Dodaj do ulubionych

spadł śnieg

IP: 213.17.181.* 19.11.04, 12:14
Ludzie, jedźcie dziś ostrożnie trasą Nr. 1. Załóżcie zimówki.

Nie chcę Was oglądać dziś wieczorem w rowach i stać w korkach.

Prosze Was bardzo :)
Obserwuj wątek
    • gaja3 Re: spadł śnieg 20.11.04, 08:21
      A ja chcę takich idiotów oglądać w rowach. O kilku wariatów mniej na drodze.
      • Gość: ktb Re: spadł śnieg i już problem IP: 213.17.181.* 23.11.04, 18:32
        gaja, nie rozumiesz po co to napisałem... Ale i tak wywołałem wilka z lasu.
        Jechałem w ten piątek 8 godzin w korku. Wystarczy kilka wypadków w czasie
        śnieżycy, wtedy piaskarki i pługi nie wjadą na czas - i robi się lodowisko. Na
        lodowisku TIRy i kretyny na letnich oponach, którzy wypuścili się w zimie na
        trasę poza miasto, przestają jechać - pod każdą górkę stoi po kilka. No i efekt
        masz. W poniedziałek - też była zima, na lewym pasie jeszcze śnieg, ale swoje
        200km zrobiłem w niecałe 2 godziny. Widać różnicę, prawda? Ja naprawdę nikomu
        nie życzę żeby wpadł do rowu czy z kimś się zderzył, bo to zawsze ma wpływ na
        innych. Oni sami mnie obchodzą jakby mniej - to że nie słuchają dobrych rad
        jednak nie jest obojętne dla innych.
        • Gość: olo Re: spadł śnieg i już problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 19:45
          No dzisiaj na jedynce poczułem się nieswojo (ok. 16:30). Zebrałem się do
          wyprzedzania TIRa na łuku w prawo, zjechałem na lewy pas, a tu jeden TIR, drugi
          trzeci, cały czas na łuku i rozpadał się taki śnieg grubaśny, że zacząłem się
          bać. Nie o to, że drogi nie znajdę, ale o to, że któryś z pięciu TIRów przede
          mną zabierze się za wyprzedzanie. Droga zaczęła się robić biała (mam zimówki)
          Brr. Dojechałem.
          • gruman Re: spadł śnieg i już problem 24.11.04, 17:43
            Ja też jak widzę auto w rowie to nic tylko patrzę ma zimówki czy nie ma ..... :) To ekscytujące, założyłem sobie nawet notesik (Może oglądał ktoś "Szczury z Mal'a" tam jedna dziewczyna miała notesik...).
            Pozdr
            • Gość: ktb Re: spadł śnieg i już problem IP: 213.17.181.* 29.11.04, 21:03
              a z bliska patrzysz czy tylko tak łypiesz :)
              • czyzunia Re: spadł śnieg i już problem 30.11.04, 19:04
                ktbeńku.jak ty w tych warunkach 200km w 2 godziny, to niebójsie. bedziesz w
                rowku.
                kozaków już nie ma wygineli.
                • Gość: ktb Re: spadł śnieg i już problem IP: 213.17.181.* 01.12.04, 18:12
                  W ten poniedziałek było OK. Mogłem jechać lepiej - ale po co za wcześnie do
                  roboty?
                  Byłem też w rowku, ale ostatni raz jakieś 8 latek temu.
                  Mogę Ci jeszcze powyliczać, jakieś barierki, płotki.

Czasem bywa przeszarżować. Ale to byli grzechy młodości. Ja tam nie kozak.
                  Zwykły Litwin.

Takie Hołki czy inne McRaje ile wózków rozbijają. A śmigają lepiej ode mnie.
                  Teraz martwią mnie tylko inni jak lecą w te rowki i robią się korki. A gorzej
                  jeszcze jak rąbią w kogoś bo już w ogóle nie kojarzą co mozna innego zrobić.
                  Rowek to w końcu najmniejsze zło ze wszystkiego.
                  Pozdr
                  • czyzunia Re: spadł śnieg i już problem 02.12.04, 16:53
                    to poczekaj aż do tych barierek i plotków dojdą ci jeszcze ludkowie.
                    • Gość: ktb Re: spadł śnieg i już problem IP: 141.11.234.* 13.12.04, 20:16
                      ufo-ludkowie? - Mam paru na rozkładzie.
                      Normalni nie pojawiają się na tej trasie.
                      Dzięki zimówkom mają u mnie większe szanse...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka