Gość: CRIS IP: *.chello.pl 28.12.03, 12:05 JAKI JEST WSZ ULUBIONY BAZAREK Z KTÓREGO KOŻYSTACIE I DLACZEGO?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: roan Re: WARSZAWSKIE BAZARY,BAZARKI IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.12.03, 12:55 Ja lubię bazarek "na dołku" na Ursynowie, ale tam muszę jeździć samochodem, więć jestem tam dość rzadko. Najczęściej (codziennie)korzystam z bazarku na Wąwozowej/Stryjeńskich. Choć ceny koszmarnie wysokie to tu właśnie robię zakupy codzienne, typu mięso, wędliny, ryby, bo tu mam najbliżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 333 Re: WARSZAWSKIE BAZARY,BAZARKI IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.12.03, 15:29 > JAKI JEST WSZ ULUBIONY BAZAREK Z KTÓREGO KOŻYSTACIE I DLACZEGO?????? Litości! Jedno króciutkie zdanie i aż cztery byki + internetowy krzyk, czyli wielkie litery! Trochę szacunku dla czytelników! Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: WARSZAWSKIE BAZARY,BAZARKI 28.12.03, 15:35 Gosc chyba dorabia na bazarze. PS. Chcialbym zaapelowac. Bez wersalikow - a jak macie dysgrafie to przepuscie wpierw wasz post przez korektora w Wordzie. A jak wam sie nie chce to idzcie na spacer a nie zasmiecajcie miejsca publiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: WARSZAWSKIE BAZARY,BAZARKI 28.12.03, 15:53 Lubie koRZystac z bazarków. Sa na nim stoiska z tanszymi kasiazkami. I slowniki ORTOGRAFICZNE, tez tam maja !!!!! Kupie ci jeden, chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jugoslawia Re: WARSZAWSKIE BAZARY,BAZARKI IP: *.szeryf.waw.pl 28.12.03, 17:10 a ja lubię korzystać z bazarku na "Wolumenie"- oczywiście mam na myśli targ warzywny wtorkowo - piątkowy, a nie ten weekendowy złodziejski bajzel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: WARSZAWSKIE BAZARY,BAZARKI IP: *.cwd.waw.pl / 195.164.254.* 28.12.03, 18:36 takiego brudu i bałaganu jak na warszawskich bazarkach to nigdzie nie widziałem... Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: WARSZAWSKIE BAZARY,BAZARKI 28.12.03, 18:48 no widzisz. Warto bylo chocby po to pojsc Odpowiedz Link Zgłoś