Dodaj do ulubionych

KTO MNIE ZAPROSI NA SYLWESTRA?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.03, 12:43
Mam na imie patryk 29.l 186 cm wzrst.wlosy na glowie i dobrze tancze.
czekam na propozycje.
voivod3@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Grarzyna Re: KTO MNIE ZAPROSI NA SYLWESTRA? IP: 195.94.207.* 31.12.03, 12:45
      Haj fajnie ze jestes ja tez mam 29 lat i 159 cm wzrostu i wlosy na glowie tylko
      nikt mnie nie lubia i oni sa inni a ja sie nie przejmuje to u mnie czy u ciebie?
      • Gość: patryk Re: KTO MNIE ZAPROSI NA SYLWESTRA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.03, 12:50
        no u ciebie.najwazniejsze ze ty sie lubisz
        • Gość: Grarzyna Re: KTO MNIE ZAPROSI NA SYLWESTRA? IP: 195.94.207.* 31.12.03, 12:53
          Tak bo jestem inna i nie jest tak ze kazdy mysli co innego i tylko i nyym sie
          wydaje ze to wszystko jedno bo ja uwazam ze czkowiel k ma po prostu dusze i
          przezn ia powienien wyrazac wszystko to co jest cennego i co ma w nim i co
          jest w srodku a nie zawsze jest nawazaniejsze czy dziewczyna jest ladna czy
          brzydka i seks tez nie jest wazny a w ogle to te brztydkie s alepsze w lozko bo
          im sie bardzije chce i ban ja bym ci mogla wszystko zrobic co zechcesz zebys
          nie odszedl i naswet lizac ale to nie wazne bo najwaznierzjsze to zeby si
          dobrze rozumie c i kocha prawda?
      • jadzia_z_bufetu Re: KTO MNIE ZAPROSI NA SYLWESTRA? 31.12.03, 12:53
        Oj gdybym ja młodszom i wolnom była to bym ciem syneczku zaprosiła.
        Ale sunsiadka spode trujki wolnom kobietom jezd i nawet potanćować byśta gdzie
        mieli bo na parterze ona zamieszkuje i sunsiady by siem w sufit nie tłukli.
        To kcesz numer do niej???
        • rambo_negro Re: KTO MNIE ZAPROSI NA SYLWESTRA? 31.12.03, 13:38
          Ja też się rozgladam żeby sie gdzieś wprosić bom Sylwek.
          Wczoraj już się wykompałem i uczesałem a dzisiaj tylko czyste majtki
          założyc jeszcze musze i czekam tylko żeby wyschły.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka