the-great-inuk 04.04.15, 07:55 Uwielbiam francuskie policjantki ! Allahu Akbar !!! Taki jestem... Nic na to nie poradzę! Moja natura! Mała niewiasta, a taka dzielna... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the-great-inuk Re: Chapeau, Madame! 04.04.15, 08:17 Poleruję mój francuski... Na wzór naszego niezapomnianego Pana Barona... „Jest trochę gorąco, ale można się przyzwyczaić” Ostatni reportaż Pana Barona z francuskich departamentów zamorskich... Allahu Akbar... Postscriptum Fajnie, że we Francji mamy tylu Francuzów z tłem arabskim... Najważniejszy jest francuski papierek w kieszonce piersiowej. Tam, gdzie gorące francuskie serduszko bije... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Chapeau, Madame! 04.04.15, 08:33 A jednak się opłaciło! Własny, niezapixlowany obrazek na stronie tytułowej. ZDF ciągle mu jeszcze buzię pixluje... Szanują polityczną poprawność... W odróżnieniu do reszty świata... Że to nasz Pan Baron na ten pomysł nie wpadł był! Już przeszło dwa tygodnie w centrum zainteresowania świata... Allahu Akbar !!! Odpowiedz Link