Dodaj do ulubionych

Trasa W-wa - Chodzież

26.04.07, 19:42
Bardzo was wszystkich proszę o pomoc w ulożeniu "bezpiecznej" i w miarę
szybkiej trasy z W-wy do Chodzieży w dniu jutrzejszym (27.04.07).
Pozdr:)
Obserwuj wątek
    • Gość: strongman W czym problem...? IP: *.bredband.comhem.se 26.04.07, 19:50
      Dojedź do Poznania np. autostradą. W Poznaniu jedziesz na Piłę, potem jedziesz
      jeszcze kawałek krajową 11. Od Obornik droga jest dobra, szerokie pobocza te
      sprawy. Z Poznania jakieś 35-40 minut nie przekraczając limitów prędkości.
      • mikras Re: W czym problem...? 26.04.07, 19:58
        ...uhm w porządku, tylko jak chodzi obwodnica w Poznaniu, bo zastanawiam sie
        nad odjazdem przed Poznaniem na Gniezno i dalej na północ. Widzisz rok temu
        ugrzązłem na tej obwodnicy ok. 2 godziny!
        • Gość: strongman Re: W czym problem...? IP: *.bredband.comhem.se 26.04.07, 21:36
          Faktycznie na obwodnicy utkniesz. Ominięcie jest możliwe ale nie potrafię tego
          zgrabnie wyjaśnić. Ja zawsze skręcam z ulicy Lechickiej zaraz za mostem przez
          rzekę wjeżdżając w ulicę Serbską (w lewo). Potem jadę aż do skrzyżowania
          Umultowska/Połabska, skręcam w prawo na Umultowską, potem jadę prosto aż do
          Opieńskiego, skręcam w lewo. Potem jadę prosto Opieńskiego aż do ronda i skręcam
          w prawo w ul. Stóżyńskiego. Następnie jadę aż do Mateckiego gdzie skręcamy w
          lewo. Stamtąd jadę aż na Obornicką gdzie na ogół nie ma już korków. Wyznacz
          sobie trasę przez map24.interia.pl. Możesz jechać przez Gniezno ale nie wiem czy
          dużo zaoszczędzisz na czasie.
          • jaro_ss Re: W czym problem...? 27.04.07, 07:10
            Więc moja propozycja: w Biedrusku jest most. Przelatujesz do Swarzędza, potem
            przez puszczę zielonke do drogi na Owińska, potem przez biedrusko do Obornik.

Jeszcze jak ominać zatkaną Obornicką od Ronda: na rondzie wyjazd na Świecko i w
            pierwszą w prawo (na wysokości szpitala) potem prosto aż do oporu (śą dwa małe
            rondka), na końcu jest skrzyżówanieg gdzie można tylko w prawo i w lewo: więc
            my w prawo i wylatujemy w Złotnikach na światłach, gdzie spokojnie skręcimy
            sobie w lewo. W drugą stronę tak samo, tylko trafić trudniej...

;o)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka