Gość: Patryk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.03, 12:43 Mam na imie patryk 29.l 186 cm wzrst.wlosy na glowie i dobrze tancze. czekam na propozycje. voivod3@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grarzyna Re: KTO MNIE ZAPROSI NA SYLWESTRA? IP: 195.94.207.* 31.12.03, 12:45 Haj fajnie ze jestes ja tez mam 29 lat i 159 cm wzrostu i wlosy na glowie tylko nikt mnie nie lubia i oni sa inni a ja sie nie przejmuje to u mnie czy u ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patryk Re: KTO MNIE ZAPROSI NA SYLWESTRA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.03, 12:50 no u ciebie.najwazniejsze ze ty sie lubisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grarzyna Re: KTO MNIE ZAPROSI NA SYLWESTRA? IP: 195.94.207.* 31.12.03, 12:53 Tak bo jestem inna i nie jest tak ze kazdy mysli co innego i tylko i nyym sie wydaje ze to wszystko jedno bo ja uwazam ze czkowiel k ma po prostu dusze i przezn ia powienien wyrazac wszystko to co jest cennego i co ma w nim i co jest w srodku a nie zawsze jest nawazaniejsze czy dziewczyna jest ladna czy brzydka i seks tez nie jest wazny a w ogle to te brztydkie s alepsze w lozko bo im sie bardzije chce i ban ja bym ci mogla wszystko zrobic co zechcesz zebys nie odszedl i naswet lizac ale to nie wazne bo najwaznierzjsze to zeby si dobrze rozumie c i kocha prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
jadzia_z_bufetu Re: KTO MNIE ZAPROSI NA SYLWESTRA? 31.12.03, 12:53 Oj gdybym ja młodszom i wolnom była to bym ciem syneczku zaprosiła. Ale sunsiadka spode trujki wolnom kobietom jezd i nawet potanćować byśta gdzie mieli bo na parterze ona zamieszkuje i sunsiady by siem w sufit nie tłukli. To kcesz numer do niej??? Odpowiedz Link Zgłoś
rambo_negro Re: KTO MNIE ZAPROSI NA SYLWESTRA? 31.12.03, 13:38 Ja też się rozgladam żeby sie gdzieś wprosić bom Sylwek. Wczoraj już się wykompałem i uczesałem a dzisiaj tylko czyste majtki założyc jeszcze musze i czekam tylko żeby wyschły. Odpowiedz Link Zgłoś