antoni.goczal 02.02.02, 19:11 Zgrozą napawa mnie fakt, iż pod płaszczykiem tzw. ekologii sączy sięjad w niewinne duszyczki !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michal Re: IP: *.zigzag.pl 02.02.02, 19:21 Rzeczywiscie to przerazajace,ze juz nawet tak wazna kwestie jak ekologia uzywa sie do tak niecnych celow.Do czego to doszlo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzechu Re: IP: 193.178.143.* 02.02.02, 19:54 moj profesor od filozofii mowili o nich, ze sieja newage'owskie bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bender "Federacja Zielonych" to sekta czy masoneria ? IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 02.02.02, 21:12 To skandal ! Chwili spokoju od tych masonów nie ma ! Co na to Opus Dei ?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oleck ...zydzi i cyklisci 03.02.02, 08:29 sam widzialem - na tych swoich tzw. manifestacjach nakluwaja szprychami woskowe modele wiaduktow - no i stad te wszystkie dziury pozdr, olek Odpowiedz Link Zgłoś
qubacz Re: ...zydzi i cyklisci 03.02.02, 12:53 oleck napisał(a): > sam widzialem - > > na tych swoich tzw. manifestacjach nakluwaja szprychami woskowe modele > wiaduktow - to nie koszerni tylko voodoo ale ja o tym juz wiem od dawna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schludny "garma" to wielki mistrz (wielka mistrzyni) ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.02, 15:17 Masonki są jescze gorsze od masonów, a "garma" to już przekroczyła wszystkie granice !!! Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: 03.02.02, 15:24 Gość portalu: Schludny napisał(a): > Masonki są jescze gorsze od masonów, a "garma" to już przekroczyła wszystkie > granice !!! Garma jest przewodniczącą stowarzyszenia "Garma Bez Granic" w której ja jestem członkiem honorowym. Zastanawiam się właśnie, jak by ci tu schludnie powiedzieć, zebyś sie od Garmy odchrzanił. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: 03.02.02, 15:51 palker napisał(a): > Gość portalu: Schludny napisał(a): > > > Masonki są jescze gorsze od masonów, a "garma" to już przekroczyła wszystk > ie > > granice !!! > > Garma jest przewodniczącą stowarzyszenia "Garma Bez Granic" w której ja jestem > członkiem honorowym. Zastanawiam się właśnie, jak by ci tu schludnie powiedzieć > , > zebyś sie od Garmy odchrzanił. Pozostali członkowie stowarzyszenia również sie zastanawiają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.02, 15:40 A oco wlasciwie chodzi? Musialem cos przegapic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: federacj Re: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.02, 07:14 Może o te orgietki które urządzamy w środy? Odpowiedz Link Zgłoś
garma Re: Federacja Zielonych 04.02.02, 09:22 Schludny napisał: "Masonki są jescze gorsze od masonów, a "garma" to już przekroczyła wszystkie granice !!!" :)))) ... ale nie są to granice Polski. Odpowiedz Link Zgłoś