Dodaj do ulubionych

PRZEPRASZAM ZA WSZYSTKO!!!

30.12.03, 13:26
To te głosy mi tak każą!!!

www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,1843689.html
Obserwuj wątek
    • Gość: jacek spadaj ubeku ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.03, 13:32
      nudny jestes
      • jacek_z_okecia historia mojego życia 30.12.03, 13:36
        Moi drodzy. Chciałbym bardzo przeprosić wszystkich za moje zachowanie. W
        ostatnim czasie przebywałem w na leczeniu w Zakładzie Badań Nad
        Zaawansowaną Schizofrenią.. Przez kilka tygodni byłem niepoczytalny;
        wykryto u mnie, między innymi, karłowatość płatów mózgowych, zaawansowaną
        gładkość całej powierzchni kory mózgowej, a także kretynizm i mongolizm. Po
        głębokim bieżnikowaniu opon mózgowych, nieudanej kalotomii (zamiast dwóch
        półkul mózgowych odkryto u mnie rachityczną ćwiartkę, ale tylko jedną) i równie
        niefrasobliwej lobotomii (z podobnych przyczyn), lekarzom udało się nawiązać ze
        mną kontakt. Początkowo nie było to łatwe... Odpowiadałem jedynie na zadawane
        pytania "tak" lub "nie", nie ustami jednak, a ruchami zwieraczy. Ponadto
        wykryto u mnie złożoną dewiację seksualną. Jak powiedział doktor,
        mam w sobie coś z kaprofaga, pedofila, masochisty i zoofila.
        Wolę nie wdawać się w szczegóły, powiem tylko, że lubię, gdy stoi na mnie
        młody, robiący kupkę byczek... Na szczęście pan psychiatra uświadomił mi,
        jak niedobre były moje praktyki... Sam dzisiaj nie wyobrażam sobie, jak mogła
        podobać mi się tamta kapibara, z którą kochałem się w ZOO... Przecież ona miała
        raptem 3,5 miesiąca! A moje posty? No cóż, korzystałem z zakładowej biblioteki,
        gdzie pod pozorem przeglądu prasy siadałem przed komputerem i pisywałem na
        Forum... Stąd liczne błędy ortograficzne i gramatyczne. Nie łatwo jest
        jednocześnie lewą ręką pisać na klawiaturze i poruszać myszką, a prawą się
        masturbować. Najgorzej było, gdy występował brak koordynacji i zaczynałem
        lewicą walić w klawiaturę, a prawicą... no... raz o mały włos nie urwałem
        moszny, chcąc przesunąć ją na "wyślij"...
        Teraz jest już dobrze, przebywam w domu w Pierdziszówku (droga na Mokronos
        Dolny). Tęsknię za moimi znajomymi z Zakładu, zwłaszcza Rudą Ciotą Zbyszkiem i
        Stasiem Dupcynglem. Najbardziej boję się, że dalej mogą wysyłać posty
        i, co gorsza, podpisywać je "Jacek"! Nie wierzcie im - Jacek to ja!
        Gdyby ktoś z gości Forum miał jakieś pytania co do mojej ciężkiej choroby, to
        proszę pytać, śmiało!
        A wszystkie osoby urażone moimi postami, zwłaszcza te, którym zależy na rozwoju
        Warszawy, przepraszam. Proszę mieć wzgląd na moją i moich przyjaciół
        niepoczytalność.
        • basia Re: historia mojego życia 30.12.03, 14:39
          a próbowałeś polizać swój łokieć? to podobno prawie niewykonalne,ale...może
          spróbuj.
    • Gość: rumba_negro Re: PRZEPRASZAM ZA WSZYSTKO!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 30.12.03, 13:45
      :)))))))))))
      A n i e c h C i ę...
      • Gość: ewa drzyzga Re: PRZEPRASZAM ZA WSZYSTKO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 13:51
        jacku czy zechciałbyś wystąpić w moim programie?
        • jacek_z_okecia Re: PRZEPRASZAM ZA WSZYSTKO!!! 30.12.03, 13:58
          Jak najbardziej, Pani Ewo, jeśli tylko Pan Doktor pozwoli!

Zawsze chciałem wystapić w telewizji, zwłaszcza w Pani stacji :-)
          • siegmund_freud Re: PRZEPRASZAM ZA WSZYSTKO!!! 30.12.03, 14:32
            Uważam, ze jest na to jeszcze za wcześnie. Jak widać, w nawrotach choroby - tu
            objawiających sie w postaci rozdwojenia jaźni - pacjent objawia agresję
            werbalną, która pod wpływem stresu, jaki stwarza nietypowa sytuacja (np.
            nagrywanie audycji w studiu telewizyjnym) może zamienić sie w fizyczną.

Ale postępy już są, tylko najważniejsze zeby nie przerywać terapii.
            • j_karolak Re: PRZEPRASZAM ZA WSZYSTKO!!! 30.12.03, 14:35
              CO to za imię siegmund?

ZYgmunt to rozumiem! Zmień nicka!
              • sigmund_freud Re: PRZEPRASZAM ZA WSZYSTKO!!! 30.12.03, 14:43
                Teraz jest tak, jak powinno - poprzednio się ukrywałem :-)
                • jacek_z_okecia Re: PRZEPRASZAM ZA WSZYSTKO!!! 30.12.03, 16:00
                  Panie Doktorze, przepraszam, jeszcze trochę mnie "trzęsie" ale się poprawię,
                  naprawdę!
        • Gość: jacek droga ewo ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.03, 16:07
          sprobuj z tym ubekiem uzywajacym dziwaczne nicki
          • sigmund_freud Re: droga ewo ... 30.12.03, 16:12
            Jacku, na oddział, obchód!
            • Gość: dino ewa drzyzga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 16:18
              dziękuję za odpowiedz,jednak widzę że niestety choroba powodująca rozdwojenie
              jazni nie pozwala Ci na występ w telewizji
              z całuskami
              ewa drzyzga;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka