludu!!! Doczekałam się!!! Konrad wystąpił był dziś w „Życiu jak poker”! Ale się ubawiłam. Wyglądał tak jakoś inaczej niż teraz! Taki jeszcze z niego był chłopczyk! Sama słodycz! Kto oglądał?! Tylko kiedy w końcu ta klata?!!!! I niby z kim ma dojść do tej ważnej sceny, to znaczy kto ma towarzyszyć Konradowi w tym negliżu? Kto wie, niech powie! -she Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: GREASE IP: 195.94.197.* 19.04.02, 14:17 Jeżeli się mylę, to sorry, bo nie znam Twojego tutejszego pseudo. Mówilaś, że nadajesz też na wrocławskim forum K. Imiela. A propos, jak wypadła artystyczna impreza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: GREASE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.04.02, 22:08 ja jednak powiem KI o tym wątku. Niech sobie poczyta chlopak. ;)))))))))))))) M Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: GREASE 21.04.02, 17:39 Gość portalu: Olka napisał(a): > Jeżeli się mylę, to sorry, bo nie znam Twojego tutejszego pseudo. > Mówilaś, że nadajesz też na wrocławskim forum K. Imiela. > A propos, jak wypadła artystyczna impreza? Ja chyba straciłam wątek. Napisz mi na priv co i jak to uzgodnimy czy to ze mną chciałaś rozmawiać czy nie. Proponuję na adres devojce@hotmail.com No to pozdrawiam. Devojce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malfina Re: GREASE IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.04.02, 23:41 Magician, have mercy! Zrob to dla siebie i ogolnopublicznego dobra... Kto sie bedzie zajmowal strona KI (ladna-jak sama stwierdzilas) jak ja sie spale ze wstydu...? ;-))) A teraz do She-ta klata to bedzie wystawala znad kolderki, a obok pod ta kolderka bedzie lezala Ilona Ostrowska. Nie wiem, jak sie nazywa postac, ktora ona gra. Ilona to taka usmiechnieta brunetka z dlugimi wlosami-w "Zyciu" gra jakas rozpoetyzowana panne zakochana w Kostku, o ile dobrze pamietam... Pozdrowionka M. Odpowiedz Link Zgłoś
1she Re: GREASE 22.04.02, 18:55 Wiedziałam Malfinko, że na Tobie zawsze można polegać! Jesteś the best!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beznazwy jeszcze raz do lewej IP: *.acn.pl / 10.133.131.* 06.06.02, 18:38 bedzie czytelniej: Owszem ma na imie Ewa i gra juz w Miss Saigon w drugim planie...spiewala w Goraszce (min relizatorow - a krecili sie takowi - nie widzialem) nie wiem czy gra w najblizszym czasie...Podobno w Grease tez szykuja sie zmiany pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: GREASE 29.04.02, 02:28 No i stało się. Dziś było ostatnie Grease w tej serii. Na następne musimy czekać aż do 16 czerwca. Kto nie zdążył teraz musi uzbroić się w cierpliwość. Pozdrawiam Devojce Odpowiedz Link Zgłoś
1she Re: GREASE 06.05.02, 19:49 devojce napisał(a): > No i stało się. Dziś było ostatnie Grease w tej serii. Na następne musimy > czekać aż do 16 czerwca. Kto nie zdążył teraz musi uzbroić się w cierpliwość. > > Pozdrawiam > Devojce Wielka szkoda! Ale cóż - poczekamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: GREASE - przedłużenie IP: 217.153.45.* 07.05.02, 14:49 Grease ostatni w secie ale za to wchodzi pięciu braci moe głównie w tej samej obsadzie: Milowicz, Bzdawka, Steciuk, Szydłowski, Paszkowski, Rozmus... Polecam - fajne i w końcu coś nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
1she Re: GREASE - przedłużenie 07.05.02, 22:44 A czy oprócz tytułowych braci Moe ktoś jeszcze wystepuje? -she Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: GREASE - przedłużenie 08.05.02, 13:06 Tak występuje.... druga obsada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: GREASE - przedłużenie IP: *.e-loko.pl 08.05.02, 20:58 :))) NICE TRY!! Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: GREASE - przedłużenie 08.05.02, 23:45 Gość portalu: marta napisał(a): > :))) NICE TRY!! O co Ci chodzi bo nie chytom? Padło pytanie to odpowiedziałam. Występuje w "Pięciu braciach Moe" sześciu aktorów i orkiestra o to wszystko. I dodatkowo druga obsada. Nic nie skłamałam. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL SZYDLOWSKI, JAKUB? IP: *.skane.se 09.05.02, 01:45 Czy wystepuje Jakub Szydlowski z Gdyni?Ogladalem ostatnio Hair goscinnie we Wroclawiu z Jakubem Szydlowskim. Podaj druga obsade , please. Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: SZYDLOWSKI, JAKUB? 09.05.02, 17:20 Jakub Szydłowski występuje jak najbardziej. obie obsady są oczywiście jak zwykle wymieszane. W sobotę na 19.00 gra Szydłowski na pewno i Damian Aleksander, a i jeszcze Jasio Bzdawka, reszty nie pamiętam. Generalnie grają w "Pięciu braciach Moe" Damian Aleksander, Wojciech Dmochowski, Adam Krylik, Wojciech Paszkowski, Tomek Steciuk, Jaś Bzdawka, Darek KOrdek (totalna pomyłka moim zdaniem), Michał Milowicz, Rozi Rozmus, no i Kuba. Pozdrawiam Devojce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: GREASE - przedłużenie IP: 217.153.45.* 09.05.02, 10:02 devojce napisał(a): > Gość portalu: marta napisał(a): > > > :))) NICE TRY!! > > O co Ci chodzi bo nie chytom? Padło pytanie to odpowiedziałam. Występuje w > "Pięciu braciach Moe" sześciu aktorów i orkiestra o to wszystko. I dodatkowo > druga obsada. Nic nie skłamałam. > > Pozdro > Tak, tak, zgadzam się absolutnie. Wszystko w najleprzym porządalu. MICHAŁ: 2gi skład: Jasiu Bzdawka, Adaś Krylik, Damian Aleksander i KUBA SZYDŁOWSKI (piękna ballada o blusie w paryżu, pię-kna!!) Odpowiedz Link Zgłoś
1she Re: GREASE - przedłużenie 09.05.02, 13:47 Ocho! Toż to o niejakim Kubie S. zaczyna być głośno w Warszawie... Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: GREASE - przedłużenie 09.05.02, 17:22 Może zostanie jednak Twoim ulubieńcem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
1she Re: GREASE - przedłużenie 09.05.02, 21:43 Rozważę, rozważę... tylko, że.... hmmm... moje serce należy do kogo innego... Zgadnij o kim mowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: GREASE - przedłużenie IP: *.waw.cdp.pl 13.05.02, 18:42 czy wy dwie (wy dwoje/was dwóch) się znacie? bo gadacie ze sobą jakbyście mieszkały/li przez ścianę... Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: GREASE - przedłużenie 13.05.02, 22:10 no cóż. Zostałyśmy zdemaskowane. A tak chciałam utrzymać nasz związek w tajemnicy. Żartuję :) Znamy się jedynie wirtualnie ale cóż to za znajomość. i żeby nie było, że nic o Grease to ma być grane jeszcze na początku lipca. Więc zapraszajcie znajomych i krewnych na wakacje do Warszawy. Pozdrawiam Devojce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: GREASE - przedłużenie IP: *.waw.cdp.pl 14.05.02, 12:13 devojce, to ty pisałaś, że nie warto iść na Pięciu Braci? (bo nie wiem gdzie to czytałam a nie chce mi się szukać) Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Warto na "Pięciu braciu..."! 14.05.02, 15:41 Nigdy w życiu!!! Ja uważam, że warto iść. Polecam! Zwłaszcza obsadę z Kubą Szydłowskim, Damianem Aleksandrem i Adamem Krylikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubu Re: GREASE - przedłużenie IP: 217.153.127.* 14.05.02, 15:11 Uwaga! To znany łamacz serc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubu Re: GREASE - przedłużenie IP: 217.153.127.* 14.05.02, 15:12 Oczywiscie chodzi o Kubę Sz. Nie wiem, coś sie nie podłączyłam pod ten list co chciałam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: GREASE - przedłużenie 14.05.02, 15:43 Serio? A skąd wiesz? Twoje złamał? Ja, broń Boże, nie złosliwie tylko z ciekawości. patrz, a tak niewinnie wygląda :) pozdrawiam Devojce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubu Re: GREASE - przedłużenie IP: 217.153.127.* 14.05.02, 15:46 Akurat moje nie. Moje złamał kto inny. Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: GREASE - przedłużenie 14.05.02, 22:21 Gość portalu: ubu napisał(a): > Akurat moje nie. Moje złamał kto inny. Przyznasz się kto? Ktoś z Grease??? Powiedz. Proszę !!!! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: GREASE - przedłużenie IP: 217.153.45.* 15.05.02, 13:40 pewnie damian - ciężki kaliber, uhh... :))) (to było trochę złośliwe ale raczej w stosunku do damiana a., nie do ciebie, ubu) Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: GREASE - przedłużenie 16.05.02, 11:52 Gość portalu: marta napisał(a): > pewnie damian - ciężki kaliber, uhh... :))) No fakt, powinien trochę nad soba popracować. Ale mimo wszystko w "Pięciu braciach Moe" jest świetny. Ubu, naprawde Damian zlamal Ci serce??? Współczuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubu Re: GREASE - przedłużenie IP: 217.153.127.* 16.05.02, 14:27 > Ubu, naprawde Damian zlamal Ci serce??? Współczuję Kochana, gdyby to był Damian , to też bym sobie współczuła. Nie w moim typie są rosłe tenorki. Sprawa jest o wiele bardziej poważna. Ale dzieki za wsparcie. :)) Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: GREASE - przedłużenie 16.05.02, 22:23 > Nie w moim typie są rosłe tenorki. hi, hi, rosłe tenorki, hi, hi. Też uważam, że powinien zgubić jakieś 10 kilo minimum. Jakoś się zaniedbał ostatnio, chyba zbyt dobrze mu się powodzi. Był szczuplejszy. > Sprawa jest o wiele bardziej poważna. No zżera mnie ciekawość, normalnie mnei zżera. Wiem, że nie powiesz na forum kto zawładną Twoim sercem. Qrcze, a szkoda. Znasz prywatnie tego kto zawładną Twoim sercem czy to tylko tak platonicznie i na odległość? Obiecuję, że nie będę wypytywać o szczegóły. Bo sprawa jest taka, że ja sporo ludzi z ROmy znam osobiście i może wiedziałąbym jak Ci pomóc. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubu Re: GREASE - przedłużenie IP: 212.160.132.* 17.05.02, 16:34 devojce napisał(a): > No zżera mnie ciekawość, normalnie mnei zżera. Wiem, że nie powiesz na forum kt > o zawładną Twoim sercem. Qrcze, a szkoda. Znasz prywatnie tego kto zawładną Twoim sercem czy to tylko tak platonicznie i na odległość? Obiecuję, że nie będę > wypytywać o szczegóły. Bo sprawa jest taka, że ja sporo ludzi z ROmy znam > osobiście i może wiedziałąbym jak Ci pomóc. > dzieki za dobre słowa - pewnie ze znam go osobiście, aż za dobrze. tylko po prostu problem polega na tym że jednak znamy sie już chyba zbyt dobrze. A to nie wszystkim odpowiada - pozdrawiam ciebie i wszystkich cudownych ludzi z Romy. Bawcie sie dobrze w ten weekend. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: GREASE - przedłużenie IP: 217.153.45.* 16.05.02, 14:59 > No fakt, powinien trochę nad soba popracować. Ale mimo wszystko w "Pięciu > braciach Moe" jest świetny. nidziałam go tylko jako nomoe zamiast steciuka. może to kwestia przyzwyczajenia ale zdecydowanie wolę tego drugiego. może to też trochę sentyment. damian a. jako bigmoe może być ciekawszy. jakoś bardziej mi leży w tej roli. chyba, bo jeszcze nie widziałam. pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
devojce nowy wątek??? 16.05.02, 22:28 To się zaczyna robić wątek "Pięciu braci Moe" a nie "Grease". Usiłowałam zapoczątkować taki ale nie było odzewu. No dobra możemy to ciągnąć tu. Damiana widziałam też jako NoMoe i uważam, że był świetny. Tomka widziałam tylko przez chwilę i też był super ale chyb jednak mnie osobiście bardziej podobał się Damian. Mimo uwielbienia dla Tomka stwierdzam, że Damian wypadł lepiej. No nie druzgocąco lepiej ale jednak. A w "Messy Bessy" w połączeniu z Kubą Szydłowskim to było coś neisamowitego :)))) też chciałabym zobaczyć Damiana jako Big Moe bo wydaje mi się, że to byłaby rola dla niego. Chociaż zz drugiej strony z nim nigdy nic nie wiadomo. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: nowy wątek??? IP: 213.134.136.* 17.05.02, 20:58 jest wątek pięciu braci w "kulturze", poczytaj. pracujesz w romie czy jesteś czyjąś znajomą, że możesz widzieć sztukę "przez chwilę"? jeśli ma się okazać, że jesteś portierem, olafem lubaszenką albo panią z bufetu to nie odpowiadaj :)) buziaki ps.a słyszałaś broadway'owski soundtrack? Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: nowy wątek??? 18.05.02, 21:21 Nie jestem ani portierem, ani Lubaszenką, ani bileterką. Mam w Romie dużo znajomych zarówno wśród aktrów jak i obsługi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: nowy wątek??? IP: *.e-loko.pl 21.05.02, 12:41 nie czuj się dotknięta jeśli się czujesz. pytam bo może się okazać, że znamy się nie tylko wirtuoanie ale też w rzeczywistości. widziałam, że zaglądnęłaś do *kultury*, przerzucamy sie tam czy nie wciągamy innych w nasze pokątne spraweczki? Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: nowy wątek??? 21.05.02, 18:11 PO prostu byłam ciekawa co tam ludzie mówią na temat Grease i Romy ogólnie. A czemu mam się czuć dotknięta? Abolutnie się nie czuję :) Kto wie, kto wie, może i znamy się nie tylko wirtualnie. Tylko jak to sprawdzić? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: nowy wątek??? IP: *.skane.se 22.05.02, 22:58 Napiszcie o planach Romy? Podobno czolowka musicalowa szykuje sie do udzialu w Operze za trzy grosze w Teatrze Muzycznym we Wroclawiu. Pewniak to Groniec jako Jenny. Rez. W.Koscielniak. Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: nowy wątek??? 23.05.02, 16:53 Z tego co wiem to Kuba Szydłowski ma być na stałe u Koscielniaka. Co do planów Romy to chcieli robić Cats ale zrezygnowali. Podobno ma być Les Miserables. ale są to wiadomoci nei do końca sprawdzone. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: nowy wątek??? IP: *.skane.se 24.05.02, 05:41 Les Miserables w Romie to brzmi intereujaco.Dobrze , ze zrezygnowali z Cats bo to juz melodia przeszlosci. Ciekawe czy Kuba Szydlowski zagra w " Operze za trzy grosze " na inauguracje dyr Koscielniaka we Wroclawiu? Chociaz Koscielniak wybral fatalnie z ta "Opera...." Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: nowy wątek??? 24.05.02, 09:06 Na razie Kuba siedzi w Gdyni ale jak się pojawi to nieomieszkam zapytać co z tą "Operą". Czemu uważasz, że Kościelniak fatalnie wybrał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubu Re: nowy wątek??? IP: 217.153.127.* 24.05.02, 16:05 Kuba teraz gra Hair. W operze ma Mackie Majchra i to raczej nie jest zły wybów. Zwłaszcza że Kubuś się ładnie rozwija. Pozdrawiam. PS. A swoją droga jak w Romie można zrobić Les Miserables bez obrotówki? Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: nowy wątek??? 27.05.02, 02:43 no to pytanie to już nei do mnei tylko do Kepasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: nowy wątek??? IP: *.waw.cdp.pl 24.05.02, 12:51 devojce napisał(a): > PO prostu byłam ciekawa co tam ludzie mówią na temat Grease i Romy ogólnie. > A czemu mam się czuć dotknięta? Abolutnie się nie czuję :) > > Kto wie, kto wie, może i znamy się nie tylko wirtualnie. Tylko jak to sprawdzić > ? > Pozdrawiam Żeby to sprawdzić trzeba ustalić pewne fakty. Da się to zrobić ale nie obnażajmy się tak do końca publicznie, owiejmy się nimbem tajemnicy... :)) Zostawiam ci mój adres emaliowy, napisz coś. żeby uspokoć nerwy - piętnacie minut przerwy pozdrawiam bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: nowy wątek??? IP: *.waw.cdp.pl 24.05.02, 13:16 no tak, naobiecywała, naobiecywała i zapomniała :))) wybacz zeskleroziałej dwudziestce... sikorra@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miau Wódź w Idolu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 23:22 A widzieliście dziś Patrycję Wódź w "Idolu"? A co zaśpiewała? "Magnetyczne fale"!!!! Ale ma dziewczyna nogi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Wódź w Idolu IP: *.e-loko.pl 25.05.02, 15:38 no widziałam niestety... wybrał numer zupełnie nie dla siebie i chyba dlatego musiała zerżnąć wszystko z Beaty W. nawet "choreografię" (jeśli można tak nazwać jej dramatyczne ruchy) szkoda bo dziewczyna sygnał z paszczy ma NIEPRZECIĘTNY a wypadła jak kalka. i to w dodatku używana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miau Re: Wódź w Idolu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.02, 09:28 Wokalnie mi też się średnio podobało. Ale nie zauważyłem aż takich podobieństw do Beaty. Ruchy? - ciężko powiedzieć... Na pewno mogło być lepiej, ale też i gorzej. Jedyne co zwróciło moją uwagę to nogi Patrycji, a to oznacza, że artystycznie nie było rewelacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Wódź w Idolu IP: 213.134.136.* 27.05.02, 20:52 no nie, nie, oczywiście że nie. śpiewała raczej paszczą, chyba, że ja już nie rozrózniam... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta saigon w góraszce IP: 213.134.136.* 27.05.02, 21:03 widzieliście? podobno też śpiewali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: saigon w góraszce IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 10:44 śpiewali, ale zadowoleni to nie bili, przynajmniej z nagłośnienia, a za tym idzie cała reszta. Przesunęło się coś w programie i dotarłam za późno. a szkoda...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: saigon w góraszce IP: *.ipartners.pl / 217.153.45.* 29.05.02, 13:12 trzeba coś napisać, bo spadniemy z pierwszej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: saigon w góraszce IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 19:18 a wybieracie się może na miss saigon??? Ja na ok. 5 przedstawień... to świetny spektakl - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: saigon w góraszce IP: *.swipnet.se 29.05.02, 23:51 Gość portalu: asia napisał(a): > a wybieracie się może na miss saigon??? Ja na ok. 5 przedstawień... to świetny > spektakl - polecam napisz ile kosztuje bilet.....tn najtanszy. Czy Elis wystepuje w dalszym ciagu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: saigon w góraszce IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.02, 17:25 dostawki 23 zł, wejściówki 15 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: saigon w góraszce IP: *.netfriend.org / 172.16.100.* 01.06.02, 12:39 Elis występuje jak najbardziej. podobno jest nowa Kim ale póki co ta sprawa jest dla mnie owiana tajemnicą. Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: saigon w góraszce 02.06.02, 15:59 Zgadza się. Jest z Gdyni i to wszystko co mogę o niej powiedzieć bo nie widziałam jej jeszcze w akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: saigon w góraszce IP: 213.134.136.* 03.06.02, 17:58 myślisz, że to żona jednego z naszych WSPÓLNYCH znajomych? Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: saigon w góraszce 03.06.02, 22:59 > myślisz, że to żona jednego z naszych WSPÓLNYCH znajomych? Nie. Nie jest to żona Tomka Steciuka :) Z tego co wiem przynajmniej. Nowa Kim chbya jeszcze sie uczy w Gdyni ale nie jestem pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: saigon w góraszce IP: *.waw.cdp.pl 05.06.02, 15:24 kurna, człowieku, ani za grosz nie masz w sobie żyłki konspiracyjnej. ja tu chciałam tak potajemnie żeby nikt nie wiedział i żeby wszyscy spędzali bezsenne noce nerwowo machając prawą stopą i obgryzając paznokcie, rwali włosy z głowy gubiąc się w domysłach kim jest Kim i kim jest jej mąż skoro nie Kriss jest nim a ty tak od razu bez grama wyczucia... a fe, moja panno. a fe!! Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: saigon w góraszce 05.06.02, 15:36 No wiesz?!? Chcesz społeczeństwo w nerwicę wpędzać? Jak Ci nie wstyd bezwstydna! Ja rozumiem innych ludzi i wiem co to znaczy nerwowo machać prawą stopą przez sen i obgryzać paznokcie u nóg. Też przez sen. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: saigon w góraszce IP: *.waw.cdp.pl 05.06.02, 16:22 a właśnie, że będę. SZANOWNI PAŃSTWO. nie chodziło mi o tomka steciuka. nie mam z nim nic wspólnego, nawet z nim nie rozmawiałam nigdy, to wszystko są pomówienia. a tej pani co jest moją przedmówczynią (i pewnie po mnie też się wpisze) w życiu na oczy nie widziałam. tym bardziej niemożliwością jest posiadanie jakichkolwiek wspólnych znajomych z rzeczoną. i wcale jej nie pozdrawiam. O! ps. niech jej w końcu padnie ten komputer. i wreszcie będzie święty spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis czy pani marta jest grzechu warta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 19:22 Gość portalu: marta napisał(a > > nie chodziło mi o) tomka steciuka. A co mają zrobic ci, których średnio, żeby nie powiedzieć w ogóle nie interesuje o kogo Ci chodziło. Bo ja sie chetnie podenerwuje, tylko nie wiem z jakiego powodu. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beznazwy Re: saigon w goraszce IP: *.acn.pl / 10.133.131.* 05.06.02, 21:10 hmmm...troszke sie mylicie co do nowej Kim... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: saigon w goraszce 05.06.02, 23:21 Gość portalu: beznazwy napisał(a): > hmmm...troszke sie mylicie co do nowej Kim... Być może. Nie do końca słuchałam co znajomi mówili. ale ma na imię Ewa, prawda? No to oświeć nas co do nowej Kim. Kiedy gra? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beznazwy Re: saigon w goraszce IP: *.acn.pl / 10.133.131.* 06.06.02, 18:36 Owszem ma na imie Ewa i gra juz w Miss Saigon w drugim planie...spiewala w Goraszce (min relizatorow - a krecili sie takowi - nie widzialem) nie wiem czy gra w najblizszym czasie...Podobno w Grease tez szykuja sie zmiany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: czy miś klapnięte uszko ma? IP: *.man.polbox.pl 06.06.02, 10:08 > A co mają zrobic ci, których średnio, żeby nie powiedzieć w ogóle nie interesuj > e > o kogo Ci chodziło. Bo ja sie chetnie podenerwuje, tylko nie wiem z jakiego > powodu. > Drogi misiu. Żeby zrozumieć moją wypowiedź należy zapoznać się z jej kontekstem co można z łatwością osiągnąć cofając się o dwa wpisy. życzę udanej lektury i zapraszam do wspólnego obgadywania ;)) pozdrawiam również Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: saigon w góraszce 05.06.02, 23:19 > a tej pani co jest moją przedmówczynią > (i pewnie po mnie też się wpisze) > w życiu na oczy nie widziałam. To sie akurat zgadza. Nie widziała mnie. ani ja jej. ale to nie rzutuje. > tym bardziej niemożliwością jest > posiadanie jakichkolwiek wspólnych znajomych z rzeczoną. A właśnie, że jest możliwe. > i wcale jej nie pozdrawiam. > O! czemu???? Chlip :(((( > ps. niech jej w końcu padnie ten komputer. > i wreszcie będzie święty spokój. Naprawdę mi tego życzysz??? chlip, chlip :(((((((((((( Idę popłakać w konciku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beznazwy Re: saigon w góraszce IP: *.acn.pl / 10.133.131.* 06.06.02, 18:39 Owszem ma na imie Ewa i gra juz w Miss Saigon w drugim planie...spiewala w Goraszce (min relizatorow - a krecili sie takowi - nie widzialem) nie wiem czy gra w najblizszym czasie...Podobno w Grease tez szykuja sie zmiany troche mi sie te posty pomieszlay Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Radio Erewań donosi 07.06.02, 00:00 > Owszem ma na imie Ewa i gra juz w Miss Saigon w drugim planie...spiewala w > Goraszce (min relizatorow - a krecili sie takowi - nie widzialem) nie wiem czy > gra w najblizszym czasie...Podobno w Grease tez szykuja sie zmiany Nowa Kim nazywa się Ewa Lachowicz (chyba nie przekręciłam, starałam się słuchać tym razem). Do końca sezonu nie ma jej uwzględnionej jako Kim. Ale z ROmą nigdy nic nie wiadomo. Może coś w ostatniej chwili zmienią. Zaintrygowałeś mnie zmianami w Grease. Damian zagra w końcu Danny'ego czy jak? Wiesz coś więcej? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Radio Erewań donosi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 07:48 uuu....to się dużo zmienia... a Damian jeszcze raczej nie zagra Dannego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beznazwy Re: Radio Erewań donosi IP: 195.117.4.* 07.06.02, 09:02 Nie...mam tu na mysli jedna z rol zenskich:-) to tyle wiecej nie zdradzam nowa Kim to owszem Ewa Lachowicz ale trudno byloby ja uwzgledniac do konca sezonu bo ten juz sie dla M.S konczy. Moze chodzi tu o rezerwe dla K.Łaski....pewnie duzo zalezalo od tych min.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Radio Erewań donosi IP: 193.0.117.* 08.06.02, 18:05 a ja też coś wiem!! Kasia Łaska od października gra CHICAGO i pewnie dlatego wynaleźli trzecią Kim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beznazwy Re: Radio Erewań donosi IP: *.acn.pl / 10.133.131.* 08.06.02, 23:51 strasznie jestem ciekaw CHICAGO to dosc dziwne robic kampanie na koniec sezonu Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: Radio Erewań donosi 09.06.02, 00:48 > strasznie jestem ciekaw CHICAGO to dosc dziwne robic kampanie na koniec sezonu Z punktu widzenia marketingowca to nie jest takie do końca głupie. Gdyby promocja była większa to powiedziałabym, że chcą, żeby się publika podjarała i żyła w niepewności. Ale ta ptomocja to jakaś taka. Ja osobiście to tylko plakaty na mieście widziałam. Ani radio specjalnie nie nadaje, ani nic w TV. Gdyby nie to, że się interesuję teatrem to pewnie nie bardzo bym wiedziała o co chodzi. Ciekawa jestem jak wypadnie w Chicago Jarosław DOmin, chyba raczej mało znany wiekszemu gronu aktor. Chiekawe, ciekawe... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: Radio Erewań donosi 09.06.02, 00:51 > Nie...mam tu na mysli jedna z rol zenskich:-) to tyle wiecej nie zdradzam nowa To co? NOwa Sandy? A może Rizzo? A może Monika Ambroziak wreszcie jako Jan??? Oj no powiedz!!!! >pewnie duzo zalezalo od tych min.... Od jakich min??? No helikopter tam widziałam ale min nie było. Scenę zaminowali??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beznazwy Re: Radio Erewań donosi IP: *.acn.pl / 10.133.131.* 09.06.02, 13:32 min (od mimika)realizatorow jak spiewala Ewa Lachowicz, akurat wtedy zniklki mi z oczu.. Helikopter stal a mimo tego ktos w konkursie na pytanie "Jaki srodek lokomocji wystepuje w musicalu Miss Saigon" odpowiedzial "tramwaj"... Nie powiem wiecej o Gerase bo to nic pewnego a plotek rozsiewac nie lubie:-) (choc juz to zrobilem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia_dba Re: Radio Erewań donosi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.02, 16:44 Helikopter stal a mimo tego ktos w konkursie na pytanie "Jaki srodek > lokomocji wystepuje w musicalu Miss Saigon" odpowiedzial "tramwaj"... > Pogratulować spostrzegawczości!!! Devojce,jak tam z fan clubem boskiego Damiana??? ;)))!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Fanklubik Damiana IP: *.man.polbox.pl 10.06.02, 10:41 Devojce,jak tam z fan clubem boskiego > Damiana??? ;)))!!!! Chwilunia. To był mój pomysł!! Owszem, owszem, rozwija się. Rozdałyśmy już kilkanaście legitymacji klubowych. Niedługo konkursy z nagrodami. Bliższe informacje znajdziecie już wkrótce w swojej skrzynce pocztowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia_dba Re: Fanklubik Damiana IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 16:24 No to ja się chcę zapisać!!!!!!!!!!!! Napisz do mnie koniecznie!!!!!!!!!!! A macie jego zgodę??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: Fanklubik Damiana IP: *.swipnet.se 10.06.02, 23:46 Ja tez chce sie zapisac.Ogladalem debiutujacego Damiana Aleksandra, jeszcze jako studenta , na scenie Teatru Muzycznego we Wroclawiu. michalgerson@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubu Re: Fanklubik Damiana IP: 217.153.127.* 11.06.02, 08:38 a ja go widziałam jako debiutujacego studenta w Teatrze Muzycznym w Gdyni. I wcale nie chce się nigdzie zapisać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: Radio Erewań donosi 11.06.02, 00:13 Gość portalu: asia_dba napisał(a): > Helikopter stal a mimo tego ktos w konkursie na pytanie "Jaki srodek > > lokomocji wystepuje w musicalu Miss Saigon" odpowiedzial "tramwaj"... > > > Pogratulować spostrzegawczości!!! No pewnie, że nie tramwaj. Każdy wie, że to statek. A może nawet parostatek... ;) > Devojce,jak tam z fan clubem boskiego > Damiana??? ;)))!!!! Zgłupłyśta do reszty? Ja do tego ręki nei przyłożę!!! Damian jest ostatnia osobą, której bym chciała fanklub zagładać. zresztą on ma już tyle nieformalnych fanklubów, że nie przebijecie się. Wczoraj po "Pięciu braciach Moe" dostał trzy czerwone róże i zaproszenie do Lokanty od trzech panienek. A ja się dziwię, że on jest rozpuszczony. Baby go rozpaskudziły i już! A skoro to wątek o Grease to amm poważne obawy, że się Damian w kostium Kenickiego nei zmieści. Nie zdąży schudnąć do spektakli. pozdrawiam wszystkie fanki Damiana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia_dba Re: Radio Erewań donosi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 15:49 devojce napisał(a): Wczoraj po "Pięciu braciach Moe" dostał trzy > > czerwone róże i zaproszenie do Lokanty od trzech panienek. A ja się dziwię, że > on > jest rozpuszczony. Baby go rozpaskudziły i już! > > pozdrawiam wszystkie fanki Damiana ;) No wiesz??? Zazdrosna się robię!!! A miałam nadzieję,że w tym uwielbieniu do niego to samotna (prawie) jestem... No ale cóż... ALE TRZY NARAZ!!! Rzeczywiście haremik powstaje.................................. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! Co tu się porobiło... Co to były za panienki??? > Odpowiedz Link Zgłoś
asia_dba Re: Radio Erewań donosi 11.06.02, 15:55 Oczywiście trochę przesadziłam i niech sobie nikt nie myśli,że mja zwariowałam,jak niektóre osoby na punkcie Konrada Imieli,ale to się już uciązliwe zaczyna robić!!! Jak tak do tej Lokanty chodzić będzie to się rzeczywiście nie zmieści... Ale narazie jeszcze nie ma co panikować........ Devojce,a ja myślałam,że ty go jednak lubisz... Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: Radio Erewań donosi 11.06.02, 16:33 > Devojce,a ja myślałam,że ty go jednak lubisz... Jako artystę Asieńko, jako artystę, to wręcz go uwielbiam. Głos ma cudowny i ogromny talent. A cała reszta mnei po prostu bawi. To nei jest to, że ja go nei lubię. Ja już z natury taka złośliwa jestem. Zwłaszcza wobec ludzi co mówią co innego a robią coś dokładnie przeciwnego. A te panienki to nei wiem co za jedne bo mnei koledzy spod Lokanty odciagnęli. Nawet nei wiem czy poszedł. ALe pewnie poszedł jak go znam ;) pozdrawiam serdecznie Devocje Odpowiedz Link Zgłoś
asia_dba Re: Radio Erewań donosi 12.06.02, 14:30 Ojejku,jak oni świetnie teraz wypadają... Byłam wczoraj na Pięciu braciach Moe i uważam że jest 100 razy lepiej niż na początku!!! Ja nie wiem,ale chyba jakieś fan cluby się zjechały bo nic tylko po każdej piosence ryki piski,wrzaski i brawa... A Damian to jakoś lepiej wyglądał...schudł,czy co??? Ale wyglądał jakoś inaczej... (jak się czlowiek może zmienić od czwartku do wtorku to nie wiem-w czwartek byłam na Miss Saigon) Ale jako artysta,to zgadzam się z tobą-jest świetny... A jako człowieka też go lubie,może dlatego że znam go krótko... Pozdrawiam Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: Radio Erewań donosi 12.06.02, 16:07 asia_dba napisał(a): > Ojejku,jak oni świetnie teraz wypadają... Byłam wczoraj na Pięciu braciach Moe > i uważam że jest 100 razy lepiej niż na początku!!! Zgadzam się. Fajnei chłopaki grają :) Mój zdecydowany faworyt to Kuba Szydłowski. > Ja nie wiem,ale chyba > jakieś fan cluby się zjechały bo nic tylko po każdej piosence ryki > piski,wrzaski i brawa... To pewnie fan kluby Damiana. Mówiłam, że się nie przebijemy. > A Damian to jakoś lepiej wyglądał...schudł,czy co??? Musiałaś daleko siedzieć. Jak Damian zdjął marynarkę do "Szalonej biby" to aż jęknęłam ze zgrozy, moja qmpela z resztą też. Jest już chyba grubszy od Milowicza. Jeszcze trochę a będzie mół dublować Cezarego Żaka. > Ale wyglądał jakoś inaczej... Może był u fryzjera ;) > (jak się czlowiek może zmienić od czwartku do > wtorku to nie wiem-w czwartek byłam na Miss Saigon) W piątek podobno Damian o mało nie spadł w scenie jak się gania z Kim dookoła łóżka. A to dość wysoko. Stracił równowagę i się Kaśki Łaski przytrzymał. No, by się przytrzymał, na pewno by go utrzymała. Coś złego się z nim dzieje. > Ale jako artysta,to zgadzam się z tobą-jest świetny... A jako człowieka też go > lubie,może dlatego że znam go krótko... Poczekaj, poczekaj, jeszcze wszystko przed Toba. Ja go znam już ponad rok. Książkę mogę pisać ;) Pozdrawiam również :))))) Devocje Odpowiedz Link Zgłoś
asia_dba Re: Radio Erewań donosi 12.06.02, 17:17 to mi napisz na maila chociaż jeden rozdział... faktycznie by spadł(ojoj). Ale to nie jego fanclub był po przy wyjściu podsłuchałam-jakieś przypadkowe panny... Ale widocznie był u fryzjera... Ale poprawiło się,poprawiło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domij Re: Radio Erewań donosi IP: *.srv.ids.pl / *.wawpas.ext.ids.pl 13.06.02, 09:30 Cześć! Wow dopiero pierwszy raz tu jestem! Też jestem stałym (no może nie dokładnie) bywalcem TM Roma, a w szczególności musicalu Grease (Pięciu braci Moe to dopiero początek, ale obiecuję, że nadrobię te braki). Devojce, słyszałam od koleżanki, że często bywasz w Romie. Pewnie ich tam wszystkich znasz. Jeżeli możesz to napisz mi kilka słów o Jasiu Bzdawce i Kszysiu Cybińskim. Ok? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: Radio Erewań donosi 11.06.02, 00:07 > Nie powiem wiecej o Gerase bo to nic pewnego a plotek rozsiewac nie lubie:-) > (choc juz to zrobilem) Ty brutalu! Tak rozpalić moją ciekawość i nic?!? To jest niehumanitarne. Jeśli nie chcesz pisać na forum to może na priv? Obiecuję, że będę milaczała jak grób. Nic nikomu nie powiem. Będę tylko chodzić dumna jak paw i pod nosem mruczeć "a ja coś wiem" i usmiechać się tajemniczo. Proszę! Proszę!! Proszę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domi Re: Radio Erewań donosi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.02, 14:55 A ile lat ma Damian,Jasio Bazdawka i adaś Krylik??? Błagam,powiedzcie... Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: Radio Erewań donosi 12.06.02, 16:10 Gość portalu: domi napisał(a): > A ile lat ma Damian,Jasio Bazdawka i adaś Krylik??? Błagam,powiedzcie... Mogę się jedynie autorytatywnie wypowiedzieć co do wieku Damiana, ma 26 lat. Skończył 21 kwietnia. Niezły z niego Byczek, co? ;) Jasio ma coś koło 30 Adaś chyba ze 25 do 27, dokładnie nei wiem. Pomogłam? Jak się dowiem dokładnei to powiem. pozdrawiam Devocje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Radio Erewań donosi IP: 213.134.136.* 12.06.02, 16:33 > > A ile lat ma Damian,Jasio Bazdawka i adaś Krylik??? Błagam,powiedzcie... > jasiek ma 31. zajrzyj na stronę www.chilimy.kdm.pl są śliczne zdjęcia adasia Odpowiedz Link Zgłoś
asia_dba Re: Radio Erewań donosi 12.06.02, 17:13 ojejku! jasio na tyle nie wygląda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domi Re: Radio Erewań donosi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.02, 19:42 ojejku...Jasio ma aż tyle??? A kto ma adres Damiana???? Odpowiedz Link Zgłoś
asia_dba Re: Radio Erewań donosi 12.06.02, 19:47 Byczek,byczek,ale z Żakiem to przesadziłaś moja droga!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asia_dba Re: Radio Erewań donosi 12.06.02, 20:11 zresztą z Milowiczem też!!! To nie było miłe!!! A fe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beznazwy Re: Radio Erewań donosi IP: *.acn.pl / 10.133.131.* 12.06.02, 21:08 Niestety jesli chcecie zakladac fanklub J.Bzdawki to taki powstal w radomiu juz dawno!!!! natomiast on ma mniej niz 31 jak sie go widzi tylko na scenie...co do zmian w Grease- przeciez to nic pewnego:-)))))))No dobra pewnego ale nie powiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: Radio Erewań donosi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.02, 21:37 A widzieliście, jaka afera sie zrobiła na wrocławskim forum w związku z Wódz Patrycją? Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: Radio Erewań donosi 12.06.02, 23:18 Gość portalu: she napisał(a): > A widzieliście, jaka afera sie zrobiła na wrocławskim forum w związku z Wódz > Patrycją? widzieliśmy. Mają ludzie rację, Patrycja śpiewa cieniutko. Ale ładna jest to fakt. Chociaż osobiście uważam, że styliści w Idolu ją skrzywdzili. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domi Re: Radio Erewań donosi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.02, 22:03 Jasio ma fan club??? No nie... chciałam być pierwsza... ale dużo ma tych latek... Odpowiedz Link Zgłoś
asia_dba Re: Radio Erewań donosi 12.06.02, 22:06 co się wszyscy na tą Wódz rzucają??? Głosu nie ma to w końcu odpadnie... Aha,devojce - siedziałam blisko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Wódz w Idolu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.02, 22:27 asia_dba napisał(a): > co się wszyscy na tą Wódz rzucają??? Głosu nie ma to w końcu odpadnie... Ale, że się tak długo utrzymała (utrzymuje) to mnie zastanawia... Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: Wódz w Idolu 12.06.02, 23:21 Gość portalu: she napisał(a): > asia_dba napisał(a): > > > co się wszyscy na tą Wódz rzucają??? Głosu nie ma to w końcu odpadnie... > > Ale, że się tak długo utrzymała (utrzymuje) to mnie zastanawia... No w końcu w ROmie trochę ludzi pracuje, każdy ma komórkę. A i może rodzinę Patrycja ma dużą. Kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: Radio Erewań donosi 12.06.02, 23:16 asia_dba napisał(a): > zresztą z Milowiczem też!!! > To nie było miłe!!! > A fe!!! Z MIlowiczem uważam, że nie przesadziłam, a z Żakiem to napisałam, że jak tak dalej pójdzie. Jeszcze nie jest za późno! Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
asia_dba Re: Radio Erewań donosi 13.06.02, 07:00 a ja siedziałam blisko i nic nie mam do jego wyglądu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domij Re: Radio Erewań donosi IP: *.srv.ids.pl / *.wawpas.ext.ids.pl 13.06.02, 09:38 Cześć Foka! Nie wiem gdzie to wysyłam!! Może mi później powiesz. I nie martw się Damian nie jest gejem. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
asia_dba Re: Radio Erewań donosi 14.06.02, 14:01 a co tu tak cicho??? Nie zapominajcie,że już za tydzień(równo) będzie nowa seria GREASE!!! Oczywiście bilety prawie wszystkie wykupione, kolejki w kasie, a o wejściówkach to sobie można będzie pomarzyć... Ale czego się nie robi dla kochanego spektaklu... Ktoś się wybiera 21??? Pozdrawiam Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beznazwy Re: Radio Erewań donosi IP: *.acn.pl / 10.133.131.* 14.06.02, 21:51 A dlaczegoz to o wejsciowkach pomazyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: Radio Erewań donosi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.02, 22:05 Gość portalu: beznazwy napisał(a): > A dlaczegoz to o wejsciowkach pomazyc? Właśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: Radio Erewań donosi 14.06.02, 22:10 asia_dba napisał(a): > Ktoś się wybiera 21??? 21 czerwca to raczej nie bo Dannyego będzie grał Milo ale 25 to pójdę. Kondi jako Danny bardziej do mnei przemiawia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asia_dba Re: Radio Erewań donosi 14.06.02, 22:19 A no to niespodzianka - DANNEGO GRA KONRAD!!! Pytałam się go i gra 21 i 25-30. A wejściówki - aktorzy zamawiają...Ale ja wystoję swoje i się dostanę - a co!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: Grease IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.02, 22:30 asia_dba napisał(a): > A no to niespodzianka - DANNEGO GRA KONRAD!!! Pytałam się go i gra 21 i 25-30. > A wejściówki - aktorzy zamawiają...Ale ja wystoję swoje i się dostanę - a co!!! A skąd znasz Konrada? Odpowiedz Link Zgłoś
asia_dba Re: Grease 14.06.02, 23:33 maila mu wysłałam. osobiście niestety go nie znam(zapamiętał mnie tylko wzrokowo z Grease), chociaż na Grease tańczyłam z nim kilka razy rączka w rączkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: Grease IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.02, 00:59 Ahaaaa... Dzięki za odpowiedź. Ja sie ani razu nie odważyłam na scenie zatańczyć. A rączka w rączke z Konradem, to dopiero byłoby wyzwanie! Imponujesz mi!!! Nie wiem, czy bym sie na to zdobyła, ale moze... Okazja bedzie juz niedługo... -she Odpowiedz Link Zgłoś
asia_dba Re: Grease 15.06.02, 09:09 Zdobędziesz się,zdobędziesz... postaraj się pójść 21!!! Pierwsze w tym rzycie Grease... No i Kondi w głównej roli... Jest najlepszy!!! A na scenie jest super... Odpowiedz Link Zgłoś
asia_dba Re: Grease 15.06.02, 09:11 asia_dba napisał(a): > Zdobędziesz się,zdobędziesz... postaraj się pójść 21!!! Pierwsze w tym rzycie > Grease... No i Kondi w głównej roli... Jest najlepszy!!! A na scenie jest > super... Przepraszam - w tym rzucie, w serii jak kto woli. Pozdrawiam Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: Radio Erewań donosi 16.06.02, 13:00 To coś dziwnego z tą obsadą na 21.06. W Romie na grafiku jest Milowicz i raczej nic nie zapowiada zmian. Obaczym. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia_dba Re: Radio Erewań donosi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 07:41 A Damian też jest wpisany jako Kenickie 21, ale nic o tym nie wie... A może niedługo sam BOSKI Damian do nas na forum zawita... Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: Radio Erewań donosi 17.06.02, 15:04 Gość portalu: asia_dba napisał(a): > A Damian też jest wpisany jako Kenickie 21, ale nic o tym nie wie... Tym się akurat nei sugeruj bo Damianowi często trzeba przypominać kiedy gra bo nigdy nei wie. > A może > niedługo sam BOSKI Damian do nas na forum zawita... Hmm... Uważam połączenie słów "Damian" i "boski" za mocno przesadzone. Ale to tylko taka moja zboczona opinia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asia_dba Re: Radio Erewań donosi 17.06.02, 15:38 zaskoczę cię-zgadzam się z tobą... to było takie leciutko ironiczne... oj złośliwa się ostatnio robię...wyjaśnij mi proszę tajemnicze pytanie "czy byłaś już na madalińskiego?"... Pozdrawiam bardzo serdecznie Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
asia_dba Re: Radio Erewań donosi 17.06.02, 15:43 ale trzeba mu przyznać,że jako Chris jest świetny!!! W niedzielę mieli na koniec owację na stojąco... A nawet mały Tam dostał na koniec kwiatki!!! Kto nie był niech żałuje-następne Miss Saigon za 3,5 miesiąca... P.S. A ja najbardziej lubię w wykonaniu "boskiego" kawałek w drugim akcie - jak opowiada Ellen jak poznał Kim ("jako amerykanie byliśmy winni to jej...")!!! Poprostu cudo!!! Ale się nagadałam... Pozdroofka Asia Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: Radio Erewań donosi 18.06.02, 00:44 asia_dba napisał(a): > P.S. A ja najbardziej lubię w wykonaniu "boskiego" kawałek w drugim akcie - jak > opowiada Ellen jak poznał Kim ("jako amerykanie byliśmy winni to jej...")!!! > Poprostu cudo!!! Ale się nagadałam... Moja ulubioną piosenką z Miss Saigon jest zdecydowanie "Bui Doi", a potem "THe Heat Is On In Saigon" (lub jak kto woli "W Sajgonie kipi i wrze"), "Girls, I've Got Girls" ("Wejdź do mnie, wejdź"). A zdecydowany number one dla mnei jako cały numer to "American Dream". Tu nei byłam raczej oryginalna. A i jeszcze bardzo lubię piosenkę po tych niby zaślubinach, to idzie jakoś "saksofon łka samotnie gdzieś..." Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: Radio Erewań donosi 18.06.02, 00:48 asia_dba napisał(a): > złośliwa się ostatnio robię... To zdrowy objaw, uwierz mi. > wyjaśnij mi proszę tajemnicze pytanie "czy byłaś > już na madalińskiego?"... Kobieto! Błagam nie publicznie!!!! Nawet nei wiesz w co się pakujesz! Na pewno nie napiszę an ten temat nic na forum publicznie. Ogólnei Madalińskiego bardzo miła ulica. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia_dba Re: Radio Erewań donosi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 07:33 dobrze,dobrz... nie powiem... ale złośliwa jestem jak holera... a madalińskiego- fajna ulica,fajna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Radio Erewań donosi IP: *.chello.pl 18.06.02, 16:23 devojce, prosiłam cię, błagałam, groziłam, przestrzegałam... mówiłam, że nie będziesz mogła się opędzić. ale ty zdaje się jesteś typ niepokorny... Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: Radio Erewań donosi 18.06.02, 19:18 > devojce, prosiłam cię, błagałam, > groziłam, przestrzegałam... > mówiłam, że nie będziesz mogła się opędzić. > ale ty zdaje się jesteś typ niepokorny... "To ja! Typ niepokorny!" Na Boga, Holmsie! Jak na to wpadłeś? (To tak a propos Twojej nowej fascynacji ;) ) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Radio Erewań donosi IP: *.e-loko.pl 19.06.02, 15:06 ...damian... śnię o nim po nocach ale nic nie mogę zrobić. on jest GWIAZDĄ ja tylko marnym pyłem... taka już widać moja dola. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_dba Re: Radio Erewań donosi 19.06.02, 15:51 Gość portalu: marta napisał(a): > ...damian... > śnię o nim po nocach > ale nic nie mogę zrobić. > on jest GWIAZDĄ > ja tylko marnym pyłem... > > taka już widać moja dola. Dobre,dobre!!! Masz talent człowieku!!! Jak nas tu boski Damiano odwiedzi to w jeszcze większy samozachwyt popadnie!!! Niedobrze... Ale talent masz- nie ma co!!! Gratuluję! Napisz coś jescze! A jak tam fan clubik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: Radio Erewań donosi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.02, 20:43 Ja też śnię o Damianie... Jak mam koszmary senne... Odpowiedz Link Zgłoś
asia_dba Re: Radio Erewań donosi 19.06.02, 20:48 ojej! To musi być straszne... A jaki koszmar był najgorszy??? no! A teraz jak to przeczyta to popadnie w kompleksy...też niedobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
1she Re: Radio Erewań donosi 19.06.02, 20:59 asia_dba napisał(a): > ojej! To musi być straszne... Oj żebyś wiedziała.. >A jaki koszmar był najgorszy??? Najgorszy to był... jak mnie Damian do siebie zaprosił... Było też pare innych, ale wolę o nich nie pamietać! :-) A zauważyłaś (-yście), że niniejszy wątek pod 300-kę podchodzi? Niezły wynik, co? I kto by pomyślał, że się tak przyjmie.. Wkrótce trzeba będzie drugą część zakładać, bo sie tak długo bedzie otwierał. Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: Radio Erewań donosi 19.06.02, 21:50 Teraz ja, teraz ja!!! Damian! Jam śladu Twych stóp nie godna całować! (zauważyłyście jak sprytnie srapafrazowałam fragment klasyki?) :)) A może należałoby założyć wątek "Damian Aleksander"??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asia_dba Re: Radio Erewań donosi 19.06.02, 22:25 TAK!TAK!TAK!!! To byśmy sobie pogadały... Devojce - ty mi życie ratujesz!!! (domyśl się o co chodzi). A z tym tekstem to sprytnie wymyśliłaś!!! A tak wogóle to też miewam podobne koszmary...AAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Radio Erewań donosi IP: *.chello.pl 20.06.02, 13:14 no to pojedźmy dalej: Upragniony Damianie, który zdobyłeś me serce, to ty właśnie sprawiłeś żem dzisiaj w rozterce. nie wiem czy mundial oglądać i być w siódmym niebie czy iść do romy i ... patrzeć na ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_dba talent p.Marty!!! 20.06.02, 15:54 Jestem pod wrażeniem!!! Naprawdę!!! Masz talent kobieto!!! Tyle,że mundialu to ostatnio nie było po co oglądać (oprócz meczu z USA - gratuluję!!!) to się fan cluby do Romy zjechały!!! Masz coś jeszcze??? Jezu!!! Jedna książkę by napisała,druga tomik wierszy...i byście kasy miały mnóstwo!!! Fanki kupią wszystko!!! mnie nie liczcie - mi już przeszło... Pozdrawiam i gratuluję talentu Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Devojce Bravo Marta!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 23:58 Kobiete! Ty się normalnie marnujesz. A może konkurs na wierz o Damianie? :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmhm Re: Radio Erewań donosi IP: 213.195.171.* 25.06.02, 14:48 Mam inne wiadomości na temat tego, kim Damian nie jest. Ale po co plotkować, skoro panny go tak lubią. po co burzyć mity. W końcu Damian nie rozpoczął swojej kariery od Romy. Sporo, sporo już za nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniutek Re: Radio Erewań donosi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 16:13 > Mam inne wiadomości na temat tego, kim Damian nie jest. Ale po co plotkować, > skoro panny go tak lubią. po co burzyć mity. W końcu Damian nie rozpoczął > swojej kariery od Romy. Sporo, sporo już za nim. Oczwysiście, że nie od Romy. BYła Gdynia, był bodajże Wrocław z Księgą Dżungli. A kim Damian nie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Devojce Od jutra znów GREASE !!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 23:56 Ale fajnie, fajnie, jak fajnie :)))) Poczekam aż Kondi będzie grał Dannego. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_dba IMIELA 21 czerwca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.06.02, 13:00 No idź na tego kondiego w piątek!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo chyba zaraz zwariujesz!!!!!!! No i jeszcze Damiano gra........ ogłośmy konkurs na najpiękniejszy wiersz o damianku , a nagrodą będzie wizyta w pewnej miłej okolicy......(domyśl się gdzie..) Pozdrawiam Aska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Devojce Re: IMIELA 21 czerwca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.02, 15:18 asia_dba napisał(a): > No idź na tego kondiego w piątek!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo chyba zaraz > zwariujesz!!!!!!! No i jeszcze Damiano gra........ No właśnie siedzę i mam dylemat. Dowiedziałam się dziś, że jednak KOndi gra. Ale mam tyle nauki do egzminów. Co robić, co robić :(((( Damiano mi średnio leży jako Kenickie. Wolę Kubę. > ogłośmy konkurs na > najpiękniejszy wiersz o damianku , a nagrodą będzie wizyta w pewnej miłej > okolicy......(domyśl się gdzie..) No nie mam pojęcia ;) Ale to trzeba z nim wtedy uzgodnić. i tu może być problem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asia_dba Konkurs 21.06.02, 23:07 A ja tam myślę,że się zgodzi... jeśli zawsze taki cętny jak mówisz... :))))) Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
asia_dba Re: Konkurs 21.06.02, 23:42 chętny chciałam powiedzieć...ale dzisiaj było fajnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: Konkurs 22.06.02, 14:31 Chętny, chętny tylko ostatnio coraz gorzej mu idzie bo już prawie wszyscy wiedzą o jego wyskoka i tylk owyjątkowo głupia i napalona fanka daje się na to skusić. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asia_dba Re: Konkurs 22.06.02, 21:43 I taka się znajdzie... Devojce,jaki ty masz kolor włosów,bo może Cię widziałam... Pozdro aśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Devojce Re: Konkurs IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 23:05 NO i co? Byłaś dziś (wtorek) na Grease? Ale Damian nei grał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she off-bojkot!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 21:57 Dziewczyny przeginacie!! Ja rozumiem, że wątek się długo otwiera, że Damiano jest boski i wszystkim innym DUUUUUŻOOO do niego brakuje (?), że ogólna tendencja, że konkurs (z nagrodami!), że ... Ale ja się na wątku Damiana wpisywać nie będę!!! Szczególnie jeśli to ma się odbywać kosztem wątku GREASE!!!! Zawiodłam się wasz ą postawą – jestem oburzona i wkur...na. Takie świństwo. Oczywiście trochę się nabijam, ale i tak zamierzam zbojkotować wątek Damiana i wam też to radzę przynajmniej w zakresie w jakim dana wypowiedź będzie dotyczyła Grease (ogólnie), Konrada a nie stricte Damiana (aaa... wtedy zrozumiem). Wzywam więc Szanowne Koleżanki do porządku!!! Otwieram drugą część wątku Grease i proszę potraktować sprawę poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś